Min datter pÃ¥ 3 mÃ¥neder har efter klip af stramt tungebÃ¥nd kun ville tage den runde sut i str 1 fra lullaby planet! Ligeledes er vi helt pjattede med stofbleer af bambus, kendte ikke til mÊrket, men h... ãã£ãšèŠã
Virkeligt gode sutter - De eneste som min datter vil bruge. Ekspeditionstiden er helt i top. PÃ¥ trods af at man bestiller sutter med special tryk pÃ¥, sÃ¥ gÃ¥r der kun et par dage, inden man modtager de... ãã£ãšèŠã
Har handlet her flere gange og er generelt tilfreds. Oplever dog ofte at den sut min datter foretrÊkker er udsolgt. SÃ¥ sidste gang prÞvede jeg dem i latex frem for silikone og det blev ikke vel modt... ãã£ãšèŠã
Har bestilt sutter med navn på derfra to gange nu, og produkterne er som de skal vÊre og det er rigtig hurtig levering. Jeg havde dem dagen efter bestilling.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Giv dit barn en bÊredygtig start med vores store udvalg af babyudstyr. Hos Lullaby Planet tilbyder vi god vÊrdi for pengene og varer af hÞj kvalitet til babyer og deres forÊldre. Vi strÊber efter at gÞre det på en måde, der ikke kompromitterer de samme babyers evner til at imÞdekomme deres egne fremtidige behov.
Delta 8, 8382, Hinnerup, ãã³ããŒã¯
- 45 89 88 80 46
- info@lullabyplanet.com
- lullabyplanet.com
Fantastisk service og hurtig leveringâŠ
Fantastisk service og hurtig levering samt billige produkter
Mega hurtig levering
Mega hurtig levering. Godt udvalg af varer og gode priser. Tak âºïž
Super god kundeservice
Super god kundeservice, hurtig levering og godt udvalg på hjemmesiden.
Meget tilfreds med min pakke
Gode tilbud og hurtig levering!
God og hurtig service.
den bedste service og rådgivning .
den bedste service og rådgivning .
sÞdeste personale .
knivskarpe og yderst konkurrencedygtige priser.
Virkeligt gode sutter
Virkeligt gode sutter - De eneste som min datter vil bruge.
Ekspeditionstiden er helt i top. På trods af at man bestiller sutter med special tryk på, så går der kun et par dage, inden man modtager dem.
Altid gode produkter og god service ð
Ikke noget vejledning vedr returnering
Ikke noget vejledning vedr returnering. Ingen tager kundeservice-telefonen
Har handlet her flere gange og erâŠ
Har handlet her flere gange og er generelt tilfreds.
Oplever dog ofte at den sut min datter foretrÊkker er udsolgt. Så sidste gang prÞvede jeg dem i latex frem for silikone og det blev ikke vel modtaget.
Hurtig levering
MÞj besÊrligt at returnere
Fine produkter, men mÞj besvÊrligt at returnere, fordi man ikke får bekrÊftelsesmail og ej heller oplysninger hviken adresse returvaren skal sendes til.