Virkelig god oplevelse med dette firma. Hurtig og venlig kundeservice. Selvom jeg oplevede kÞ til nogle af de store sÊt, sÃ¥ har ventetiden for mig aldrig vÊret ret lang (et par dage). Jeg har dog og... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Abonnement, gavekort, udlÃ¥n af sÊt, forsendelse og pakning af sÊt, sÊttenes tilstand er alt sammen ganske fint. De virker til at have rigtig travlt, og har ikke besvaret mine mails - hvilket for mig... ãã£ãšèŠã
Genialt koncept for os der ikke har plads til sÊttene efter de er bygget .. Ingenting mangler i sÊttene, de er fint sorteret og leveringen fungerer fantastisk. (MÃ¥ske en feature kunne vÊre at mo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
BygOgByt er et fuldstÊndig genialt koncept. Alle jeg pitcher konceptet for, siger nÊrmest i kor "WOW, det er en god idé. Hvad koster det?!". Det her med at fÃ¥ muligheden for at bygge sine drÞmm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bygogbyt er din mulighed for, via et abonnement, at låne dine drÞmme LEGO® modeller i vores store bibliotek fyldt med spÊndende LEGO®.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Der er intet at skrive om for detâŠ
Der er intet at skrive om for det virker til alle aldre ( 0 til 90 år )
Fedt flot billigt lÊkkert nyt udfordrende
Jeg kunne blive ved men prÞv det hvis du er en sucker for Lego
Hilsen
Kingo
Det kommer til tiden og nemt aflevereâŠ
Det kommer til tiden og nemt aflevere lego sÊtte igen
Genialt koncept
Jeg er kÊmpe fan af Byg og Byt! For det giver en unik mulighed for at bygge de store sÊt jeg ellers aldrig ville komme i nÊrheden af. Og jeg kan lide selve byggeoplevelsen og har ikke brug for at have det stående og fylde bagefter.
Jeg har nu over 2 måneder bygget 2 sÊt med en samlet nypris på 7000 kr (!), det ville jeg aldrig selv have brugt på Lego.
Jeg var spÊndt på om der ville mangle klodser, men der har kun manglet 3 stk ud af i alt 7747 :-)
En ulempe er at de sÊt man vil låne kan vÊre lånt ud til andre, men heldigvis kan man komme på venteliste.
Nemt at komme igang, uden bÞvl
Nemt at komme igang med både abb. bestilling og levering af byggesÊt. gennemskueligt system, godt varieret udvalg af byggesÊt.
Fedt koncept
Fedt koncept.
Mig og min sÞn elsker det og sparer penge på at kÞbe Lego, som vi kun bygger et par gange.
Stort udvalg, nemt at bestille, hurtig levering, nem guide til at komme igang og til at indmelde evt. manglende dele, nemt at sende retur.
Kun tilfredshed herfra.
Det fungerer
Fantastisk udvalg og klimavenligâŠ
Fantastisk udvalg og klimavenlig lego-udvekslingsservice. Genialt koncept.
Min datter er meget begejstret
Min datter er meget begejstret for at bygge og bytte Lego. Vi har kun hentet selv men det har fungeret fint.
Som farveblind mangler der sÊt
Jeg har vÊret medlem i 5 måneder og jeg overvejer at opsige abonnementet da jeg som farveblind virkelig har et meget begrÊnset udvalg af interessante byg, som ikke er farvesorteret eller lånt ud. Det virker til at der virkelig mangler sÊt ift antal af kunder. Det burde vÊre muligt at droppe farvesorteret sÊt som et koncept da alle sÊt starter med at vÊre nummersorteret så der var flere sÊt tilgÊngelige. De 2 stjerner er fordi at konceptet fungerer upåklageligt og der er hurtig ekspedition.

Byg og Byt ããã®åç
Det går så hurtig med at få det.
Når man har bestilt en vare, så går der ikke lang tid fÞr det er hos en.
PS. Denne gang gik der 8 dage fÞr man fik det. Bring sover....
Smart at kunne bygge nogle store sÊt
Smart at kunne bygge nogle store sÊt, som man ikke har plads til.
Jeg elsker det
Jeg elsker det. GlÊden ved at bygge Lego uden de store omkostninger som kÞb af Lego har. Og super hurtig service når man bestiller et sÊt.
Det er en genial mÃ¥de at kunne vÊlgeâŠ
Det er en genial måde at kunne vÊlge mellem hundredevis af (store, dyre) sÊt, oven i kÞbet uden at skulle opbevare dem, når de er samlede.
Forsendelsen er som regel fremme efter to dage, og returprocessen er problemfri via pakkeshoppen.
Altid god og hurtig respons fra Byg ogâŠ
Altid god og hurtig respons fra Byg og Byt.
What a great idea!
What a great service! We are currently enjoying our first build. Ordering and delivery was easy. Love the shipping box it comes in!
God fÞrstegangsoplevelse
Virkelig rart at Bygogbyt svarer hurtigt på henvendelser og yder god service.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ