Vi havde et defekt toilet som vi hurtigt skulle have fikset, og Ibrahim havde heldigvis tid til at komme samme dag. Super fin service, dem vil vi gerne bruge en anden gang også.
Vi har fÃ¥et lavet flere ting hos BrÞnshÞj Blik & Varme som vi er utrolig glade for! Ibrahim og hans folk er altid positive og imÞdekommende. De gÃ¥r den ekstra mil for at fÃ¥ tingene lÞst, selv i en p... ãã£ãšèŠã
Vi har brugt BrÞnshÞj Blik & Varme til flere VVS opgaver af forskelligt omfang og kan kun anbefale dem. Servicemindede, imÞdekommende, til at regne med, grundige, kompetente og effektive er vores erfa... ãã£ãšèŠã
En anden VVS'er havde aflyst pÃ¥ dagen, at jeg skulle have demonteret mit gaskomfur om eftermiddagen, og jeg skulle vÊre ude af min lejlighed dagen efter. PÃ¥ trods af travlhed og at kl var over 1... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BrÞnshÞj Blik og Varme er autoriseret VVS installatÞr og varetager alt indenfor VVS arbejde, blikarbejde, fjernvarme, badevÊrelser, kÞkkener og ejendomsservice i KÞbenhavn og StorkÞbenhavn. Vi udfÞrer alt fra ny-installation til renovering. Varme med charme
à lholmvej 4, 2500, Valby, ãã³ããŒã¯
- +45 5075 0010
- kontakt@bronshojvarme.dk
- bronshojvarme.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Kompetent og hurtig service
Gennemgik stoppet fjernvarmeanlÊg og fandt problemet hvor anden VVS'er gav op. Kom ud samme dag, hvor andre VVS'ere holdt efterårsferie.
Og fik lÊrt mig lidt basis om indstilling af anlÊgget.
God kundeservice og veludfÞrt arbejde
Godt udfÞrt arbejde. Holder, hvad de lover, og prisen holder også. Jeg er en meget tilfreds kunde.
Lavede mindre VVS-opgave. Venlig og hjÊlpsom VVS'er.
Lavede mindre VVS-opgave. Venlig og hjÊlpsom VVS'er, der også havde tid til et par gode råd og vejledning ift. overvejelser om andre lÞsninger.
Det var en sÊrdeles positiv oplevelseâŠ
Det var en sÊrdeles positiv oplevelse at få BrÞnshÞj Blik&Varme til komme og udfÞre arbejde på mit fjernvarmeanlÊg. De er punktlige, kommer som aftalt til tiden, udfÞrer arbejde af hÞjeste kvalietet og til en meget konkurrencedygtig pris. NÊste gang jeg skal bruge en VVS mand er det bestemt dem, jeg ringer til.
/Ugur
Hurtig og god hjÊlp
Et lÞbende wc krÊvede hurtig hjÊlp og de kom tidligt mandag morgen og udskiftede svÞmmeventil.
En senere nÞdvendig opfÞlgning blev også klaret hurtigt og effektivt, så alt virker perfekt i dag.
At de er lÊnge om at sende faktura for arbejdet skal der jo ikke klages over:-)
Og prisen var absolut acceptabel.
God oplevelse - kan anbefales.
super service
super service, holder deres aftaler man indgår med dem .
Hurtig og effektiv
God service og fair pris.
Fin og professionel installation af mitâŠ
Fin og professionel installation af mit gaskomfur
Perfekt udfÞrt arbejde
Perfekt udfÞrt arbejde. Flink montÞr og mester, som er til at snakke med.
Flink vvs'er
Vi har lige ringet til BrÞnshÞj Blik og Varme med spÞrgsmål om et utÊt toilet, som var lavet dårligt af et andet firma. Vi ville hÞre om det akut skulle laves. De brugte 10 min på at vejlede os, uden at få lÞn for det. Så tak for det, det var mega pÊnt af jer. Rart med et firma som gerne vil hjÊlpe med en pÊn tone.
MVH
Super god og hurtigt service
God og hurtig service
God og hurtig service. Kom samme dag som vi havde ringet
Hurtig tilgang og alt lÞst i fÞrsteâŠ
Hurtig tilgang og alt lÞst i fÞrste forsÞg.
VVS livline
Vi har brugt Ibrahim flere gang både ved akut vandlÊk og ved udbedringer. Vi har en vvs livline som vi kan regne med.

BrÞnshÞj Blik & Varme ããã®åç
God kommunikation og venlig service
God kommunikation og venlig service. Vil klart anbefale det til andre.
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service!
Enormt behagelig og serviceminded. En klar anbefaling herfra!
God og hurtig service
Vi har brugt BrÞnshÞj Blik & Varme to gange til et par småting. God og hurtig service, og vi fik et par gode råd med på vejen.
jeg oplever kun godt arbejde fra Blik og varme
alt er godt jeg fik god varme i mit gulv som jeg bad om.
Havde en meget positiv oplevelse iâŠ
Havde en meget positiv oplevelse i denne Corona-tid. Fik lavet et par mindre udbedringer på ingen tid af en hurtig og dygtig blikkenslager.