Virkelig interessant tur i KÞdbyen. Guiden ved godt nok meget. Han har selv boet pÃ¥ Vesterbro i 30 Ã¥r. Guide talte meget tydelig og selvom vi var en stor gruppe (20 personer), sÃ¥ kunne vi sagtens... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rundviseren fortalte levende og uden manuskript. Da han kender det hele sÃ¥ godt, blev det en meget personlig og interessant rundvisning. Han var Ã¥ben for spÞrgsmÃ¥l og fortalte ogsÃ¥ gerne derudfra. Af... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Byens baggÃ¥rde 2.0 10/7 Det var en utroligt dejlig tur rundt til de mange flotte og specielle baggÃ¥rde. John er med sin entusiasme og store fortÊlleglÊde med til at gÞre sine tilhÞrere meget opmÊrkso... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
"Forlystelsernes Frederiksberg" Dejligt og godt tilrettelagt arrangement. Skuespiller (og meget andet) Torben Jetsmark fÞrte an og doserede med humor og et glimt i Þjet de mange facts og sjove anek... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores smukke hovedstad, er fuld af fantastiske historier, som hver på sin måde skaber den by og dynamik, som millioner af turister hvert år Þnsker at vÊre en del af. Jeg elsker at gå på opdagelse i byens skjulte kroge, glemte baggårde, finde anekdoter og historiske sÊrheder frem, som jeg glÊder mig til at dele med Jer.
ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Byens Baggårde 2.0 , endnu engang var dette en oplevelse som fuldt ud levede op til vores forventninger, med en fantastisk guide som er utroligt vidende, og får alle de deltagende med, med sin gode måde at formidle og gode humor , bliver det på ingen måde kedeligt- klar anbefaling -

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Interessant tur rundt i nogle af KÞbenhavns baggårde garneret med spÊndende og sjove anekdoter og fakta fra tidligere tider.
En alternativ måde at se KÞbenhavn på - kan kun anbefales.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
fin og engageret rundtur med god fortÊlling om jÞdernes kamp for overlevelse under 2. verdenskrig

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Meget spÊndende at opleve steder i byen, man ikke kendte. Dygtig og vidende guide.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Meget vidende guide. Interessante fortÊllinger om byen og svundne tider. Kunne godt have Þnsket mig flere baggårds-besÞg, men dem vi besÞgte var virkelig perler.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Fantastisk tur, guiden var en super god fortÊller og man kunne hÞre han brÊndte for at give deltagerne en dejlig oplevelse, og der kom også lidt anekdoter og anden oplysning rundt på turen. Jeg kan give min bedste anbefaling til denne tur

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Vi var afsted på firmatur og opdelt i to hold, som efterfÞlgende begge meldte tilbage, at det havde vÊret en stor oplevelse med hhv. Thomas og Paul.
Hos begge guider kunne det mÊrkes hvor meget de brÊnder for Vesterbro og hvor stor en viden, de har om området. 5 klare stjerner herfra.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Det var en meget fin rundvisning med fokus på Frederiksberg, teatre og teaterfolk.
Torben Jetsmarks viden om institutioner, om områdets historie tilbage fra Frederik den Sjette, er detaljeret og omfattende Med hensyn til i nyere tid: krydret med hans personlige kontakter, erfaringer og erindringer, som gjorde oplevelsen fÊnomenal, givende og helt speciel: for den del er det kun ham, der kan give, unikt.
Jetsmark er levende, med humor, agerer til tider den skuespiller, der tales om, klart kropssprog og hÞj, tydelig stemmefÞring, hvilket jo er meget vigtigt med tale i det åbne rum, med gadelarm osv.
Det er en engageret, meget vidende og erfaringsbaseret, personlig formidling, hvor man fÞler sig i trygge hÊnder og helt sÊrligt informeret.
Jeg er tÊt på at sige, at det er en gave.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Fantastisk guide der fortalte mange spÊndende ting om de steder vi kom forbi
Skal helt sikkert afsted på nogle af jeres andre ture

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
SpÊndende og hyggelig tur til interessante steder, fuld af sjove og overraskende informationer.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
âByvandring i kbhâ. Forlystelsernes Frederiksberg.
Snigpremiere på ny byvandring den 30. august 2025.
Byvandringen var annonceret som en âkulturel byvandring gennem Teateralléens 200 Ã¥rs historieâ og gik fra Frederik VIâs statue i Frederiksberg Have ad Frederiksberg Allé og Frederiksberg Ãldre KirkegÃ¥rd til hjÞrnet af Alhambravej.
Skuespilleren Torben Jetsmark, der har boet og haft sin daglige gang i området i nÊsten 50 år, fÞrte os på fremragende og charmerende vis gennem ruten. Torben foldede historien ud både på de ikoniske steder og de mindre kendte steder, som også viste sig at have en spÊndende historie.
Turen sluttede af med deltagernes fÊllessang (!) midt pÃ¥ fortovet nÊr Alhambravej - og efterfÞlgende velsmagende frokost pÃ¥ Frederik d. 6âs Ãlbar og Spisested (berÞmt for at have vÊret Dan Turélls daglige tilholdssted).
Alt i alt en fantastisk eftermiddag.
Tak til Torben og âByvandring i kbhâ.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Jeg var i går, den 30. aug på byvandring i Kbh. Det var en meget interessant tur med en virkelig sÞd og vidende turistfÞrer, som fÞrte os rundt i fin tempo og med tydelig tale. Havde mange interessante og finurlige oplysninger på hele den dejlige tur! Så netop de "hemmelige" små kroge og strÊder, man aldrig selv har set, skÞnt bor tÊt på Kbh. TAK for god oplevelse!

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Votes guide pÃ¥ turen i KÞdbyen, Thomas Warburg, var en super dygtig, vidende og engageret formidlende guide, som gjorde det til en levende og god oplevelse, sÃ¥ tak til ham ð

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Meget informativt og venlig attitude fra foredragsholderen

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Meget interessant rundvisning. Bent er en mester i formidling og sÊrdeles vidende ððð

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Var på rundtur på Christianshavn med Thomas som guide. Rigtig interessant. Guiden var utrolig vidende og kunne fortÊlle mange ting som de lokale deltagere ikke engang kendte. Turen tog 2 timer.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Meget kompetent guide, som entusiastisk fortalte en masse små spÊndende historier om de gemte steder og baggårde i Kbh.
Er du en lille smule interesseret i historien bag KÞbenhavn kan turen varmt anbefales

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Dygtig, nÊrvÊrende guide med stor viden om historien og de steder vi kom forbi.