Har bestilt julekalender og ligesom nogle andre, er jeg også utryg ved handels forløbet... Pengene er trukket fra kortet og lavede godt nok min ordre for 3 dage siden. Men har ingen information fået... もっと見る

企業が回答しました
lækre produkter, ingen problemer med levering og hvis jeg pauser en måned. Kunne dog godt tænke mig at man kunne pause flere måneder af gangen, når produkterne hober sig op
企業が回答しました
Bortset fra AI-botten og e-mail system, der ikke fungerer optimalt, har jeg fået en god kundeserviceoplevelse og fået fat i den meget sjældne Espresso Yourself Eyeshadow Palette. :) Tak fordi I bring... もっと見る
企業が回答しました
⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har været medlem af Goodiebox i flere måneder, og jeg glæder mig oprigtigt til at modtage min boks hver måned. Det er en skøn lille overraskelse fyldt med nøje udvalgte beautyprodukter, s... もっと見る
当該企業による記述
Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥
Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.
Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.
Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌
Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.
Artillerivej 86, 2300, København S, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 98%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
I love it! Every month there is something new... I would have even tried many products.. for example bush, I would not but it, yet now I love it !

Goodiebox Danmark からの回答
Elsker at jeg kan gå ind og smugkigge på næste måneds produkter og at det bliver unboxet så du har tid til at se hvilken ting der er i hvert produkt og hvad de gør godt for synes det er meget lærerigt uden at være tungt, jeg glæder mig hver måned til me time❤️

Goodiebox Danmark からの回答
Jeg er altid tilfreds med produkterne fra Coodiebox. Det var min bedste beslutning at tegne et abonnement.😊

Goodiebox Danmark からの回答
Er utilfreds med afhentning. Langt fra mig og skal betale for at parkere. Forstår ikke det er blevet ændret

Goodiebox Danmark からの回答
Kan varmt anbefale Goodiebox, det er den bedste selvforkælelse du kan give dig selv hver måned! ❤️

Goodiebox Danmark からの回答
Indholdet lever pt ikke op til mine forventninger. Det er selvfølgelig relavtivt hvad forskellige kunder ønsker sig af udvalg og opfatter som godt indhold, men udover 2 produkter har jeg i mine to kasser oplevet indholdet som kedeligt og ikke relevant for mig.
Alt ift bestilling og levering har fungeret nemt og upåklageligt.

Goodiebox Danmark からの回答
Er fuldt ud tilfreds med boksens farve. Indholdet ser fint ud. Glæder mig til og afprøve det ❤️

Goodiebox Danmark からの回答
Altid mange spændende produkter.
Lækkert.. simpelthen lækkert ❤️

Goodiebox Danmark からの回答
Virkelige lækre produkter. Jeg glæder mig altid til at der skal komme en ny æske.
Hvis man er i tvivl om noget kan man på deres app se hvordan produkterne skal bruges.
Jeg er super glad for mit abonnement.

Goodiebox Danmark からの回答
Holder mig næsten helt forsynet med gode produkter. Og det er altid spændende hvad de nu har fundet på.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。