Banner for Goodiebox Danmark

Goodiebox Danmarkレビュヌ

4,416
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Elsker alt ved Goodiebox og hele konceptet. Jeg ville aldrig have mulighed for at prÞve sÃ¥ mange forskellige produkter, hvis jeg skulle kÞbe dem o butikkerne. De 200 kr man betaler for den classiske e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Boxen gik tabt i posten. Men der bliver ikke taget ansvar for at fÃ¥ sendt en ny box igen bagefter. FÞrst kan den ikke sendes pga. OptÊlling af lager og nÊst bliver hvad de sÃ¥ kan tilbyde af afsendel... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super produkter og fantastisk app til brugen af produktet og god tilbud og andre aktiviteter Nem at bruge og så er det bare super hyggeligt at gå ind i App og se sig omkring

䌁業情報

1. 矎容補品提䟛業者

Goodiebox Danmark に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox modtager du hver måned en nÞje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.

Hver boks er fyldt med ekstraordinÊre produkter, som du kan opdage, prÞve og elske 🌟 Vi prÊsenterer de nyeste trends og mest populÊre brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensÊtter hver boks med stor kÊrlighed, omhu og opmÊrksomhed.

Vores fantastiske Team Happiness stÃ¥r altid klar til at hjÊlpe dig med spÞrgsmÃ¥l. Den hurtigste mÃ¥de at kontakte os pÃ¥ er via Chatbotten i appen eller pÃ¥ vores hjemmeside. Du kan ogsÃ¥ nÃ¥ os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌

Nysgerrig? LÊs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.

ほが満足

(4,416)

過去12か月のレビュヌ数: 318ä»¶

レビュヌを曞く

Øv Þv

Har fået 2 kasser, og allerede i anden kasse manglede der et produkt. Produktet, som var det i kassen jeg helst ville have haft, var så udsolgt, så jeg kan få tilsendt et erstatning produkt, efter firmaets Þnske. Og fÞrst i min nÊste Êske og den havde jeg lige sat på pause, da vi er på ferie. Det er virkelig ikke optimalt. Så jeg er faktisk ret skuffet og den eneste man kan skrive med er en chatbot, og det fungerer jo ikke

2026幎6月10日

Goodiebox Danmark からの回答

Vi er simpelthen sÃ¥ utrolig kede af at hÞre om denne her frustrerende start pÃ¥ dit medlemskab. 😔

Et manglende produkt os er altid en skuffelse, men det er dÊlme Êrgerligt, nÃ¥r det lige netop var dét produkt, du glÊdede dig mest til – og at du sÃ¥ skal vente pÃ¥ grund af feriepause! Vi forstÃ¥r ogsÃ¥ fuldt ud din frustration omkring chatbotten. Du skal vide, at vi altid har rigtige, levende medarbejdere siddende klar til at hjÊlpe dig personligt. Vores Team Happiness vil utrolig gerne rÊkke ud til dig med det samme for at lÞse dette, sÃ¥ du ikke skal vente, men vi kan desvÊrre ikke se din e-mailadresse herinde. Vi har netop anmodet om lidt flere oplysninger fra dig via Trustpilot, sÃ¥ vi kan finde din konto og trÊde til med det samme for at finde en rigtig god lÞsning til dig 🌞

Der er ikke alle produkter som passer

Der er ikke alle produkter som passer til min hud

2026幎6月3日

Goodiebox Danmark からの回答

Tusind tak for din Êrlige anmeldelse! Vi forstår fuldt ud, at hudpleje er utrolig personligt, og da alles hud er helt unik, kan det nogle gange vÊre en udfordring at ramme plet med absolut hvert eneste produkt.

Vi forsÞger altid at sammensÊtte en alsidig og spÊndende pakke, men vi tager bestemt din feedback med os, da vi hele tiden arbejder pÃ¥ at gÞre vores bokse endnu bedre og mere fleksible for vores medlemmer. Vi hÃ¥ber, at de nÊste produkter i rÊkken vil passe helt perfekt til dig! ✚🧎

Nogle skÞnne produkter som jeg har

Nogle skÞnne produkter som jeg har modtaget 🀩elsker deres app sÃ¥ man kan se hvordan man bruger produktet rigtigt🙌

Goodiebox Danmark からの回答

High five til det! 🙌📱 Vi er super glade for, at produkterna er faldet i din smag, men det er da helt genialt at hÞre, at du flittigt bruger appen. Vores mÃ¥l er altid, at man aldrig skal vÊre i tvivl om, hvordan en ny skÞnhedsfavorit skal bruges - sÃ¥ at vide, at vores guides og tutorials hjÊlper dig med at fÃ¥ det maksimale ud af din boks, er bare en kÊmpe sejr for os.

Rigtig god fornÞjelse med din rutine 💞

VÊrdi for pengene det er sku rigtig
fed

VÊrdi for pengene det er sku rigtig nok, men alt for mange kremer i Þst og vest og ingen Vå eller det er spÊndende samt at min velkomst gave kom aldrig. Alle min veninder har det men jeg må sku sige den var skuffende kassen

Goodiebox Danmark からの回答

Tusind tak for din Êrlige feedback! Selvom vi er glade for, at du synes man får god vÊrdi for pengene, er vi utrolig kede af, at produktudvalget ikke gav dig den helt rigtige "Wow"-fÞlelse, och at der var kludder med din velkomstgave!

Det lyder til, at der kom en gave frem, men at det ikke var den specifikke gave, du havde valgt eller forventet ved kassen, hvilket vi fuldt ud forstÃ¥r er skuffende - isÊr nÃ¥r man sammenligner med veninderne. Det vil vi utrolig gerne kigge pÃ¥ og rette op pÃ¥. Vores Team Happiness rÊkker ud til dig pÃ¥ mail med det samme for at fÃ¥ styr pÃ¥ det 🫶

Goodiebox app nede

Jeg har vÊret medlem af Goodiebox siden August, og elsker at fÃ¥ min boks med skÞnne produkter.. men men indenfor den sidste stykke tid, uges tid kan jeg ikke komme ind pÃ¥ min app, uden den viser fejl ,kan ikke komme ind og vÊlge et produkt for juli mÃ¥ned. 😔 jeg kan ikke komme ind pÃ¥ forsiden af app, har afinstallere og installere appen uden held... mvh Olivia

2026幎6月11日

Goodiebox Danmark からの回答

Tusind tak fordi du har vÊret medlem siden august, og fordi du deler din kÊrlighed til vores bokse, Olivia! ❀

Vi er simpelthen sÃ¥ utrolig kede af at hÞre, at appen har drillet dig og vist fejl den seneste uges tid. Du skal vide, at vores tekniske team er fuldt opmÊrksomme pÃ¥ problemet; de arbejder pÃ¥ hÞjtryk med at identificere fejlen og rulle en opdatering ud sÃ¥ hurtigt som muligt, sÃ¥ alt kan kÞre fejlfrit igen. 🛠📱

I mellemtiden skal du selvfÞlgelig ikke snydes for at vÊlge dit produkt til juliboksen! RÊk endelig ud til vores kundeserviceteam direkte via mail eller chatten pÃ¥ vores hjemmeside - sÃ¥ sidder vi klar til at registrere dit julivalg manuelt for dig med det samme. Mange tak for din tÃ¥lmodighed 🥰

Elsker deres Goodieboxe!

Goodiebox Danmark からの回答

Og vi elsker at have dig som medlem! 🎉 At hÞre, at du er vild med dine Goodieboxe, er simpelthen den bedste feedback, vores team overhovedet kan Þnske sig. 😊

Introboxen og de 2 fÞrste mÃ¥neder var

Introboxen og de 2 fÞrste måneder var der virkelig lÊkre ting i. EfterfÞlgende blev der fÊrre og fÊrre ting i boxen og det var konstant de samme ting man fik. Absolut ikke pengene vÊrd i det lange lÞb. Så efter 7 mdr. er det alligevel en del penge smidt ud af vinduet.

2026幎6月11日

Tusind tak for at dele din Êrlige feedback efter 7 mÃ¥neder hos os. 🙏

Vi er virkelig kade af at hÞre, at din oplevelse har taget denne drejning, for sådan skal det absolut ikke vÊre! Vi vil meget gerne forsikre dig om, at udover den allerfÞrste velkomstboks, så er hver eneste månedlige boks nÞje sammensat til at indeholde det samme antal produkter (altid mindst 5 produkter), og vi har systemer, der skal sikre, at man ikke modtager dubletter. Hvis du har oplevet fÊrre produkter eller har fået de samme ting igen, må der vÊre sket en fejl i pakningen eller med din specifikke medlemshistorik.

Vi vil utrolig gerne undersÞge dette nÊrmere og rette op pÃ¥ det for dig, sÃ¥ rÊk endelig ud til vores kundeserviceteam direkte - vi sidder klar til at kigge pÃ¥ din konto med det samme! 📬💌

LÊkre produkter

LÊkre produkter, og spÊndende hvad der kommer med i pakken

Goodiebox Danmark からの回答

SpÊndingen ved det ukendte er simpelthen det allerbedste! 🎪🎭 Der er intet som at Ã¥bne en kasse og dykke direkte ned i et nyt skÞnhedseventyr. Vi er sÃ¥ glade for, at du bÃ¥de elsker kvaliteten af produkterne og selve overraskelsen ved indholdet. 🎈

LÊkker sommer box

LÊkker sommer box

Goodiebox Danmark からの回答

Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at vores sommerboks bragte de helt rigtige, solrige vibes ind i din rutine ☀🏖

At pakke den varme, skÞnne fÞlelse af sommer ned i en fin Êske er en ren fornÞjelse. Tusind tak for de strÃ¥lende 5 stjerner og hav en fortsat helt vidunderlig sommer! 🍉

Meget vÊrdi for pengene

Jeg glÊder mig hver måned til at modtage min Goodiebox. Produkterne er lÊkre, varierede og giver mig mulighed for at prÞve nye mÊrker.
Her er der virkelig meget selvforkÊlelse for pengene!

2026幎6月9日

Goodiebox Danmark からの回答

Denne smukke anmeldelse gÞr os simpelthen sÃ¥ glade helt ned i maven! 🗺💞 At give dig adgang til eksklusive, spÊndende nye brands og samtidig sikre, at du fÃ¥r maksimalt ud af dine penge, er vores absolutte mission.

Vi elsker at hÞre, at din mÃ¥nedlige boks bringer sÃ¥ meget glÊde og variation ind i din hverdag. Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! 🧘‍♀

Elsker de små overraskelser der kommer hver måned

Gode produkter og elsker de små overraskelser der kommer hver måned.

Goodiebox Danmark からの回答

At bringe de her smÃ¥, magiske Þjeblikke af mÃ¥nedlig mystik og hygge direkte til din dÞr er den absolut bedste del af vores job! 🎁🔮

Det glÊder os utrolig meget, at du er vild med både produkterne og selve overraskelsesmomentet. Tusind tak for de skÞnne 5 stjerner og rigtig god fornÞjelse med nÊste pakke!

Det var en super god pakke

Det var en super god pakke . Jeg Þnsker ikke sminke i min pakke , alt andet er ok .

Goodiebox Danmark からの回答

Det glÊder os utrolig meget at hÞre, at det var en supergod pakke! 🧎🧌

Tusind tak for de 5 stjerner - vi glÊder os til at sende flere af dine favoritter din vej fremover 🫶

Som af have fÞdselsdag hver måned

Som af have fÞdselsdag hver måned

Goodiebox Danmark からの回答

Vi elsker absolut at holde en mÃ¥nedlig skÞnhedsfest for dig og bringe den helt rene, spÊndte fÞlelse direkte hjem til din dÞr. ForkÊl dig selv max, pust de usynlige lys ud, og nyd at pakke dine fantastiske gaver op! Tusind tak for de skÞnne 5 stjerner! 🥳🎂🎈

Alt var så fint i processen

Alt var så fint i processen

Goodiebox Danmark からの回答

Det er simpelthen musik i vores Þrer 🎶 Vi arbejder benhÃ¥rdt bag kulisserne pÃ¥ at sikre, at alt fra bestilling til levering kÞrer fuldstÊndig som en drÞm. At hÞre, at hele din proces har vÊret helt glat og fejlfri, gÞr os bare sÃ¥ glade helt ned i maven. Tusind tak for de fantastiske 5 stjerner - fortsat rigtig god fornÞjelse! 🥂

Jeg fik min boks meget hurtigt og

Jeg fik min boks meget hurtigt og produkterne er lÊkkre

Goodiebox Danmark からの回答

Hurtig levering og lÊkre produkter - det er prÊcis den vinderkombination, vi elsker at hÞre om! 🛻 💚 Vi ved, hvor spÊndende det er at gÃ¥ og vente pÃ¥ sine selvforkÊlelsesprodukter, sÃ¥ det glÊder os enormt, at pakken landede lynhurtigt, og at indholdet faldt i god jord. 🔝

Fede pridukter

Goodiebox Danmark からの回答

At hÞre, at du synes vores produkter er superfede, er det absolut bedste skulderklap til vores team. Tusind tak fordi du tog dig tid til at smide 5 stjerner, og rigtig god fornÞjelse med at teste det hele af! 🚀👑

Samme produkter jeg modtog for flere år siden.

Har afmeldt min abonnement for et par år siden. Så jeres sommer edition boks på Insta og blev fristet. I boksen var 4 varer jeg modtog i en af de fÞrste kasser for godt 2 år siden. Så ikke den gode oplevelse jeg forventet.

Goodiebox Danmark からの回答

Tusind tak for at dele din feedback med os! Vi forstår fuldt ud din skuffelse, når du havde forventet et helt fornyet udvalg, og vi er kede af, at dit comeback ikke mÞdte de forventninger.

For at give lidt indsigt i vores boks-sammensÊtning, så elsker vi at samarbejde med populÊre kvalitetsbrands, som vores medlemmer konstant roser og efterspÞrg - hvilket betyder, at visse ikoniske mÊrker eller produkter kan dukke op igen i vores sortiment over en årrÊkke. Du kan dog vÊre helt tryg ved, at alle produkter i vores sÊsonbokse altid kommer fra helt friske og nye produktionsbatcher!

Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din Êrlighed, og vi hÃ¥ber, at din nÊste boks vil bringe dig den Êgte overraskelse, du ledte efter. ☀🌞

2026幎5月20日

Goodiebox Danmark からの回答

Det er lige prÊcis det, vi gÃ¥r efter med hver eneste boks! 🌞🧌 At sÞrge for, at din rutine fÞles ekstra lÊkker og luksuriÞses, er vores absolutte yndlingsopgave.

Syns bare det er lÊkkert med lidt lÊkre

Syns bare det er lÊkkert med lidt lÊkre overraskelser i sÃ¥dan en fin kasse éngang om mÃ¥neden 🥰 Virkelig lÊkre produkter 💜

Goodiebox Danmark からの回答

Vi elsker at bringe det magiske og overraskende Þjeblik direkte hjem til din dÞr én gang om mÃ¥neden! 🎁🔮✚

Der er intet som at forkÊle sig selv med en smuk kasse fuld af overraskelser, og det gÞr os simpelthen sÃ¥ glade at hÞre, hvor vild du er med bÃ¥de produkterne og det fine udtryk. Tusind tak for de sÞde ord og de lilla hjerter 💜

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。