Banzo âLabâ er ved at Ã¥bne et storkÞkken pÃ¥ Frederiksberg, Danasvej 40, i en bygning fra 1873, og de kÞrer bevidst psykisk terror pÃ¥ os beboere siden slutningen af februar / starten af... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ok, men heller ikke mere. De forskellige retter smager nÊsten ens. Oksegullash havde ogsÃ¥ bare grynet kÞd, ikke rigtige stykker som jeg husker det nÃ¥r jeg selv lavede det. Smag nÊsten som de forskelli... ãã£ãšèŠã
Hold nu op for nogle lÊkre simreretter. Vi har smagt og serveret Boeuf Bourguignon, Poulet Aux Morilles, Osso Buco, Coq au vin, Chili con carne, Bolognese samt Chili sin carne, bÃ¥de til gÊster og os... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos Bonzo får du skÞn simremad leveret lige til dÞren. Vores udvalg dÊkker både veganere og kÞdelskere og består af sunde fÊrdigretter, der er lige til at tilberede - og så er de selvfÞlgelig fri for konservering og tilsÊtningsstoffer. Den skÞnne mad fås helt ned til under 20 kr. per kuvert og er så nem at tilberede, at selv de små kan vÊre med. Det er mad, der smager lige som tante lavede den - bare uden besvÊret og altid med fokus på sundhed. Se de spÊndende udvalg på https://bonzo.dk/shop og bestil i dag.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Der er ikke mad nok til to personer iâŠ
Der er ikke mad nok til to personer i et glas, men det smager godt.

Virkelig velsmagende mad
Virkelig velsmagende mad, der er super nemt at tilberede. Det er fastfood til hele familien med rigtig god samvittighed.

Modtager varen ret hurtigt (3-4 dageâŠ
Modtager varen ret hurtigt (3-4 dage efter best.). Bestiller kun vegan mad. Er rimelig tilfreds med smagen, men ville Þnske der var lidt mere alsidig krydderier i. Jeg bliver ikke mÊt af en portion alene, så jeg kombinere enten to eller lever lidt pasta, ris eller anden ved siden af. Synes priserne er rimelige!
Lisbeth

Bonzo - skÞnne mÃ¥ltidskasser og simreretter ããã®åç
Jeg havde kÞbt en kasse i april
Jeg havde kÞbt en kasse i april, det var så godt at jeg kÞbte flere i maj. Det smager rigtigt godt. Og er nemt at tilberede.
Generelt mÃ¥ltiderne veltillavede ogâŠ
Generelt måltiderne veltillavede og velsmagende. Minestronen er lidt tam men konceptet er godt!
Så lÊkkert og nemt
SÃ¥ lÊkkert og nemt, super god kundeservice â€ïž
Kan bestemt ikke anbefale
Kan bestemt ikke anbefale.
Den 29 april bestilte jeg en kasse for fÞrste gang, da jeg lÊste alle de gode anmeldelser men jeg skulle havde hÞrt på de dårlige.
For efter at have smagt kÞdbollerne har jeg ikke lyst til at smage resten. Syntes sovsen var meget olieret og en meget dårlig smag samt det smagte rigtig meget af salt og kÞdbollerne havde en mÊrkelig konsistent. Det smagte gammelt og ikke spor friskt.
Ud over det så er der ikke sÊrlig meget sovs ved, kÞdbollerne fylder det meste af glasset.
Der ud over så trak de pengene fra min konto inden for 5 min. efter min bestilling var lagt fredag sen eftermiddag, selv om de fÞrst sendte varen om mandagen.
Konceptet er ellers fint, hvis bare produktet også var det.

For mange Ã¥r siden smagte jeg ,dÃ¥seâŠ
For mange år siden smagte jeg ,dåse bÞf fÞj.... glemmer ALDRIG den smag. De fÊrdig retter smager af det. Det fine retter til singler der aldrig selv har lÊrt at lave mad . Og rent visuelt er det heller ikke lige mig .

Bonzo - skÞnne mÃ¥ltidskasser og simreretter ããã®åç
Gode, spÊndende og lidt anderledes fÊrdigretter
Jeg har efterhånden bestilt mad en del gange hos Bonzo, og det vil jeg også fortsÊtte med. Jeg har et par favoritter, men der kommer hele tiden nye retter til. Produkterne og kundeservicen er i orden.
God service og hurtig levering
God service og hurtig levering. Gode produkter som kan erstatte andre fastfood alternativer.
Overraskende god
Det skulle prÞves, for jeg syntes, konceptet var så anderledes, at det skulle have chancen. Starter godt med hurtig levering. Godt pakket.
Maden ser ikke så lÊkker ud, når den hÊldes ud af glas og poser, men smagen er der faktisk ikke noget i vejen med. Alle de retter, vi prÞvede (med undtagelse af kartoffelmosen) fik 4 ud af 5 stjerner af familien.
Portionerne er dog lige lovligt små til os.

Bonzo - skÞnne mÃ¥ltidskasser og simreretter ããã®åç
Fin nem mad til fornuftig pris
Maden smager fint og kan nemt suppleres med grÞntsager, pasta, krydderier osv. Der er selvfÞlge forskel på smag og behag, så nogle af retterne tilfÞjer jeg lidt tomat eller nogle flere krydderier, men kvaliteten synes jeg ikke fejler noget. Det er et smart koncept hvis man, som jeg, nogle gange har travle aftener, hvor man stadig gerne vil have anstÊndig mad der ikke er alt for usundt (tjek kalorieangivelserne på hver ret - der er selvfÞlgelig forskel på en vegansk suppe og en fedtet pastaret).
De har både retter af 500 og 750 gram. Jeg kÞber dem på 500 og sÞrger selv for tilbehÞr. Så er der snildt til både aftensmad og frokost dagen efter.
Hjemmesiden er nem at finde ud af og service er helt I top - de besvarer henvendelser hurtigt og hjÊlpsomt.
Jeg kÞber gerne derfra igen

LÊkkert og hurtigt
Bonzo laver nogle vildt lÊkre måltidspakker. Leveringen er mega hurtig og prisen på deres vare er både billige og studievenlige.
Hilsen
En glad og mÊt studerende

Super gode måltider
Super gode måltider. Måltiderne er varierende, mÊttende og alle i familien kan lide maden. Det er nemt at handle og kundeservice er i top. På gensyn :)
Har 'reddet' os flere gange
Har 'reddet' os flere gange.
Har kÞbt to gange fra Bonzo - begge gange super hurtig levering. Vil ikke anbefale at spise Bonzo hver eneste aften - men super at have i skabet når det brÊnder på eller som ekstra ret. Vi kÞber igen.

Bonzo - skÞnne mÃ¥ltidskasser og simreretter ããã®åç
Nem tilberedning og lÊkre retter
Nem tilberedning og lÊkre retter både som bÞrnefamilie til aftensmad og som hjemmearbejdende til frokost.
Gode priser.
Enkelt booking process, hurtig levering og super kundeservice.

Bonzo - skÞnne mÃ¥ltidskasser og simreretter ããã®åç
Kan ikke bruges som hunde mad de erâŠ
Kan ikke bruges som hunde mad de er bedre vant .en stor skuffelse,

Mums!
Har lige smagt min fÞrste ret. Bolognese med rÞdbede pasta. Har selv tilfÞjet bÞnner og cheddar. Hold nu magle hvor er det lÊkkert!
SuperlÊkkert!
Jeg har nu modtaget min anden bestilling herfra, og synes at det hele smager skÞnt. Det er nemt og hurtigt at tilberede, og ét glas er rigeligt til 2 voksne.
Fragt er hurtig og alt er pakket forsvarligt.
Og superfedt med en rabatkode til nÊste ordre. Ser allerede frem til at kÞbe noget mere.

Bonzo - skÞnne mÃ¥ltidskasser og simreretter ããã®åç
Hold nu op for nogle lÊkre simreretter
Hold nu op for nogle lÊkre simreretter.
Vi har smagt og serveret Boeuf Bourguignon, Poulet Aux Morilles, Osso Buco, Coq au vin, Chili con carne, Bolognese samt Chili sin carne, både til gÊster og os selv. Alle siger: ufattelig lÊkkert og smagfuldt. Tak til Bonzo at levere fÞrsteklasses mad på en nem måde.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ