Stort udvalg, flotte varer, gode priser, hurtig levering, returnering uden problemer, bytte til nye stÞrrelser uden problemer⊠ALT I ALT ð€©ð€© En super god oplevelse. Kan kun anbefales. Vi kommer i... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
TrovÊrdig hjemmeside/dog i mit tilfÊlde lang leverings tid. Bestiller fredag, men varerne kom aldrig og hÞrte intet mÃ¥tte selv sende en mail mandag. Kundeservice vender tilbage og vi taler sammen fr... ãã£ãšèŠã
Jeg faldt over et godt btrendy tilbud pÃ¥ nettet, bestilte, modtog bekrÊftelse, og blev kort tid efter ringet op. De bestilte sko var alligevel ikke pÃ¥ lager, men jeg fik tilbudt en lidt dyrere vare ti... ãã£ãšèŠã
Rigtig god kommunikation vedr. leveringen. En del af ordren var lidt forsinket og jeg modtog et opkald fra firmaet sÃ¥ jeg vidste hvad der foregik. Forsinkelsen var minimal (1 dag) men rigtig god servi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Btrendy er et simpelt koncept. Vi leverer kvalitetsprodukter til skarpe priser og med service i sÊrklasse. GÞr som mere end 20.000 og kig forbi vores hjemmeside til god handel!
é£çµ¡å
Vestergade 8B, 9300, SÊby, ãã³ããŒã¯
- info@btrendy.dk
- btrendy.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nem bestilling og hurtigt levering
Nem bestilling og hurtigt levering. God kvalitet. Ligesom det skal vÊre.
Meget tilfreds kunde
Jeg kÞbte to jakker hos bTrendym Jakkerne blev leveret hurtigt. BTrendy var gode til at gÞre oplevelsen behagelig gennem hele handlen. God hjemmeside, gode adviseringer på mail.
Det var også nemt at returnere den ene jakke som ikke passede i stÞrrelsen. Pengene blev krediteret hurtigt.
Hurtig levering opkald mht problem med ordren lÞst tilfredsstillende. Kommer til at handle det igenâŠ
Hurtig levering opkald mht problem med ordren
Det var ok så godt
Hurtig ekspedition og varen er somâŠ
Hurtig ekspedition og varen er som ventet. Kan anbefales.
Gode produkter til rimelige priser
Gode produkter til rimelige priser, god kontakt med kunden ved Êndringer.
Hurtig levering. Kan varmt anbefales ð€¶ð
Stort udvalg til fornuftige priser
Det store udvalg hvor man kan finde den rette stÞrrelse
super sÃ¥dan skal det bare gÞres megetâŠ
super sådan skal det bare gÞres meget tilfreds
Super hurtig leveringð
Super hurtig leveringð
Dejlig bluse desvÊrre passede den ikke til min hÞje alderð© absolut et pÃ¥lideligt firma.
Modtog 2 par bukser som bestilt
Modtog 2 par bukser som bestilt, men desvÊrre var den ene knap faldet af, tig kontakt og aftalte at den monterede jeg selv og modtog den dagen efter og som bonus 1 par sokker super service ðð²
Mvh
Poul
Ikke sÃ¥ meget andet end en god serviceâŠ
Ikke sÃ¥ meget andet end en god service ðð
Modelbeskrivelse
Btrendy, Eterna og andre virksomheder der sÊlger og producerer skjorter arbejder med nogle begreber, der er meget svÊre at gennemskue. Jeg har kÞbt to skjorter i âmodernâ - det viser sig at vÊre skjorter der sidder enormt lÞst. Det ville have vÊret rart at vide, og beskrivelsen pÃ¥ btrendys hjemmeside fortÊller meget, men ikke lige at det modsatte af âslimâ Ã¥benbart er âmodernâ. Selve leverancen gik som den slags skulle
Top point
Hurtig levering, og da jeg måtte returnere til anden stÞrrelse, gik det også hurtig. Absolut top service.
Kommer igen.
Hurtig og effektiv levering af en smukâŠ
Hurtig og effektiv levering af en smuk bluse
Super god kundeservice :D
Hurtig levering og som lovet i orden ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã