レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Duidelijkheid in de gesprekken met de servicedesk en aansluiten ging in 1 keer goed en bleef daarna ook stabiel . Wat niet in het contract voor het tweede jaar is opgenomen, is de €5 korting die je kr... もっと見る

5つ星のうち3の評価

OK: Energie provider met een goed direct informatief systeem als de klant iets wil raadplegen bijv. energie verbruik. Goede tips voor de om zuiniger verbruik te kunnen realiseren. Minder: -Prijs... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Tv beeld loopt herhaaldelijk vast plus elke avond wel weer een keer dat er helemaal geen verbinding meer is. En blikken geluid, vooral bij hogere vrouwenstemmen (zoals die van de HEMA reclame) doet he... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Sinds begin dit jaar stroom van Budget ze hebben een goede overzichtelijke app waarmee je precies kunt bijhouden wat de kosten zijn en wat je verbruik is. Tevens nu actie in het weekend gratis stroo... もっと見る

企業情報

1. 住宅用公共施設
  2. エネルギー提供業者
  3. インターネット プロバイダー
  4. 移動体通信事業者

当該企業による記述

Hallo, wij zijn Budget Thuis. Wij zorgen voor je energie, internet, tv en bellen. We maken het simpel, betaalbaar én groen. Eerlijkheid en duidelijkheid, dat is waar je bij ons op kunt rekenen. Geen kleine lettertjes, gewoon goede kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs. We doen dit al jaren op een no-nonsense manier. Hierbij staat gemak voor de klant voorop. Dat zit in ons DNA. Bewust kiezen voor Budget Thuis betekent kiezen voor zowel kwaliteit als betaalbaarheid. En combineer je onze producten Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobiel? Dan profiteer je elke maand van combikorting. Wij helpen je om meer tijd en geld over te houden voor leuke dingen. Daar waar kan, want het leven is tenslotte al druk en duur genoeg.

連絡先

Ik ben tevreden met Budget

Ik ben tevreden met Budget
Nooit geen problemen

Budget Thuis からの回答

Hoi Dennis! Goed om te lezen dat u tevreden bent. Bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Budget Thuis

5つ星のうち4の評価

Geen klachten over budget thuis

Geen klachten over budget thuis, telefoon sim only uitbreiding naar buitenland bellen als keuze

Beste D J Bak,

Dank u wel voor uw geweldige review. Wat fijn dat we dit mogen horen van u. En wensen u heel veel plezier toe met gebruik van onze diensten.

Technician is professional

Beste Kyle,

Dank u wel voor uw geweldige review. Onze experts hebben alle kennis in huis om u altijd goed te kunnen helpen. Bedankt voor uw reactie.

Geen enkele probleem

Geen enkele probleem
Jammer dat je de instalkatie moet apart betalen

2025年12月1日

Beste Esposito,

Dank u wel voor uw geweldige review. Wat fijn dat u geen enkel probleem heeft ervaren. Dan gaat ook alles precies zoals het normaal hoort te gaan. En wat betreft het apart betalen. Die wordt wel verwerkt in de maandelijkse factuur en zal dus niet apart hoeven worden betaald.

5つ星のうち3の評価

Hele vriendelijke meneer maar hij heeft…

Hele vriendelijke meneer maar hij heeft er wat aan gedaan , maar helaas het probleem is niet verholpen. Dus maar weer bellen en minuten lang wachten op een medewerker. Helaas jammer

Beste Wilma,

Dank u wel voor uw review. Wij proberen natuurlijk altijd dat het probleem in 1 keer is te verhelpen. Maar soms lopen zaken zo dat we daar toch meer tijd voor nodig hebben. We hopen dat inmiddels alles goed is opgelost.

5つ星のうち5の評価

Prima inzicht in energie verbruik en…

Prima inzicht in energie verbruik en koontraktaanbiedingen

Budget Thuis からの回答

Goededag! Wat fijn dat u tevreden bent over de inzichten die wij geven van uw energie en de contractaanbiedingen. We waarderen uw beoordeling, bedankt! Met vriendelijke groet, Budget Thuis

5つ星のうち4の評価

Ik ben uiterst tevreden met de…

Ik ben uiterst tevreden met de dienstverlening van Budget.
Ben eerder al een paar keer overgestapt, maar ben nu bij Budget gebleven.

Goededag Jan,

Bedankt voor uw postieve review, wat leuk om te horen dat u nog een keer voor ons hebt gekozen.

Net overgestapt van Ziggo naar Budget

Net overgestapt van Ziggo naar Budget. Ik had niet de goede aansluiting en er moest een monteur komen. Maandag gebeld en er kon pas donderdag iemand komen. Dat is jammer. Gelukkig niet voor niks want de aansluiting was verstopt. Nadeel is dat je de tv ontvangen MOET verbinden via kabel. Bij Ziggo was dat niet nodig. Ontzettend jammer

Beste Juliet,

Dank u wel voor uw geweldige review. Wat fijn dat we alles goed hebben kunnen aansluiten en alles goed werkt. En het klopt dat Ziggo een andere techniek gebruikt dan dat Budget Internet gebruikt. Daardoor zullen zaken soms iets anders werken dan u gewend bent. Wij wensen u heel veel plezier met onze diensten.

Vader Dank U

God zegent goed goedkoop en voor de Mensen die het ook warm willen hebben Amen Hallelujah Alhamdulila ❤🙏🙏

Goededag Patrick,

Was snel geregeld

Was snel geregeld. Ik had een monteur nodig om mijn modem aan te laten sluiten. Hij was snel klaar en internet werkte meteen.

Beste Lotte,

Dank u wel voor uw geweldige review. Wat fijn om te horen dat alles zo snel was geregeld. En onze monteurs hebben alles in huis om dit goed en correct aan te sluiten en te laten werken. Heel veel plezier toegewenst met onze diensten.

5つ星のうち5の評価

Een vast contract met acceptabele…

Een vast contract met acceptabele prijzen geeft veel rust in deze onrustige tijden. De informatie voorziening is op alle fronten top, zowel de app als de maandelijkse overzichten.

2026年1月7日

Goededag Jan,

5つ星のうち5の評価

Goede correspondentie over verbruik!

Fijn om in de app het dagelijks verbruik te kunnen zien.
Keurig maandelijks overzicht en prima om meerjarig contract te kunnen afsluiten, zodat je weet waar je aan toe bent.

Goededag Hans,

5つ星のうち5の評価

Gehele installatie van de hardware…

Gehele installatie van de hardware professioneel en zonder problemen verlopen. Alles werkte prima.

Beste Willem,

Dank u wel voor uw geweldige review. Wat fijn om te horen dat de installatie zo goed is gegaan en alles perfect werkt. Dat is ook zoals wij gewend zijn bij ons. Heel veel plezier toegewenst met onze diensten.

Betrouwbaar

Betrouwbaar, doen wat ze beloven, geen gedoe met verkeerde facturen e.d.

Goededag Arthur,

Dank u wel voor uw positieve review!

5つ星のうち5の評価

Ik had een probleem met tv kijken

Ik had een probleem met tv kijken, na 2 dagen in mijn nieuwe thuis, ik werd uiterst vriendelijk geholpen! Top!

2025年12月8日

Beste Angelina,

Dank u wel voor uw geweldige review. Wat fijn dat wij u goed hebben kunnen helpen met het probleem van uw tv. En wens u heel veel plezier met onze diensten in uw nieuwe thuis.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。