Vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Gelukkig geen chatbot: een verademing. Korte wachttijd. Er was zelfs tijd/ruimte voor een gesprekje over soort auto/wederzijdse ervaringen met eea. Dat ervaa... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Voorruit moest vervangen worden, dit is snel, gemakkelijk en vakkundig gedaan door mijn garage. Ook de schademelding en alles hebben ze mij geholpen. Gewoon super!
Beste voorwaarden en ze zitten niet met een virtuele computer je te woord te staan maar rechtstreeks aan de telefoon.
Voor aankoop van mijn nieuwe Renault 4 bij Stam Utrecht offerte aangevraagd voor verzekering met 5 jaar aanschafwaarde dekking. Dit is meestal mogelijk bij merk verzekering maar ook bij Bovag autove... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Je auto is meer dan alleen een vervoersmiddel: het is een onmisbaar onderdeel van je dagelijks leven. Daarom biedt BOVAG Autoverzekering niet alleen bescherming voor je voertuig, maar ook de zekerheid die jij onderweg nodig hebt. Met betrouwbare verzekeringen, uitgebreide dekkingen en uitstekende service maken we het verschil. Ontdek waarom onze autoverzekering de beste keuze is voor jou.
連絡先
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
uiteindelijk prima en naar volle…
uiteindelijk prima en naar volle tevredenheid afgehandeld
Mijn eerste keer Bovag…
Eerder sloot ik verzekeringen af via mijn tussenpersoon echter deze keer was het prijsverschil en voorwaarden niet Gunstig en de prijs te hoog. Dus Bovag bood een lagere prijs en betere voorwaarden aan. Daarom BOVAG.
Snel, duidelijk en vriendelijk
Informatie vanuit de website was goed en duidelijk. Daarna telefonisch afgehandeld. Prima!

BOVAG Autoverzekering からの回答
Vriendelijke en vooral duidelijke uitleg
Goede verzekering met goede…
Goede verzekering met goede voorwaarden. Fijn telefonisch contact, maar kan ook digitaal

Snel en goede premies
Bij opzegging van de verzekering heb ik…
Bij opzegging van de verzekering heb ik goed contact gehad met de medewerkers van bovag .
Dat de bereikbaarheid nog wel eens te wensen overlaat.
De bereikbaarheid laat te wensen over.
Zeer behulpzaam en prettig
Ik ben altijd een tevreden klant geweest, het contact met medewerkers verloopt vlot, prettig en vriendelijk. De premie is betaalbaar en de afhandeling van zaken verloopt soepel. Er wordt een menselijke benadering gehanteerd, daarom heb ik opnieuw voor een autoverzekering bij Bovag gekozen, nadat ik een aantal jaar in het buitenland heb gewoond.

Duidelijk info
Duidelijk info. Goede prijs. Wijziging van de polis ook snel geregeld.

Uitstekende ervaring
Jaren bij BOVAG gezeten en eigenlijk vrij weinig om naar om te kijken, goede prijzen en zelfs tot het einde uitstekende klantenservice en klantvriendelijkheid, echt TOP!

goede bereikbaarheid en afwikkeling
Makkelijk te bereiken en snel iemand aan de lijn. Ik kon het schadeformulier na mijn vakantie invullen en dat was prettig

BOVAG Autoverzekering からの回答
Duidelijk en goede voorwaarden..
Duidelijk en snel
Fijn dat telefonisch contact nog…
Fijn dat telefonisch contact nog mogelijk is en er betrokken meegedacht wordt over mogelijkheden.
De meest slechtste verzekerings…
De meest slechtste verzekerings maatschapij ooit helemaal niet mee denkend of wat dan ook nooit van me leven een verzekering hier afsluiten

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。