My experience with BS biler was excellent in every sense of the word. What impressed me the most is that they truly care about the customers comfort above everything else. I am a very busy person and... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Denne forhandler er super!! Informationsniveauet er helt i top. Fra start til slut har jeg fÞlt mig i trygge hÊnder. Alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke. Og mere til. Jeg fik hjÊ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Brugtbils kÞb Jeg er blevet den heldige ejer at en Nissan QQ, og som fÞrstegangs bilkÞber fik jeg en super god og tryg oplevelse inde hos BS biler. Alt blev gjort klart og gennemgÃ¥et pÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er den stolte ejer en Volvo V60 som jeg har kÞbt hos BS Biler og er super tilfreds. Super kundeservice og alle mine spÞrgsmÃ¥l blev besvaret og jeg fÞlte mig mega godt og professionel behandl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos BS Biler er vores vision at levere nyere brugte kvalitetsbiler, som vi selv nÞje har udvalgt med vores 20 års ekspertise fra bilbranchen. Disse biler, kombineret med vores måde at drive forretning på, skal tilsammen skabe så gode kundeoplevelser, at du får lyst til at komme igen, samt videregive vores navn til dine nÊrmeste.
Formervangen 26, 2600, Glostrup, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg har haft en meget rolig og behagelig oplevelse med BS Biler. Super professionelle og sÊtter ens behov i centrum. Alt forlÞb som aftalt. Og ikke nok med det, de er ogsÃ¥ super sÞdeð

BS Biler ããã®åç
SÞde, flinke og veldig flinke mennesker.
De er seriÞst, hÞre på en og tjekker det man siger, dygtige folk.
Jeg fÞlte mig tryg hved dem.
De tog også min gamle bil.
Den fik jeg en ok pris for.
Er 100 procent tilfred dem.

BS Biler ããã®åç
Har netop kÞbt bil af dem og alt gik som smurt. De tog min gamle bil med i handlen og alt blev gjort fair og ordentligt. 10/10

BS Biler ããã®åç
KÞbte en brugt bil for et par måneder siden og er super tilfreds med både betjeningen ifm kÞbet og bilen! Kan varmt anbefale BS Biler :)
Mvh Jenny

KÞbte Fiesta til min kone
1 time senere kunne vi glade kÞre derfra med helt nye nr. plader
Professionel behandling og meget venligt personale
Selv efter kÞb har de vÊret utrolig hjÊlpsomme
Kan absolut anbefale dem

BS Biler ããã®åç
BSbiler er helt klart et sted man kan anbefale til folk man kender, det var et nemt kÞb. SÊlgeren var nem og behagelig at snakke med, og Êrlig. De lytter og tager dig seriÞst, og er ikke ude på at snyde. En helt igennem fantastisk oplevelse, som jeg sakkens kunne anbefale.
Tak Christoffer du er en champ!

BS Biler ããã®åç
Jeg har i dag solgt min bil til BS Biler. Alt i alt en fornuftig pris jeg blev tilbudt, og selve handlen forlÞb gnidningsfrit, personalet var imÞdekommende og flinke en klar anbefaling herfra.

Fantastisk oplevelse hos BS Biler
Jeg kan varmt anbefale BS Biler! Fra det Þjeblik jeg trådte ind, blev jeg mÞdt af venligt og professionelt personale, som virkelig gjorde en indsats for at finde den helt rigtige bil til mig. De tog sig god tid til at svare på alle mine spÞrgsmål og lod mig prÞvekÞre flere modeller uden noget pres.
Udvalget af biler var imponerende â bÃ¥de nÃ¥r det gÊlder kvalitet og pris. De biler, jeg sÃ¥ pÃ¥, var alle i rigtig pÊn stand, og det var tydeligt, at firmaet gÃ¥r op i at levere noget ordentligt til deres kunder. Derudover fik jeg god rÃ¥dgivning og en fair pris pÃ¥ bÃ¥de bilen og eventuel finansiering.
Jeg er super tilfreds med mit kÞb og fÞler, at jeg har fået både en god bil og en god handel. Det er sjÊldent, man mÞder så Êrlig og hjÊlpsom service, som jeg oplevede hos BS Biler.
10 ud af 10 stjerner â jeg kommer helt sikkert igen!ð

BS Biler ããã®åç
Super fin service vi er meget glad for vores nye bil kan varmt anbefales

BS Biler ããã®åç
KÞbte en brugt Ford hos BS Biler, og oplevelsen var virkelig god. Rigtig venligt personale, god pris, og jeg kunne hente bilen hurtigt. Den er i virkelig god stand og kÞrer perfekt. Kan helt klart anbefales!

BS Biler ããã®åç
Stor anbefaling herfra. Vi kÞbte en bil i januar måned og hele processen har forlÞbet super godt. Med 1 års garanti på bilen, har BS Biler vÊret hurtige og gode til at fikse bilen, når der opstod noget.

BS Biler ããã®åç
Jeg har netop kÞbt en brugt bil hos BS biler. Jeg har i processen efter at have sÞgt efter en relevant bil, besÞgt et hav af brugtbilsforhandlere. Service og vejledning har vÊret nÊrmest vÊret en mangelvarer, men hos BS Biler havde de tid til mig som kunde.
Jeg blev kyndigt vejledt, og rådgiveren stillede de gode og relevante spÞrgsmål, hvorefter vi sammen fandt frem til en bil som kunne vÊre relevant. Der var på intet tidspunkt noget pres eller fÞlelsen af at jeg bare skulle prakkes noget på. Det handlede igennem hele processen om mig, mine prÊferencer og hvad jeg ville blive glad for. Ud over dette, blev jeg hele tiden gjort opmÊrksom på plusser og minusser, hvilket jeg satte meget pris på. Det var hele vejen igennem en god og tryg oplevelse.

BS Biler ããã®åç
Virkelig god service, og nem og hurtig handel.

BS Biler ããã®åç
Lyttende og god kundeservice.
BS biler solgte os en bil tilbage i oktober.
Til trods for utallige problemer med bilen, har BS biler vÊret interesserede i at betjene og lÞse disse. Deres imÞdekommenhed og problemlÞsning har vÊret upåklagelig.
Vi som kunder har vÊret meget tilfredse, da de har svaret på henvendelser og vÊret villige til at se bilen fysisk og prÞve at lÞse de fleste af problematikkerne.
SÃ¥ vi kan anbefale stedet.

BS Biler ããã®åç
Objektive og Êrlige. Behagelige at handle med og dygtige.

BS Biler ããã®åç
Jeg har nu handlet biler med BS Biler 2 gange og det har vÊret en god oplevelse begge gange.
Tag en snak med BS Biler om bÃ¥de kÞb og salg, og du vil fÃ¥ en reel og fair behandling. Og sÃ¥ er de ogsÃ¥ til at forhandle med ð
Min varmeste anbefaling går til BS Biler, jeg vil ikke betÊnke mig på at handle med dem igen.

Super handel - og god service. TrovÊrdig og imÞdekommende

BS Biler ããã®åç
Vi havde egentlig solgt vores bil til BS Biler, men trods nogle trÊlse omstÊndigheder Þnskede vi at annullere dette. De fem stjerner får de velfortjent for deres forståelse og accept af situationen. Det er helt sikkert når vi skal handle bil er BS Biler det fÞrste valg.
Rigtig godt Nytår

BS Biler ããã®åç
Vi har kÞbt en Passat GTE ved BS biler i efterårsferien. indtil videre er vi super glade for vores "nye" bil. servicen hos BS biler har vÊret super god. Christoffer har hjulpet os hele vejen til kÞbet af vores og Salim afsluttede handlen med os, da Christoffer ikke kunne komme den SÞndag vi kÞrte til SjÊlland :)
Den eneste grund til at BS Biler ikke for 5 stjerner, er pga at bilen var meget beskidt inden i, med insekt snask og hvad der lignede aftryk fra snuden på en hund, på ruderne. kaffe rester kopholderen osv. vi har selvfÊlgelig gjort det hele rent :)
Hvis vi ser bort fra renligheden i bilen, kÞrte vi gladeligt til sjÊlland igen, for at kÞbe en "ny" bil igen! :)

BS Biler ããã®åç
Har lige solgt min passat, under hele processen har Salim vÊret utrolig professionel og handle med. Kan varmt anbefale dem. Vil bruge dem igen hvis jeg skulle kÞbe eller sÊlge en bil.
Mvh Stig Jensen

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ