レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Sig mig en gang hvem finder dog på og proppe frosne Êbler i deres is kyllingen er tÞr og gammel og trÊt af dage og kÞd måske ikke lav den så tÞr nÊste gang

Vi fik wienerschnitzel,den var tÞr og brÊndt i enden. Sovsen var tyk og bestemt ikke varm. Total smagslÞs oplevelse. Personalet var en god oplevelse.

Det hele stÃ¥r og falder pÃ¥ service.. at Bondestuen ikke vil indse at nÃ¥r de har lavet dÃ¥rligt mad, sÃ¥ dÃ¥rligt at der stilles tvivl om holdbarhed og om det var pose varer eller ej ikke vil lÊgge... もっず芋る

Jeg var pÃ¥ Bondestuen forleden og havde uforglemmelige oplevelse. Personalet var unge energiske og opmÊrksomme pÃ¥ manglende sovs eller kartofler til min stegt flÊsk. Sovsen var sad lige i skabet med d... もっず芋る

䌁業情報

2.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Var i dag inde for at indlÞse vores

Var i dag inde for at indlÞse vores deal på 2 gange Êggekage. Det var en mÞje kedelig omgang. Total smagslÞs omgang , dog med rigeligt spÊk. Meget få Þl at vÊlge imellem, så er det ikke ret godt at der ikke kan bestilles det der er på menukortet.. Når det er sagt er personalet meget sÞde unge mennesker

2023幎2月3日

Vi var 4 personer ude og spise i

Vi var 4 personer ude og spise i bondestuen,det var en fantastisk sÞd betjening og maden var Ok,så 3 uger efter vil vi gerne derud igen,desvÊrre ingen borde,bestilte så på restaurant skovly,sikke en forskel på maden,på restaurant skovly var den uspiselig, så vikommer igen på bondestuen nåri åbner til nÊste år

2022幎8月28日

Mad smager fantastik

Mad smager fantastik, har spist der flere gange og maden smager lige godt hver gang. Personalet er altid gode til at hÞre om man mangler noget eller om man kan lide maden. Helt vidunderligt sted. Kan kun anbefales.

2022幎6月5日

En hyggelig aften

Vi sad ude på terrassen, og det var hyggeligt. Maden var lÊkker, man skal ikke forvente gourmet, men det er veltilberedt også smager det godt. Alt dette, til rimelige priser.
Et sted, vi helt sikkert gerne vil besÞge igen.

2021幎7月3日

En rigtig god oplevelse

Vi afhentede mad fra bondestuen idag. Kalvefilet og oksemÞrbrad. Virkelig veltilberedt mad. Smagte fantastisk, kÞdet var mÞrt og saucerne lÊkre. Vigtigst af alt var maden varm, da vi kom hjem med dem. Der kunne dog godt vÊre lidt mere grÞnt/garniture til. Når man så samtidig kigger på prisen, der stort set ligner prisen for et måltid hos det lokale pizzaria, så er vi begejstrede. Vi kommer helt sikkert igen.

2020幎10月16日

DÃ¥rlig mad og service

Vi har bestilt og afhentet mad fra Bondestuen. Kalvefilet og Wienerschnitzel - desvÊrre uden grÞntsager eller salat. KÞd og kartofler var mildest talt uspiselige og da jeg ringede til restauranten for at spÞrge om der ikke manglede grÞntsager eller salat fik jeg blot at vide at jeg kunne hente noget hvis det manglede. Vi lavede vores egen salat for at undgå kold mad. Jeg kan IKKE anbefale at bestille mad eller spise på restauranten.

2020幎10月9日
自発的なレビュヌ

2 stjerner, er desvÊrre alt jeg kan give. Maden var okay, men ikke noget at råbe hurra for. SERVICEN ja kunne ha vÊret bedre, det unge personale gjore hvad de kunne, desvÊrre var der sÊrlig en tjener som måske lige skulle lÊre lidt om kundeservice. Stedet fÞles som et gemmen gangs lokale , dÞrene stod åben det meste af tiden så vi måtte sidde med jakke på

2020幎9月20日
自発的なレビュヌ

SÞdt personale men kedelig mad.

SÞdt personale og rigtig hyggeligt “nede pÃ¥ jorden” udseende restaurant.
Virkelig trist madoplevelse.
Elsker stegt flÊsk m persillesovs. Men det her var en kÊmpe skuffelse.
Vi har ikke prÞvet andet og det er fÞrste og nok også sidste gang vi spiser der.
Kartofler og sovs var uden smag. FlÊsk smagte af flÊsk, men var blÞdt. Det må det bare ikke vÊre.
Vi blev så skuffede.

2020幎8月30日
自発的なレビュヌ

Jeg kan varmt anbefale hyggelige

Jeg kan varmt anbefale hyggelige Restaurant Bondestuen, hvor man her i den gamle bydel af vores dejlige fjordby, Jyllinge, får serveret lÊkre retter og gode vine af super sÞde tjenere, der altid sÊtter en Êre i god og behagelig service. Restaurant Bondestuen er absolut også stedet, der er perfekt til både små og stÞrre fester som jeg selv med glÊde har vÊret vÊrt til ved runde fÞdselsdage. Stor tak til Bondestuen for endnu en dejlig fest med service i top 26. Maj 2019. Helt klart et sted jeg med glÊde har vendt tilbage til år efter år. Med venlig hilsen Tina

2019幎5月27日

Fantastisk sted

Fantastisk sted, hyggelige lokaler, god betjening, dejlig mad, sÊtter stor pris på de nye månedsmenuer.
Meget rimelige priser, sÊrligt vinen er billig i forhold til andre steder.

Vi kommer der tit, kan klart anbefales til andre.

2018幎4月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ