Det er en nem og billig mÃ¥de at bygge med Lego, hvis man samtidig ikke har interesse i at have tingene stÃ¥ende fremme efter de er blevet samlet. De har et bredt udvalg i Lego tech, arkitektur mm. Og... ãã£ãšèŠã
Abonnement, gavekort, udlÃ¥n af sÊt, forsendelse og pakning af sÊt, sÊttenes tilstand er alt sammen ganske fint. De virker til at have rigtig travlt, og har ikke besvaret mine mails - hvilket for mig... ãã£ãšèŠã
Virkelig god oplevelse med dette firma. Hurtig og venlig kundeservice. Selvom jeg oplevede kÞ til nogle af de store sÊt, sÃ¥ har ventetiden for mig aldrig vÊret ret lang (et par dage). Jeg har dog og... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bygogbyt er din mulighed for, via et abonnement, at låne dine drÞmme LEGO® modeller i vores store bibliotek fyldt med spÊndende LEGO®.
Bygmarken 14, 5492, Vissenbjerg, ãã³ããŒã¯
- info@bygogbyt.dk
- bygogbyt.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Stort sortiment,super mådeat bygge Lego på.
Stort sortiment,supervmådeat bygge Lego på.
Super service hurtig og genial ide atâŠ
Super service hurtig og genial ide at deles om LegosÊt.
Det er en nem og billig mÃ¥de at byggeâŠ
Det er en nem og billig måde at bygge med Lego, hvis man samtidig ikke har interesse i at have tingene stående fremme efter de er blevet samlet.
De har et bredt udvalg i Lego tech, arkitektur mm. Og der er ting for alle aldre.
SkÞnt at kunne forsÞge sig med lidtâŠ
SkÞnt at kunne forsÞge sig med lidt stÞrre, dyrere og udfordrende LEGO sÊt.
Synes der er for mange dele der manglerâŠ
Synes der er for mange dele der mangler eller ligger i forkerte poser.
Ellers god og smidig service.
Super god ide de har fået.
Super god ide de har fået.
Gode lego set der er...
Man kan altid hurtig hente sit lego selv på hans adresse.
Dejligt nemt at bestille og sendeâŠ
Dejligt nemt at bestille og sende retur. Har desvÊrre oplevet nogle gange at legosÊt er beskidte og lugter slemt
Super concept
Super concept, sjovt at komme tilbage i tiden. Dog var det noget anderledes at lege med Lego, i mine unge dage.
Men det her er Super godt, man kommer virkelig på prÞve, med sine fÊrdigheder.
Og så er i hurtig med levering af det man bestiller. Stor ros til jer.
Overordnet oplevelse
Abonnement, gavekort, udlån af sÊt, forsendelse og pakning af sÊt, sÊttenes tilstand er alt sammen ganske fint.
De virker til at have rigtig travlt, og har ikke besvaret mine mails - hvilket for mig betyder at der mangler nogle ressourcer til kundeservice. Det er også derfor de får 4 og ikke 5 stjerner.
Vi er selvfÞlgelig rigtig tilfredse
Vi er selvfÞlgelig rigtig tilfredse, vi bor i samme by, så derfor henter vi selv..
Der er styr på det
Der er styr på det. Gode Lego sÊt og det bliver sendt hurtigt og effektivt. Jeg er meget tilfreds.
Det bedste abonnement
Det bedste abonnement, men sÞn ELSKER det og er underholdt i mange mange mange timer.
Fantastisk service og stort udvalg iâŠ
Fantastisk service og stort udvalg i legomodeller. Kan kun anbefale det ð
Det er super nemt og man fÃ¥r mulighedâŠ
Det er super nemt og man fÃ¥r mulighed for at bygge en masse sÊt som enten er meget dyre eller mÃ¥ske ikke lÊngere er i salg. Hvis man ikke har behov for at have det stÃ¥ende fremme nÃ¥r det er bygget, men blot Þnsker mange byggetimer, sÃ¥ fungerer det her koncept helt fantastiskð
Som altid hurtig og nem ekspedition
Fantastisk mulighed for at bygge deâŠ
Fantastisk mulighed for at bygge de lego sÊt, som man bare aldrig selv kommer til at eje!
Det fungerer virkelig godt, og det er nemt at få direkte kontakt til bygogbyt, hvis man har spÞrgsmål, forslag osv.