Altid hurtig levering - og aldrig nogen problemer med at returnere varer som ikke passer til det forventede. SÃ¥ dejligt at handle hos Bonâa parte
äŒæ¥ãåçããŸãã
man får altid det man bestiller, også hurtigt, returvarer får man også altid pengene retur, jeg har kÞbt hos dem i alt den tid de har eksisteret.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super nem hjemmeside og returnering virker rigtig nemt og overskueligt. Vil helt sikkert handle der igen
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos BONâA PARTE tror vi pÃ¥ mode, der skal fÞles rigtig â ikke kun se godt ud. I nÊsten 40 Ã¥r har vi designet feminine kollektioner med fokus pÃ¥ komfort, pasform og de smÃ¥ detaljer, der gÞr en forskel i hverdagen. Med inspiration fra den skandinaviske stil skaber vi tÞj til kvinder, der Þnsker en garderobe, de kan fÞle sig hjemme i. Styles, der er nemme at bruge, nemme at kombinere og skabt til livets mange Þjeblikke â fra rolige hverdage til sÊrlige stunder med dem, man holder af. For os handler mode om mere end trends. Det handler om selvtillid, velvÊre og fÞlelsen af at vÊre sig selv. Derfor designer vi tÞj, der kan bruges og elskes sÊson efter sÊson â med fokus pÃ¥ gode kvaliteter, behagelige materialer og et udtryk, der fÞles bÃ¥de moderne og tidlÞst.
La Cours Vej 6, 7430, Ikast, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Det var nemt at bestille som altid og meget hurtigt levering. Super.
Mvh
Inge M. LARSEN

BON'A PARTE ããã®åç
SÃ¥ dejligt at handle hos Bonâa parte

BON'A PARTE ããã®åç
Super nem hjemmeside og returnering virker rigtig nemt og overskueligt.
Vil helt sikkert handle der igen

BON'A PARTE ããã®åç
Fin og hurtig levering og nem returnering med penge retur. Kan anbefales.

BON'A PARTE ããã®åç
Det er gode varer og det er nemt at handle og retunere.
Tak

BON'A PARTE ããã®åç
Er altid tilfreds med kÞb af tÞj.
DesvÊrre har der denne gang vÊret lang levering.

BON'A PARTE ããã®åç
Hurtig levering ð€ð€ð€ð€ og rigtig sÞd kundeservice
Helt klart anbefale

BON'A PARTE ããã®åç
Kvalitet, hurtig levering og god kundeservice ð

BON'A PARTE ããã®åç
Varer lige som de var Þnsket. Hurtig forsendelse, alt ok som vanlig.
Mvh Inge Jessen

BON'A PARTE ããã®åç
Kun fire stjerner på grund af lang leveringstid
:-)

BON'A PARTE ããã®åç
Jeg bestilte tÞj til min kommende ferie. I overholdt ikke den lovede leveringstid. Svarede ikke pÃ¥ henvendelser i tide, og da pakken kom var et produkt defekt. Det var sÃ¥ mit eget problem at sende det retur, vente pÃ¥ refusion, bestille det pÃ¥ ny, skrive til jeres langsomme kundeservice for at fÃ¥ modregnet den nye fragt pÃ¥ orden da det var en reklamation ð€·ââïž Fejl kan ske - men at I gÞr det til kundens problem at ombytte er under al kritik.
Jeg sidder nu på min ferie uden den Þnskede kjole. For det kunne naturligvis ikke nåes med alle jeres forsinkelser. Det overlever jeg nok. Og penge er bare penge, bevares. Jeg ville dog tro at glade kunder er det I lever af.
Men har svÊrt ved at se at jeg bliver en tilbagevendende kunde.
Alt det her har jeg selvfÞlgelig allerede skrevet til jeres kundeservice, så jeg har ingen forventninger - og svarer kun fordi jeres system laver en automatisk opfÞlgning.

BON'A PARTE ããã®åç
Hurtig levering og rigtig pÊn og velsiddende cowboy Jakke modtaget

BON'A PARTE ããã®åç
Yderst tilfreds med varerne, forsendelse og modtagelse.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã