レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

KÀnns som att jag kunde ha gÃ¥tt bakom baren och tagit med mig en hel flaska dyrt vin- utan att nÃ¥gon skulle mÀrkt mig .SÃ¥ osynlig var jag. Drack ett gott glas dyrt vin 119 kr. Maten urusel. Och svindy... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

FrÃ¥n början fick jag upplevelse att vi Àr inte vÀlkomna hÀr. Maten var smaklöst, och kaffet jag bestÀllde var det svagaste jag nÃ¥gonsin fÃ¥tt - bokstavligen, vatten med kaffesnak, ljusbrun till fÀrg.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Burgarna sÃ¥g INTE ut och upplevdes inte alls som de pÃ¥ bilden, de var pyttesmÃ¥ - knappt 45grams - och vÃ¥ra Fries var torra, hÃ¥rda och brÀnda! Allt för nÀstan 500kr! Jag och tjejen bestÀllde genom Wolt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Brödernas - Vallentuna - VÃ¥r upplevelse, min och mammas, var HELT UNDERBAR! Snabb service. Bra service frÃ¥n Patrik. Trevlig som attan, snabb och han lÀt min mat vara varm dÃ¥ vi drack vin och satt lite... もっず芋る

䌁業情報

1. ハンバヌガヌ店

圓該䌁業による蚘述

VÀlkommen in pÃ¥ Brödernas, ryktet sÀger vi Àr bÀst i stan. Men rykten Àr rykten, kom in och avgör sjÀlv! – vi finns dÀr du Àr Brödernas utmanar standarden pÃ¥ marknaden. En snabb lunch, en avgörande hockeymatch eller ett födelsedagsfirande i stort sÀllskap – oavsett tillfÀlle. Du hittar Brödernas i hela Sverige. Brödernas Àr det sjÀlvklara valet nÀr du blir sugen pÃ¥ en riktigt god hamburgare eller pizza. Hela familjen Àr vÀlkommen pÃ¥ Brödernas, sÃ¥ glöm inte din fyrbenta vÀn nÀr du besöker oss. Även hundar Àr vÀlkomna pÃ¥ samtliga av vÃ¥ra restauranger. Det enda vi ber om Àr att de hÃ¥ller sig pÃ¥ golvet och beter sig. Kom in i vÀrmen oavsett om du firar ett ögonblick eller lÀgger lite extra glÀdje pÃ¥ din dag.

2.1

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

SÀmsta hamburgaren jag Àtit

SÀmsta hamburgaren jag Àtit. Tog 45 Min innan vi fick dom efter vi hade bestÀllt, skulle tro att det var Ca: 40 - 50 Grams burgare som var sönderstekta torra och Àckliga passade bra i en soptunna. Tur att det finns MC DONALDS & Sibylla i Lidköping

2024幎5月12日

En fick aldrig maten

Vi var 5 personer som bestÀllde hamburgare på Brödernas på Rörstrandsgatan den 3 maj i år. TyvÀrr fick vi bara in 4 st. Efter att ha påpekat misstaget två gånger och alla hade Àtit upp kom de och frågade om vi ville ha efterrÀtt. Samma förvirring igen om den saknade hamburgaren. Sjukt dålig service.

2024幎5月3日
5぀星のうち1の評䟡

TyvÀrr var resturangen i Ursvik inte

TyvÀrr var resturangen i Ursvik inte bra alls. BestÀllde Uber eats förstÃ¥r sÃ¥ klart att det inte kan pÃ¥verka att det maten var 1.30 försenad. .😑 Men pÃ¥ det nÀr vÀl maten kommer som var vÀldigt kall sÃ¥ bad jag om hamburgare utan bacon. Bacon var med .. ingen sÃ¥s ingen Silverlök. Extremt torr och inte bra. Brukar inte skriva men detta var under all kritik.

2024幎4月30日
5぀星のうち3の評䟡

Centralstationen Göteborg (men gÀller

Centralstationen Göteborg (men gÀller Àven restaurangerna i Stockholm)
Mycket bra, saftiga burgare. Dyra ja, men en uppoffring jag gladeligen tar för att bojkotta de sjÀlvgoda McDonalds. Med sin processade mat och sin plötsliga prishöjning med 100%.
Dock anar jag besparings Ã¥tgÀrder pÃ¥ brödernas iom den ”nya” 90-tals krisen, dÃ¥ personalen Àr mindre glada och pigga Àn förr och det saknas vÃ¥tservetter för fettiga fingrar sedan minst 1 Ã¥r tillbaka.
DÀrför blir det bara 3 stjÀrnor istÀllet för 4.
Just nu ligger Phils och York högre.

2024幎4月9日

Mkt folk(Ursvik)

Mkt folk(Ursvik). Lite dåligt organiserat. Maten var god men hamburgarna 4 stycken var på grÀnsen för kalla. De måste göra något med personalomsÀttningen. En servitör och på tok för mycket gÀster. Det var lite förvirrande om man skulle gå till bardisken o bestÀlla eller om det var vid bordet man satt vid. Vi hade suttit en stund utan att ha en aning. Till slut frågade jag en av gÀsterna som sa , jo du ska bestÀlla vid bardisken. Hade vi inte fått reda på det hade vi nog suttit o vÀntat helt i onödan.
Kön till bardisken vÀxte och den stackars servitören fick göra allting sjÀlv.
Efter en stund lade sig trycket på folk och efter 45 minuter kom maten( servitören får ett plus för han upplyste om att det kan ta en halvtimma innan ni får maten)
En lila halogen tar bort mysfaktorn om man sitter nÀra den.

Vi fick heller ingen meny nÀr vi satte oss vid bordet utan jag frågade snÀllt om vi fick ta grannens meny

2024幎3月8日

Brödernas VÀxjö

Kom in kl. 12.15 o bestÀller. Kl. 12.59 får vi levererat vår mat som take away då vi kan sitta kvar lÀngre. Flera andra gÀster som vÀljer att göra likadant då det tagit för lång tid.

2024幎2月29日

Usel hamburgare

Kall hamburgare med dressingen utrunnen i påsen. Pommes Àr överfriterade och på tok för salta. Dyrt och dåligt.
Har Àtit bra mycket bÀttre på Mc Donalds

2024幎2月21日
5぀星のうち1の評䟡

Servitrisen skrattade Ã¥t mig nÀr jag

Servitrisen skrattade åt mig nÀr jag jag skulle bestÀlla bara en kula glass, jag kÀnde att hon hånade mig för mitt billiga val av efterrÀtt. Konsekvenserna av det dÀr uppförandet var att jag blev påfrÀstad att införskaffa Ànnu en kula glass med smak av jordgubb

2024幎2月16日

Undvik att Àta hÀr
.priset Àr för dyrt

Undvik att Àta hÀr
.priset Àr för dyrt för en liten hamburgare med smak av majonnÀs, mjuka pommes frites och en chilimajonnÀs med smak av en vanlig majonnÀs
.UNDVIK DENNA RESTAURANG annars kommer du bara att Ã¥ngra dig i slutet
. Vi kommer inte att gÃ¥ tillbaka till denna restaurang igen
.En av de trÃ¥kigaste och dyraste hamburgerrestaurangerna som jag haft hÀr i SKÅNE
.DET HÄR ÄR INTE VÄRT PENGARNA DU BETALADE

2024幎1月14日

Bra affÀrsidé

Bra affÀrsidé! 30 procent dyrare och hÀlften så mycket mat jÀmfört med andra stÀllen. Absolut inga grönsaker utöver chilin som stod på menyn, kallt bröd och pytteburgare som mest var hårt friterat med någon kyckling under. Chilimayo var alltså vanlig gul mayo med lite hackad röd chili på. Stripsen var ljusgula och smakade enbart flott.

2023幎12月21日
5぀星のうち2の評䟡

Brödernas på Åhléns i Stockholm 👎

2:gången vi besöker Brödernas på Åhléns Drottninggatan Stockholm.
Dyrt,lång tid och mindre gott. Igen!😱

Att i juletid bara ha 1 personal fram till 12:00 kan man ju undra varför man ens öppnar före 12:00 🀷‍♀

Heder Ã¥t personalen som ÀndÃ¥ försöker ♥ Àgaren/na till detta företag har dÃ¥lig koll pÃ¥ verkligheter ute pÃ¥ golvet.

2023幎12月21日

Usel arbetsplats

Vill man bli behandlad som boskap så Àr det hÀr perfekta arbetsplatsen att jobba på.

På utsidan ser allt så fint och bra ut, en fantastiskt arbetsplats. Men det Àr bara en fasad.

Vill VDn J komma i kontakt med mig så Àr han vÀlkommen.

2022幎12月25日
5぀星のうち1の評䟡

Kalla vanliga pommes och svartbrÀnda

Kalla vanliga pommes och svartbrÀnda sötpotatis pommes som inte gick att Àta. Bacon som kallnat med kallt stelnat fett runt sig.
Kycklingburgare m avocado = 2 små gröna saker 0,5x0,2 mm stora var avokadon på burgaren.
Skrivit till brödernas tre ggr utan svar.
Ätit pÃ¥ andra Brödernas och varit nöjd men kommer inte Àta i Arboga igen och tycker det Àr konstigt agerat av företaget att inte Ã¥terkoppla alls.

2023幎11月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス