レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Altid hurtig levering - og aldrig nogen problemer med at returnere varer som ikke passer til det forventede. Så dejligt at handle hos Bon’a parte

䌁業が回答したした

man får altid det man bestiller, også hurtigt, returvarer får man også altid pengene retur, jeg har kÞbt hos dem i alt den tid de har eksisteret.

䌁業が回答したした

Jeg bestilte tÞj til min kommende ferie. I overholdt ikke den lovede leveringstid. Svarede ikke pÃ¥ henvendelser i tide, og da pakken kom var et produkt defekt. Det var sÃ¥ mit eget problem at sende... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super nem hjemmeside og returnering virker rigtig nemt og overskueligt. Vil helt sikkert handle der igen

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. むンテリア デザむナヌ
  3. ランゞェリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Hos BON’A PARTE tror vi pÃ¥ mode, der skal fÞles rigtig – ikke kun se godt ud. I nÊsten 40 Ã¥r har vi designet feminine kollektioner med fokus pÃ¥ komfort, pasform og de smÃ¥ detaljer, der gÞr en forskel i hverdagen. Med inspiration fra den skandinaviske stil skaber vi tÞj til kvinder, der Þnsker en garderobe, de kan fÞle sig hjemme i. Styles, der er nemme at bruge, nemme at kombinere og skabt til livets mange Þjeblikke – fra rolige hverdage til sÊrlige stunder med dem, man holder af. For os handler mode om mere end trends. Det handler om selvtillid, velvÊre og fÞlelsen af at vÊre sig selv. Derfor designer vi tÞj, der kan bruges og elskes sÊson efter sÊson – med fokus pÃ¥ gode kvaliteter, behagelige materialer og et udtryk, der fÞles bÃ¥de moderne og tidlÞst.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

2䞇件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 92に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Fantastisk

Fantastisk sted at handle online og altid varen til tiden og man kan sende det retur . Super

2025幎9月18日

Hej Tove

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊
Det betyder virkelig meget for os, at du har handlet hos Bon’A Parte i sÃ¥ mange Ã¥r – og at du altid har vÊret tilfreds.

Bestilling

Man får altid en god service , hvis der opstår en fejl i bestilling , er der altid hjÊlp at hente

2025幎9月3日

Hej Karin

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 😊
Det glÊder os at hÞre, at du oplever god service hos os – ogsÃ¥ nÃ¥r der opstÃ¥r fejl. Vi gÞr altid vores bedste for at hjÊlpe, sÃ¥ du fÃ¥r en god oplevelse

Super

Handlet Bonaparte i mange år, altid tilfreds med betjening g og varene

2025幎9月15日

Hej Ellen

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊

Team BonÂŽA Parte

Lidt skuffet over ‘tunikaen’ som viste

Lidt skuffet over ‘tunikaen’ som viste sig blot at vÊre en forlÊnget t-shirt.

2025幎9月9日

Hej Eva

Tak for din anmeldelse 😊
Vi er kede af at hÞre, at tunikaen ikke levede helt op til dine forventninger. Det er selvfÞlgelig vigtigt for os, at vores produktbeskrivelser stemmer overens med det, man modtager – sÃ¥ din feedback tager vi med videre.

God kvalitet

God kvalitet. GÃ¥r aldrig forkert af branded FRANZA

2025幎9月3日

Hej Kirsten

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😊
Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med kvaliteten og glad for de brand vi fÞre pÃ¥ shoppen. – det betyder meget for os.

Team BonÂŽA Parte

Det er dejlige varer I har og jeg er

Det er dejlige varer I har og jeg er glad for at handle hos jer, men syntes der går lidt for lang tid med at levere dem, så man skal lige huske og afsÊtte en uge, hvis det er, man gerne vil have det her og nu.

2025幎8月31日

Hej Marianne

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊
Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er glad for vores varer og for at handle hos os!
Vi forstÃ¥r godt, at leveringstiden kan fÞles lidt lang – vi arbejder lÞbende pÃ¥ at gÞre den sÃ¥ hurtig som muligt.
Tak fordi du deler din oplevelse med os, det hjÊlper os til at blive endnu bedre 💛

Team BonÂŽA Parte

Super lÊkre vare og hurtig levering

2025幎9月1日

Hej Charlotte

Tusind tak for din bedÞmmelse, den sÊtter vi stor pris på.

Dejligt at hÞre at du er tilfreds med din kÞbsoplevelse, det betyder meget for os!

Fin vare

Fin vare. Til prisen

2025幎9月4日

Hej Jette

Conni

Hurtigt levering og rigtige varer

2025幎9月2日

Altid fine ting fra jer

Altid fine ting fra jer, passer nÊsten altid i stÞrrelsen og hurtig levering.

2025幎9月2日

Hej Alice

Jurkje besteld

Jurkje besteld, verzendkosten betaald en niet thuis geleverd. Jurk binnengekomen met grote vlek, zelfde maat is uitverkocht. Vraag wat ze er aan kunnen doen als ik het jurkje hou. Een korting van 15%. Sorry daarvoor ga ik niet rondlopen met een grote vlek.
Ik koop hier niets meer. Zalando heeft hierin een betere service dus voortaan weer naar Zalando

2025幎8月7日

BON'A PARTE からの回答

Dank u wel voor uw beoordeling op Trustpilot. Wij stellen het zeer op prijs dat u hiervoor de tijd genomen heeft

Met vriendelijke groet,
Bon’A Parte by DK Company

I forhold til deres svar på mail går

I forhold til deres svar på mail går det ikke sÊrlig hurtig. Vil bruge deres rabatkode som også bliver godkendt, men den trÊkker ikke rabatten fra.
Skriver på deres mail og instagram, men stadig ingen svar.

2025幎6月22日

Hej Lea

Tusind tak for din bedÞmmelse, den sÊtter vi stor pris på uanset om den er god eller dårlig

Vi beklager den forlÊnget svar tid pr mail, da det vi har haft meget travlt og desvÊrre var lavt bemandet et stykke tid.
Vi arbejder så hurtig vi kan.

Jeg kan se at du fik svar pr mail den 26/6
Vi beklager din oplevelse.

Dårlige opdateringer angående status

Bestilte en vare d. 15/5 og fik besked om at min vare skulle vÊre afsendt d. 22/5 og ankomme dagen efter eller mandag d. 26/5.. I dag er min pakke stadig ikke ankommet og der er heller ikke kommet yderligere opdateringer i fragtfirmaet’s app - hvor der stÃ¥r at min pakke er oprettet, men ikke kommet i deres besiddelse endnu..

2025幎5月26日

Hej Katrine

Jeg vil beklager du har haft udfordringer med levering, og jeg kan se at pakken blev leveret til dig den 27/6, Jeg kan kun beklager og bekrÊfte at det er korrekt vi har haft udfordringer med en transportÞr, der har svigtet os på leveringstiderne, oveni et lager flyt
Denne udfordring er nu udbedret, og vi beklager ulejligheden dette for forsaget.

Conni

Jeg synes ikke i skal reklamere med at

Jeg synes ikke i skal reklamere med at i levere på 2-3 hverdage. I har indtil videre brugt 5 dage på blot at pakke varen, som stadig ikke afsendt, på trods af at jeg også har ringet og rykket for det da jeg havde håbet at den nåede frem til weekenden! Jeg venter i spÊnding på hvornår den pakke bliver sendt og er utrolig trÊt af at jeg ikke kan have kjolen på til barnedåb

2025幎5月8日

Hej Maja

Tusind tak for din bedÞmmelse, den sÊtter vi stor pris på, uanset om det er ris eller ros.

Jeg vil beklager du har haft udfordringer med levering, og jeg kan se at pakken nu er udleveret til dig, dog noget forsinket. Jeg kan kun beklager og bekrÊfte at det er korrekt vi har haft udfordringer med en transportÞr, der har svigtet os på leveringstiderne.

Conni

Oplever desvÊrre som andre at ordren

Oplever desvÊrre som andre at ordren ikke bliver bekrÊftet fÞr jeg rykker for det og at jeg ikke får svar og at det tilsendte trackinglink ikke virker . Bestilte d. 29.4. og venter stadig her d. 5. maj Så I burde ikke skrive 2-3 dages levering.

2025幎5月5日

Hej Susanne

Jeg vil beklager du har haft udfordringer med levering, jeg kan kun beklager og bekrÊfte at det er korrekt vi har haft udfordringer med en transportÞr, der har svigtet os på leveringstiderne.

Conni

Kvaliteten af tÞjet levede ikke op til

Kvaliteten af tÞjet levede ikke op til beskrivelsen og da jeg ville returnere manglede returseddel. Den man man kun få ved at henvende sig til Bonaparte, jeg har ringet og skrevet til dem og 2 dage fÞrste henvendelse, har jeg stadigvÊk intet hÞrt fra dem.
Det er ikke godt nok.

2025幎4月23日

Hej Helle

Jeg vil beklager at der ikke var en returseddel, med i pakken, Og jeg håber du nu har fået svar fra os, da vi besvar alt vi får ind af mail.

God handels politik og god information

God handels politik og god information

2025幎3月26日

Hej Bodil

Conni

Returseddel vedlagt er den bedste

Returseddel vedlagt er den bedste service! At det oven i kÞbet er gratis er fantastisk, men ikke afgÞrende.

2025幎3月18日

Conni

En fin vare til en god pris

2025幎3月20日

Hej Marianne