レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

My experience with BS biler was excellent in every sense of the word. What impressed me the most is that they truly care about the customers comfort above everything else. I am a very busy person and... もっず芋る

䌁業が回答したした

Denne forhandler er super!! Informationsniveauet er helt i top. Fra start til slut har jeg fÞlt mig i trygge hÊnder. Alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke. Og mere til. Jeg fik hjÊ... もっず芋る

䌁業が回答したした

Brugtbils kÞb Jeg er blevet den heldige ejer at en Nissan QQ, og som fÞrstegangs bilkÞber fik jeg en super god og tryg oplevelse inde hos BS biler. Alt blev gjort klart og gennemgÃ¥et pÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er den stolte ejer en Volvo V60 som jeg har kÞbt hos BS Biler og er super tilfreds. Super kundeservice og alle mine spÞrgsmÃ¥l blev besvaret og jeg fÞlte mig mega godt og professionel behandl... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ
  2. 䞭叀車ディヌラヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos BS Biler er vores vision at levere nyere brugte kvalitetsbiler, som vi selv nÞje har udvalgt med vores 20 års ekspertise fra bilbranchen. Disse biler, kombineret med vores måde at drive forretning på, skal tilsammen skabe så gode kundeoplevelser, at du får lyst til at komme igen, samt videregive vores navn til dine nÊrmeste.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

227件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Fantastisk service

Fantastisk service, fine priser og til at handle med.

2022幎9月20日

Hej Frank,
Tak for din bedÞmmelse og stjerner.
Det er godt du var glad for vores service.

Meget imÞdekommende sÊlger.

Meget imÞdekommende sÊlger.. prÞvetur med det samme.. fantastisk bil og fin pris. Glad ejer af en brugt Hyundai fra BS. Alt gnidningsfrit.. og fik bilen med hjem samme dag.🙂
Kaffen er også rigtig god 🥳

2022幎9月12日

Hej Ruben,
Tak for dine rosende ord og stjerner.
Vi er glade for du havde en god oplevelse hele vejen igennem.

..en lidt alternativ anmeldelse

KÊre BS Biler.

Jeg har hverken besÞgt jer, eller kender nogen, som har, men jeg sidder og kigger på jeres katalog med brugte biler og overvejer at kÞbe en.
Der kunne jeg ikke undgå at se jeres trustpilot og specialt jeres svar til de forbrugere, som har givet jer én stjerne.

Jeg synes jeres svar viser en god service.
Som sagt så vinder god service altid og jeg ville give jer fem stjerner for den fine tone og de beskrivelser, som I henviser til.

Godt gået!

2022幎8月22日

Hej L.H,

Tak for din alternative anmeldelse. Det vÊrdsÊtter vi meget!
Vi bestrÊber os på at vÊre Êrlige og tilstede i alle sager, både de 5-stjernet og (få) 1-stjernet.

Vi håber på at se dig i fremtiden når du skal kÞbe "ny" bil.

Handlet bil 3 gange hos BS biler i Glostrup

Jeg har handlet bil 3 gange hos BS biler i Glostrup. og nÊste gang jeg skal skifte vil jeg fÞrst henvende mig til BS biler. Hos BS finder du kvalitet både med gode biler men også med en rigtig god og saglig betjening fra både ejeren og personalet. Du fÞler at det man ofte hÞrer om bilforhandlere ikke gÊlder for BS biler hvor Êrlighed og saglighed er sagen.

2022幎8月12日

KÊre Mogens,

Vi er glade for dine gentagne besÞg, og også nogle spÊndende samtaler hver gang. ;-)
Du er altid velkommen og håber vi ses igen.

Bil solgt til BS Biler

Jeg har solgt min bil til BS Biler igennem Autocom. Super dialog igennem hele processen, hvor bilen skulle hentes med autotransport. Da bilen nåede frem til BS Biler havde jeg en super behagelig og god samtale med Salim.

BS Biler viser at bilsalg til forhandler kan godt vÊre en god oplevelse.

2022幎8月12日

Hej Rebekka,

Vi er glade for at det hele forlÞb på en behagelig måde, og du havde en god oplevelse, selvom det ikke var personligt fremmÞde. :-)

BS Teamet.

I dag har jeg solgt min bil til BS

I dag har jeg solgt min bil til BS biler, god, åben og konstruktiv dialog om pris etc. Jeg har endnu engang fået en god oplevelse og behandling som kunde hos BS biler, sidste gang var et kÞb denne gang et salg.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger til BS biler både iforhold til kÞb og/eller salg.
Mvh Mette.

2022幎8月11日

KÊre Mette,

Tak for dine rosende ord, de varmer!

Du er altid velkommen i fremtiden, og vi er glade for du har haft gode oplevelser begge gange.

BS Teamet.

Fantastisk service og fornuftige tilbud

Fantastisk service og fornuftige tilbud fra vÊrkstedet. Jeg har kun gode ord at sige om Salim og BS biler.

2022幎8月6日

Hej Floyd,
Tak for din venlige kommentar og mange stjerner! - Det er meget vÊrdsat.

Fortsat god dag.

KÞb af Sharan

KÞbte Sharan af Christoffer, god service og alt som aftalt. Fin dialog i kÞbsfasen👍
Det bedste herfra.
Claus

2022幎7月3日

Hej Claus,

Tak for din bedÞmmelse og stjerner. Vi er glade for at du har fået god behandling.

Fair og professionel

Solgte min bil til BS Biler. Meget fair og professionel service. Kan anbefales.

2022幎6月16日

Hej Christian,

Tak for din bedÞmmelse og at du valgte at sÊlge bilen til os!

Mvh. BS Teamet.

På forhånd var jeg nok lidt skeptisk

På forhånd var jeg nok lidt skeptisk overfor brugtbilsÊlgere. Det har BS-Biler dog gjort fuldstÊndigt til skamme. De har til punkt og prikke opfyldt vores aftale, uden nogen som helst problemer. På det grundlagt kan jeg kun give mine anbefalinger.

2022幎6月10日

Hej Henning,

Tak for jeres stjerner og flotte bedÞmmelse!
Vi er glade for at kunne vende jeres skepsis til en positiv oplevelse.

I er altid velkomne!
Mvh. BS Teamet.

Super bilhandler

Super bilhandler, god service og overholder aftaler, kan klart anbefales.

2022幎4月27日

Hej Jimmie,

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os. :)

BS Teamet.

Super opfÞlgende service og dialog

Super opfÞlgende service og dialog. Jeg har kÞbt en bil for 1œ år siden hos BS biler. Ved reparation viste det sig, at service på bilen var misligholdt. Som kompensation har BS biler påtaget sig del af ansvaret for manglende viden om misligholdt service og bidraget til regningen. Jeg siger mange tak, både for bidraget, men i sÊrdeleshed for en ordentlig og serviceminded dialog.

2022幎4月19日

KÊre Mette,

Tak for din detaljerede bedÞmmelse.
Vi er glade for at alle kom til enighed og at du, igen kan kÞre glad videre i din bil.

BS Teamet.

God proces hele vejen igennem

God proces hele vejen igennem.

Jeg har kÞbt min Mercedes hos BS biler i starten af året, og blev lovet en fejlfri bil ved indgåelse af aftalen/Handlen. Jeg sagde udtrykkeligt til sÊlger, at jeg ikke gad at kÞbe en mandagsbil da jeg er dybt afhÊngig af en driftssikker og stabil bil. Der var dog et par småting der viste sig efter handlen, men det blev fixet uden nogen problemer. Tak til BS Biler for en god handel.

Vi ses helt sikkert igen.

2022幎4月12日

Hej Kasper,

Tusind tak for dine rosende år, det er meget vÊrdsat og vi er glade for at bilen kÞrer som den skal, efter lidt småreparationer!

Virkelig god service

Super service og en hurtig og tryg bilhandel. Salim var meget imÞdekommende og serviceminded. Helt sikkert en forhandler som vi kan anbefale.

2022幎3月29日

Hej Pia,

Tak for jeres stjerner og gode bedÞmmelse! Det sÊtter vi pris på.
I er altid velkomne en anden gang.

God service.

God service.
Kan varmt anbefales! 👍🏌

2022幎3月21日

Hej Jonas,

Tak for dine stjerner og rosende ord. Det er meget vÊrdsat.

Professional og hjÊlpsom forhandler

Jeg har via autocom solgt min bil til BSBiler.
Kort efter auktionens udlÞb, fik jeg en direkte kontakt med BSBiler, som jeg fremover skulle koordinere med vedr. besigtigelse og overdragelse.
BSBiler har igennem hele processen ageret professionelt og har vÊret meget behjÊlpelig for 1. gangs sÊlger (som mig).

Jeg var personligt i starten meget utryg ved processen, men BSBiler formåede at skabe trygge rammer og gik med på mine Þnsker/betingelser, hvilket gjorde hele oplevelsen bedre.

Jeg tager med garanti fat i BSBiler, når jeg en dag skal kÞbe en bil igen.

2022幎2月14日

Hej Mujtaba,

Tak for din vÊrdsÊttende ord, og vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os!

Du er altid velkommen, og vi ser frem til at hÞre fra dig en anden gang!

Vi kÞbet en Volvo S40 hvor det vist

Vi kÞbet en Volvo S40 hvor det vist sige at fyret ikke virker da vi fig billen hjem men det bliv bare lavet og billen bliver leveret nysynet selv om dette ikke var aftalt så stor tilfredshed her fra hvlle klart anbefale at kÞbe bil ved BS automobiler

2022幎2月1日

KÊre Lars,

Tak for jeres fine bedÞmmelse af os!
Vi er glade for at fyret blev bragt i orden, og I får den fulde oplevelse af jeres "nye" bil.

KÞbte en Avensis

KÞbte en Avensis, hvor jeg efter 3 måneder opdagede at der var problemer med airconen. Jeg ringede til BS biler, og fik at vide at jeg kunne komme med bilen, så ville de se om de kunne fixe den, eller om der skulle nye komponenter til. Jeg tog hen til BS biler med 1 dags varsel, og de fik lavet fejlen på airconen med det samme. Jeg fÞlte mig virkelig godt behandlet, vi ses hÞjst sandsynligt igen når der skal bilskifte hos mig. Thumbs Up til Christoffer :-)

2022幎1月21日

Hej Ole,

Tak for dine rosende ord! - Vi er glade for at det kunne laves omgående, og I kunne komme hurtigt hjem igen.
Ydermere var en fornÞjelse at handle med jer.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。