Vi havde et defekt toilet som vi hurtigt skulle have fikset, og Ibrahim havde heldigvis tid til at komme samme dag. Super fin service, dem vil vi gerne bruge en anden gang også.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi har fÃ¥et lavet flere ting hos BrÞnshÞj Blik & Varme som vi er utrolig glade for! Ibrahim og hans folk er altid positive og imÞdekommende. De gÃ¥r den ekstra mil for at fÃ¥ tingene lÞst, selv i en p... ãã£ãšèŠã
Vi har brugt BrÞnshÞj Blik & Varme til flere VVS opgaver af forskelligt omfang og kan kun anbefale dem. Servicemindede, imÞdekommende, til at regne med, grundige, kompetente og effektive er vores erfa... ãã£ãšèŠã
En anden VVS'er havde aflyst pÃ¥ dagen, at jeg skulle have demonteret mit gaskomfur om eftermiddagen, og jeg skulle vÊre ude af min lejlighed dagen efter. PÃ¥ trods af travlhed og at kl var over 1... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
BrÞnshÞj Blik og Varme er autoriseret VVS installatÞr og varetager alt indenfor VVS arbejde, blikarbejde, fjernvarme, badevÊrelser, kÞkkener og ejendomsservice i KÞbenhavn og StorkÞbenhavn. Vi udfÞrer alt fra ny-installation til renovering. Varme med charme
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dyr og dårlig kommunikation
Vi ringede til BrÞnshÞj Blik og Varme, da vakuum ventilen på fjernvarmeanlÊgget ikke virkede en aften. Vi forklarede i telefonen prÊcis, hvad problemet var. De kommer en time efter. So far so good. De har dog ikke en vakuum ventil og må forlade stedet for at komme igen nÊste dag. Vi havde selv slukket for vandet. De kommer igen nÊste dag og lÞser problemet. Fint nok tÊnker vi, indtil vi får regningen.
BesÞget, hvor de ikke kan erstatte vakuum ventilen på trods af, at vi havde sagt, at det var problemet, koster os 3.500 kr. Den samlede regning lyder på 4.655 kr. (530 kr til materialer) for hÞjst 1,5 times besÞg fordelt over to gange.
Vi er for at sige det mildt pÊnt overraskede over belÞbets stÞrrelse, hvorfor jeg skriver for at få en forklaring på de forskellige poster. Jeg synes, at der er en fin dialog i mails med deres bogholder, omend jeg synes, deres begrundelser er noget langt ude.
Jeg får ikke svar på min sidste mail, og vi kommer til dato for regningens betaling. Jeg bliver ringet af op af Ib/Ibrahim, der meget vredt og truende skÊlder mig ud og siger, at han ikke gider at finde sig i mere p**, og at vi bare har at betale regningen. Jeg må bede ham om at tale pÊnt, hvilket så får ham til at falde ned. Det var en meget ubehagelig situation.
I slutningen af samtalen aftaler vi, at jeg selvfÞlgelig betaler regningen, og at jeg samtidig kvittere med en dårlig anmeldelse, hvilket begge parter er indforstået med.
Min mand kontakter ham efter hans ubehagelige opkald for at sige, at vi selvfÞlgelig betaler regningen, men at vi ikke vil finde os i, at han ringer op på den måde og skÊlder ud. FÞrst benÊgter han at have skÊldt ud, men erkender efterfÞlgende, at han talte med "spidse ord", fordi han syntes, at mailkorrespondancen blev "lidt for langhåret".
Jeg kunne aldrig drÞmme ikke at betale en regning, men jeg vil da have en forklaring på, hvorfor belÞbet er så hÞjt.
Det er også vÊrd at nÊvne, at vi valgte netop dem, da deres adresse var meget tÊt på vores egen, og at vi foretrÊkker at hyre lokale håndvÊrkere. Men med en så uprofessionel opfÞrsel vil jeg ikke bruge dem igen og heller ikke anbefale dem til andre.
Tillagt:
Kan nu konstatere at ejeren har ulejliget sig til at svare på min anmeldelse og slår sin opfÞrsel hen som vÊrende "spids i tonen".
Det må i den grad vÊre op til Þjnene der ser eller Þrene der lytter. At bruge sÊtninger "som kraftedeme trÊt af alt det p**" og "... nu har du bare at betale den regning" er et godt stykke ud over hvad jeg vil kalde et "spidst" svar på spÞrgsmål til en regning.
En regning som vi i Þvrigt på INTET tidspunkt nÊgter at betale.
En overreaktion på en korrespondence der i Þvrigt bliver så "lang" (3-4 mails frem og tilbage) fordi I bliver ved med at forklare udenom, ved at henvise til diverse overenskomster, i stedet for blot at linke til de priser I selv henviser til i jeres svar her.
Vi spÞrger ind til regningen fordi der er flere ting der ikke stemmer overens med vores oplevelse inkl. antallet af timer + ekstra gebyr. Alt dette er i Þvrigt beskrevet i min oprindelige anmeldelse.
Enkelte dele af overenskomsten bliver lÊst af mig, ja, da det er den de selv gentagne henviser til som undskyldning for deres priser, hvilke også fremgår af andre svar her på trustpilot. Her kunne man overveje at henvise til forretningsbetingelser i stedet.
Forretningsbetingelser der i Þvrigt ikke er nogle steder at finde på firmaets hjemmeside. Eneste benÊvnelse af ekstra ting man betaler for, er et tilkaldegebyr (som vi var opmÊrksomme på).
At det samtidigt udlÞser en betaling på minimum 3 overarbejdstimer + tilkaldegebyr, er INGEN steder nÊvnt og det er netop det vi spÞrger indtil ved regningen, da jeres mand kun har vÊret tilstede i i alt ca. 1,5 time. Det finder vi ikke noget underligt eller unormalt i at man som kunde spÞrger ind til.
Ingen har på noget tidspunkt beskyldt nogen for at snyde, og problemet blev også lÞst. Det som har givet denne anmeldelse er den fuldstÊndigt uacceptable reaktion fra ejeren på et par spÞrgsmål til faktureringen. For det er klart, hvis der var sket en fejl i faktureringen, skulle den rettes.
Hvad en havearkitekt eller ingeniÞr tager for "et par streger" kan jeg ikke se hvorfor er relevant.

BrÞnshÞj Blik & Varme ããã®åç
En meget venlig, dygtig og servicemindet håndvÊrker
En meget venlig og dygtig håndvÊrker! Han laver et fantastisk arbejde og lidt ekstra service. Ser han nogle småting som ikke virker, spÞrger han flinkt, om han ikke også lige hurtigt skal fikse dem. Sikke en service!

BrÞnshÞj Blik & Varme ããã®åç
LÞste ikke problemet. Dyr. Skulle betale for at han sad i trafik
RÞrene under hÃ¥ndvasken var utÊtte. FÞrste gang vvsâeren var forbi forsÞgte han blot at stramme dem (var hos mig max 10 min). Senere opdagede jeg dog at det stadig var utÊt, og ringede tilbage fordi problemet ikke var lÞst. NÊste dag kom han og skiftede plasticrÞrene under vasken med et nyt sÊt (igen var han hos mig i max 15 min). Da jeg modtog regningen skulle jeg betale for 2,5 montÞrtimer - fordi jeg Ã¥benbart ogsÃ¥ skulle betale for den tid han havde holdt i kÞ pÃ¥ vej til min lejlighed (fordi det var mig, og ikke ham der havde valgt at bo i byen, som han sÃ¥ pÊnt sagde til mig). Men ak, det drypper stadig fra rÞrene under hÃ¥ndvasken. SÃ¥ jeg har givet smÃ¥ 2200kr for, ja, ingenting. Alt i alt mÃ¥ det siges at have vÊret en utilfredsstillende kundeoplevelse. Har ikke mod pÃ¥ at fÃ¥ ham tilbage i lejligheden en tredje gang, for jeg har mistet tiltroen til at han kan fixe utÊtheden, og tÞr heller ikke tÊnke pÃ¥ hvad det igen kan komme til at koste mig.
Opdatering:
Af svaret fra BrÞnshÞj Blik & Varme fremgår det, at vandlås m.m. blev efterset. Dog kan jeg ikke andet end konstatere, at det stadig er utÊt. Efter to besÞg fra en montÞr. Når man betaler for, at få en professionel ind over, forventer man vel i det mindste, at problemet lÞses. Da jeg blev ringet op af deres montÞr ang. trafik, blev jeg ikke oplyst, at jeg ville skulle betale for den tid han brugte i trafikken. Jeg fortalte ham dog, hvilken alternativ rute han kunne tage, for at undgå afspÊrringen.

Hurtig service!
Ringede om formiddagen med en defekt bruser og kl 15:30 samme dag, havde de vÊret forbi og montere en ny.
Verdensklasse!
Et af KÞbenhavns mest effektive VVS firmaer.
Et af de mest effektive og lÞsnings parate håndvÊrker firmaer jeg har mÞdt i en mangeårig karriere som medlem af bestyrelsen i en andelsboligforening. Kan varmt anbefales til VVS arbejde ved fx centralvarme opgaver eller varmtvands cirkulationsproblemer og andre opgaver som fx reparation af tagrender med lift.
Super behagelig service og det mÃ¥ sigesâŠ
Super behagelig service og det må siges de lever op til deres motto "varme med charme" fik installeret 2 nye radiatorer og yderst pÊnt resultat og faktura yders rimeligt. fÞrste gang jeg prÞver at få håndvÊrker faktura uden kÞrsel på. :)
vh. Henrik
2400 NV.
Fik installeret nyt fjernvarmeanlÊg
Fik installeret nyt fjernvarmeanlÊg. PÊnt arbejde, overholdte tiden og rimelig pris.
God oplevelse.
God oplevelse.
Kom med det samme og lÞste problemet.

Afmontering af gaskomfur
Skulle have afmonteret et gaskomfur hurtigst muligt. Blev overrasket over hvor meget de fleste VVSâere tog for sÃ¥ lille en opgave. Ringede til 10-15 firmaer for at finde den bedste pris.
BVV var både de billigste, bedste, hurtigste, og flinkeste.
Hvis du skal have afmonteret et gaskomfur, er BVV (bronshojvarme.dk)
uden tvivl det bedste valg, i og omkring KÞbenhavn, uden sammenligning.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ