Afleverede to cykler lÞrdag, som skulle have skiftet hhv. baghjul med indre gear og krank. Begge var fÊrdige mandag til den aftalte pris. Kranken havde Fri Bikeshop i RÞdovre givet op pÃ¥, men heldigvi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BrÞndby cykler Fik rettet op pÃ¥ misforstÃ¥elsen ang bestilling af rep og service af vores Cykler igennem mobil cykel service. De har her Fredag d 28/2 2025 afleveret vores cykler pÃ¥ vores adresse se... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde vÊret sÃ¥ uheldig at tabe min cykel nÞgle og skulle have brudt lÃ¥sen op. BrÞndbycykler bÃ¥de hentede og bragte min cykel retur til min bofÊl uden gebyr. Jeg fik brudt lÃ¥s op, fik ny lÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg anbefaler ikke COOP cykler... De har en meget lav kvalitÊt eller jeg har vÊret uheldig, fordi min har vÊret til mekaniker allerede 5 gange nÃ¥r den er kun et Ã¥r gammel. Men denne gang har brÞndby c... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Mobil cykelvÊrksted med fokus på kvalitet og service. Vores fokus område er, at give den ultimative service oplevelse ved at vi afhenter cyklen og levere den tilbage igen, til en fornuftig pris. Vores mobile cykelvÊrksted er placeret centralt i KÞbenhavns omegn. Vi tilbyder erhvervs aftaler på salg og reparationer af cykler til virksomheder og institutioner. BrÞndby cykler er en af de få cykelhandler der fokusere på at genbruge cykler. Vi gÞr en stor indsats imod smid vÊk kulturen og tilbyder en miljÞvenlig lÞsning. Hos os kan du kÞbe en istandsat billig brugt cykel. Vi sÊlger billige brugte cykler til herre og damer. Se vores udvalg af billige brugte damecykler og herrecykler.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Imponerende service!!!
Jeg fik afhentet 2 cykler fredag formiddag. Min cykel skulle ha tjekket en del, da den har stået urÞrt i et skur i 7 år!!! Onsdagen fÞr havde jeg ringet og forklaret hvad jeg mente der skulle laves og klargÞres på begge cykler, så afhentning fredag blev og aftalt og de ville vÊre klar igen, senest tirsdag.
Fredag eftermiddag, blev jeg ringet op, vores cykler var fÊrdige, om de måtte komme med dem nu... Ja selvfÞlgelig...!!
Jeg var dog en anelse skeptisk, om de virkelig også havde lavet det ordentligt, og alt det vi havde talt om....
Cyklerne kom, og ALT var perfekt, og til en Yderst mere end rimelig pris!!!!!
Service og opgaven lÞst til langt mere end 5 stjerner!!
Kan trygt anbefale demðððð

Brondby Cykler ããã®åç
Rigtig god service og meget i mÞdekommende..hurtig afhentning og levering

Positiv oplevelse
Da Sms'en fÞrst var modtaget, gik det super hurtigt med at lave aftale, afhente og få cyklen retur fra eftersyn. Meget venlig og behagelig betjening ved gadedÞren.
Alt i alt en positiv oplevelse, jeg gerne gentager til nÊste år.

Brondby Cykler ããã®åç
Kan nÊsten ikke få armene ned!
Kan nÊsten ikke fÃ¥ armene ned!! TÊnk at der findes et firma med sÃ¥ god serviceðBrugte deres mobil-rep. gratis afhentning og levering!! Super sÞde mennesker, der kan sit kramðVil til hver en tid anbefale dem!!!Tak for en super oplevelseð¥°Lone fra Herlev

Gode priser
Gode priser! Fedt med brugte cykler som bliver istandsat!

Brondby Cykler ããã®åç
Fantastiske brugte cykler til rimeligeâŠ
Fantastiske brugte cykler til rimelige priser! God stand, flot og dejlig med god vejledning samt service!

Brondby Cykler ããã®åç
Super service og venligt personale
Afleverede vores cykel dagen fÞr de gik på ferie og da de ikke havde alle reservedele hjemme, kunne den desvÊrre ikke nå at blive fÊrdig. Vi aftalte så at De beholdte cyklen, mens De havde ferielukket. De har så alligevel lavet cyklen i deres ferie og har lige leveret den i dag.
Derudover er personalet glade, venlige og ikke mindst professionelle.
Vi har fundet Vores cykelsmed.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! De afhentede cyklen i gÃ¥r aftes og fik den retur for 1/2 time siden. Min cykel var fikset og gennemset som aftalt ð prisen var en del under hvad jeg havde forventet... Kan kun anbefales!

Brondby Cykler ããã®åç
Super service. Cyklen blev hentet torsdag aften og leveret tilbage fredag ved middagstid.
Reparation udfÞrt professionelt og til en god pris.
Ingen tvivl om, at jeg vil bruge dem igen.

Brondby Cykler ããã®åç
Henter og bringer din cykel uden gebyr.
Jeg havde vÊret så uheldig at tabe min cykel nÞgle og skulle have brudt låsen op.
BrÞndbycykler både hentede og bragte min cykel retur til min bofÊl uden gebyr.
Jeg fik brudt lås op, fik ny lås installeret og skiftet en punkteret slange for under 600 kr.
Igennem hele forlÞbet havde vi en god dialog og firmaet var yderst behagelige at snakke med.
Jeg tror jeg har fundet min faste cykelbutik ;-).

Helt fantastisk service!
Helt fantastisk service!
Gjorde brug af deres gratis afhentning og levering af cykel der skulle til eftersyn, og er absolut tilfreds.
Super nemme at snakke med og ringer og aftaler tid for både afhentning og aflevering så det passer ind til hvis man nu skal noget.

Brondby Cykler ããã®åç
God service, gode priser samt god kvalitet.
Jeg kÞbte en cykel fra butikken for en uge siden, som jeg er blevet rigtig glad for.
Medarbejderen som hjalp mig med valget af cyklen, var rigtig hjÊlpsom og serviceminded.
Jeg fik også bestilt en cykelhjelm og en cykellås fra deres hjemmeside. Leveringen var rigtig hurtig og de varer jeg fik var af god kvalitet til en rimelig pris.
Det meget dejligt, at de både har en butik og en hjemmeside som man kan bestille varer fra.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã