My experience with BS biler was excellent in every sense of the word. What impressed me the most is that they truly care about the customers comfort above everything else. I am a very busy person and... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Denne forhandler er super!! Informationsniveauet er helt i top. Fra start til slut har jeg fÞlt mig i trygge hÊnder. Alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke. Og mere til. Jeg fik hjÊ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Brugtbils kÞb Jeg er blevet den heldige ejer at en Nissan QQ, og som fÞrstegangs bilkÞber fik jeg en super god og tryg oplevelse inde hos BS biler. Alt blev gjort klart og gennemgÃ¥et pÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er den stolte ejer en Volvo V60 som jeg har kÞbt hos BS Biler og er super tilfreds. Super kundeservice og alle mine spÞrgsmÃ¥l blev besvaret og jeg fÞlte mig mega godt og professionel behandl... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos BS Biler er vores vision at levere nyere brugte kvalitetsbiler, som vi selv nÞje har udvalgt med vores 20 års ekspertise fra bilbranchen. Disse biler, kombineret med vores måde at drive forretning på, skal tilsammen skabe så gode kundeoplevelser, at du får lyst til at komme igen, samt videregive vores navn til dine nÊrmeste.
Formervangen 26, 2600, Glostrup, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Fantastisk service, fine priser og til at handle med.

BS Biler ããã®åç
Meget imÞdekommende sÊlger.. prÞvetur med det samme.. fantastisk bil og fin pris. Glad ejer af en brugt Hyundai fra BS. Alt gnidningsfrit.. og fik bilen med hjem samme dag.ð
Kaffen er ogsÃ¥ rigtig god ð¥³

KÊre BS Biler.
Jeg har hverken besÞgt jer, eller kender nogen, som har, men jeg sidder og kigger på jeres katalog med brugte biler og overvejer at kÞbe en.
Der kunne jeg ikke undgå at se jeres trustpilot og specialt jeres svar til de forbrugere, som har givet jer én stjerne.
Jeg synes jeres svar viser en god service.
Som sagt så vinder god service altid og jeg ville give jer fem stjerner for den fine tone og de beskrivelser, som I henviser til.
Godt gået!

BS Biler ããã®åç
Jeg har handlet bil 3 gange hos BS biler i Glostrup. og nÊste gang jeg skal skifte vil jeg fÞrst henvende mig til BS biler. Hos BS finder du kvalitet både med gode biler men også med en rigtig god og saglig betjening fra både ejeren og personalet. Du fÞler at det man ofte hÞrer om bilforhandlere ikke gÊlder for BS biler hvor Êrlighed og saglighed er sagen.

BS Biler ããã®åç
Jeg har solgt min bil til BS Biler igennem Autocom. Super dialog igennem hele processen, hvor bilen skulle hentes med autotransport. Da bilen nåede frem til BS Biler havde jeg en super behagelig og god samtale med Salim.
BS Biler viser at bilsalg til forhandler kan godt vÊre en god oplevelse.

BS Biler ããã®åç
I dag har jeg solgt min bil til BS biler, god, åben og konstruktiv dialog om pris etc. Jeg har endnu engang fået en god oplevelse og behandling som kunde hos BS biler, sidste gang var et kÞb denne gang et salg.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til BS biler både iforhold til kÞb og/eller salg.
Mvh Mette.

BS Biler ããã®åç
Fantastisk service og fornuftige tilbud fra vÊrkstedet. Jeg har kun gode ord at sige om Salim og BS biler.

BS Biler ããã®åç
KÞbte Sharan af Christoffer, god service og alt som aftalt. Fin dialog i kÞbsfasenð
Det bedste herfra.
Claus

BS Biler ããã®åç
Solgte min bil til BS Biler. Meget fair og professionel service. Kan anbefales.

BS Biler ããã®åç
På forhånd var jeg nok lidt skeptisk overfor brugtbilsÊlgere. Det har BS-Biler dog gjort fuldstÊndigt til skamme. De har til punkt og prikke opfyldt vores aftale, uden nogen som helst problemer. På det grundlagt kan jeg kun give mine anbefalinger.

BS Biler ããã®åç
I bought a car from there recently. Very good experience. Highly recommendedðð

BS Biler ããã®åç
Super bilhandler, god service og overholder aftaler, kan klart anbefales.

BS Biler ããã®åç
Super opfÞlgende service og dialog. Jeg har kÞbt en bil for 1œ år siden hos BS biler. Ved reparation viste det sig, at service på bilen var misligholdt. Som kompensation har BS biler påtaget sig del af ansvaret for manglende viden om misligholdt service og bidraget til regningen. Jeg siger mange tak, både for bidraget, men i sÊrdeleshed for en ordentlig og serviceminded dialog.

BS Biler ããã®åç
God proces hele vejen igennem.
Jeg har kÞbt min Mercedes hos BS biler i starten af året, og blev lovet en fejlfri bil ved indgåelse af aftalen/Handlen. Jeg sagde udtrykkeligt til sÊlger, at jeg ikke gad at kÞbe en mandagsbil da jeg er dybt afhÊngig af en driftssikker og stabil bil. Der var dog et par småting der viste sig efter handlen, men det blev fixet uden nogen problemer. Tak til BS Biler for en god handel.
Vi ses helt sikkert igen.

BS Biler ããã®åç
Super service og en hurtig og tryg bilhandel. Salim var meget imÞdekommende og serviceminded. Helt sikkert en forhandler som vi kan anbefale.

BS Biler ããã®åç
Jeg har via autocom solgt min bil til BSBiler.
Kort efter auktionens udlÞb, fik jeg en direkte kontakt med BSBiler, som jeg fremover skulle koordinere med vedr. besigtigelse og overdragelse.
BSBiler har igennem hele processen ageret professionelt og har vÊret meget behjÊlpelig for 1. gangs sÊlger (som mig).
Jeg var personligt i starten meget utryg ved processen, men BSBiler formåede at skabe trygge rammer og gik med på mine Þnsker/betingelser, hvilket gjorde hele oplevelsen bedre.
Jeg tager med garanti fat i BSBiler, når jeg en dag skal kÞbe en bil igen.

BS Biler ããã®åç
Vi kÞbet en Volvo S40 hvor det vist sige at fyret ikke virker da vi fig billen hjem men det bliv bare lavet og billen bliver leveret nysynet selv om dette ikke var aftalt så stor tilfredshed her fra hvlle klart anbefale at kÞbe bil ved BS automobiler

BS Biler ããã®åç
KÞbte en Avensis, hvor jeg efter 3 måneder opdagede at der var problemer med airconen. Jeg ringede til BS biler, og fik at vide at jeg kunne komme med bilen, så ville de se om de kunne fixe den, eller om der skulle nye komponenter til. Jeg tog hen til BS biler med 1 dags varsel, og de fik lavet fejlen på airconen med det samme. Jeg fÞlte mig virkelig godt behandlet, vi ses hÞjst sandsynligt igen når der skal bilskifte hos mig. Thumbs Up til Christoffer :-)