Banzo âLabâ er ved at Ã¥bne et storkÞkken pÃ¥ Frederiksberg, Danasvej 40, i en bygning fra 1873, og de kÞrer bevidst psykisk terror pÃ¥ os beboere siden slutningen af februar / starten af... ãã£ãšèŠã
Ok, men heller ikke mere. De forskellige retter smager nÊsten ens. Oksegullash havde ogsÃ¥ bare grynet kÞd, ikke rigtige stykker som jeg husker det nÃ¥r jeg selv lavede det. Smag nÊsten som de forskelli... ãã£ãšèŠã
Hold nu op for nogle lÊkre simreretter. Vi har smagt og serveret Boeuf Bourguignon, Poulet Aux Morilles, Osso Buco, Coq au vin, Chili con carne, Bolognese samt Chili sin carne, bÃ¥de til gÊster og os... ãã£ãšèŠã
Modtager varen ret hurtigt (3-4 dage efter best.). Bestiller kun vegan mad. Er rimelig tilfreds med smagen, men ville Þnske der var lidt mere alsidig krydderier i. Jeg bliver ikke mÊt af en portion a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hos Bonzo får du skÞn simremad leveret lige til dÞren. Vores udvalg dÊkker både veganere og kÞdelskere og består af sunde fÊrdigretter, der er lige til at tilberede - og så er de selvfÞlgelig fri for konservering og tilsÊtningsstoffer. Den skÞnne mad fås helt ned til under 20 kr. per kuvert og er så nem at tilberede, at selv de små kan vÊre med. Det er mad, der smager lige som tante lavede den - bare uden besvÊret og altid med fokus på sundhed. Se de spÊndende udvalg på https://bonzo.dk/shop og bestil i dag.
Nordre Strandvej 180B, 3140, à lsgÃ¥rde, ãã³ããŒã¯
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Smagfulde lÊkkerier af topkvalitet
Bonzo er fantastisk! ð
.. lÊkre, smagfulde kvalitetsretter lavet af de bedste råvarer!
Man får et sundt og nÊrende måltid på ingen tid. Det er perfekt til de dage hvor tiden er knap, men også til de dage hvor man simpelthen bare ikke kan lade vÊre - for når fÞrst man har stiftet bekendtskab med Bonzo så kan hver dag vÊre bonzodag! :-)
Det er nÊsten som juleaften når man får pakker fra Bonzo! De gÞr altid en dyd ud af at levere ens bestilling lynhurtigt og man kan vÊre sikker på at den er pakket rigtig fint og forsvarligt ind fra top til tå.
Bonzofamilien som står bag Bonzo er nogle skÞnne mennesker og deres kÊrlighed for madlavning, kvalitetsråvarer og service kommer tydeligt til udtryk i alt hvad de rÞrer ved.
Jeg har prÞvet mange af retterne på hjemmesiden og jeg har endnu ikke prÞvet nogen jeg ikke kan lide. Mine top favoritter er chili con carne og den veganske tomatsuppe!
Bonzo har mine varmeste anbefalinger! â€ïž
Det smagte ikke lÊkkert
Det smagte ikke lÊkkert! Det smagte så kunstigt maden. Jeg ved ikke om det er fordi der er en masser konserveringsmidler i, så det kan holde sig i mange måneder !!! Jeg har bestemt ikke tÊnkt mig at bestille herfra igen!

Super god mad
Super god mad der letter en travl hverdag!
Altid nemt at have i skabet når det skal gå hurtigt i en ulvetime. Stort udvalg af retter, der er noget for alle!
Kan kun anbefales!!
Fantastisk mad!
Jeg har nu smagt forskellige retter, og jeg er stor fan!
Det er velsmagende, hurtigt og nemt at tilberede, der er dato på varen (samt hvor lÊnge det må vÊre åbent), det er overskuelige priser og ikke usundt m.m
DÃ¥rlig cafeteria mad
Dårlig cafeteria mad. SmagslÞst og kedlig. Ikke pengene vÊr.

Bonzo - skÞnne mÃ¥ltidskasser og simreretter ããã®åç
Langt fra nok mad pr. glas
PÊn indpakning
Fin nok smag
Genialt koncept med super hurtig og nem madlavning med en simreret man bare skal varme op.
Men LANGT fra nok mad i glassene. De skriver der skal vÊre til 2 personer i hvert glas men det ville krÊve at man fordelte sin mad 90% pasta og 10% indhold fra glas. Det går bare ikke. Det er egentligt synd for Bonzo har fat i noget men som kunde fÞler man sig snydt og det er bare en rigtig dårlig ting.

Lyver om veganske retter
SÊlger en "vegansk" middelhavskasse der indeholder en ret med pasta lavet på Êg.
Dette har de vÊret opmÊrksomme på i en måned uden at Êndre kassens indhold.
Ikke i orden, og direkte ulovligt!

god kundeservice :)
Er dette en fupside
Er dette en fupside?
vi bestilte en kasse for halvanden uge siden.
ringede til dem efter 3 dage, hvor vi fik at vide der godt kunne vÊre et par ekstra dages ventetid over en weekend.
nu kan vi slet ikke komme igennem på telefonen?

Familie måltidskasen
Familie måltidskasen - smager fint - isÊr, hvis man selv tilsÊtter lidt smag. Dog levede mÊngden af det i glassene ikke op til vores forventninger og det der står på hjemmesiden, derfor kun 1 stjerne. Der er ihvertfald ikke til en familie på 4 medmindre man nÊsten alene kun spiser pastaen der fÞlger med og kan supplere med ekstra grÞnt. Og så synes jeg ikke det hÊnger sammen med prisen.
I glasset med kÞdboller var der fx 6 små kÞdboller og lidt sovs. Hver kÞdbolle på stÞrrelse med et lille Êg. Så her har vi måtte supplere med ekstra tilbehÞr for at blive mÊtte.
1 glad passer nok bedre en familie på 2.

Del 2 af min anmeldelse.
Så kom vi til del 2/2 af min anmeldelse. Nu har vi testet de 4 måltider. Jeg må understrege, at jeg er stor fan af hele konceptet. At kunne lave aftensmad til 2 på 15-20 minutter i en travl hverdag er intet mindre end genialt. Vi har prÞvet mange ting, nemlig, Aarstiderne osv. mange lyver med hvad tilberedstid dÊkker over. Jeg tÊnker fra jeg sÊtter vand over til opkog, til jeg kan sige, nu er der mad. 15-20 minutter er bare bedst af alle. Så denne del skal I have ros for.
DesvÊrre er ikke alt positivt. Vi lever efter at man skal smage fÞr man bedÞmmer. Det er nu gjort. Og vi må konstatere at vi ikke kommer til at bestille igen. Baseret på at det ikke tog kegler. Forventningerne var ikke hÞje, så det har ikke skuffet. Det er bare ikke noget vi har lyst til at prÞve igen. Derfor en middel bedÞmmelse på selve mad oplevelsen.
Hvis jeg skal give lidt konstruktiv ris, så skulle det vÊre, at der bÞr står en mindst holdbarheds dato på glassene. Jeg havde en frygt for at de ville udlÞbe, hvis vi ikke skyndte os at spise dem. Det har et vist stress moment over sig.
Overordnet set ville jeg nok bedÞmme jer til en 4, da ordre og leverings kvaliteten var i sÊrklasse. Så hvis man er mere praktisk anlagt end man går op i smagen, så er dette et super supplement til den travle hverdag.
Tak for mad! Og held og lykke fremadrettet.

Fantastisk koncept
Fantastisk koncept. God kvalitet til en skarp pris. Et virkelig godt supplement til hverdagens madplan.

Bonzo - skÞnne mÃ¥ltidskasser og simreretter ããã®åç
Nemt og lÊkkert - klart anbefalet!
Super hurtig levering, pakket godt ind og ankom fin og uden skader. Rigtig, rigtig lÊkker mad; min umiddelbare favorit er i Þjeblikket kÞdbollerne, men bÞnnerne med bacon er også en skÞn ret på en kold aften! Der bliver helt sikker kÞbt igen herfra - dejligt nemt og god kvalitet.

Virkelig nemt
Virkelig nemt, passer super godt til en travl hverdag og kan altid peppes lidt op med lidt grÞnt.

Fin og hyggelig pakke
Fin og hyggelig pakke, dog levede mÊngden af det i glassene ikke op til vores forventninger, der er ihvertfald ikke til en familie på 4, medmindre man nÊsten kun spiser pasta.
Ragouten smagte, som var den lavet over bål ved ikke om det har vÊret brÊndt på.
Til en familie på 2-3 passer det måske bedre.

Nem og lÊkker mad
Nem og lÊkker mad. Ikke sidste gang vi prÞver det.
LÊkre retter og hurtig levering
LÊkre retter og hurtig levering. Top karakter â
Hurtigt og lÊkkert
Bestilte familiekassen i forgårs, og fik allerede i aftes den skÞnneste majspasta med kÞdboller. Hurtigt og lÊkker mad på ingen tid.
Dejlig mad
Dejlig mad, super hurtigt afsendt, nem bestilling.