Odense Skolefoto レビュヌ

2,322
TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Det er uden sammenligning det dÃ¥rligste og dyreste skolefotofirma, vi har oplevet. For nÊsten 200 kr. fÃ¥r man kun ét digitalt portrÊtbillede til download. Til sammenligning gÃ¥r vores andet barn pÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Tilmelder digitalt, vÊlger en pakke man vil have, derefter nÃ¥r billeder er taget burde man bare kunne vÊlge hvad portrÊt af sit barn man vil have, men nej man vÊlger bare forfra og prisen er stege... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeres skole fotos er virkelig uprofessionelt.. jeg har aldrig set dÃ¥rligere fotos af mine bÞrn end dem i tager... Og det er MEGET dyrt for 3 klik pÃ¥ et kamera og 2 sek. NÃ¥r man overhovedet ikke engan... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har i Ã¥r principielt valgt at holde min ordre hos Odense Skolefoto pÃ¥ det absolutte minimum. Jeg nÊgter at understÞtte en forretningsmodel, der leverer en klassisk opvisning i "enshittificat... もっず芋る

䌁業情報

(2,322)

過去12か月のレビュヌ数: 39ä»¶

レビュヌを曞く

dårligt og dyrt

Det er uden sammenligning det dårligste og dyreste skolefotofirma, vi har oplevet. For nÊsten 200 kr. får man kun ét digitalt portrÊtbillede til download. Til sammenligning går vores andet barn på en skole, hvor vi for samme pris modtog seks portrÊtbilleder samt et klassefoto.

Hos jer koster et digitalt portrÊt og et gruppefoto det samme, som vi andre steder får en langt stÞrre pakke for. Prisniveauet står slet ikke mål med det produkt, der leveres.

Vi er allerede i dialog med skolen om muligheden for at vÊlge en anden leverandÞr nÊste år. Det er simpelthen uacceptabelt dyrt og efter vores mening en meget dårlig oplevelse som kunde.

2026幎10月7日

Hej Renan

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi er kede af at hÞre, at du ikke oplever, at vores produkter og priser lever op til dine forventninger.

Vi arbejder lÞbende på at tilbyde produkter og lÞsninger af hÞj kvalitet samt en god kundeoplevelse, og vi tager naturligvis din feedback om både prisniveau og den samlede oplevelse med i vores videre arbejde.

Skuffende kvalitet på billederne

Vi er desvÊrre ret skuffede over resultatet. Billederne har et tydeligt grÞnt skÊr langs hår og hoved, som får fritlÊgningen og baggrunden til at se meget kunstig ud.

Samtidig undre vi os over udvÊlgelsen af "fotografens favorit", da det er det eneste billede hvor barnet ikke smiler.

Samlet set fÞles resultatet meget automatiseret og med for lidt manuel kvalitetskontrol. Når man betaler for professionelle skolefotos, havde vi forventet et mere naturligt og gennemarbejdet resultat.

Vi kan derfor ikke anbefale jer og vil anbefale skolen at gå tilbage til dem de har brugt tidligere hvor resultatet virkede langt mere naturligt.

2026幎9月23日

Hej Mads

Vi er kede af at hÞre, at de modtagne billeder ikke levede op til dine forventninger. SÊrligt når det gÊlder skolefotos, forstår vi godt, at både billedkvalitet og det samlede udtryk har stor betydning.
Vi er kede af at det udvalgte billede ikke stemmer overens med det billede, du selv ville have foretrukket.

Kundernes oplevelser er vigtige for os, og vi tager din feedback med videre i vores arbejde med både fotografering og kundeoplevelse.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vil vi meget gerne kigge på din sag.

Virkelig dårlige billeder

Jeres skole fotos er virkelig uprofessionelt.. jeg har aldrig set dårligere fotos af mine bÞrn end dem i tager... Og det er MEGET dyrt for 3 klik på et kamera og 2 sek. Når man overhovedet ikke engang forsÞger at lave et godt billede... Det er en ren penge maskine hvor man har droppet håndvÊrket for bare at klikke lÞs og få penge i kassen... Sindsygt skuffende.. jeg betaler aldrig for skole Fotos igen

2026幎9月29日

Hej HT

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at billederne ikke har levet op til dine forventninger.

Vi forstår godt, at skolefotografier skal vÊre noget sÊrligt, og når resultatet ikke lever op til forventningerne, kan det fÞles ekstra frustrerende.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vil vi gerne se på de muligheder vi har for at hjÊlpe dig.

Endnu et år med Odense Skolefoto, endnu et dårligt produkt

Igen i år har skolen påtvunget os et skolefotofirma, som ikke magter opgaven. På trods af de omfattende dårlige anmeldelser og den dårlige feed back de forgange år, har vi igen haft Odense Skolefoto på besÞg, og igen i år lever billederne og kvaliteten ikke op til forventningerne - selvom at de var lave, fordi vi vidste hvilket firma der kom. Det er uprofessionelt at fotografen ikke formår at placere bÞrnene ordentligt udendÞrs, i forbindelse med klassebilledet, så stÞrstedelen af dem står med halv lukkede Þjne pga. solen. Ligeledes bliver de lyshårede "vasket" ud i den ene side, fordi de er oplyst helt skÊvt.

PortrÊtbillederne er som de plejer - uskarpe, lettere grÞnlige rundt i kanten og bÊrer tydeligt prÊg af at bÞrnene er klippet ud og sat ind pÃ¥ en baggrund. Og poseringerne der er dikteret, giver et stivt, utilpas barn der ikke er til at genkende. ØV.

2026幎8月13日

Hej Maria

Vi er kede af at hÞre, at årets fotografering ikke levede op til dine forventninger. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker at skabe for hverken elever eller forÊldre.
Vi arbejder lÞbende på at sikre hÞj kvalitet i både fotografering og efterbehandling, og derfor er det vÊrdifuldt for os at modtage konkret feedback, når oplevelsen ikke lever op til forventningerne.

Hvis du har mulighed for det, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Så vil vi gerne se nÊrmere på den konkrete fotografering og undersÞge, om vi kan hjÊlpe.

Kundeservice chef

400 kr i digital lÞsesum - nej tak.

Jeg har i år principielt valgt at holde min ordre hos Odense Skolefoto på det absolutte minimum.
Jeg nÊgter at understÞtte en forretningsmodel, der leverer en klassisk opvisning i "enshittification".

Firmaet sikrer sig et monopol pÃ¥ skolen via en "gratis fotografering", men malker efterfÞlgende forÊldrene i webshoppen. Man kan betale 119 kr. for et trykt gruppebillede, og ellers skal man af med 400 kr. alene for at fÃ¥ lov til at downloade sine portrÊtfotos. Man fÃ¥r ikke et eneste fysisk print med til den pris – nej nej, det koster ekstra.

Sidste år kostede denne download "lÞsesum" 300 kr., så prisen har lige fået et massivt hop på 33%, for hvad skulle da stoppe dem? Og det er af ren grådighed. Slår man deres CVR op ses tårnhÞj profitgrad med millionoverskud år efter år.

2026幎9月4日

KÊre Dennis
Tak fordi du deler din oplevelse og dine synspunkter med os.

Vi er kede af at hÞre, at du ikke oplever vÊrdi i vores produkter. Vi forstår, at pris er en vigtig faktor, og at forskellige familier kan have forskellige forventninger til både fotograferingen og de produkter, der tilbydes efterfÞlgende.

Vores mål er at levere professionelle skolefotograferinger og et bredt udvalg af produkter, så forÊldre selv kan vÊlge den lÞsning, der passer bedst til deres behov. Vi bestrÊber os lÞbende på at udvikle både vores produkter, service og kundeoplevelse.

Kundeservice chef

Jeg forstår simpelthen ikke at Odense

Jeg forstår simpelthen ikke at Odense Skolefoto stadig har sin ret som fotografer på skoler rundt omkring.
Det er simpelthen det mest vanvittige koncept. Det virker så smart at man kan lave en forudbestilling / tilmelding til fotografering digitalt - meget med på moden der.
Men så stopper det så også med det smarte. For når man vil bestille billeder, gÊlder forudbestillingen kun på "fotografens favorit" som hverken vi forÊldre eller datteren på nogen måde er enig er det bedste billede (nok nÊrmere tvÊrtimod).
Så skal man lave en helt ny bestilling på det billede man helst vil have. Men nu kan man ikke lÊngere se pakkerne; men kun vÊlge billederne enkeltvis.
Derudover er det efter min mening ALT for dyrt.

2026幎8月31日

KÊre Maria

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Vi er kede af at hÞre, at du har haft en mindre god oplevelse med både forudbestillingen, udvalget af billeder og prissÊtningen. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give.

Vi forstår fuldt ud, at det virker forvirrende og uhensigtsmÊssigt, når forudbestillingen kun kan bruges på fotografens favoritbillede.
Det skal vÊre nemt og gennemskueligt at vÊlge det billede, man Þnsker, og vi beklager, hvis processen har fremstået unÞdigt besvÊrlig.

Det samme gÊlder muligheden for at bestille pakker. Vi tager din feedback med videre i vores arbejde med at forbedre webshoppen og bestillingsflowet.

Vi vil meget gerne gennemgå din sag nÊrmere, så vi kan sikre, at du får den lÞsning, du Þnsker, og samtidig se, om der er noget i vores kommunikation eller opsÊtning, der skal justeres. Du er meget velkommen til at kontakte os på mail, så vi kan hjÊlpe dig videre.

Tilmelder digitalt

Tilmelder digitalt, vÊlger en pakke man vil have, derefter når billeder er taget burde man bare kunne vÊlge hvad portrÊt af sit barn man vil have, men nej man vÊlger bare forfra og prisen er steget fra 415kr til 505kr.

Det sker det sammen år efter år jeres for-pu-le-de hjemme side!!!!!

"Ali" har skrevet til kundeservice og ja prisen Êndre sig og kan ikke lade sig gÞre anderledes var svaret....

2026幎8月16日

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at du har oplevet udfordringer med vores digitale tilmelding og priser. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker at give, og vi forstår fuldt ud din frustration, når prisen Êndrer sig, og forudbestillingen ikke fungerer, som du med rette forventer.

Det skal vÊre enkelt og gennemskueligt at vÊlge den pakke, man Þnsker, og derefter blot vÊlge det portrÊt, man bedst kan lide. Når processen i stedet opleves som forvirrende og fÞrer til en hÞjere pris, vil vi meget gerne undersÞge hvorfor det er sket.

Vi vil gerne gennemgå din sag nÊrmere, så vi kan sikre, at du får den lÞsning, du oprindeligt Þnskede, og samtidig se, om der er sket fejl i håndteringen. Du er meget velkommen til at kontakte os på mail, så vi kan hjÊlpe dig videre.

Kundeservice chef

Ville Þnske, jeg kunne give 0 stjerner.

Ville Þnske, jeg kunne give 0 stjerner.

Vi har for fÞrste gang fået taget skolebilleder af vores sÞn. Der bliver faktisk taget nogle rigtig fine billeder, men desvÊrre er det efter vores oplevelse det mindst flatterende af de 5-6 billeder, der er taget, som fotografen har valgt til pakken.

Vi valgte den lille pakke til 309 kr., som indeholder 2 portrÊtbilleder i forskellige stÞrrelser samt 1 klassebillede. FÞrst efterfÞlgende finder vi ud af, at vi som forÊldre ikke selv har mulighed for at vÊlge, hvilket portrÊtbillede vi Þnsker, medmindre vi Êndrer ordren og i stedet betaler de almindelige priser fra hjemmesiden.

Det synes jeg er utrolig dÃ¥rlig service. NÃ¥r der bliver taget flere billeder, burde man som kunde have mulighed for at vÊlge det billede, man faktisk Þnsker – isÊr nÃ¥r man betaler 309 kr. for en pakke.

Som det fungerer nu, fÞles det nÊsten som om man bliver nÞdt til at opgradere sin ordre, hvis man vil have det billede, man bedst kan lide. Det efterlader desvÊrre en rigtig dårlig oplevelse og en fÞlelse af, at man forsÞger at få forÊldrene til at kÞbe mere.

Vi håber virkelig, at skolen vil overveje en anden fotograf nÊste gang.

2026幎8月26日

KÊre Mie

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Vi er kede af at hÞre, at jeres fÞrste erfaring med skolefoto ikke har levet op til forventningerne – sÊrligt nÃ¥r I faktisk oplevede, at der blev taget flere gode billeder.

Når vores fotografer udvÊlger et favoritbillede, er det ud fra et fagligt og et professionelt perspektiv, som de vurdere er det bedste. Så ved vi at man som forÊldre kan synes noget andet, og derfor er muligheden der også til at vÊlge et andet, som betyder at man Êndre i sin ordre.

Vi vil meget gerne gennemgå jeres sag nÊrmere, så vi kan sikre, at I får den lÞsning, der passer jer bedst, og samtidig se, om der er noget i vores kommunikation eller opsÊtning, der skal forbedres. Du er meget velkommen til at kontakte os på mail, så vi kan hjÊlpe jer videre.

Kundeservice chef

Bliver ved med at modtage regninger for

Bliver ved med at modtage regninger for fotos der aldrig er modtaget eller bestilt.
Trods flere henvendelser bliver de ved.
Hold jer langt vÊk fra det firma.

2026幎4月29日

Hej Carsten

Du har underskrevet to bestillingssedler den 26.08.2025 og 27.08.2025, hvor du krydsede af, for at modtage gruppebilleder for hvert af dine bÞrn.

Vi har sendt klassebillederne til den opgivne adresse med track & trace, og vi kan se, at de blev leveret som aftalt.

Billederne blev leveret sammen med fakturaen. Vi har endnu ikke modtaget betaling for ordren, på trods af flere påmindelser.

Jeg har i dag sendt dig en mail med en samlet oversigt over forlÞbet.

Daniel – Kundeservicechef

Sender billeder af forkerte bÞrn og har hård rykkerpolitik

Billederne er ok. Vi har dog oplevet at modtage billeder af et andet barn end vores eget, mens vores barns billeder var sendt til andre.
Meget hård rykkerpolitik, hvor der sendes rykkere på rykkerbelÞb selv om regning og rykker er betalt.

2026幎3月19日

Hej Marlene

Det er dybt beklageligt at billederne er blevet sendt til forkert adresse og det er naturligvis noget vi arbejder benhårdt på, ikke sker igen.

Jeg kan se at du også nÊvner vores rykkerpolitik som du beskriver som benhård.

Det undrer mig at du skriver dette, da jeg kan se at vi har valgt at slette alle dine rykkere på nÊr én. Det er til trods for at vi har manglet betaling for dit udestående siden 25.11.2025.

Jeg er derfor Êrgerlig over, at du nÊvner dette da vi reelt har hjulpet dig med dine betalinger.

DÃ¥rlig service

Min regning var endt i spam og da man så opdager det og betaler så får man tilsendt yderligere rykkere. Ingen forståelse fra kundeservice som stadig mener man skal betale den ene rykker selvom de har sendt den efter man har betalt. Virkelig dårlig service. Handler aldrig ved dem igen.

- Og selv i deres svar her på trustpilot lyver de. Jeg måtte betale 2 af rykkerne og så var de så sÞde og annullere den 3 som stadig var sendt efter jeg havde betalt.
SÃ¥ jeg ender med at have betalt 568kr for et klasse billede. Syntes det er under al kritik.

2026幎3月19日

Hej Mette

Jeg undrer mig en smule over denne anmeldelse, da jeg kan se, at vi efter aftale med dig d. 19.03.2026, har slettet alle dine rykkere på nÊr den fÞrste.

Jeg håber derfor du vil trÊkke denne anmeldelse tilbage da jeg ikke synes den er rimelig.

Ringe kundeservice og manglende

Ringe kundeservice og manglende levering af bestilt billeder. Odense skolefoto har tidligere taget ringe billeder på skolen. Vi prÞvede dog at bestille fotos dette skoleår. Billederne blev taget i efteråret og nu flere måneder senere har vi stadig ikke modtaget fotos. Ved kontakt til kundeservice er der lang ventetid og de anbefaler at vi selv finder dem - Jeg mener at Odense skolefoto skal sikre at den bestilte og betalte vare leveres som aftalt.

2026幎3月13日

Hej Charlotte

Tak for din henvendelse.

Jeg kan se at du kontakter vores kundeservice på mail d. 23.11.2025 og vi besvarer din mail dagen efter.

Du havde lavet en bestilling på skolebilleder og valgt skolelevering, og vi henviste dig derfor til skolekontoret for at få dem afhentet.

Vi tilbyder dig, at sende billederne til din hjemmeadresse uden merberegning d. 18.03.2026, hvilket du aldrig svarer tilbage på.

Jeg undrer mig derfor en smule over denne anmeldelse, da vi blot har leveret din ordre ud for de betingelser du selv har valgt. Samtidig med det tilbyder vi alligevel at sende dem igen uden merberegning til din privatadresse, som du aldrig svarer tilbage på, men i stedet for skriver en dårlig anmeldelse på trustpilot, det synes jeg ikke er rimeligt.

Daniel - Kundeservicechef

Elendig kundeservice og dårlig info via

Elendig kundeservice og dårlig info via hjemmesiden, der kun forsÞger at binde en og få flest mulige penge fra kunderne.
Dårlig kvalitet at billeder og muligheder for valg af pakker og ved sÞskende.
Alt i alt utilfredsstillende og en dårlig oplevelse.

2026幎1月5日

Hej Thomas

Jeg er oprigtigt Êrgerlig over din anmeldelse her og jeg har også anmodet dig om flere oplysninger, så vi kan tage et ekstra kig på din sag.

Du har desvÊrre ikke godkendt min anmodning og derfor har jeg ikke mulighed for at undersÞge sagen nÊrmere.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så tager vi gerne et kig på din sag igen.

Ringeste kundeservice nogensinde

Ringeste kundeservice nogensinde. De krÊver at jeg skal betale rykker gebyr fordi de staver min email adresse forkert og jeg ikke har fået regningen.

De sender så en sms med manglende betaling som man så ikke kan svare på.

Selve produktet. Klassebilledet er osse mere end ringe i kvalitet.

2026幎2月23日

Som mange andre herinde

Som mange andre herinde, har jeg lige nu fået en rykker. Man skal reservere billeder også afbestille hvis man ikke vil have dem. GÞr man ikke det for man dem bare tilsendt. Vi valgte ikke at vil have nogen, men havde ikke fået afbestilt. pludselig fik vi foto og undrede os lidt. Nå men men pengene var jo reseveret så det gik af sig selv. Pludselig for vi en rykker. MÊrkelig forretnings model.

2026幎2月4日

KÊre Anders
Tak for din tilbagemelding – vi sÊtter pris pÃ¥, at du skriver, sÃ¥ vi kan fÃ¥ mulighed for at forklare og forbedre os.

Vores forudbestillingsflow er netop lavet for at give kunderne fuld frihed og fleksibilitet helt indtil billederne sendes. Ved en forudbestilling vÊlger vi automatisk fotografens favoritbilleder (medmindre du selv gÃ¥r ind og vÊlger anderledes efterfÞlgende), sÃ¥ du har mulighed for at se billederne og beslutte dig senere – uden at miste chancen for at bestille.

Da vi ikke modtog nogen anmodning fra dig, sendte vi i god tro billederne til dig inkl. faktura, som aldrig blev betalt indenfor forfaldsdatoen.

Da du kontaktede os, aftalte vi med dig at slette rykkeren fuldstÊndigt, mod at du betalte det udestående belÞb. Vi er derfor Êrgerlige over, at du alligevel har valgt at skrive denne anmeldelse, men vi tager naturligvis din feedback til os og bruger den til at gÞre kommunikationen endnu tydeligere fremadrettet.

Hvis der stadig er noget omkring din ordre, der ikke fÞles afklaret, er du meget velkommen til at skrive direkte til mig på daniel@eftertid.dk

Tak for din tid og input.

MÊrkelig virksomhed

MÊrkelig virksomhed. Har måtte betale en rykker, selvom jeg aldrig har modtaget en opkrÊvning. Ikke engang en mail om manglende betaling har de sendt.

Opdatering:
Det hele er kommet i orden. Jeg fik en mail fra Daniel med en beklagelse og pengene bliver refunderet. Tak for den gode service.

2026幎2月4日

KÊre Jakob,
Tak for din tilbagemelding – vi er virkelig kede af, at du har oplevet at skulle betale en rykker uden fÞrst at have modtaget en opkrÊvning eller selv en mail om manglende betaling.

Det er absolut ikke den måde, vi Þnsker at håndtere betalinger på, og vi forstår godt, at det fÞles mÊrkeligt og uretfÊrdigt.

Jeg har anmodet om flere oplysninger fra dig, så jeg kan undersÞge sagen nÊrmere, men du har desvÊrre ikke godkendt min anmodning.

Skulle du ombestemme dig, så må du meget gerne skrive direkte til mig på daniel@eftertid.dk, så tager jeg et kig på din sag.

Daniel - Kundeservicechef

Samme oplevelse som de andre der

Samme oplevelse som de andre der skriver.

Jeg har forudbestilt og afgivet mine kontooplysninger under forudbestillingen.
Og modtaget nu her 4 måneder senere en rykker, fordi de “sender en faktura” med billedet, trods indtastede kortoplysninger.

Jeg vil aldrig bestille fra Odense skolefoto igen, desvÊrre. For mit barn vil helst sikkert gerne have billederne i fremtiden.

2026幎2月2日

Hej Rebecca

Tak for din Êrlige tilbagemelding – vi er virkelig kede af, at du har oplevet dette med en uventet rykker 4 mÃ¥neder efter forudbestillingen.

Det er absolut ikke den service, vi Þnsker at give, og vi forstår fuldt ud din frustration og skuffelse.

Jeg har forsÞgt at efterspÞrge efter flere oplysninger fra dig, men du har desvÊrre ikke godkendt min anmodning.

Hvis du sender mig en mail til daniel@eftertid.dk, så vil jeg rigtig gerne kigge på din sag og hjÊlpe dig.

Tak fordi du giver os chancen for at rette op – din feedback er vigtig for os.

Daniel - Kundeservicechef

Super dÃ¥rlig service fÞj for en

Super dårlig service fÞj for en betjening de kunne ikke engang få eleven til at smile. De splitter regningen i 2,
portrÊt photo i den ene og skole billede i den anden du bliver lovet 21 dages kredit men modtager fÞrst billederne over en måned efter så fanger bordet.! De afviser dine indbetalinger så du modtager rykker! De tager ikke telefonen eller besvare beskeder og de er over en uge om at besvare dine mails så du har ikke en chance for ikke at ende i deres onde betalings cirkel

Aldrig har jeg vÊret så skuffet og så dårligt behandlet

Har kun en ting at sige her
 lÞÞÞb find et andet sted at fÃ¥ taget dine billeder alt andet end Odense skolefoto er billigere hvis man skal igennem sÃ¥dan en oplevelse.

Kunne jeg gi 0 stjerner havde jeg gjort det!

Svar til modsvar på min tekst:

Daniel vi har snakket sammen pÃ¥ mail hele ugen og du kunne kun true med inkasso virksomhed der var absolut ingen hjÊlp at hente hos jer!

Super dårlig service!

Desuden er eleven nu 17 år og i sagde ikke engang da i tog billedet!..
Det var bare :” kom ind og sÊt dig, drej hovedet og ud igen!”
I sagde ikke engang til ham hvornår I trykkede eller tog billedet!! Så ja der var da absolut ingen service at se på det billede!..

Desuden kunne du jo ikke genfinde de rykkere du mente at sende på bestemte dage som aldrig er blevet modtaget kun den ene i har sendt på SMS!!!
Hvor er de andre?

Super dårlig stil!

Til alle der skal ha taget billede af jeres bÞrn lÞb find et andet sted!..
Daniel får det til at lyde så rosenrÞdt man på mails er han rigtig god til at true dig med inkasso hvis du nÊgter at betale rykkerne!..

2026幎1月30日

KÊre Louisa

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse – vi er oprigtigt kede af, at du har haft en så frustrerende og skuffende oplevelse med os.

Det er absolut ikke den oplevelse, vi Þnsker at give nogen, og vi tager din feedback meget alvorligt.

Vores absolutte mÃ¥l med enhver fotografering er at fÃ¥ eleven til at fÞle sig tryg og glad – og dermed smile naturligt. NÃ¥r det ikke lykkes, er det noget, vi altid gerne vil lÊre af, sÃ¥ vi bliver bedre nÊste gang.

Vi forstÃ¥r frustrationen over rykkere, afviste betalinger og opdeling af regningen – det lyder som om processen har vÊret alt andet end gnidningsfri for dig, og det er vi kede af.

Jeg har allerede forsÞgt at få lidt flere oplysninger via Trustpilot, men har desvÊrre ikke fået svar på anmodningen.

Derfor vil jeg rigtig gerne hÞre direkte fra dig, sÃ¥ jeg personligt kan kigge pÃ¥ hele forlÞbet og finde en god lÞsning. Du er meget velkommen til at skrive til mig pÃ¥ daniel@eftertid.dk – sÃ¥ sÊtter jeg mig ind i sagen med det samme.

Tak igen for din Êrlige tilbagemelding. Den hjÊlper os til at blive bedre.

Daniel - Kundeservicechef

Hvis jeg kunne give nul stjerner fik de

Hvis jeg kunne give nul stjerner fik de det. Jeg har bestilt og modtaget klassebillede, og får nu en opkrÊvning inkl. rykker. De mener, så at de har sendt en faktura sammen med billedet, men jeg har aldrig modtaget den faktura. Jeg vil selvfÞlgelig gerne betale fakturaen, men det der rykkergebyr, som de påstår, de ikke kan slette, hmmmm det er nok nÊrmere, at de ikke VIL - elendig kundeservice. Ikke flere klassebilleder til mine bÞrn.

2026幎1月28日

Hej Rikke

Jeg beklager meget dit forlÞb hos os, og jeg er mÊgtigt glad for at vi kunne gå i dialog og finde en lÞsning sammen.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan vÊre behjÊlpelige med noget herfra.