by KlipKlap レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har en 3 fold sofa, som har vÊret hÞjt elsket, og brugt af nu 3 bÞrn. Men betrÊkket er efterhÃ¥nden slidt og plettet. Jeg ville Þnske, at det var muligt, at kÞbe et nyt betrÊk, ligesom man kan det, hos... もっず芋る

䌁業が回答したした

LÊkkert design og super kvalitet. Har bÃ¥de foldemadras og kids chair og begge dele bliver brugt flittigt. MÞblerne har mange anvendelsesmuligheder og holder virkelig godt - efter 8 Ã¥rs leg og tumlen... もっず芋る

Hele familien elsker vores KK 3 Fold madras fra by KlipKlap. Siden pigerne var smÃ¥ er der blevet tumlet, leget og hygget pÃ¥ den. Madrassen er vokset med bÞrnene, og har vÊret inventar pÃ¥ bÃ¥de bÞrnevÊ... もっず芋る

Har kÞbt hos byklipklap flere gange, senest fik jeg fantastisk service af Anne over Instragram. Vi er super glade for vores KK3 fold sofa, 4 fold single og nu glÊder vi os til modtage en babynest til... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fint produkt og levering til tiden

Fint produkt og levering til tiden

2024幎4月2日

Hej Hanne,
Vi glÊder os over at vores kunder bruger tid pÃ¥ at give os feedback - bÃ¥de ris og ros. Vi takker for din anmeldelse her pÃ¥ Trustpilot 😊

LÊkkert udvalg

Hurtig levering. LÊkkert udvalg

2024幎3月4日

Hej Hanne,

God pris pga tilbud

Hurtig levering, god pris pga. tilbud og fine varer

2024幎2月26日

Hej Karina,

Kvaliteten er virkelig ringe

Kvaliteten er virkelig ringe. Når man betaler så mange penge for en madras så forventer man at tingene er iorden.
Jeg vil anbefale at kÞbe en madras i Bilka istedet.

2024幎2月13日
自発的なレビュヌ

Hej Christian,

Tak for din anmeldelse herinde. Vi vÊrdsÊtter både ris og ros, og vi er kede af, at din oplevelse med vores produkter ikke stemmer overens med dine forventninger.

Når man investerer i en af vores produkter, er det netop hÞj kvalitet og design som kan bruges af flere generationer, som vi bestrÊber os på at levere.

Jeg kan se at der ikke er nogen direkte kÞbsoplevelse igennem os i dit navn, så jeg vil gerne bede dig om at rette henvendelse til der hvor du har kÞbs produktet. Således at varen kan reklameres gennem de rette kanaler.

Har du spÞrgsmål er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på mail eller tlf.

Mail: Info@byklipklap.dk
Tlf: 88444519

Vh Katrine

LÊkre produkter og virkelig god

LÊkre produkter og virkelig god kundeservice!

2024幎1月29日

Hej Signe,

Hurtig forsendelse.

Hurtig forsendelse.
LÊkker kvalitet på sengelinned

2024幎2月1日

Hej Jeannette,
Katrine

Hurtig afsending af varer og gode

Hurtig afsending af varer og gode tilbud. Tekstilerne (vattÊppe, stofbleer og svÞb) var tyndere end forventet og andre mÊrker i samme prisklasse. Jeg er glad for at jeg ikke gav normalpris.

2024幎1月29日

Hej Mette,

Hej Miranda,
Katrine

Hurtig levering og fantastisk kvalitet

Nem hjemmeside og med gode tilbud.
Handler helt sikkert her igen!
Leveringen kom hurtigt og det er virkelig en lÊkker kvalitet :)

2024幎1月9日

Hej Joan,
Katrine

Ganske enkelt det lÊkreste sengetÞj jeg

Ganske enkelt det lÊkreste sengetÞj jeg nogensinde har ejet!

2023幎11月24日

Hej Louise,

Hurtig nemt

Hurtig nemt, billigere end andre--

2023幎12月11日

Hej Rolf,

Misvisende billeder på hjemmesiden

Produktet, jeg modtog, lignede slet ikke billedet.
Medarbejderen i kundeservice var venlig, men kunne ikke tilbyde en ombytning, idet ingen af produkterne tilsyneladende stemte overens i farven med billederne online.
Jeg Êrgrer mig.

2023幎11月27日

Hej Julie,

Tak for din feedback på vores produkt og kundeservice.

Jeg kan se, at min kollega har forsÞgt at hjÊlpe med en ombytning til en anden variant af varen, men at dette ikke har vÊret aktuelt som lÞsningen på problemet her.
Vi vil gerne tilbyde dig at returnere dine varer, og refundere dig dine penge. Er dette aktuelt kan du kontakte os på: info@byklipklap.dk

At farverne ikke skulle stemme overens med hjemmesiden er ikke noget vi har fået feedback på tidligere, hvorfor jeg bringer det videre til vores produktansvarlige som tjekker op på overensstemmelse mellem billeder og fysiske produkter.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。