KÀnns som att jag kunde ha gÃ¥tt bakom baren och tagit med mig en hel flaska dyrt vin- utan att nÃ¥gon skulle mÀrkt mig .SÃ¥ osynlig var jag. Drack ett gott glas dyrt vin 119 kr. Maten urusel. Och svindy... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
FrÃ¥n början fick jag upplevelse att vi Àr inte vÀlkomna hÀr. Maten var smaklöst, och kaffet jag bestÀllde var det svagaste jag nÃ¥gonsin fÃ¥tt - bokstavligen, vatten med kaffesnak, ljusbrun till fÀrg.... ãã£ãšèŠã
Burgarna sÃ¥g INTE ut och upplevdes inte alls som de pÃ¥ bilden, de var pyttesmÃ¥ - knappt 45grams - och vÃ¥ra Fries var torra, hÃ¥rda och brÀnda! Allt för nÀstan 500kr! Jag och tjejen bestÀllde genom Wolt... ãã£ãšèŠã
Brödernas - Vallentuna - VÃ¥r upplevelse, min och mammas, var HELT UNDERBAR! Snabb service. Bra service frÃ¥n Patrik. Trevlig som attan, snabb och han lÀt min mat vara varm dÃ¥ vi drack vin och satt lite... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
VÀlkommen in pÃ¥ Brödernas, ryktet sÀger vi Àr bÀst i stan. Men rykten Àr rykten, kom in och avgör sjÀlv! â vi finns dÀr du Àr Brödernas utmanar standarden pÃ¥ marknaden. En snabb lunch, en avgörande hockeymatch eller ett födelsedagsfirande i stort sÀllskap â oavsett tillfÀlle. Du hittar Brödernas i hela Sverige. Brödernas Àr det sjÀlvklara valet nÀr du blir sugen pÃ¥ en riktigt god hamburgare eller pizza. Hela familjen Àr vÀlkommen pÃ¥ Brödernas, sÃ¥ glöm inte din fyrbenta vÀn nÀr du besöker oss. Ãven hundar Àr vÀlkomna pÃ¥ samtliga av vÃ¥ra restauranger. Det enda vi ber om Àr att de hÃ¥ller sig pÃ¥ golvet och beter sig. Kom in i vÀrmen oavsett om du firar ett ögonblick eller lÀgger lite extra glÀdje pÃ¥ din dag.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Brödernas i Ãngby
Brödernas i Ãngby, Bromma i Stockholm.
FruktansvÀrt dålig kvalite på köttet, kÀndes som att dom har haft det liggandes ute ett tag och sen bara grillat på det. Dålig service, la på nÀr man ville få tag i någon ansvarig.
Glömde söt potatis pommes till och dålig kött på både tryffelburgaren och en barnburgare Pucken.
Så jag rekommenderar starkt till att bojkotta stÀllet, för det var det jÀvligaste jag varit med om. Fick ingen återbetalning heller trots att det kostade hela 340 spÀnn!
Tack för ordet!
DÃ¥lig service
OuppmÀrksam personal och verkade ha alldeles för mycket att göra för att vara sÃ¥ fÃ¥âŠ
Fick vÀnta i 20 minuter för att fÃ¥âŠ
Fick vÀnta i 20 minuter för att fÃ¥ menyn efter att jag bett om den pÃ¥nytt, samtliga kunder som kommit betydligt senare Àn âossâ fick bestÀlla och ta emot sin mat 30 minuter före oss ocksÃ¥
OuppmÀrksam personal
OuppmÀrksam personal, blev magsjuk av kyckling burgaren. Grannbordet bredvid fick sin mat bortplockad fastÀn de sagt till att de bara skulle ut och röka.
Har en anstÀlld som har suttit iâŠ
Har en anstÀlld som har suttit i fÀngelse för Và LDTÃKT Pà ETT BARN. NÀr jag ifrÃ¥gasatte chefen det sÃ¥ fick jag sparken. Otroligt korrupta.
Löjligt liten burgare
Löjligt liten burgare, Àr ju typ samma mÀngd kött som en mcd liten hamburgare.rosersberg 24/10
Brödernas Kalmar
Oengagerad service. LÃ¥ng vÀntetid. Ytterst medioker burgare - hade hellre Àtit en âdyrareâ variant pÃ¥ Donken eller BK, till halva priset. BestÀllde en dubbel Dirty Burger, pÃ¥ papperet full av olika smaker, i verkligheten bara sjukt kladdig och smaklös.
Mindre mat för pengarna går inte att få!
Brödernas i GÀvle
Brödernas i GÀvle
Går inte till Brödernas över huvudtaget igen. Hamburgaren var så tunn att den fick en McDonalds att se inbjudande ut. Köttet var överstekt så man kunde tro den var friterad och priset motsvarar inte alls kvaliten. Ni måste vara mycket bÀttre Àn MAX och McDonalds om man ska betala vad ni vill ha.
BestÀllde en dubbelburgare "DirtyâŠ
BestÀllde en dubbelburgare "Dirty Burger" och fick en liten hamburgare med två lövtunna burgare som dessutom var hårdstekta och torra. Kan knappast vÀgt mer Àn 50 gram tillsammans. Det var bacon i burgaren men kÀnde varken smak av burgare eller bacon då bland annat chili och majonnÀs tog över. Notan hamnade på c:a 200 kr inkl french fries. Dyrt med tanke på portionsstorlek och kvalité.
Ett tips: GÃ¥ aldrig hit.
BestÀllde följande:
1 kaffe
1 trippel tryffelburgare utan pommes
Vatten
Jag fick:
1 iskall kaffe som smakade kattpiss.
1 trippelburgare men inte tryffelburgare utan någon helt annan burgare MED pommes.
Vatten.
Så 1 rÀtt var det de lyckades skrapa ihop.
Otroligt slapphÀnt service dÀr personal gav ett vÀldigt oseriöst intryck.
169:- för en trippelburgare som var i Àrlighetens namn otroligt smaklös samt helt fel burgare. McDonalds hamburgare Àr en smakupplevelse i jÀmförelse med den burgare jag idag blev serverad på Brödernas.
Dessutom var mitt sÀllskap (3 pers totalt) nÀstan enda sÀllskapet dÀr och Àndå fick vi vÀnta på burgarna i nÀstan 20 minuter.
Sammanfattning: Under all kritik.
The quality degraded month after monthâŠ
The quality degraded month after month but it reached really so low that I doubt if the owner at all care about quality at all! The chicken salad which I ordered was too bad with extremely rotten lettuce and servant said it is fine as it should be but just look rotten because they might be cut since two weeks!!!
Gott men överdrivit dyrt.
Gott men överdrivit dyrt.
Köpte månadens burgare och tror de va ca 30g kött i burgaren... Hade behövt betala 400kr/pers för att bli liiite mÀtt.
Hamburgare frÃ¥n Brödernas förorsakade magproblem.âŠ
Hamburgare frÃ¥n Brödernas Ãstermalm förorsakade mig och min man magproblem efter vi har Àtit dem.
Smaken var konstig, för mycket olja.
Vi rekommenderar inte mat från Brödernas,
Dricks för vadÃ¥?!âŠ
Extremt j-vla irriterande då personal vid servering i baren lÀmnar inbetalningsboxen utan belopp för en redan prissatt dricka, för att DU uppfodras/förvÀntas ge dricks för serice du ju inte fick, du fick ju hÀmta drickan sjÀlv vid disk?!... sjuuukt irriterande och varför jag inte tÀnker kommer gå dit igen, tack för mig.
Finns andra barer i Vallentuna med bÀttre service.
/Torben
Ãt INTE pÃ¥ Brödernas
Ãt INTE pÃ¥ Brödernas. Varje gÃ¥ng jag Àtit pÃ¥ Brödernas sÃ¥ har jag blivit matförgiftad.
TyvÀrr måste man ge dem en stjÀrna. Jag hade föredragit noll.
LÃ¥ngmats kedja
45minuter för att fÃ¥ en burgare. 45kr för pommes och 34kr för en 33cl dricka. Personalen tar jobbet som ett skÀmt. Rester pÃ¥ alla borden, som stÃ¥tt i ca 30 minuter. Flugor och smÃ¥krypp. MAX Àr mycket bÀttre. KÃR FÃRBI
Brödernas - en besvikelse
386 kr för två burgare, en pommes och två cola! Tre gånger så dyrt som motsvarande på andra snabbmatskedjor, och definitivt mycket sÀmre. Brödet var tunt och mjukt, pommesen kladdiga. Köttet var iofs bra, men inte tillrÀckligt bra för det priset. Och att ta 34 kr för en vanlig burk Cola som vi kan köpa på ICA för 9,95 Àr vÀl magstarkt!
JÀmförelsevis kostar en burgare med pommes och dryck på REKA i Malmö 90 kr per portion och har betydligt högre kvalitet.
Dessutom svÀmmade stÀllet över av disk nÀr vi var dÀr, och de flesta borden var inte avtorkade heller. De två ensamma killarna i personalen gjorde nog vad de kunde, men hann inte med.
Sammanfattningsvis en stor (och dyr) besvikelse!
Brödernas Motala
Brödernas Motala
Ã
t lunch på brödernas i Motala idag. Hamburgaren kÀndes tunnare Àn vad den brukar, de har slutat med den krispiga salladen och ingen hamburgeficka i papper så det var svårt att Àta den. Har de generellt börjat med annan sallad och mycket tunnare kött eller Àr det bara i Motala?
Under all kritik
Vi kom in 16 00 idag torsdag 3 augusti och fick vÀnta 30 min på våra hamburgare Den ena var jÀttetunn och brÀnd i kanterna och brödet till den andra var alldeles degigt. Mycket dålig service och den sÀmsta hamburgare jag Àtit Aldrig mer Brödernas i Mjölby
Besviken gÀst
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹