KÀnns som att jag kunde ha gÃ¥tt bakom baren och tagit med mig en hel flaska dyrt vin- utan att nÃ¥gon skulle mÀrkt mig .SÃ¥ osynlig var jag. Drack ett gott glas dyrt vin 119 kr. Maten urusel. Och svindy... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
FrÃ¥n början fick jag upplevelse att vi Àr inte vÀlkomna hÀr. Maten var smaklöst, och kaffet jag bestÀllde var det svagaste jag nÃ¥gonsin fÃ¥tt - bokstavligen, vatten med kaffesnak, ljusbrun till fÀrg.... ãã£ãšèŠã
Burgarna sÃ¥g INTE ut och upplevdes inte alls som de pÃ¥ bilden, de var pyttesmÃ¥ - knappt 45grams - och vÃ¥ra Fries var torra, hÃ¥rda och brÀnda! Allt för nÀstan 500kr! Jag och tjejen bestÀllde genom Wolt... ãã£ãšèŠã
Brödernas - Vallentuna - VÃ¥r upplevelse, min och mammas, var HELT UNDERBAR! Snabb service. Bra service frÃ¥n Patrik. Trevlig som attan, snabb och han lÀt min mat vara varm dÃ¥ vi drack vin och satt lite... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
VÀlkommen in pÃ¥ Brödernas, ryktet sÀger vi Àr bÀst i stan. Men rykten Àr rykten, kom in och avgör sjÀlv! â vi finns dÀr du Àr Brödernas utmanar standarden pÃ¥ marknaden. En snabb lunch, en avgörande hockeymatch eller ett födelsedagsfirande i stort sÀllskap â oavsett tillfÀlle. Du hittar Brödernas i hela Sverige. Brödernas Àr det sjÀlvklara valet nÀr du blir sugen pÃ¥ en riktigt god hamburgare eller pizza. Hela familjen Àr vÀlkommen pÃ¥ Brödernas, sÃ¥ glöm inte din fyrbenta vÀn nÀr du besöker oss. Ãven hundar Àr vÀlkomna pÃ¥ samtliga av vÃ¥ra restauranger. Det enda vi ber om Àr att de hÃ¥ller sig pÃ¥ golvet och beter sig. Kom in i vÀrmen oavsett om du firar ett ögonblick eller lÀgger lite extra glÀdje pÃ¥ din dag.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Superbra Service!
Servetrisen Natalie gjorde ett fantastiskt bra jobb på sin tredje dag på jobbet. Hon jobbade sjÀlv och hade många bollar i luften, otroligt bra hanterat. Maten var fantastisk och kom ut inom en kvart trots att det endast var en som jobbade i köket. Allt smakade jÀttebra och jag rekomenderar Brödernas VÀstervik!
Tack för ikvÀll!
Ett mycket litet och ordinÀrtâŠ
Ett mycket litet och ordinÀrt hamburgermål inkl. dryck och dippsaus till 214kr. BestÀllningen tog ca 30 att fÀrdigstÀlla! En mycket stor besvikelse! Aldrig mer!
Brödernas i VÀstervik Àr inte vÀrt dinâŠ
Brödernas i VÀstervik Àr inte vÀrt din tid. FruktansvÀrd servitris som förmodligen Àr stum eller döv då hon inte lyssnade eller pratade med oss. Maten tog 40 minuter och vi fick fel mat. Gick in o bad om rÀtt saker och servitrisen tittar på mig som om jag vore dum i huvudet. NÀr vi fått allt som saknades så var pommesen knappt klara och smaklösa. Maten hade noll smak. Rekommenderar INGEN att gå hit så lÀnge du inte ska någonstans då det tar evigheter att få maten.
VÀstervik
Helt vÀrdelöst, tog lång tid, vi fick inte vad vi skulle, pommesen var inte klar.
Vi övervÀgde starkt springnota, sÀmsta skiten.
Det kÀndes kÀmpigt att sÀtta en stjÀrna, så många fÀrdtjÀnar dom inte
Alltid goda hamburgare.
VÀstervik
Fick vÀnta 55 minuter på maten, personalen visste inte vem som varken bestÀllt mat eller dricka.
The food was a huge dissapointment
The food was a huge dissapointment, the french fries were soggy and Cold, Burger tasted ...okay but everything was very overprized and the service was not great. Overall would not recommend or go there ever again.
Brödernas Helsingborg
Var på Brödernas på Knutpunkten i Helsingborg igår. Var dÀr Àven förra sommaren, och skillnaderna mellan dessa två besök Àr anmÀrkningsvÀrd. Förra sommaren var det bordsservering och trevlig personal, god mat och jag upplevde att det var mycket mat till en rimlig kostnad. Den rimliga kostnaden har man behållt Àven i år, men det Àr mindre mat, bordsserveringen finns inte, det har man ersatt med en kille som sitter med fötterna uppe och pillar på sin telefon, bestick och servetter fick man sjÀlv leta upp och glas fick man påminna om. Maten var god, men jag trodde att Brödernas ambition var högre Àn att "konkurrera" med McDonalds eller Max. Besök rekommenderas ej.
Ojoj !vard goda hamburgare!
Man kan inte annat Àn ge Brödernas Högsta poÀng 5+
JAG har aldrig blivit besviken pÃ¥ deras hamburgare med diverse tillbehör ððððð
à t pÃ¥ Brödernas i Arboga idag ochâŠ
Ã
t på Brödernas i Arboga idag och sjÀlva maten var helt okej men personalen behöver nog trimmas lite mera på hur man som gÀst vill att det ska se ut, vi satt i en timme och under den tiden var det endast 4 personer som åt mat och resten av restaurangen var helt tom men Àndå var det ingen som plockade bort från tidigare gÀster, torkade bord eller sopade golvet utan det stod mat kvar på 6-7 bord.
Utan personalen satt i ett hörn med telefonen, jobbar sjÀlv på café och vet att det under vissa omstÀndigheter kan vara svårt att hinna med men nÀr restaurangen inte har några gÀster och det Àndå ser ut som en bomb har slÀppts så behöver man fundera på om man anstÀllt rÀtt personer på rÀtt plats
Brödernas Knutpunkten Helsingborg.
Brödernas Knutpunkten Helsingborg.
Inte i nÀrheten av prisvÀrt, jÀttedyrt.
Ok hamburgare men inte mer Àn så. Jag min fru och min son, varsin hamburgare och pommes samt 2 cola och ett glas vin samt 1st onion rings. 750 spÀnn....aldrig mer. Alldeles för dyrt i min mening.
Matrester på borden överallt
Matrester på borden överallt, knappt någonstans att sitta. OfrÀscht och en hamburgare som var en katastrof och dessutom dyrt. Sista gången.
Smaklöst
Smaklöst, otroligt tråkig hamburgare utan tillbehör.
Utan tvekan den absolut sÀmsta burgare jag Àtit. Till ett sinnessjukt högt pris dessutom. Kommer aldrig någonsin mer Àta på brödernas.
à t på Brödernas Stadion
Ã
t på Brödernas Stadion. Helt klar den sÀmsta hamburgare jag någonsin Àtit. Hur kan man lyckas göra en hamburgare 7 mm tunn och sedan steka sönder den? Inte ens bacon skivan hade De lyckats med. Dressingen var dock okej.
Noll stjÀrnor vore rÀtt betyg.
Aldrig mer Brödernas
Bröderas i gylle i BorlÀnge
Bröderas i gylle i BorlÀnge
Var dÀr o åt idag, lÀr sÀga att de var den godaste maten jag Àtit, snabb o bra service mycket prisvÀrt, toppen stÀlle, kommer bli fler besök kan jag lova.
Vi fick vÀnta 50 min på en hamburgare
Vi fick vÀnta 50 min på en hamburgare, under lunchtiden. Bara några bord upptagna.
TyvÀrr har det hÀnt flera gånger. Idag var det sista gången för mig. Aldrig mer.
Detta en av mina sÀmsta matupplevelser i Sverige
Detta en av mina sÀmsta matupplevelser på lÀnge. KÀndes som man gått in i en turistfÀlla.
Betalade 244 kr för en vanlig burgare (det de kallar en dubbel). Vart inte mÀtt på måltiden. Liten burgare liten mÀngd pommes, trots den dyra prislappen.
Köttpuckarna Àr inte ens högrev, vilket man mÀrkte nÀr man åt dom.
Tar hellre Ribhaus eller donken, de Àr båda godare och billigare enligt mig.
Brödernas i Knivsta
Brödernas i Knivsta.
JÀttebra service.
JÀttetrevlig personal. (Ã
tminstone dom två tjejerna vi pratade med)
Supergod mat.
Priser dock lite i överkant.., men helt ok Àndå.
Fick bara halva bestÀllningen
Fick bara halva bestÀllningen. Skyller på foodora och vÀgrar kompensera.
Maten Àr ok men inte mer Àn så
Maten Àr ok men inte mer Àn så. Priserna utanför lunchtid Àr långt ifrån ok me tanke på vad man får. Hade priserna motsvarat mat och lokal upplevelsen så hade betyget blivit något högre.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ