Vi kan sagtens anbefale Byens Pejse! Vi fik en god og grundig rÃ¥dgivning, en super fin service og Kent har udfÞrt et godt stykke arbejde. Vi har ikke skulle tÊnke pÃ¥ papirarbejdet, godkendelsen af sk... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Efter et besÞg hos det lokale pejsecenter, hvor vi mistede lysten til at lÊgge vores penge, sÃ¥ endte vi hos Kent i SÞnderborg og det fortryder vi ikke. ImÞdekommende betjening samt god rÃ¥dgivning ift.... ãã£ãšèŠã
Anmeldelse af Byens Pejse Byens Pejse leverede en fÞrsteklasses installation af vores brÊndeovn i sommerhuset. HÃ¥ndvÊrket var sÊrdeles professionelt, arbejdet blev udfÞrt prÊcist og uden unÞdve... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God service, god vejledning, kan kun anbefale Byens Pejse SÞnderborg ðð»
KÞbte ny brÊndeovn og ny skorsten, hurtig og effektiv opsÊtning af både brÊndeovn og skorsten.
Og vi er 100% godt tilfreds med vores nye brÊndeovn ð
Super fin service fik udskiftetâŠ
Super fin service fik udskiftet skorsten. Fin arbejde.
Anmeldelse af Byens Pejse
Anmeldelse af Byens Pejse
Byens Pejse leverede en fÞrsteklasses installation af vores brÊndeovn i sommerhuset. HåndvÊrket var sÊrdeles professionelt, arbejdet blev udfÞrt prÊcist og uden unÞdvendige forsinkelser. InstallatÞren var punktlig, ordentlig og respektfuld over for vores hjem.
Efter montagen var der ryddet helt op og alt affald fjernet, sÃ¥ vi kunne tage ovnen i brug med det samme. Funktionaliteten var i top â alt spillede fra dag ét, og vi oplevede ingen fejl eller mangler.
Vi kan varmt anbefale Byens Pejse til alle, der Þnsker en pålidelig og grundig installation af brÊndeovn. Fem stjerner for godt arbejde, god service og et fejlfrit slutresultat.
Fra vi kom ind i butikken til vi fikâŠ
Fra vi kom ind i butikken til vi fik leveret og monteret... Kent er sgu en guttermand!!! ð¯ % god service
Forrygende service og hÞj kvalitet
Jeg har for nylig bestilt et brÊndekomfur fra Byens Pejse, og jeg må sige, at hele oplevelsen har vÊret sÊrdeles positiv. Fra den hurtige levering til den kompetente vejledning, jeg modtog, har Byens Pejse virkelig leveret en service, der står i mål med mine forventninger
BrÊndekomfuret blev leveret hurtigt, og det var klart, at det var af hÞj kvalitet.
Jeg vil gerne varmt anbefale Thermorossi Margherita brÊndekomfuret, selv til dem, der måske normalt kun bruger en brÊndeovn og ikke har erfaring med brÊndekomfurer. BrÊndekomfuret er ikke kun en effektiv varmekilde til hjemmet, men det er også en fantastisk mulighed for dem, der Þnsker at udvide deres madlavningsmuligheder.
Den kombinerer det bedste fra begge verdener â det er bÃ¥de et brÊndekomfur, der kan holde hjemmet varmt, og en funktionel madlavningsenhed. Hvis du ikke tidligere har brugt et brÊndekomfur, vil du blive positivt overrasket over, hvor praktisk det kan vÊre. Udover at varme dit hjem op, har du ogsÃ¥ muligheden til bÃ¥de kogning og bagning.
Med indbygget stenovn kan du bage brÞd, pizza og andre lÊkre retter på en helt anden måde, som kun en stenovn kan tilbyde
Derudover gÞr brÊndekomfuret det muligt at bage på en måde, der giver en lÊkker, sprÞd skorpe, som du måske kun har set i professionelle bagere. For dem, der elsker at eksperimentere med madlavning, er dette brÊndekomfur en drÞm, der giver nye muligheder.
Kompetent og meget service minded.
For 3. gang kÞbte vi en ny brÊndeovn ved Kent, Byens Pejse. Altid super god service. Kent er ansvarlig, udfÞrer et flot arbejde og har man en aftale, så holder den.
Kan til enhver tid anbefale Byens Pejse SÞnderborg.
Byens Pejse SÞnderborg- Også i Haderslev
Jeg havde fået en pris på en brÊndeovn, skorsten og opsÊtning fra det lokale pejsecenter i Haderslev. Jeg syntes det var meget dyrt, så jeg kontaktede Kent i SÞnderborg for at se om det kunne vÊre rigtigt. Ikke nok med han var 10.000 kr billigere, så gik det hele super nemt og hurtigt og virkelig godt udfÞrt arbejde. Jeg kan kun anbefale Byens Pejse i SÞnderborg. Det har hele vejen igennem vÊret en fantastisk oplevelse.
Fremragende service og professionelt arbejde â Kan varmt anbefales!
Vi har fÃ¥et installeret en brÊndeovn samt en ny stÃ¥lskorsten, hvilket ikke var nogen let opgave pÃ¥ grund af stÃ¥ltaget pÃ¥ vores hus. Men alt gik ekstremt godt! Det var anden gang, vi har fÃ¥et en pejs installeret af ham, og vi er fuldt ud tilfredse â lige fra rÃ¥dgivningen til installationen, kommunikationen og prisen. Kan varmt anbefales!
Wir haben einen Kamin samt neuem Stahlschornstein einbauen lassen, und das war aufgrund des Stahldachs auf unserem Haus keine leichte Aufgabe. Aber alles hat extrem gut geklappt! Es war schon das zweite Mal, dass wir uns von ihm einen Kamin einbauen lieÃen, und wir sind rundum zufrieden â von der Beratung ÃŒber den Einbau bis hin zum Kontakt und Preis. Absolute Empfehlung!
We had a fireplace installed along with a new steel chimney, which wasnât an easy task because of the steel roof on our house. But everything went perfectly! This was the second time weâve had a fireplace installed by him, and we are completely satisfied â from the consultation to the installation, communication, and price. Highly recommended!
Vi kan sagtens anbefale Byens Pejse
Vi kan sagtens anbefale Byens Pejse! Vi fik en god og grundig rådgivning, en super fin service og Kent har udfÞrt et godt stykke arbejde. Vi har ikke skulle tÊnke på papirarbejdet, godkendelsen af skorstensfejeren m.m. Virkelig dejligt!
Der er nu tÊndt op i vores splinternye brÊndeovn og vi nyder varmen, lugten og den behagelige stemning i stuen. Ren hygge! Mange tak, Kent!
5 stjerner fra mig!
Byens Pejse blev anbefalet til mig af mange mennesker, og jeg fortryder ikke, at jeg kÞbte min flotte nye pejs der.
Butikken tilbyder et flot udvalg af forskellige pejse. Kent er meget rutineret, pålidelig og tilbyder god service. Alt fungerede fantastisk, og jeg kan nu kun varmt anbefale ham. 5 stjerner fra mig!
God rådgivning
God rådgivning. Hurtig levering og opsÊtning.
**Anbefales**
Efter et besÞg hos det lokale pejsecenter, hvor vi mistede lysten til at lÊgge vores penge, så endte vi hos Kent i SÞnderborg og det fortryder vi ikke. ImÞdekommende betjening samt god rådgivning ift. udskiftning af eksisterende pejseindsats. Vi valgte selv, at stå for installation af den nye pejs, men Kent var meget hjÊlpsom og grundig i sin vejledning ift. installationen samt brugen af den nye pejs.
SuverÊn service og altid topkvalitet
SuverÊn service og altid topkvalitet, har vÊret kunde ved Kent i 10 år og kan kun anbefale både produkter og det arbejde han udfÞrer - topkvalitet, og altid villig til at hjÊlpe, hvis der er udfordringer med pilleovnen.
En mand der kan sit håndvÊrk.
Skrev en mail omkring ny indmad til min brÊndeovn, jeg kender hverken fabrikat eller model. Sender 3 billeder og bum, hurtigt svar, det er den her model, for, âdet kan jeg se pÃ¥ mÃ¥den lÃ¥gen er hÊngslet pÃ¥.â
En uge senere, ny indmad der passer perfekt. En mand der kan sit håndvÊrk, og så er han også en flink fyr.
Kan klart anbefales.
Fantastisk kundeservice
Vi har netop kÞbt brÊndeovn hos byens pejse i SÞnderborg. Kundeservice i sÊrklasse ikke noget med at forsÞge at sÊlge de dyreste modeller, men super vejledning i forhold til behov. Top professionel rådgivning ved montering. Kan virkelig anbefale Kent i SÞnderborg.
Lars Kruse
5 store stjerner
Jeg har haft en utrolig positiv oplevelse med Byens Pejse. Kent leverede en service af hÞj kvalitet fra start til slut. Han var hjÊlpsom, professionel og tog sig tid til at besvare alle mine spÞrgsmål. Jeg fÞlte mig i trygge hÊnder hele vejen igennem processen. BrÊndeovnen lever fuldt op til mine forventninger, og jeg er meget tilfreds med mit kÞb. Jeg kan varmt anbefale Byens Pejse til alle, der er på udkig efter en brÊndeovn eller pejs. 5 stjerner herfra!
God service og vejledning
God, hurtig og venlig service. Arbejdet er flot udfÞrt. Vi fik ny brÊndeovn og udvendig skorsten. God oprydning og god afdÊkning indenfor. EfterfÞlgende kontakt er heller ikke til at klage over. Venlig og gÞr meget for at kunden er tilfreds.
Fagligt også meget kompetent
God og Êrlig rådgivning - og godt håndvÊrk.
Har netop fået installeret fin ny brÊndeovn fra HETA - Fik en fantastisk rådgivning og hurtig levering/montering.
Og der var bare ryddet op efter endt arbejde - det dur'
Rigtig god oplevelse med Byens Pejse
Har haft den bedste oplevelse med Kent fra Byens Pejse, vi Þnskede en pejseindsats med 3 sider glas.
Det blev lÞst til perfektion, kan kun give de bedste anbefalinger herfra.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ