Borbys Serviceレビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Den manglende stjerne er fordi jeg ikke får besked om at i flytter rengørings dato. Medarbejderen er sød og dygtig

5つ星のうち2の評価

Jeg er ikke imponeret. De ting man påpeger gør ingen forskel. Jeg bruger fortsat firmaet da det er svært at finde alternativer.

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Vi har benyttet Borby’s service nu i snart 2 år og de lever ALTID op til vores forventninger. Samtidig siger de aldrig nej og alt kan lade sig gøre, de har “ja”hatten på. Vi kunne ikke have fået et b... もっと見る

企業情報

1. 清掃員
  2. 清掃サービス
  3. 業務用清掃サービス
  4. ハウス クリーニング業
  5. 窓ガラス清掃業

当該企業による記述

Rengøring og vinduespudsning til private og erhverv på hele Bornholm

ほぼ満足

5つ星のうち2の評価

Jeg er ikke imponeret

2026年6月18日

Borbys Service からの回答

Vi vil selvfølgelig gerne rette op på de ting, der ikke lever op til forventningerne.

Det kræver dog, at vi får en direkte henvendelse fra vores kunder, så vi har mulighed for at undersøge sagen og finde en løsning. Vi kan desværre ikke altid handle på baggrund af en anmeldelse alene.

Du er meget velkommen til at kontakte os på mail, hvis der fortsat er noget, du oplever ikke fungerer. Så vil vi meget gerne se nærmere på det.

5つ星のうち1の評価

Meget dyrr

Det kan godt være at de er gode til opgaven, men de tager sig sørme også godt betalt.
Har fået en regning, hvor jeg har betalt knapt 20.000,- for et hus på 160 m2 for en grov rengøring.
Ca. 4 m2 pr. Time.
Før det har de ryddet boet for alt for Ca. 50.000, -
Jeg er ret overbevist om at det kan findes bedre.
Sørg for at få et bindende tilbud inden.

2026年7月1日
自発的なレビュー

Borbys Service からの回答

Vi vil dog gerne præcisere, at du inden opgaven blev informeret om, at der var tale om et meget omfattende dødsbo, hvor alt var efterladt. Opgaven bestod ikke kun af rengøring, men også af omfattende sortering, tømning og bortskaffelse af indbo. Efterfølgende skulle hele boligen grovrengøres/finrengøres til salg, da der var behov for rengøring af alle rum og overflader.

Ved denne type opgaver afregnes der efter det faktiske tidsforbrug, netop fordi omfanget kan variere meget. Vi har løbende været åbne omkring, at der ville være mange arbejdstimer forbundet med opgaven.

Vi ønsker dig alt det bedste fremover.

5つ星のうち1の評価

NUL stjerner! Jeg har aldrig oplevet noget lignende

Jeg har aldrig oplevet noget lignende! Købte slutrengøring, der ikke blev udført. Trods billeddokumentation var Borbys Service meget vanskelige at kommunikere med og blev ved med at sige 'medarbejdere har brugt ni timer. For mig som køber er jeg interesseret i resultatet og der var ikke gjort rent nogen steder i køkkenet eller vasket skabe af ind- og udvendigt samt hårde hvidevarer som aftalt. Borbys var flabede og nedladende i tonen og havde en utilstedelig opførsel.
Skal du have gjort rent, så find et firma, der rent faktisk gør rent.

2025年10月27日
自発的なレビュー

Kære Trine

Vi anerkendte fra start at der var to konkrete mangler i din slutrengøring. Ovnen erkendte vi med det samme og fryseren anerkendte vi efter at have modtaget dit billede. For dette tilbød vi straks en rabat på 50 procent selv om omfanget normalt ville udløse en langt lavere kompensation.

Vores medarbejdere brugte ni dokumenterede timer på opgaven og du modtog billeddokumentation for hele arbejdet. Denne dokumentation viser tydeligt at skabe blev gjort rene indvendigt og udvendigt og at køleskabet blev rengjort som aftalt. Din beskrivelse af at der ikke skulle være gjort rent i køkkenet stemmer derfor ikke med det dokumenterede grundlag.

Vi har gennemgået hele mailkorrespondancen som endte på mere end fyrre sider. Det skyldtes blandt andet at det var meget vanskeligt at få de efterspurgte billeder og oplysninger og at der gentagne gange blev fremsat trusler om både paragraffer og om at sprede negative rygter om os. Vi kan ikke genkende din påstand om at vi skulle have været nedladende. Tværtimod fremgår det at vi gennem hele forløbet holdt en saglig og løsningsorienteret tone.

Vi udfører hvert år langt over to hundrede slutrengøringer for forskellige boligselskaber hvor vi generelt kun får positive tilbagemeldinger. Fejl kan dog ske når der er mennesker involveret og vi retter selvfølgelig altid op når det sker. Det gjorde vi også i dit tilfælde.

Selv om vi ikke mener at den endelige kompensation afspejler arbejdets værdi valgte vi at give dig samlet rabat på 76 procent alene for at afslutte sagen. Dette accepterede du.

Vi står fortsat ved vores arbejde vores dokumentation og vores måde at håndtere sagen på.

Borbys Service ApS

5つ星のうち4の評価

Jeg ellers rigtig godt tilfreds med…

Jeg ellers rigtig godt tilfreds med jeres rengøring.
D. 29/10 kom der en ung mand, hvis rengøring slet ikke var i orden. Jeg måtte bede ham om at støvsuge under sofabordet. Han virkede meget uerfaren. Jeg mener ellers at jeg har ret nem opgave her. Jeg bryder mig ellers ikke om at klage, men det var ikke godt.

2025年10月17日

Trustpilot エクスペリエンス