BYPOS BV レビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Ik had mijn bestelling op 17 september geplaatst, en uiteindelijk op 1 oktober ontvangen. Ik moest achter mijn order aangaan, omdat Bypos zelf niet doorhad dat ze mijn order oorspronkelijk naar het ve... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Pakket besteld maar niet ontvangen, blijkbaar lag de schuld bij DPD dat ze niet hadden bezorgd. Moest echter 3x bellen voordat er iets werd gedaan. Kreeg mijn pakket gelukkig wel na een week van beste... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Zebra Printer besteld. Levering vlot verlopen. Daarna gemerkt dat er een defect aan was. Gebeld naar Bypos. Vriendelijke man stelt me wat vragen, geeft me een telefoonnummer van zijn collega's uit B... もっと見る

5つ星のうち4の評価

De bestelling en levering verloopt vlekkeloos. Met twee kleine bemerkingen. Jammer dat de ondersteuning bij de bestelling (Johan) niet meer beschikbaar is. Al de printermodellen die obsolete zijn en n... もっと見る

企業情報

1. 仕出し業者

当該企業による記述

Leuk Resturant met goed eten en relax plaats.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 86件

レビューを書く

Zeer teleurstellende klantenservice

Ik heb contact opgenomen met BYPOS met een duidelijke vraag over een specifieke printer en of deze geschikt zou zijn voor mijn zakelijke toepassing. Helaas was hun antwoord uitermate teleurstellend.

In plaats van mijn vragen uitgebreid en professioneel te beantwoorden, ontving ik een kort en onvolledig antwoord waarin alleen werd aangegeven dat de printer labels op rol gebruikt. Er werd geen moeite gedaan om mijn overige vragen te beantwoorden of om alternatieven aan te bieden die wel zouden kunnen werken.

Mijn verzoek om advies over een geschikte printer werd volledig genegeerd. Het leek bijna alsof ze geen interesse hadden om me te helpen of een product te verkopen.

Als klant verwacht ik een serieuze benadering, zeker gezien het feit dat ik een zakelijke oplossing zoek. Helaas heeft BYPOS laten zien dat klantgerichtheid en service niet hun prioriteit zijn.

Ik kan BYPOS absoluut niet aanbevelen voor bedrijven of individuen die behoefte hebben aan gedetailleerd en professioneel advies.

Zoek hiervoor een andere partij.

Edit/Vervolg: Na mijn eerdere review heeft BYPOS gereageerd, maar helaas lieten ze wederom zien hoe onprofessioneel ze omgaan met feedback en klantvragen.

In hun antwoord op mijn review hebben ze mijn oorspronkelijke vraag onvolledig weergegeven, waardoor het lijkt alsof mijn verzoek onredelijk was. Dit is niet alleen misleidend, maar toont ook aan dat ze geen verantwoordelijkheid nemen voor hun gebrekkige klantenservice.

Daarnaast bevatte hun reactie een onprofessionele en bijna spottende opmerking: "Wij snappen dat u wenst van tover stokje willen gebruik maken maar helaas kunnen we u niet meer assisteren dan wat we weten over uw wensen." Een dergelijke opmerking hoort niet thuis in communicatie met klanten.

Tot overmaat van ramp hebben ze mijn account nu uitgeschakeld, wat bevestigt hoe onvolwassen en incompetent dit bedrijf handelt wanneer ze worden geconfronteerd met kritiek. In plaats van de situatie op te lossen en te leren van feedback, kiezen ze ervoor om klanten af te sluiten.

Mijn ervaring met BYPOS is ronduit teleurstellend, en ik raad iedereen aan om ver weg te blijven van dit bedrijf. Professionele klantenservice en respect voor klanten lijken geen prioriteit voor hen te zijn.

2025年1月6日
BYPOS BV ロゴ

BYPOS BV からの回答

Geachte mevoruw, mijnheer Joey felling, dank voor uw review, hier onder ziet u uw vraag en onze antwoord:

Support & serviceYesterday, 09:40 | admin-reply
Dank voor uw interesse in BYPOS, de Primera LX500 kan tot 108mm breedte label met hoogte van 210mm in het kleur bedrukken, de printer kan alleen labels die op rol zijn bedrukken met een maximale gewicht van 58gm, de nicelabl software wordt bij de printer mee geleverd.

Joey Felling03 Jan, 17:16 | customer-reply
Beste,

Ik ben geïnteresseerd in de Primera LX500 Color Label Printer en ik wil graag zeker weten of deze printer geschikt is voor mijn specifieke toepassing.

Ik heb een bedrijf dat gespecialiseerd is in het graden van Pokemon kaarten. Voor dit proces gebruik ik plastic slabs (hard cases) waarin de kaarten worden verzegeld. Elk slab bevat een label waarop informatie staat zoals

Verder horen we graag waar uw advies en raad kantoor is om eventueel meer klanten voor advies naar u door kunnen sturen

5つ星のうち1の評価

Bestel hier nooit met vooruit betaling

Bestel hier nooit met vooruit betaling. Ze kunnen niet op tijd leveren, dan annuleren ze je order en krijg je je geld niet terug. Mails worden niet beantwoord en als je belt zeggen ze "dan schrijf je toch een slechte review" nou bij deze! Ik heb via ideal betaald en niks geleverd gekregen en geen geld retour gehad, waardeloos, BY-POS BCV, aardige oplichters, dan maar via de advocaat en deurwaarder!

2024年12月17日
BYPOS BV ロゴ

BYPOS BV からの回答

Geachte heer Robef jan Breukel van ondergoed verkopers, dank voor uw feedback, zoals we u eerder hebben geinformeerd, wij zijngek op klanten die met een bedreiging beginnen, wij helpen hun en uw advocaat en deurwaarders met plezier, wij zullen op deze stappen wachten, hopelijk komt u verder.

5つ星のうち5の評価

Great assortiment, quick delivery

Best price when comparing to other (online) stores. Quick delivery. The only negative point is that I asked a question about the product to the customer service and I did not receive an answer. I bought the product anyway and it worked out well.

2024年11月26日

Extreem slechte klantenservice

Extreem slechte klantenservice. Ik had een retouraanvraag gestuurd naar sales, hier geen reactie op ontvangen. Nadat ik nogmaals had gemaild werd verteld dat dit buiten de zichttermijn was. Bestel niet hier.

2024年12月5日

correcte en digitale factuur
goede betalingstermijn

2024年11月19日

afterservice niet goed.

Er ontbrak een item. ik had 3 keer gebeld en meerdere mails gestuurd en steeds werd mij verteld dat het item die dag zou verstuurd worden. Uiteindelijk duurde het 3 dagen. Als je het niet verstuurd, zeg dat dan ook niet.

En iemand aan de chat gaf mij een TT die niet werkte maar verzekerde mij dat die in de avond zou werken, ondanks dat ik aangaf dat die al status gecanceld had. uiteindelijke hebben jullie ook niet die TT gebruikt.

Ik vind het niet fijn dat ik er zo vaak achteraan moest gaan en vervolgens doet jullie medewerker net alsof ik dom ben ofzo, wij versturen zelf weet ik hoeveel met UPS, ik weet echt wel hoe hun label systeem werkt.

het is wel jammer want jullie versturen normaal gesproken vrij snel, maar als je hulp nodig hebt naderhand is het altijd lastig en medewerkers zijn niet heel vriendelijk.

2024年11月25日

Trustpilot エクスペリエンス