Mega god mulighed for andre unge som gerne vil opstarte deres eget og har store ambitioner. Der bliver lagt mange gode muligheder ud inde i boc, sÃ¥ det ikke er til at tage fejl af. Kan kun anbefale... ãã£ãšèŠã
Virkelig stÊrk service fra Peter! Han har vÊret super god til at fÞlge op på processen, give prÊcis rådgivning og introducere en til fÊllesskabet han er ved at stifte Varm anbefaling herfra!
Super klÞgtigt fyr med masser af overskud til at få tingene gennemgået en ekstra gang hvis ikke man forstod det helt fÞrste gang
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Helt igennem fantastisk oplevelse
Helt igennem fantastisk oplevelse. Brandownersclub har hjulpet med lige det som jeg manglede til at starte min egen virksomhed. Jeg har et fÊlleskab med andre folk som er passionerede for det samme. Og en ejer som altid er klar til at hjÊlpe, og give sine bedste vÊrktÞjer vÊk. Kan klart anbefale brandownersclub til dem der vil i gang med reselling, dem som har brug for et fÊlleskab, eller dem som vil starte en virksomhed fra bundenðª
Man kan virkelig mÊrke pÃ¥ Peter at hanâŠ
Man kan virkelig mÊrke på Peter at han er interesseret at skabe reel vÊrdi og hjÊlpe sine elever mest muligt, hvilket jeg har kÊmpe respekt for.
Der er god support og alt er lavet på en måde med godt overblik
Jeg har haft en rigtig god oplevelseâŠ
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med BrandsOwnersClub. ForlÞbet har vÊret fyldt med god vejledning, motivation og brugbar viden om, hvordan man kan opbygge sit eget brand fra bunden.
Det, jeg isÊr har sat pris på, er den personlige sparring og de konkrete råd, som gÞr det lettere at tage de fÞrste skridt som ivÊrksÊtter. Man fÞler sig stÞttet gennem hele processen, og der er fokus på at udvikle de fÊrdigheder, der skal til for at skabe en succesfuld forretning.
Hvis du er ung og drÞmmer om at starte dit eget brand, kan jeg varmt anbefale BrandsOwnersClub. Det er et stÊrkt fÊllesskab, hvor man får inspiration, lÊring og vÊrktÞjer til at arbejde målrettet mod sine Þkonomiske mål.
KÞbte medlemskab og modtog intet
KÞbte medlemskab og modtog intet. Jeg skrev til dem, men de lagde alt ansvar fra sig og sagde de ingen ting kunne gÞre. Jeg bedte om mine penge tilbage som der står man kan få, men de stoppede med at svare mig.

Brandownersclub ããã®åç