Virkelig god oplevelse med dette firma. Hurtig og venlig kundeservice. Selvom jeg oplevede kÞ til nogle af de store sÊt, sÃ¥ har ventetiden for mig aldrig vÊret ret lang (et par dage). Jeg har dog og... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Abonnement, gavekort, udlÃ¥n af sÊt, forsendelse og pakning af sÊt, sÊttenes tilstand er alt sammen ganske fint. De virker til at have rigtig travlt, og har ikke besvaret mine mails - hvilket for mig... ãã£ãšèŠã
Genialt koncept for os der ikke har plads til sÊttene efter de er bygget .. Ingenting mangler i sÊttene, de er fint sorteret og leveringen fungerer fantastisk. (MÃ¥ske en feature kunne vÊre at mo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
BygOgByt er et fuldstÊndig genialt koncept. Alle jeg pitcher konceptet for, siger nÊrmest i kor "WOW, det er en god idé. Hvad koster det?!". Det her med at fÃ¥ muligheden for at bygge sine drÞmm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bygogbyt er din mulighed for, via et abonnement, at låne dine drÞmme LEGO® modeller i vores store bibliotek fyldt med spÊndende LEGO®.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk koncept
Virkelig god oplevelse med dette firma. Hurtig og venlig kundeservice. Selvom jeg oplevede kÞ til nogle af de store sÊt, så har ventetiden for mig aldrig vÊret ret lang (et par dage). Jeg har dog også vÊret fleksibel med om jeg modtog farvesorteret eller nummersorteret sÊt. Godt udvalg af forskellige legosÊt
Genialt koncept, så man ikke behÞver kÞbe alle de sÊt man Þnsker at bygge én gang
Mega godt koncept ð€
Genialt koncept.
De er hurtige til at modtage og sende nytð
Jeg er fan og syns det er et genialt koncept. Man slipper for at have en masse stÃ¥ende, man alligevel ikke har plads til, plus man kan bygge en masseð
Eneste âminusâ er, at der er 13 siders udvalg og ofte allerede pÃ¥ side 6 kommer alle dem der er udlÃ¥nt., og det er de lÊnge. SÃ¥ et stÞrre udvalg mÃ¥ske vil vÊre godt? Men ellers fuld tilfreds og forbliver medlemðð»
Som altid afhentning dagen efter
Som altid afhentning dagen efter, bestilling om aftenen. Super.
Fantastisk oplevelse
Det var fantastisk at fÃ¥ lov til at bygge Melilium Falcon uden at skulle bruge en formue pÃ¥ den. Og jeg har desuden ikke pladsen til at opbevare denð
Alle brikker var der og alt var i god stand
God service, dog med forventelige irriterende ting.
Det er selvfÞlgelig en smule dyrt om måneden, men det er et dejligt initiativ. Det fÞrste sÊt jeg har lejet var nummer sorteret, og dem der har haft det fÞr, har ikke altid vÊret lige gode til at ligge klodserne i de rigtige poser, så der er lidt arbejde i at lede. Desuden er det ikke alle ting der er skilt helt ad, og det er et lille irritationsmoment.
Ud over de bitte smÃ¥ gener, som er forventelige nÃ¥r man lejer sÃ¥dan et sÊt, er det en god oplevelse, og fedt at have de store dyre sÊt til rÃ¥dighed uden at skulle kÞbe dem og tÊnke over hvor de skal stÃ¥. ð
Nemt koncept at forstÃ¥ og overskueligâŠ
Nemt koncept at forstå og overskuelig hjemmeside.
Hurtig forsendelse
Hurtig forsendelse. Alt var som det skulle vÊre. Tracking virkede fint
Hurtigt levering og god service.
Super service og et rigtigt godt koncept
Kan ikke anbefale byg og Byt nok
Kan ikke anbefale byg og Byt nok. Konceptet i sig selv er genialt til lego glade bÞrn og der er en fantastisk service..
God idé og god service
Der er risiko for at der mangler nogleâŠ
Der er risiko for at der mangler nogle klodser. Derfor kun 4 stjerner.
Kommer alt for sjÊldent sÊt hjem pÃ¥âŠ
Kommer alt for sjÊldent sÊt hjem på siden og store sÊt så sin Titanic er aldrig at finde

Byg og Byt ããã®åç
Fordi det er et super fedt koncept ogâŠ
Fordi det er et super fedt koncept og det fungerer bare ðð»
Fedt koncept
Fedt koncept! Mega sÞde mennesker, der har det, som svarer hurtigt og finder en lÞsning.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ