Banner for Goodiebox Danmark

Goodiebox Danmarkレビュヌ

4,416
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Elsker alt ved Goodiebox og hele konceptet. Jeg ville aldrig have mulighed for at prÞve sÃ¥ mange forskellige produkter, hvis jeg skulle kÞbe dem o butikkerne. De 200 kr man betaler for den classiske e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Boxen gik tabt i posten. Men der bliver ikke taget ansvar for at fÃ¥ sendt en ny box igen bagefter. FÞrst kan den ikke sendes pga. OptÊlling af lager og nÊst bliver hvad de sÃ¥ kan tilbyde af afsendel... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har vÊret medlem af Goodiebox siden August, og elsker at fÃ¥ min boks med skÞnne produkter.. men men indenfor den sidste stykke tid, uges tid kan jeg ikke komme ind pÃ¥ min app, uden den viser fejl... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super produkter og fantastisk app til brugen af produktet og god tilbud og andre aktiviteter Nem at bruge og så er det bare super hyggeligt at gå ind i App og se sig omkring

䌁業情報

1. 矎容補品提䟛業者

Goodiebox Danmark に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox modtager du hver måned en nÞje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.

Hver boks er fyldt med ekstraordinÊre produkter, som du kan opdage, prÞve og elske 🌟 Vi prÊsenterer de nyeste trends og mest populÊre brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensÊtter hver boks med stor kÊrlighed, omhu og opmÊrksomhed.

Vores fantastiske Team Happiness stÃ¥r altid klar til at hjÊlpe dig med spÞrgsmÃ¥l. Den hurtigste mÃ¥de at kontakte os pÃ¥ er via Chatbotten i appen eller pÃ¥ vores hjemmeside. Du kan ogsÃ¥ nÃ¥ os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌

Nysgerrig? LÊs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.

ほが満足

(4,416)

過去12か月のレビュヌ数: 318ä»¶

レビュヌを曞く

LÊkre produkter

Hurtig levering og lÊkre produkter. Prisen var super skarp

2026幎5月25日

Goodiebox Danmark からの回答

Et fuldstÊndig perfekt rent bord! 🎯💚

Vi bliver simpelthen så glade for at hÞre, at den lynhurtige levering fejede benene vÊk under dig, og at de skÞnne produkter bragte et stort smil frem. Vores absolut stÞrste mål hver måned er netop at levere den der luksuriÞse fÞlelse til en knivskarp og uovertruffen pris.

Tusind tak for de fantastiske 5 stjerner. 🌟

Ged i box

Jeg har holdt g.b. i årevis. Standarden er faldet. Men det der gÞr mig mere vred end jeg har vÊret lÊnge, er det faktum at man/jeg ikke lÊngere kan komme i telefonisk kontakt med dem, der til daglig forsÞger at kÞre en forretning for voksne.
Jeg blev trÊt af at få de samme produkter igen og igen og lige en gang mere. I italesatte jeg, hvor jeg fik besked om at jeg kun måtte skrive en gang om samme problem, for ellers blev det for meget at overskue. WHAT!!!
Nu troede jeg at jeg havde sagt mine to abonnementer op, da de frÊkt hÊver over 200 kr fra min konto.
De påstår at jeg har en aktiv box. Det har jeg ikke når jeg kigger. De må ikke gÞre det for mig, altså slette et abonnement for mig.
Jeg har boet med det her lo.. hele formiddagen og nu er jeg fÊrdig. Jeg har slettet mine oplysninger og sÃ¥ vidt jeg ved mÃ¥ de ikke gemme dem. Hvem ved hvad de tÃ¥belige box'ere kan finde pÃ¥. Inden du melder dig pÃ¥ gb tÊnk dig rigtig godt om. God creme kan kun glÊde dig sÃ¥ meget, og resten er 😭

2026幎6月1日
自発的なレビュヌ

Goodiebox Danmark からの回答

Vi er rigtig kede af den frustrerende oplevelse. 😔 Forvirringen skyldtes, at der var oprettet to meget ens profiler med forskellige mails - en med tallene i navnet, og en med tallene i "@gmail"-delen. Når du loggede ind, så du derfor den inaktive profil.

Da du har vÊret medlem i mange år, har vi nu lukket den aktive profil manuelt for dig og lavet en ekstraordinÊr fuld refusion for din juniboks.

Vi håber, at dette lÞser det hele og vender din dag til det bedre! ❀

Er altid glad for min pakke

Er altid glad for min pakke

Goodiebox Danmark からの回答

Det her smelter simpelthen fuldstÊndig vores hjerter 🥹💖 At vide, at din mÃ¥nedlige boks bringer trofast glÊde hver evig eneste gang, er den absolut stÞrste belÞnning, vores team kan Þnske sig. Tusind tak fordi du er en sÃ¥ skÞn og loyal del af vores fÊllesskab - vi vil gÞre vores absolut bedste for at blive ved med at bringe et stort smil pÃ¥ dine lÊber!

Meget utilfreds

Meget utilfreds.

Pakken blev sendt til en forkert adresse og der er ikke blevet reageret på dette.

Goodiebox Danmark からの回答

Vi er simpelthen sÃ¥ utrolig pahoillamme (ked af det) at hÞre om denne frustrerende situation! 💔

At sende en boks til den forkerte adresse er absolut ikke den oplevelse, vi Þnsker at give dig, og vi har fuld forståelse for din utilfredshed. Vi strÊber altid efter at svare vores medlemmer så hurtigt som muligt, men vi har desvÊrre ikke kunnet finde nogen henvendelse fra dig i vores system under dette navn. Det er muligt, at din besked er sendt fra en anden e-mailadresse eller er landet i et filter! Vores kundeservice har netop sendt dig en e-mail direkte, så vi kan finde din profil, undersÞge kurerens fejl og få lÞst dette for dig med det samme.

Vi er pÃ¥ sagen! 📊🔍

Dejlig startboks

Dejlig startboks

Goodiebox Danmark からの回答

Rigtig hjerteligt velkommen til Goodiebox-universet! 🥳 Vi er simpelthen sÃ¥ glade for at hÞre, at din allerfÞrste boks faldt i god jord. Dette er kun begyndelsen pÃ¥ din selvforkÊlelsesrejse, og vi kan slet ikke vente med at blive ved med at overraske dig med lÊkre skÞnhedsfavoritter mÃ¥ned efter mÃ¥ned.

Rigtig god fornÞjelse med din velfortjente egentid🧘‍♀📊

2026幎4月22日

Goodiebox Danmark からの回答

Hej Eva! Tusind tak for de pÊne ord – det er vi vildt glade for at hÞre! Dejligt at produkterne falder i din smag. ⭐

Synes det er grotesk at man ikke kan

Synes det er grotesk at man ikke kan opsige abonnementet hos jer

2026幎5月19日

Hej Christina,
Det er naturligvis muligt at opsige dit abonnement. Du kan gÞre det nemt og hurtigt direkte på din profil.
Hvis du har problemer med det, skal du blot kontakte os via vores chatbot, så hjÊlper vi dig med det samme.
De bedste hilsner,
Team Happiness

Mange lÊkre produkter til billige penge

Mange lÊkre produkter til billige penge

2026幎5月19日

Goodiebox Danmark からの回答

Hej Jane! Det er vi fantastisk glade for at hÞre! Vi gÞr os umage for at udvÊlge gode sager til skarpe priser, så det er skÞnt, at det bliver bemÊrket. Tak for de fem stjerner! ⭐

Super lÊkre produkter

Super lÊkre produkter, som alle bliver brugt. Er glad for at vÊre medlem .

2026幎5月16日

Goodiebox Danmark からの回答

Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du er glad for produkterne og for dit medlemskab. Tak fordi du er med 💛

Alt var godt perfekt8

2026幎5月16日

Goodiebox Danmark からの回答

Vi er simpelthen sÃ¥ glade for at hÞre, at alt i din boks spillede maks, og at du har haft en fantastisk oplevelse. Tusind tak for de 5 stjerner 🙏 Rigtig god fornÞjelse med din velfortjente selvforkÊlelse! 💖

Jeg kunne godt lig mange af de ting der

Jeg kunne godt lig mange af de ting der var i serumen er super lÊkker og dagcremen er også super lÊkker. Den type jeg fik til håret synes jeg ik så godt om jeg har prÞvet den et par gange men synes mit hår bliver voldsomt fedtet det lidt trist. Maskeren kan jeg ik bruge jeg er bedst til de store bÞrster men eller en dejlig overaskelse og jeg glÊder mig til nÊste gang.

2026幎5月13日

Goodiebox Danmark からの回答

Hvor er det bare skÞnt at hÞre, at bÃ¥de serummet og dagcremen faldt i sÃ¥ god jord hos dig! 😍🧎

Det er to absolutte hudplejefavoritter. Det er selvfÞlgelig Êrgerligt, at hårproduktet gjorde dit hår tungt og fedtet. Ofte kan det hjÊlpe at bruge en markant mindre mÊngde end normalt og udelukkende kramme det ind i spidserne, så rÞdderne holdes helt friske. Vi tager også din feedback omkring maskebÞrsten med os videre - heldigvis kan ting, man ikke selv bruger, altid vÊre en perfekt lille forkÊlelsesgave til en veninde!

Vi glÊder os i hvert fald vildt meget til at sende din nÊste overraskelse afsted mod dig 🎁

Produkter er gode og det hele virker

Produkter er gode og det hele virker til at fungere.

2026幎5月12日

Goodiebox Danmark からの回答

Det er lige prÊcis sÃ¥dan noget, vi elsker at hÞre! 🥳✚ Vi er super glade for, at du er vild med produkterne, og at hele din Goodiebox-oplevelse bare spiller.

Tusind tak for de 5 stjerner, og rigtig god fornÞjelse med dine lÊkkerier 🧎

LÊkre produkter

LÊkre produkter. Sjovt at prÞve nogle nye produkter

2026幎5月12日

Goodiebox Danmark からの回答

Noget af det absolut bedste, vi ved, er at introducere vores medlemmer for nye skÞnhedshorisonter. Derfor er vi super glade for at hÞre, at du har haft det sjovt med at prÞve noget nyt og teste de lÊkre produkter. Rigtig god fornÞjelse med at eksperimentere videre - vi hÃ¥ber, din nÊste boks bringer mindst lige sÃ¥ meget glÊde! 🧎✚

2026幎5月8日

Goodiebox Danmark からの回答

At levere skÞn kvalitet direkte til din dÞr er vores absolutte yndlingsmission. Rigtig god fornÞjelse med at teste dine nye sager, og hav en vidunderlig dag med masser af selvforkÊlelse! 🧎🌿

Velkomstgave

Jeg er blevet rigtig glad for min velkomstgave, det er noget som jeg er blevet rigtig glad for.

2026幎5月8日

Goodiebox Danmark からの回答

Vi gÃ¥r meget op i at give det allerbedste fÞrstehÃ¥ndsindtryk, sÃ¥ vi er helt vildt glade for at hÞre, at din velkomstgave faldt i god jord. Tusind tak for de sÞde ord - vi glÊder os utroligt meget til at fortsÊtte med at forkÊle dig i de kommende bokse! 🎉🎁

Gode produkter

Goodiebox Danmark からの回答

At levere gode produkter i hÞj kvalitet er vores absolutte fÞrsteprioritet, og vi kan slet ikke vente med at overraske dig med endnu flere favoritter i din nÊste boks! 🔝 📊🥰

Jeg er lige begyndt at abonnere så har

Jeg er lige begyndt at abonnere så har kun modtaget en box. Så ud fra den ene oplevelse: Det tog lidt lang tid fra bestilling til levering men det har I også pÊnt beskrevet på jeres side,

Goodiebox Danmark からの回答

Velkommen til familien, og tusind tak for din Êrlige feedback 🌟

Vi er så glade for at hÞre, at vores information på hjemmesiden omkring den fÞrste leveringstid var til hjÊlp. I forhold til dine kommende bokse er det godt at vide, at vi ikke har en fastlagt leveringsdato hver måned - boksene lander ofte på lidt forskellige tidspunkter for at holde overraskelsen i live!

Vi hÃ¥ber, du bliver rigtig glad for dine nÊste bokse 🎁❀

LÊkre produkter men synes

LÊkre produkter men synes leveringstiden er meget lang men ellers fuldstÊndig fantastisk

Goodiebox Danmark からの回答

Vi er fuldstÊndig i skyerne over, at du synes produkterne er helt fantastiske 😍✚

Vi hÞrer dig helt sikkert i forhold til leveringstiden - vi ved godt, at ventetiden kan fÞles lang, nÃ¥r man glÊder sig til selvforkÊlelse. Vi arbejder lÞbende i kulissen pÃ¥ at optimere vores processer, sÃ¥ dine goodies kan nÃ¥ frem til dig endnu hurtigere. Tusind tak for din tÃ¥lmodighed og for de dejlige ord! 🫶

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。