Vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Gelukkig geen chatbot: een verademing. Korte wachttijd. Er was zelfs tijd/ruimte voor een gesprekje over soort auto/wederzijdse ervaringen met eea. Dat ervaa... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Voorruit moest vervangen worden, dit is snel, gemakkelijk en vakkundig gedaan door mijn garage. Ook de schademelding en alles hebben ze mij geholpen. Gewoon super!
Beste voorwaarden en ze zitten niet met een virtuele computer je te woord te staan maar rechtstreeks aan de telefoon.
Voor aankoop van mijn nieuwe Renault 4 bij Stam Utrecht offerte aangevraagd voor verzekering met 5 jaar aanschafwaarde dekking. Dit is meestal mogelijk bij merk verzekering maar ook bij Bovag autove... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Je auto is meer dan alleen een vervoersmiddel: het is een onmisbaar onderdeel van je dagelijks leven. Daarom biedt BOVAG Autoverzekering niet alleen bescherming voor je voertuig, maar ook de zekerheid die jij onderweg nodig hebt. Met betrouwbare verzekeringen, uitgebreide dekkingen en uitstekende service maken we het verschil. Ontdek waarom onze autoverzekering de beste keuze is voor jou.
連絡先
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Autoverzekering goed en snel geregeld
Telefonisch contact gehad met de service van BOVAG autoverzekering. Zeer goed vriendelijk geholpen.👍

BOVAG Autoverzekering からの回答
Schade aanmelden via een telefoon
Schade aanmelden via de verzekeringsportal lukte mij als gevorderde digibeet niet, maar bij mijn telefonische melding werd ik buitengewoon plezierig te woord gestaan door een echte medewerkster in plaats van zo’n digitale chat-box. Zouden meer service gerichte bedrijven weer eens moeten overwegen!!!

Snelle afhandeling
Uitstekende organisatie
Goed bereikbaar, prettig in het gesprek en adequaat in de handelingen. Zeer tevreden en ik kan Bovagverzekering echt aanraden.

BOVAG Autoverzekering からの回答
Fijne verzekeringsmaatschappij voor het…
Fijne verzekeringsmaatschappij voor het verzekeren van je auto.

BOVAG Autoverzekering からの回答
Lastige verzekering toch kunnen afsluiten.
Onze ‘auto’ was erg moeilijk te verzekeren.
Na goede voorlichting en advies plus bereidwilligheid van de medewerker van Bovemij konden we een goede verzekering afsluiten.

BOVAG Autoverzekering からの回答
ik moest een verzekering overzetten
ik moest een verzekering overzetten. Dit was alleen per telefoon mogelijk, en ik ben door een medewerker uitstekend geholpen.

Her-afsluiten pechhulp verzekering
Ik had een fout gemaakt met het afsluiten van mijn pechhulp verzekering.
Daar werd vriendelijk en met een kwinkslag op gereageerd en daarna werd mijn eigen fout heel deskundig uitgelegd en rechtgezet.

BOVAG Autoverzekering からの回答
De autoverkoper heeft mij al het werk uit handen genomen
De autoverkoper heeft mij al het werk uit handen genomen. Ik kreeg vervolgens een offerte en heb dat vergeleken met andere verzekeringen. Het voordeel is dat ik bij schade mijn auto gewoon bij de dealer kan laten repareren.

BOVAG Autoverzekering からの回答
Mijn ervaring als klant ruim 27 jaar…
Mijn ervaring als klant ruim 27 jaar altijd goed duidelijk makkelijk manier van werken en communicatie.

Ze staan voor kwaliteit en kwantiteit
Ze staan voor kwaliteit en kwantiteit
Top ga zo door
Makkelijk en snel geregeld
Makkelijk en snel geregeld, Wel even de slotvragen goed doorlezen voor je het verkeerd begrijpt. Prijzen zijn een stuk aannemelijker.
De uitleg was duidelijk
De uitleg was duidelijk, alles snel geregeld .
Een prima visitekaartje voor zowel garagehouder als Bovag verzekering.
In november 2021 is mijn…
In november 2021 is mijn autoverzekering Polis Direct onmiddellijk overgedragen aan Bovac. Voorheen had ik een kilometerverzekering en reed ik nooit meer dan 2000 kilometer per jaar. Bij de overdracht van de polis naar Bovac hebben zij ons ingedeeld van 5000 km tot en met 20.000 km per jaar.Ik was momenteel op zoek naar een voordelige autoverzekering. Hierdoor ontdekte ik het. Ik heb de bovac benaderd en verteld wat er is voorgevallen, maar zij willen geen terugbetaling doen voor de te veel betaalde premie van al die jaren.
Ik heb inmiddels contact met de bovag gehad en zij hebben korting aangeboden op de premie voor2025/26 dit heb ik geacepteerd.

BOVAG Autoverzekering からの回答
Gedetailleerde uitleg over het aanbod
Gedetailleerde uitleg over het aanbod, afwikkeling ter plekke en ook de nazorg: polis, opzegging vorige verzekeraar etc. liep allemaal voortreffelijk.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。