Ik rijd sinds december 2023 een Brekr F250 (Launch Edition) en worstel al sinds augustus 2024 met hetzelfde euvel: hard remgeluid. De remschijf is toen vervangen, wat niet hielp. Daarna heeft Brek... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Habe knapp 3 Monate auf das Fahrrad gewartet. Als es endlich ankam, fehlte noch Zubehör (darauf warte ich immer noch). Inzwischen habe ich den Front Carrier für das BREKR F250 erhalten, aber er pass... もっと見る
Nadat ik mijn Brekr F250 online had besteld kreeg ik na een week een bericht dat het helaas wat langer ging duren omdat de bestelde kleur wat langer op zich liet wachten. Na nog een weekje gewac... もっと見る
I'm riding no.22 of the first production series. Such a brilliant product. You can feel the product is built by team of specialists in innovative electric 2-wheel based transportation. I've had minor... もっと見る
企業情報
Brekr について
当該企業による記述
The electric vehicle of the future has two wheels - and that electric power should be fun and exciting. That's why Brekr bikes have a futuristic design with real user benefits. Ride them, it will make you smile. We promise. ⚡️💚

連絡先
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fantastische brommer
Firma Brekr is bij mij aan huis geweest voor een proefrit met de Brekr brommer, wat ideaal was zodat ik niet helemaal naar Doetinchem hoefde te rijden. De brommer rijd fantastisch! Ik was meteen verkocht en heb diezelfde dag nog één besteld. Nu is het wachten op de levering zodat ik heerlijk kan gaan toeren in Friesland. En hopelijk veel bekijks ga krijgen. Ik heb vertrouwen in een oer-Hollands product.
Hele blije klant
Mijn ervaringen op mijn Brekr zijn alleen maar fantastisch! Rijden verveeld nooit en elke rit is het dik genieten. Laden is soms wel een dingetje. De handeling vergt soms nog wel eens geduld! Dik tevreden dus over deze gave bike. Denk dat ik er ook een wil voor bij mijn vakantiehuisje! dikke 10!
ik ben fan!
rijplezier, comfort, sportiviteit, functionaliteit is absoluut top.
service idem dito. iedereen is steeds erg vriendelijk en behulpzaam.
ik ben fan!
Geweldig
Een fantasties apperaat en makelijk in gebruik. De app van brekr is ook een goede toevoeing voor een veilig gevoel dat je altijd weet waar je brekr is en die een push melding geeft zodra er een beweging opgemerkt word. De service van het brekr team is erg duidelijk en snel.
Trotse bezitter van een Brekr
Ik ben nu 5 maanden de trotse bezitter van een Brekr en heb al vele mooie kilometers mogen maken. Het is niet alleen een super mooi design maar heeft ook fantastische rijeigenschappen waardoor een ritje door het Limburgs landschap nog meer genieten is. De Brekr parkeren bij een terrasje en je hebt gelijk aanspraak met mensen en kun je jouw verhaal doen over jouw ervaring over het Brekr team, en daar kan ik alleen maar positieve verhalen over vertellen.
BREKR ongeëvenaard op eenzame hoogte
De BREKR nu bijna 7 maanden intensief in gebruik. Kwaliteit van de bromfiets is eigenlijk motorkwaliteit. In mijn ogen overgedimensioneerd en daarmee zeer robuust. Ook in het verkeer word je voor vol aangezien en dus veiliger. Goed over nagedacht. Accu is van Duitse degelijkheid en dus betrouwbaar. De BREKR is een beleving op de weg! Je moet er op rijden om het te ervaren. Ongeëvenaard en op eenzame hoogte in zijn klasse!
Zeer warm aanbevolen
Heel sympathiek klein bedrijf met enthousiaste, behulpzame medewerkers. Een verademing en voorbeeld voor veel anderen, in een tijd waarin service en communicatie nauwelijks nog lijken te bestaan.
Wat een gave machine!
Wat een gave machine! Kan niet wachten tot hij binnen is. Proefrit was erg leuk en echt een bijzondere ervaring. Een merk en bedrijf dat je een warm hart toedraagt!
Start met een proefrit
Fantastische ervaring om een proefrit op de Brekr te rijden, het verhaal achter de Brekr te horen en te ervaren in Doetinchem. En dan ben je verkocht! Ook het contact na het plaatsen van de order verloopt erg soepel en persoonlijk. En ook bij het ophalen is er echt de tijd voor je.
Von Anfang an dabei..
Ich habe ihn seit 12/21 und möchte ihn nicht mehr hergeben. Ideal für den Stadtverkehr. Auch wenn mein Akku "nur" knapp 50 km reicht, kommt man überall hin. Die Verarbeitung und der Service ist ebenfalls TOP
Habe mir deshalb auch einen zweiten Akku bestellt
Ik rijd sinds een maand op een brekr
Een bijzondere ervaring
Ik rijd sinds een maand op een brekr. Het is een fantastische ervaring. De brommer rijdt comfortabel. Het is een genot om erop te rijden. Je valt wel op en veel mensen die ik tegenkom willen er meer over weten
Gewoon doen! Super product, super bedrijf.
Super leuk bedrijf waar je hartelijk ontvangen wordt als persoon, en niet een nummertje.
Super leuke locatie, past echt bij het product en het is gewoon leuk om een keer te gaan kijken, zelfs als je geen Brekr wil aanschaffen (na het bezoek denk je daar wel anders over).
De Brekr zelf is ook een top product, hoogwaardig, no nonsense en als je aanspraak wil van onbekende en tijd over hebt omdat je vaak opgehouden wordt door mensen die vragen hebben over de Brekr, niet twijfelen en gewoon doen.
Buiten dat is het ook gewoon een genot om op rond te rijden!
Goeie ervaring Brekr!
Wij zijn hartelijk ontvangen door de mensen van Brekr, en een leuke uitleg en rondleiding van Niels.
We kwamen toevallig op een tosti dag van de heren maar dat gaf een extra dimensie aan het ontvangst maar tevens ook aan de laagdrempeligheid.
We hebben een proefrit gehad en mede nav deze proefrit besloten 1 auto weg te doen en verder te gaan met een Brekr. We hopen de Brekr op korte termijn op te halen.
Topbedrijf en topproduct
Fijn bedrijf, ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. Reageren snel op vragen en opmerkingen. Een echt ‘geen gelul’ bedrijf met een mooi product van Nederlandse bodem. De Brekr model B is net als het bedrijf: hoge kwaliteit. Ik ben inmiddels over de 1000 km heen (heb’m nu een maand) en stap elke keer weer met een grote glimlach op mijn Brekr. Een Brekr koop je niet vanwege zijn prijs, maar om zijn techniek, degelijkheid en uitstraling. Een bedrijf en product om trots op te zijn.
Topproduct van Nederlandse bodem met een prachtig design!
Topproduct van Nederlandse bodem met een prachtig design! Contact met Brekr is voorafgaand en na de aankoop in lijn met het product: ongeëvenaard goed.
Gekozen voor een Brekr B4000 met…
Gekozen voor een Brekr B4000 met dubbele Accu's in de Achterhoek kleuren. Nadat ik het bedrijf en Niels en Pim al kende wilde ik ook een Brekr. Samen in overleg het proces doorlopen en alles uitgekozen en de Brekr samengesteld. Persoonlijk advies en aandacht was erg prettig. Uiteindelijk de Brekr opgehaald, wel even gewacht op de nwe accu's maar dat is in goed overleg gedaan . Samengevat meer dan een dikke 10 voor Brekr en haar medewerkers !
Fijne service
Fijne service, persoonlijk, vriendelijk en je wordt ook nog eens snel geholpen. Naast het feit dat de Brekr een prachtig product is was de goede service voor mij een van de redenen om voor deze brommer te kiezen, daar heb ik geen moment spijt van gehad!
Brekr is ervaren en doortastend in de…
Brekr is ervaren en doortastend in de service die zij aanbieden. Dit geld voor de prettige eerste kennismaking via een goede site en de proefrit in Doetinchem. En ook de mail- en telefonische contacten die ik heb gehad voor de levertijd en het snelle herstellen van schade nadat ik een schuiver had gemaakt. Heel blij om via Brekr m’n eerste elektrische vervoersmiddelen te hebben gekocht.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。