レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg elsker Born Copenhagen og deres produkter. Servicen er virkelig god, og de er superhurtige til at svare pÃ¥ mail. Jeg har kÞbt en junior babynest og returneret et par ting, som ikke passede til... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har handlet hos dem flere gange. Det er bare kvalitetsvarer! Alt fra vÃ¥dservietetuier, stofbleer, babybÞger til sengerander og sengeslanger. Det holder sindssygt godt selv efter mange vaske. SlidstÊr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Betalte for hjemmelevering via DAO, desvÊrre var pakken ''for stor'' til at DAO gad leverer denne pÃ¥ vores hjemme adresse. SÃ¥ her fÃ¥r du lov til at betale for hjemmelevering, men stadig skulle afhente... もっず芋る

䌁業が回答したした

5 stjerner – kan kun anbefales! Super kvalitet og et lÊkkert udvalg – her er virkelig tÊnkt over detaljerne. Kundeservicen er helt i top: hurtige svar, imÞdekommende og hjÊlpsomme hele vejen. ;) En f... もっず芋る

䌁業情報

Varen var super fin og god stand

Varen var super fin og god stand

2026幎5月11日

KÊre Emma,
Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏🏌
Vi sÊtter stor pris pÃ¥ du har brugt tid pÃ¥ at anmelde os 🀍
De bedste forårshilsner🌞

Jeg elsker Born Copenhagen og deres

Jeg elsker Born Copenhagen og deres produkter. Servicen er virkelig god, og de er superhurtige til at svare på mail. Jeg har kÞbt en junior babynest og returneret et par ting, som ikke passede til vores baby, og takket vÊre deres guide endte vi med prÊcis det, vi havde brug for.

Vi handler ofte hos dem, og produkterne er altid i trygge og sikre materialer til vores datter

2026幎5月18日

KÊre Alisa,
Tusind tak for dine sÞde ord og meget flotte anmeldelse. Din loyalitet betyder alverden for os 🙏🏌❀
De varmeste forårshilsner🌞

Super lÊkre ting

2026幎5月5日

KÊre Rikke,
Tusind tak for din fine anmeldelse og at du tog dig tid til at skrive 🀍
Det betyder meget for os 🙏🏌

De bedste forårshilsner 🌞

Hurtig ekspedition og levering

Hurtig ekspedition og levering

2026幎5月4日

KÊre Anne-Marie,
Tusind tak for at du tog dig tid til at give os en sÃ¥ fin anmeldelse - det betyder meget for vores lille virksomhed 🙏🏌

De bedste forårshilsner 🌞

De blÞdeste fineste stofbleer 💚🩷

2026幎5月4日

KÊre Charlotte,
Tusind tak for din fine anmeldelse 🀍🙏🏌Det betyder alverden for os, at du tog dig tid til at uddele stjerner til os🀩Dejligt du er glad for vores skÞnne stofbleer, vi syns ogsÃ¥ de er super lÊkre🥰Bedste solskinshilsner 🌞
Team BORN Copenhagen 🌿

LÊkre produkter til baby :-)

2026幎4月7日

KÊre Pia
Tusind tak for dine 5 stjerner og din fine anmeldelse 🙏🏌
Vi sÊtter kÊmpe pris pÃ¥ at du bruger tid pÃ¥ at anmelde vores lille virksomhed 😊
De bedste forårshilsner🌞

Kvalitetsvarer til gode priser

Har handlet hos dem flere gange. Det er bare kvalitetsvarer! Alt fra vådservietetuier, stofbleer, babybÞger til sengerander og sengeslanger. Det holder sindssygt godt selv efter mange vaske. SlidstÊrkt og pÊnt.
Det er min go-to webshop for barselsgaver! Hurtig levering og alt i et så stilfuldt design, at det passer ind i ethvert hjem

2026幎2月1日

KÊre Line,
Tusind mange tak for din flotte anmeldelse🥰 og ikke mindst din gennemgang og anbefaling af vores fine produkter 😍
Vi sÊtter kÊmpe stor pris på din loyalitet. De bedste forårshilsner fra

Alt gik godt

Alt gik godt, - fra bestilling til levering og efterfÞlgende brug 🀗

2025幎12月10日

Borncopenhagen からの回答

KÊre Susanne, Tusind tak for de mange stjerner og din fine anmeldelse. De bedste forÃ¥rshilsner fra Team BORN Copenhagen 🌿

Fantastisk juniornest

Super hurtig levering - og juniornesten er fantastisk til min datter! Det er bare det bedste kÞb 🙌🏻

2026幎2月9日

KÊre Laura,
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sÊtter vi kÊmpe stor pris pÃ¥ 🙏 SÃ¥ dejligt at juniornesten gÞr lykke🀍
De bedste hilsner fra

Dejligt

Fik hvad jeg bestilte

2026幎1月21日

Borncopenhagen からの回答

Mange tak for din fine anmeldelse🙏
Team BORN Copenhagen 🌿

Tak til Birgitte fra kundeservice for en utrolig behagelig oplevelse, da jeg henvendte mig vedrÞrende en reklamation med juniornesten, som havde fÃ¥et brune ‘skjolder’ efter fÞrste vask.

Trods det ikke lykkes os at fikse ‘problemet’ med skjolderne på nesten via råd over mail hjalp Birgitte mig videre med en kompensation for tabet.

Jeg giver +5 stjerner for en god, venlig og meget behagelig kundeservice, der tager sig god tid til sine kunder.

Jeg handler gerne igen på borncopenhagen, da de udover god kundeservice, har virkelig fine produkter i lÊkker kvalitet!

2026幎1月6日

KÊre Line,
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sÊtter vi stor pris pÃ¥ 🙏 PÃ¥ trods af, at vi sammen ikke kunne finde Ã¥rsagen til "skjolderne", er vi glade for at vi kunne kompensere tilfredsstillende for "problemet"🥰
De bedste hilsner fra
Team BORN Copenhagen🌿

God service og gode produkter🀩

God service og gode produkter.
Jeg skrev og spurgte hvornår nogle ting kom på lager, og de svarede hurtigt og venligt, og selvom der gik noget tid, hvilket er helt fair.
De var de sÃ¥ gode til at opdatere sÃ¥ man vidste hvornÃ¥r det ville komme pÃ¥ lager igen, og sÃ¥ man ikke gik i uvished, for jeg glÊdede mig😄
Nu har jeg produkterne og de er super flotte og virker som super kvalitet, tak🙏

2025幎11月17日

KÊre Sarah,
Tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os 🀩🙏
HÃ¥ber du blir rigtig glad for produkterne🀍

Super oplevelse.

Super oplevelse.
Levering var hurtigt og jeg havde min pakke 2 dage efter bestilling.
Ydermere havde jeg glemt at benytte mig at min rabatkode og skrev til kundeservice efter jeg havde lagt min ordre - inden for kort tid havde jeg fået svar og en bekrÊftelse på refundering af det belÞb fra rabatkoden.

Varerne r også i super kvalitet, bliver ikke sidste gang jeg handler hos borncopenhagen

2025幎8月20日

Borncopenhagen からの回答

KÊre Chaima, Tusind tak for din flotte anmeldelse, og skÞnt vi kunne hjÊlpe med rabatten. Dejligt at du er tilfreds med vores service og vores fine produkter 🀍 Sensommer-hilsner fra Team BORN Copenhagen

Betalte for hjemmelevering via DAO

Betalte for hjemmelevering via DAO, desvÊrre var pakken ''for stor'' til at DAO gad leverer denne på vores hjemme adresse. Så her får du lov til at betale for hjemmelevering, men stadig skulle afhente den ved nÊrmeste pakkeboks. Betyder de 69.- noget for mig, nej... Betyder det noget at tilvÊlge en service, som der ikke bliver overholdt, ja! KÞbte en af jeres bundles mest nest osv.

2025幎8月11日

KÊre Tobias,
Vi beklager, at du har haft en dÃ¥rlig oplevelse med DAO. Vi er uvidende om at din pakke ikke kunne leveres. Vi tilbagebetaler dig din fragt og hÃ¥ber at du trods alt bliver glad for den bundle du har kÞbt hos os🀍 Mange hilsner Team BORN Copenhagen

5 stjerner – kan kun anbefales!
Super kvalitet og et lÊkkert udvalg – her er virkelig tÊnkt over detaljerne. Kundeservicen er helt i top: hurtige svar, imÞdekommende og hjÊlpsomme hele vejen. ;) En fantastisk oplevelse fra start til slut. Jeg handler her igen uden tvivl – kan kun anbefale bigtime!

2025幎6月7日

Borncopenhagen からの回答

KÊre Christina - Tusind tak for dine flotte ord 🀍 SÃ¥ dejligt at du er tilfreds med vores produkter og vores service, vi glÊder os til at betjene dig en anden god gang🀗 Mange gode hilsner fra Team BORN Copenhagen 🌿

Helt perfekt

Hurtig levering. Alt er lige prÊcis som det skal vÊre. LÊkre produkter i god kvalitet.

2025幎3月26日

Borncopenhagen からの回答

KÊre Pernille, Tusind tak for dine sÞde ord og dejligt du er glad for vores produkter🀍Bedste forÃ¥rshilsner fraTeam BORN Copenhagen🌞

Det fungerede bare :)

2024幎9月1日

Borncopenhagen からの回答

KÊre Signe - Tak for stjernerne🙏 - dejligt du er tilfreds med vores service 🀍 Bedst hilsner Team BORN Copenhagen🌿

Fine produkter & sublim kundeservice

Jeg har kÞbt en rigtig fin sengerand til min sÞns tremmeseng - og den har virket upåklageligt lÊnge, indtil jeg beslutter mig for at tage betrÊkket af og vaske det. Lynlåsen går desvÊrre i stykker, da jeg tager betrÊkket af - men BORN Copenhagen har heldigvis ikke kun fine produkter men også en vidunderlig kundeservice, som har sendt mig et nyt betrÊk. Det er fornemt. Stor anbefaling af virksomheden herfra.

2024幎8月14日

KÊre Line,
Tusind tak for de flotte ord.
Dejligt vi havde mulighed for at hjÊlpe og du er glad for vores sengerand.
Fortsat god sommer🀍
Bedste hilsner Team BORN Copenhagen🌿