レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

NÃ¥r tandlÊgen spÞrger, hvad man har Êndret, for tÊnderne er godt passet. NÃ¥r personer siger, man har hvide tÊnder. NÃ¥r man selv fÞler, at tÊnderne er glatte og rene. Tja,,, sÃ¥ kan jeg bare sige BR... もっず芋る

Verdensklasse service. En misforstÃ¥else ved fragtfirma fÞrte til sublimservice og en anden leveret inden for oprindelig tidsramme. TandbÞrsten virker godt, den er lidt anderledes end min tidligere... もっず芋る

LÊkker tandbÞrste og hurtig levering. Ser frem til lÊngere brug af den, og nyde abonnementets herlige nemme mÃ¥de at indkÞbe nye bÞrstehoveder. Vurdering Êndres fra 5 til 2 12/5-2023 Abonnementet... もっず芋る

Jeg bestilte Brushy sÞndag, og fik allerede leveret mandag 😊. SÃ¥ kan kun give topkarakterer herfra 👌

䌁業情報

1. eコマヌス サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Med en elektrisk tandbÞrste fra Brushy får du ikke bare sundere tÊnder, sundere tandkÞd, og utrolig meget vÊrdi for pengene. Du får også en tandbÞrste, hvor der er taget et aktivt valg om at gÞre det så godt for miljÞet som overhovedet muligt.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

32件のレビュヌ

Verdensklasse service

Verdensklasse service. En misforståelse ved fragtfirma fÞrte til sublimservice og en anden leveret inden for oprindelig tidsramme.
TandbÞrsten virker godt, den er lidt anderledes end min tidligere eltandbÞrste men alt virker upåklageligt.

Fedt at alt er lavet af genbrugsplast og der ikke bliver brugt plastik i forsendelsesemballage.

2022幎8月8日

Både se og mÊrke forskel

Når tandlÊgen spÞrger, hvad man har Êndret, for tÊnderne er godt passet.
Når personer siger, man har hvide tÊnder. Når man selv fÞler, at tÊnderne er glatte og rene.
Tja,,, så kan jeg bare sige BRUSHY
Ligeledes stor ros for hjÊlp med bestilling/levering og spÞrgsmål.

2022幎8月3日
自発的なレビュヌ

Super Service

Endelig fÃ¥et min tandbÞrste. Super produkt og hamrende god service. Noget Dao kan lÊre meget af 😉😊

2022幎7月1日

Brushy からの回答

Hej Jacob. Som informeret over telefonen, så blev din tandbÞrste sendt lige efter dit kÞb, men er stadig hos DAO. Selvom fejlen ligger hos DAO, og vi ingen kontrol har over situationen, så har vi valgt at sende dig en ny tandbÞrste uden beregning da DAOs fejl ikke skal komme dig til last. Vi håber derudover at du bliver glad for din tandbÞrste.

LÊkker tandbÞrste og hurtig levering / Vurdering Êndres efter ét år

LÊkker tandbÞrste og hurtig levering. Ser frem til lÊngere brug af den, og nyde abonnementets herlige nemme måde at indkÞbe nye bÞrstehoveder.

Vurdering Êndres fra 5 til 2 12/5-2023
Abonnementet er ikke noget brushy kan holde styr på. FÞrst kommer den halvårlige levering ikke, senere modtages en pakke, så en pakke mere og en til.
Servicen som giver dig besked når det er tid til at skifte bÞrstehoved er også helt ude i hampen...

2022幎2月23日

Exceptionel

Jeg giver 5 stjerne - allerhelst ville jeg give 10 stjerner til Brushy
De levere et fantastisk produkt der er af hÞj kvalitet, miljÞbevidst og god pris. Servicen er exceptionel, hurtig respons, hÞj kvalitet helt igennem fantastisk service - giver mine bedste anbefalinger til Brushy

2022幎2月5日

Super service, imÞdekommenhed og hjÊlpsomheder. Varerne leveres hurtigt og chatten fungerer super godt både tidligt og set. Dejligt sted at handle.

2021幎12月27日

Hej Annette,

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse. :)

Mvh Jacob fra Brushy

Tip top

Har vÊret yderst tilfreds med den service jeg har fået, jeg var så uheldig at min ordre endte i RÞdovre i stedet for på Fyn 2 gange i trÊk.

Men så ringede de fra Brushy og beklagede på vegne af Dao og det endte med de kom og afleveret den personligt 😎

Det virkelig seriÞs service, hvad ang tandbÞrsten har jeg kun brugt den fÃ¥ gange indtil nu men er os yderstilfreds, der mange forskellige indstillinger som jeg slet ikke har testet af endnu 😃

2021幎12月19日

Hej Henrik,

Vi er glade for at du kan lide vores service. Vi lÊgger liv og sjÊl i vores tandbÞrster - men så skal alt omkring den også spille. Her i blandt service.

Med venlig hilsen,
Jacob fra Brushy

Jeg troede aldrig

Jeg troede aldrig, jeg skulle skifte mÊrke på min tandbÞrste, men bestemte mig for at prÞve denne, da det tiltaler mig, at den er lavet af genbrugsplast, og jeg er bestemt ikke blevet skuffet.
Den bedste tandbÞrste jeg nogensinde har haft! Det fÞles, som om jeg lige kommer fra tandrensning hos tandlÊgen, og skÞnt med de 5 programmer.
Den ligger godt i hånden, har lang batterilevetid og jeg er begejstret for jeres rejseetui.
I har en overskuelig hjemmeside med gode vejledninger, så det er en klar anbefaling herfra.

2021幎10月29日

Hej Lone,

Dejligt at hÞre at du er glad for vores tandbÞrste. Det betyder alt for os.

Alt det bedste,

Jacob fra Brushy