BOLIA レビュヌ 6,173

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg hadde en usedvanlig god kundeopplevelse pÃ¥ Bolia GrÃŒnerlÞkka. Marius var fantastisk kunnskapsrik, tÃ¥lmodig og engasjert i mitt valg av sofa. Han tok seg god tid til Ã¥ hÞre alle mine tanker rundt d... もっず芋る

䌁業が回答したした

Veldig positiv opplevelse i butikk, og ved levering! Sofaen var fin, men stoffet er nok av dÃ¥rlige kvalitet enn forventet. Det var i tillegg feil pÃ¥ det ene trekket. Kundeservicen ved reklamasjon var... もっず芋る

䌁業が回答したした

Veldig god fagkompetanse i butikken. God service og hjelp til de mange valgene vi mÃ¥ ta. Fikk teste ulike farger, og likte spesielt godt at man fikk lÃ¥ne med hjem litt stÞrre fargeprÞve. Bra pristilb... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk hjelp og oppfÞlging! Tusen takk til Ida, Bolia Sandvika, som fulgte oss opp bed kjÞp av to sofaer ilÞpet av pÃ¥sken. Mange alternativer, stoff og farger og velge mellom. Ida var tilstede me... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. むンテリア デザむン店
  3. 家具の付属品
  4. リビングルヌム甚家具の店
  5. アりトドア家具店
  6. ゜ファヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Bolia. Et skandinavisk designunivers inspirert av den foranderlige naturen som omgir oss. VÃ¥re design er utformet av anerkjente designere fra hele verden og hÃ¥ndlaget av dyktige mÞbelsnekkere – kun ved bruk av de beste og mest holdbare materialene. TidlÞs design som er skreddersydd for deg og produsert for Ã¥ holde i generasjoner.

圓該䌁業による蚘述

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

6173件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

Takk

Hyggelige og proffe ansatte.
Flotte mÞbler.
Godt tilbud.

Hei Kari,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er veldig fint Ã¥ hÞre at du opplevde bÃ¥de god service og flotte mÞbler hos oss – og at du fant et godt tilbud.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din!

Camilla, BOLIA

The sellers are really friendly and

The sellers are really friendly and helpful. It had a wonderful treatment

Hi Tomas,

Thank you so much for your kind words!

We’re very happy to hear that you had a great experience and felt well taken care of by our team. We truly appreciate your feedback!

Best regards

hyggelig kundeservice

hyggelig kundeservice, effektivt og ryddig;

2026幎4月12日

Hei Trine,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det er veldig godt å hÞre at du opplevde kundeservicen som både effektiv og hyggelig. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din!

Topp levering

Topp levering. Hyggelig og imÞtekommende personal og leveringstjeneste

2026幎4月7日

Hei Anne,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Det er veldig hyggelig å hÞre at du er fornÞyd med både leveringen og våre ansatte.

Camilla, BOLIA

Lite info ved sen levering

Etter 9 dager er varen ikke ennå sendt. Ingen info om forsinkelser eller hva jeg kan vente meg.

Hei Thomas,

Takk for tilbakemeldingen!

Jeg beklager virkelig forsinkelsen. Jeg kan se at den er sendt og avventer oppdatering hos Bring. Jeg har kontaktet lageret, og jeg sender deg en e-post så snart jeg har en oppdatering.

Hyggelig og kunnskapsrik betjening

2026幎4月5日

Hei Ivar,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så hyggelig å hÞre at du opplevde vårt personale som hyggelig og kunnskapsrik. Det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

Camilla, BOLIA

Handlet tunge mÞbler og smÃ¥ting i flere

Handlet tunge mÞbler og smÃ¥ting i flere omganger. Jeg er superfornÞyd med servicen og leveransene og har aldri hatt noen grunn til Ã¥ klage. Å handle gjennom Bolia oppleves trygt og kan sterkt anbefales.

Hei Ingeborg,

Tusen takk for den fine tilbakemelding!

Det er veldig hyggelig å hÞre at du er fornÞyd med både service og leveransen, og at du opplever det som trygt å handle hos oss.

Vi setter stor pris på anbefalingen din!

Da ble det ny sofa

Hyggelig og profesjonell hjelp i butikken på Ski Storsenter.

Hei Tom,

Tusen takk for tilbakemeldigen din!

Så fint at du fikk hyggelig hjelp i butikken på Ski Storsenter, det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

Camilla, BOLIA

Personalet var svÊrt hjelpsomme og

Personalet var svÊrt hjelpsomme og tidligere kjÞp hos Bolia har bevist god kvalitet på sofa og stol.

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Veldig hyggelig å hÞre at du fikk god service og at du liker stol og sofaen du har.

Kjempefin service

Kjempefin service, oppfÞlging, veiledning og tålmodighet. Aldri fÞlelse av press på kjÞp men bare imÞtekommenhet selv om vi brukte sÊrs god tid på kjÞpet. KjempefornÞyd.

Hei Kitt,

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding!

Så fint å hÞre at du fikk god service og hjelp i butikken, det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

Camilla, BOLIA

Super helpful and friendly staff

Amazing experience. We were unsure about the product, but the staff provided good help. They understood our requirement and helped in making the decision.

2026幎4月7日

Hi Vandita,

Thank you so much for your kind words!

We’re very happy to hear that our team was able to understand your needs and help you feel confident in your decision.

Best regards,

ImÞtekommende ansatte

Bra kundeservice

2026幎4月1日

Hei Samanta,

Takk for tilbakemeldingen!

Så fint å hÞre at du fikk god service og er fornÞyd, det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

God kundeservice

God kundeservice. Hyggelige ansatte.

2026幎3月31日

Hei Brith,

Takk for tilbakemeldingen din!

Det er flott å hÞre at du opplevde god kundeservice, og at de var hyggelige i butikken. Det betyr mye for oss at du deler opplevelsen din.

Camilla, BOLIA

Veldig flink kundemedarbeider (Eliza)!

Veldig flink kundemedarbeider!! Ga gode råd og god veiledning. Anbefales!

2026幎3月28日

Hei Lena,

Tusen takk for de fine ordene!

Så fint å hÞre at du fikk god service. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen, hjelpen og veiledningen du fikk av Eliza.

Camilla, BOLIA

Veldig dyktige og hjelpsomme ansatte

Veldig dyktige og hjelpsomme ansatte! God kundeservice.

Hei Maria,

Tusen takk for den fine tilbakemelding!

Så bra at du fikk god hjelp. Vi setter stor pris på at du fremhever våre ansatte og kundeservicen – det betyr mye for oss!

Veldig bra

Veldig bra, fin butikk, hyggelig og dyktig personale, elsker konseptet

Hei Charlotte,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Så fint å hÞre at du liker butikken, personalet og konseptet vårt. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din!

Camilla, BOLIA

Marius var svÊrt profesjonell og

Marius var svÊrt profesjonell og hyggelig. Han bisto oss med hele prosessen, og gjorde opplevelsen veldig bra for oss.

2026幎4月1日

Hei Abdullah,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi setter stor pris på at du deler erfaringen din, det er flott å hÞre at Marius gjorde opplevelsen deres så positiv og dere fikk god service.

Hyggelig betjening

Det var stort sett greit med hyggelige folk.
Tull med klarna, funket ikke med 0 rente.
Opplevde lang ventetid på telefon. Anbefaler «ring tilbake» mulighet fra deres side.

2026幎3月31日

Hei Cecilie,

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi setter pris på at du fremhever de hyggelige opplevelsene med teamet vårt.

Vi beklager problemene du hadde med Klarna og ventetiden på telefon. Forslaget ditt om en «ring tilbake»-lÞsning er veldig nyttig, og vi tar det med videre for å forbedre servicen vår.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。