Altid hurtig levering - og aldrig nogen problemer med at returnere varer som ikke passer til det forventede. SÃ¥ dejligt at handle hos Bonâa parte
äŒæ¥ãåçããŸãã
man får altid det man bestiller, også hurtigt, returvarer får man også altid pengene retur, jeg har kÞbt hos dem i alt den tid de har eksisteret.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte tÞj til min kommende ferie. I overholdt ikke den lovede leveringstid. Svarede ikke pÃ¥ henvendelser i tide, og da pakken kom var et produkt defekt. Det var sÃ¥ mit eget problem at sende... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super nem hjemmeside og returnering virker rigtig nemt og overskueligt. Vil helt sikkert handle der igen
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos BONâA PARTE tror vi pÃ¥ mode, der skal fÞles rigtig â ikke kun se godt ud. I nÊsten 40 Ã¥r har vi designet feminine kollektioner med fokus pÃ¥ komfort, pasform og de smÃ¥ detaljer, der gÞr en forskel i hverdagen. Med inspiration fra den skandinaviske stil skaber vi tÞj til kvinder, der Þnsker en garderobe, de kan fÞle sig hjemme i. Styles, der er nemme at bruge, nemme at kombinere og skabt til livets mange Þjeblikke â fra rolige hverdage til sÊrlige stunder med dem, man holder af. For os handler mode om mere end trends. Det handler om selvtillid, velvÊre og fÞlelsen af at vÊre sig selv. Derfor designer vi tÞj, der kan bruges og elskes sÊson efter sÊson â med fokus pÃ¥ gode kvaliteter, behagelige materialer og et udtryk, der fÞles bÃ¥de moderne og tidlÞst.
La Cours Vej 6, 7430, Ikast, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 92ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Fantastisk sted at handle online og altid varen til tiden og man kan sende det retur . Super

BON'A PARTE ããã®åç
Man får altid en god service , hvis der opstår en fejl i bestilling , er der altid hjÊlp at hente

BON'A PARTE ããã®åç
Handlet Bonaparte i mange år, altid tilfreds med betjening g og varene

BON'A PARTE ããã®åç
Lidt skuffet over âtunikaenâ som viste sig blot at vÊre en forlÊnget t-shirt.

God kvalitet. GÃ¥r aldrig forkert af branded FRANZA

BON'A PARTE ããã®åç
Det er dejlige varer I har og jeg er glad for at handle hos jer, men syntes der går lidt for lang tid med at levere dem, så man skal lige huske og afsÊtte en uge, hvis det er, man gerne vil have det her og nu.

BON'A PARTE ããã®åç
Altid fine ting fra jer, passer nÊsten altid i stÞrrelsen og hurtig levering.

BON'A PARTE ããã®åç
Jurkje besteld, verzendkosten betaald en niet thuis geleverd. Jurk binnengekomen met grote vlek, zelfde maat is uitverkocht. Vraag wat ze er aan kunnen doen als ik het jurkje hou. Een korting van 15%. Sorry daarvoor ga ik niet rondlopen met een grote vlek.
Ik koop hier niets meer. Zalando heeft hierin een betere service dus voortaan weer naar Zalando

BON'A PARTE ããã®åç
I forhold til deres svar på mail går det ikke sÊrlig hurtig. Vil bruge deres rabatkode som også bliver godkendt, men den trÊkker ikke rabatten fra.
Skriver på deres mail og instagram, men stadig ingen svar.

BON'A PARTE ããã®åç
Bestilte en vare d. 15/5 og fik besked om at min vare skulle vÊre afsendt d. 22/5 og ankomme dagen efter eller mandag d. 26/5.. I dag er min pakke stadig ikke ankommet og der er heller ikke kommet yderligere opdateringer i fragtfirmaetâs app - hvor der stÃ¥r at min pakke er oprettet, men ikke kommet i deres besiddelse endnu..

BON'A PARTE ããã®åç
Jeg synes ikke i skal reklamere med at i levere på 2-3 hverdage. I har indtil videre brugt 5 dage på blot at pakke varen, som stadig ikke afsendt, på trods af at jeg også har ringet og rykket for det da jeg havde håbet at den nåede frem til weekenden! Jeg venter i spÊnding på hvornår den pakke bliver sendt og er utrolig trÊt af at jeg ikke kan have kjolen på til barnedåb

BON'A PARTE ããã®åç
Oplever desvÊrre som andre at ordren ikke bliver bekrÊftet fÞr jeg rykker for det og at jeg ikke får svar og at det tilsendte trackinglink ikke virker . Bestilte d. 29.4. og venter stadig her d. 5. maj Så I burde ikke skrive 2-3 dages levering.

BON'A PARTE ããã®åç
Kvaliteten af tÞjet levede ikke op til beskrivelsen og da jeg ville returnere manglede returseddel. Den man man kun få ved at henvende sig til Bonaparte, jeg har ringet og skrevet til dem og 2 dage fÞrste henvendelse, har jeg stadigvÊk intet hÞrt fra dem.
Det er ikke godt nok.

BON'A PARTE ããã®åç
God handels politik og god information

BON'A PARTE ããã®åç
Returseddel vedlagt er den bedste service! At det oven i kÞbet er gratis er fantastisk, men ikke afgÞrende.