Bonzo - skÞnne mÃ¥ltidskasser og simreretter レビュヌ 207

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Banzo “Lab” er ved at Ã¥bne et storkÞkken pÃ¥ Frederiksberg, Danasvej 40, i en bygning fra 1873, og de kÞrer bevidst psykisk terror pÃ¥ os beboere siden slutningen af februar / starten af... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Ok, men heller ikke mere. De forskellige retter smager nÊsten ens. Oksegullash havde ogsÃ¥ bare grynet kÞd, ikke rigtige stykker som jeg husker det nÃ¥r jeg selv lavede det. Smag nÊsten som de forskelli... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hold nu op for nogle lÊkre simreretter. Vi har smagt og serveret Boeuf Bourguignon, Poulet Aux Morilles, Osso Buco, Coq au vin, Chili con carne, Bolognese samt Chili sin carne, bÃ¥de til gÊster og os... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Modtager varen ret hurtigt (3-4 dage efter best.). Bestiller kun vegan mad. Er rimelig tilfreds med smagen, men ville Þnske der var lidt mere alsidig krydderier i. Jeg bliver ikke mÊt af en portion a... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 匁圓提䟛業者
  2. 食品補造業者
  3. 食料品配達業
  4. 出前
  5. オンラむン食品泚文サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos Bonzo får du skÞn simremad leveret lige til dÞren. Vores udvalg dÊkker både veganere og kÞdelskere og består af sunde fÊrdigretter, der er lige til at tilberede - og så er de selvfÞlgelig fri for konservering og tilsÊtningsstoffer. Den skÞnne mad fås helt ned til under 20 kr. per kuvert og er så nem at tilberede, at selv de små kan vÊre med. Det er mad, der smager lige som tante lavede den - bare uden besvÊret og altid med fokus på sundhed. Se de spÊndende udvalg på https://bonzo.dk/shop og bestil i dag.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Smagfulde lÊkkerier af topkvalitet

Bonzo er fantastisk! 😍
.. lÊkre, smagfulde kvalitetsretter lavet af de bedste råvarer!
Man får et sundt og nÊrende måltid på ingen tid. Det er perfekt til de dage hvor tiden er knap, men også til de dage hvor man simpelthen bare ikke kan lade vÊre - for når fÞrst man har stiftet bekendtskab med Bonzo så kan hver dag vÊre bonzodag! :-)

Det er nÊsten som juleaften når man får pakker fra Bonzo! De gÞr altid en dyd ud af at levere ens bestilling lynhurtigt og man kan vÊre sikker på at den er pakket rigtig fint og forsvarligt ind fra top til tå.
Bonzofamilien som står bag Bonzo er nogle skÞnne mennesker og deres kÊrlighed for madlavning, kvalitetsråvarer og service kommer tydeligt til udtryk i alt hvad de rÞrer ved.

Jeg har prÞvet mange af retterne på hjemmesiden og jeg har endnu ikke prÞvet nogen jeg ikke kan lide. Mine top favoritter er chili con carne og den veganske tomatsuppe!

Bonzo har mine varmeste anbefalinger! ❀

2020幎10月15日

Det smagte ikke lÊkkert

Det smagte ikke lÊkkert! Det smagte så kunstigt maden. Jeg ved ikke om det er fordi der er en masser konserveringsmidler i, så det kan holde sig i mange måneder !!! Jeg har bestemt ikke tÊnkt mig at bestille herfra igen!

2020幎9月3日

Bonzo - skÞnne mÃ¥ltidskasser og simreretter からの回答

KÊre Maria, Tak for din interesse for mit produkt. Jeg er naturligvis meget ked af at lÊse din reaktion på vores produkter, som rigtig mange elsker og genbestiller mange gange. Men smag og behag kan man jo ikke diskuterer og vi kan jo ikke alle sammen have den samme smag.
MEN, vi kan forholde os til fakta og det er, at vi IKKE bruge nogle form for konserveringsmidler i vores retter - hverken vores kÞd retter eller vores veganske retter. ALLE vores retter er 100% naturlige uden nogle form for konservering!! Vi benytter henkogningsprincippet for at konserverer, hvor alle retter bliver opvarmet til ca. 83c i et glas med låg, hvorved det bliver lufttÊt og rent, hvorfor vores naturlige retter kan holde sig i adskillige år. se www.bonzo.dk
Så det du spiser og smager er de helt naturlige råvare blot tilsat lidt salt og krydderier. Mere rent og naturligt kan det ikke gÞres.
Mange hilsner
JÞrn Senger
www.bonzo.dk

Super god mad

Super god mad der letter en travl hverdag!
Altid nemt at have i skabet når det skal gå hurtigt i en ulvetime. Stort udvalg af retter, der er noget for alle!
Kan kun anbefales!!

2020幎8月25日

Fantastisk mad!

Jeg har nu smagt forskellige retter, og jeg er stor fan!
Det er velsmagende, hurtigt og nemt at tilberede, der er dato på varen (samt hvor lÊnge det må vÊre åbent), det er overskuelige priser og ikke usundt m.m

2020幎6月19日

DÃ¥rlig cafeteria mad

Dårlig cafeteria mad. SmagslÞst og kedlig. Ikke pengene vÊr.

2020幎4月8日

Hej Henrik

Det er jeg naturligvis ked af at hÞre - jegkan ikke umiddelbart se hvilke produkter du har kÞbt - men det vil jeg naturligvis undersÞge og sende videre til vores kÞkken.

Samtidig vil jeg dog gerne gÞre dig opmÊrksom på vores nye "Basserie" serie, der tager udgangspunkt i Franske landretter: https://www.bonzo.dk/vare-kategori/bonzo-brasserie/
Her er der kÊlet ekstra for alle dele af retten. De retter er fyldt pÃ¥ lidt stÞrre glas og er samtidig lidt dyre. Vi kÞrer pt. en efterÃ¥rs kampagne med -20% pÃ¥ alt i shoppen "EFTERÅR20" - jeg hÃ¥ber du vil bruge koden til at smage denne serie.

5぀星のうち2の評䟡

Langt fra nok mad pr. glas

PÊn indpakning
Fin nok smag
Genialt koncept med super hurtig og nem madlavning med en simreret man bare skal varme op.

Men LANGT fra nok mad i glassene. De skriver der skal vÊre til 2 personer i hvert glas men det ville krÊve at man fordelte sin mad 90% pasta og 10% indhold fra glas. Det går bare ikke. Det er egentligt synd for Bonzo har fat i noget men som kunde fÞler man sig snydt og det er bare en rigtig dårlig ting.

2020幎3月31日

Hej Helene

FÞrst og fremmest mange tak for din anmeldelse - jeg skal beklage det sene svar. Jeg er glad for at I godt kunne lide smagen af Bonzo - det er vi meget glade for. TAK!

Jeg forstår din kommentar omkring mÊngde per glas - du er ikke den eneste der har delt den opfattelse. Vi har taget din kommentar til efterretning og vi har snart på alt materiale samt online fået rettet mÊngderne til. Eksempelvis har er kÞdbollerne nu korrigeret til 2 personer: https://www.bonzo.dk/vare/koedboller/

Jeg hÃ¥ber du en dag vil genbesÞge vores shop - vi kÞrer pt. en efterÃ¥rs kampagne med -20% pÃ¥ alt i shoppen "EFTERÅR20".

Lyver om veganske retter

SÊlger en "vegansk" middelhavskasse der indeholder en ret med pasta lavet på Êg.
Dette har de vÊret opmÊrksomme på i en måned uden at Êndre kassens indhold.
Ikke i orden, og direkte ulovligt!

2020幎3月20日

Hej Mille

Tak fordi du gjorde os opmÊrksom på dette !! Det er en fejl for vores side at vi inkluderede en almindelig pasta i den veganske kasse - vi beklager meget.

Vi er stolte af vores Veganske certificering, og derfor kede af at vi har lavet denne fejl.

Til trods for det sene svar rettede vi dog op på det på shoppen hurtigt. Ser du flere fejl håber vi du vil skrive frem til os, enten her eller på fse@bonzo.dk

Tak for din hjÊlp

Venlig hilsen

Er dette en fupside

Er dette en fupside?

vi bestilte en kasse for halvanden uge siden.
ringede til dem efter 3 dage, hvor vi fik at vide der godt kunne vÊre et par ekstra dages ventetid over en weekend.

nu kan vi slet ikke komme igennem på telefonen?

2020幎2月24日

Hej Frank

Vi beklager din oplevelse - hvilket var resultatet af mange pludselige ordre på én gang. Vi er nu rykket til nyt lager og har tilmed oprettet en dedikeret kunde-service telefon.

Vi er normalt stolte af vores leveringstider og jeg håber derfor vi igen en dag kan byde dig velkommen på shoppen og forhåbentlig bevise at det var en engang oplevelse med sen levering.

I Þvrigt kÞrer vi pt. en efterÃ¥rs kampagne med -20% pÃ¥ alt i shoppen "EFTERÅR20".

Venlig hilsen

Familie måltidskasen

Familie måltidskasen - smager fint - isÊr, hvis man selv tilsÊtter lidt smag. Dog levede mÊngden af det i glassene ikke op til vores forventninger og det der står på hjemmesiden, derfor kun 1 stjerne. Der er ihvertfald ikke til en familie på 4 medmindre man nÊsten alene kun spiser pastaen der fÞlger med og kan supplere med ekstra grÞnt. Og så synes jeg ikke det hÊnger sammen med prisen.
I glasset med kÞdboller var der fx 6 små kÞdboller og lidt sovs. Hver kÞdbolle på stÞrrelse med et lille Êg. Så her har vi måtte supplere med ekstra tilbehÞr for at blive mÊtte.
1 glad passer nok bedre en familie på 2.

2020幎2月19日

Hej Trine

Del 2 af min anmeldelse.

Så kom vi til del 2/2 af min anmeldelse. Nu har vi testet de 4 måltider. Jeg må understrege, at jeg er stor fan af hele konceptet. At kunne lave aftensmad til 2 på 15-20 minutter i en travl hverdag er intet mindre end genialt. Vi har prÞvet mange ting, nemlig, Aarstiderne osv. mange lyver med hvad tilberedstid dÊkker over. Jeg tÊnker fra jeg sÊtter vand over til opkog, til jeg kan sige, nu er der mad. 15-20 minutter er bare bedst af alle. Så denne del skal I have ros for.
DesvÊrre er ikke alt positivt. Vi lever efter at man skal smage fÞr man bedÞmmer. Det er nu gjort. Og vi må konstatere at vi ikke kommer til at bestille igen. Baseret på at det ikke tog kegler. Forventningerne var ikke hÞje, så det har ikke skuffet. Det er bare ikke noget vi har lyst til at prÞve igen. Derfor en middel bedÞmmelse på selve mad oplevelsen.
Hvis jeg skal give lidt konstruktiv ris, så skulle det vÊre, at der bÞr står en mindst holdbarheds dato på glassene. Jeg havde en frygt for at de ville udlÞbe, hvis vi ikke skyndte os at spise dem. Det har et vist stress moment over sig.
Overordnet set ville jeg nok bedÞmme jer til en 4, da ordre og leverings kvaliteten var i sÊrklasse. Så hvis man er mere praktisk anlagt end man går op i smagen, så er dette et super supplement til den travle hverdag.
Tak for mad! Og held og lykke fremadrettet.

2020幎1月5日

Bonzo - skÞnne mÃ¥ltidskasser og simreretter からの回答

Hej Patrick - FÞrst og fremmest tak for en super konstruktiv feedback. Jeg vil dykke tilbage i ordre arkivet og se hvilke retter du har kÞbt.

Her er smagen virklig i hÞjsÊdet og der er kÊlet ekstra for alle aspekter. De retter er fyldt pÃ¥ lidt stÞrre glas og er samtidig lidt dyre. Vi kÞrer pt. en efterÃ¥rs kampagne med -20% pÃ¥ alt i shoppen "EFTERÅR20" - jeg hÃ¥ber du vil bruge koden til at smage denne serie.

- leveringen er fortsat lige så hurtig :-)

Fantastisk koncept

Fantastisk koncept. God kvalitet til en skarp pris. Et virkelig godt supplement til hverdagens madplan.

2019幎12月8日

Bonzo - skÞnne mÃ¥ltidskasser og simreretter からの回答

Mange tak for din flotte anmeldelse, Holger :-)

5぀星のうち5の評䟡

Nemt og lÊkkert - klart anbefalet!

Super hurtig levering, pakket godt ind og ankom fin og uden skader. Rigtig, rigtig lÊkker mad; min umiddelbare favorit er i Þjeblikket kÞdbollerne, men bÞnnerne med bacon er også en skÞn ret på en kold aften! Der bliver helt sikker kÞbt igen herfra - dejligt nemt og god kvalitet.

2019幎12月4日

Ikke helt tilfreds

Konserves-mad

2019幎11月23日

Bonzo - skÞnne mÃ¥ltidskasser og simreretter からの回答

Hej MMM - jeg er ked af at du har fået indtryk af Bonzo retterne som konserves, Vi bruger en henkogningstenkik, der tillader en lÊngere holdbarhed end normalt. Vi har skrevet et indlÊg om netop dette: https://www.bonzo.dk/2019/07/19/henkogning-af-simreretter-en-smuk-gammel-tradition/

Jeg håber du vil genbesÞge vores shop hvor vi bland andet lige har fået et nyt lÊkkert udvalg af "One Pots" samt en eksklusiv "Brasserie" serie med franske land retter.

5぀星のうち4の評䟡

Virkelig nemt

Virkelig nemt, passer super godt til en travl hverdag og kan altid peppes lidt op med lidt grÞnt.

2019幎11月16日

Bonzo - skÞnne mÃ¥ltidskasser og simreretter からの回答

Hej Mathilde - mange tak for din anmeldelse. Jeg er super glad for at du tager dig tid til at give os et par ord med på vejen. Men mest af alt er jeg glad for at du finder, at vores retter passer ind i en travl hverdag - det er lige prÊcis det der er tiltÊnkt.

Foruden Bonzo Classic og Bonzo Vegan har vi nu lanceret Bonzo Brasserie, en serie franske land retter samt Bonzo One Pot - med blandt andet flere spÊndende risotto og pasta retter.

Fin og hyggelig pakke

Fin og hyggelig pakke, dog levede mÊngden af det i glassene ikke op til vores forventninger, der er ihvertfald ikke til en familie på 4, medmindre man nÊsten kun spiser pasta.
Ragouten smagte, som var den lavet over bål ved ikke om det har vÊret brÊndt på.
Til en familie på 2-3 passer det måske bedre.

2019幎11月15日

Bonzo - skÞnne mÃ¥ltidskasser og simreretter からの回答

Hej Tannie - tak for din anmeldelse - jeg er glad for at du synes vores indpakning er fin, vi gÞr os meget umage. I forhold til portion stÞrrelse, er din betragtning taget til efterretning og vi har efterfÞlgende justeret i forhold til portioner. Med hensyn til den "brÊndte" smag i Ragouten, kan jeg love dig for den ikke er brÊndt på :-) det er formentlig de grillede auberginer, der smager igennem. Det kan godt smage rÞget. Vi er faktisk ret stole over smagen, men jeg er også opmÊrksom på at det ikke er for alle. Jeg beklager det meget sene svar - men jeg håber du vil genbesÞge vores shop hvor vi bland andet lige har fået et nyt lÊkkert udvalg af "One Pots". Venlig hilsen, Frederik / Bonzo

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。