Ik had mijn bestelling op 17 september geplaatst, en uiteindelijk op 1 oktober ontvangen. Ik moest achter mijn order aangaan, omdat Bypos zelf niet doorhad dat ze mijn order oorspronkelijk naar het ve... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Pakket besteld maar niet ontvangen, blijkbaar lag de schuld bij DPD dat ze niet hadden bezorgd. Moest echter 3x bellen voordat er iets werd gedaan. Kreeg mijn pakket gelukkig wel na een week van beste... もっと見る
Zebra Printer besteld. Levering vlot verlopen. Daarna gemerkt dat er een defect aan was. Gebeld naar Bypos. Vriendelijke man stelt me wat vragen, geeft me een telefoonnummer van zijn collega's uit B... もっと見る
De bestelling en levering verloopt vlekkeloos. Met twee kleine bemerkingen. Jammer dat de ondersteuning bij de bestelling (Johan) niet meer beschikbaar is. Al de printermodellen die obsolete zijn en n... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Leuk Resturant met goed eten en relax plaats.
連絡先
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Wacht al twee weken op een…
Wacht al twee weken op een stickerapparaat. Enkele keren gebeld en iedere keer wordt het 'vandaag' geleverd. Gisteren weer en zou ik een track en trace krijgen. Niks gekregen.
A great place to shop for B2B too!
Prices are often very good and even if the products are not present in the desired quantity they are shipped quite quickly and arrive in a reasonable time. We buy from Italy and we are happy to be United Europe!
Uitstekende service en razendsnelle levering!
Ik had advies nodig over een EPSON-printer en wist het verschil tussen een paar modellen niet. Ik werd direct telefonisch geholpen door een deskundige medewerker, die me uitstekend adviseerde.
Binnen no-time werd een offerte opgesteld, die ik direct kon accepteren. De bestelling werd vervolgens via dropshipping razendsnel geleverd. Ik ben echt positief verrast door de efficiënte werkwijze en snelle levering!
Bovendien werd er zelfs krediet verleend, wat het zakelijk bestellen een stuk makkelijker maakt. Dit is absoluut een bedrijf waarmee ik een langdurige samenwerking voor me zie. Een echte aanrader!
Snelle levering en scherpe prijzen
Snelle levering en scherpe prijzen. Alleen jammer dat UPS onze bestelling op het verkeerde adres heeft afgeleverd maar UPS niet wil vertellen op welk adres dat dan is geweest. BYPOS heeft het netjes opgelost door het opnieuw te verzenden.
Ik koop hier nooit weer.
Ik heb op zaterdag 22 februari een bestelling geplaatst. Deze zou de volgende werkdag worden geleverd. Op dinsdag een bericht verstuurd via de chat van wanneer ik deze kan verwachten. Het zou diezelfde ochtend verstuurd zijn en ik zou het woensdag ontvangen. Op donderdag weer een bericht verstuurd en ik zou het op vrijdag ontvangen. Toen ik zei dat ze dit mij afgelopen dinsdag ook zeiden, werd mijn bestelling abrupt geannuleerd. Dat het wat langer duurt vind ik niet zo erg. Maar dat het zonder te vragen geannuleerd word verbaasde mij nogal. Vervolgens gebeld en ik ben nog nooit zo slecht behandeld door een bedrijf. Ik moest het maar ergens anders kopen want daar was het toch goedkoper en ik moest maar vooral een slechte review plaatsen want alle reclame was goed. Erg jammer dit.
Duidelijke website / leverdatum onduidelijk
Duidelijke website, prijzen zijn goed. Wel checken op levertijd, want voorradig melding op de website wil niet zeggen dat je na bestelling en betaling binnen 1 a 2 dagen de apparatuur in huis hebt.
Aanrader
Al jaren een tevreden klant. Altijd snelle en correcte service, kwaliteitsvolle kaartlezers en een vlotte afhandeling van bestellingen. Betrouwbare leverancier met een uitstekende klantenservice. Zeker een aanrader!
In de avond besteld volgende werkdag…
In de avond besteld volgende werkdag bezorgd.top webshop
Voldoende maar kan beter
Prijzen zijn goed en personeel is behulpzaam aan de telefoon.
Website is niet gebruiksvriendelijk. Moeilijk om de juiste producten te vinden.
Toezeggingen over offertes, levertijden e.d. worden niet altijd nagekomen, of pro-actief over geinformeerd. Ik moet vaak een keer extra bellen om te vragen hoe het staat met de voortgang van een offerte/verzoek.
Goed geholpen,wel een lange levertijd…
Goed geholpen,wel een lange levertijd voor alleen een code via de mail.
Toezegging gekregen dat alles op…
Toezegging gekregen dat alles op voorraad is, 2 weken later nog niks ontvangen. Terwijl je al wel alles betaald hebt.
De bestelling kwam binnen de 3 dagen…
De bestelling kwam binnen de 3 dagen aan. Het apparaat werkt perfect!
levering kwam pas na een vraag wanneer…
levering kwam pas na een vraag wanneer levering zou komen levering, reden was dat een deel van de levering niet op voorraad was, de labels, best zelf klant hiervan op de hoogte brengen en laten kiezen voor gedeeltelijke levering.
Wij hadden maart 2023 een nieuw slotje…
Wij hadden maart 2023 een nieuw slotje voor de kassalade besteld en betaald. Hij was echter nooit geleverd en ook door ons zelf vergeten. Toen ik er 8 maanden later over belde gingen ze het direct uitzoeken want de order stond idd nog open. Er werd er alsnog 1 gestuurd. Dus fijn opgelost iig.
Het pakket is nog altijd niet geleverd na 1 maand!!
Het pakket is nog altijd niet aangekomen van 19/12!! we hebben dit onderdeel heel snel nodig en er wordt niet geholpen. Het werd opnieuw geleverd (zogezegd) maar wij hebben niks ontvangen!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。