Byvandring i KÞbenhavn レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig interessant tur i KÞdbyen. Guiden ved godt nok meget. Han har selv boet pÃ¥ Vesterbro i 30 Ã¥r. Guide talte meget tydelig og selvom vi var en stor gruppe (20 personer), sÃ¥ kunne vi sagtens... もっず芋る

䌁業が回答したした

En spÊndende tur, der åbner ens Þjne for alle de ting vi ikke fÞr har lagt mÊrke til i bybilledet. John er en virkelig dygtig guide og formidabel formidler.

Rundviseren fortalte levende og uden manuskript. Da han kender det hele sÃ¥ godt, blev det en meget personlig og interessant rundvisning. Han var Ã¥ben for spÞrgsmÃ¥l og fortalte ogsÃ¥ gerne derudfra. Af... もっず芋る

䌁業が回答したした

Endnu en gang fik vi en god oplevelse og denne gang med John som var viden, hyggelig og vÊldig god til at improvicere, da vi undervejs stÞtte pÃ¥ en gÃ¥rd som var optaget af brandmÊnd i arbejde, men sÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. 芳光ツアヌ代理店
  2. カルチャヌツアヌ提䟛業者
  3. 野倖掻動の䞻催者
  4. 高霢者センタヌ
  5. 芳光案内所

圓該䌁業による蚘述

Vores smukke hovedstad, er fuld af fantastiske historier, som hver på sin måde skaber den by og dynamik, som millioner af turister hvert år Þnsker at vÊre en del af. Jeg elsker at gå på opdagelse i byens skjulte kroge, glemte baggårde, finde anekdoter og historiske sÊrheder frem, som jeg glÊder mig til at dele med Jer.

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 203ä»¶

レビュヌを曞く

Det var en god oplevelse med en

Det var en god oplevelse med en kompetent guide, som havde god viden om stederne, vi besÞgte. Og så var Mia? meget omsorgsfuld, da hun syntes, at jeg havde for lidt tÞj på i det ret kolde og voldsomt blÊsende vejr, så hun lånte mig sit tÞrklÊde, så jeg ikke skulle blive alt for kold. Tak for omsorgen. Mvh Dinnie

2025幎10月24日

Godt at hÞre, Dinnie!

SpÊndende tur i KÞbenhavns baggårde

Vi havde en rigtig god og inspirerende tur med en guide , som havde en stor viden om emnet. Jeg vil fremover altid huske at kigge op, gå ind i de gårde jeg kommet forbi og tage i de dÞre, som måske er åbne.

2025幎10月21日

Tak, Dorte!

Gode fortÊllinger

Gode fortÊllinger.
God til at vise os mange ting.
Dejlig stemning.
God til at svare på spÞrgsmål

2025幎10月19日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Hej Tina. Godt at hÞre, tak!

Byens Baggårde 2.0

For et par måneder siden tog vi med Michael Rachlin til Byens Baggårde og Glemte Kroge - fantastisk oplevelse, meget inspirerende. Vi så og lÊrte så meget nyt om gamle KÞbenhavn. Da 2.0 så blev offentliggjort, måtte vi simpelthen tilmelde os.
Igen i dag så vi så endnu mere af KÞbenhavn - steder, gårde, smutveje - som vi slet ikke anede eksisterede. John er en god og underholdende fortÊller - og vi vil selv på et senere tidspunkt gå samme tur igen - og huske hvad han fortalte. Kan klart anbefales!

2025幎10月18日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Hvor er det godt at hÞre! Tak!

Virkelig informativ og god rundvisning

Virkelig informativ og god rundvisning. Vores rundviser var virkelig dygtig og en god kommunikator. Hun formåede med at få vagt min historiske interesse og har havde en god blanding af små anekdoter og historiske fakta. En super eftermiddag!! Kan virkelig anbefales

Tak, Benedikte!

Er super god oplevelse

Er super god oplevelse og så dejligt at gå rundt i KÞbenhavn og se steder man ikke viste var der. En fantastisk oplevelse

Dejligt - tak!

Rigtig spÊndende og oplevelsesrig

Rigtig spÊndende og oplevelsesrig vandring. Vi havde 3 svenske unge mennesker med og de forstod guiden uden problemer selv om det var på dansk. Kan varmt anbefales ( var den 3 tur vi har prÞvet)

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Tak, Carina - dejligt, I er så trofaste! Vi har heldigvis mange forskellige byvandringer på programmet ;)

Turen indeholdte spÊndende oplevelser

Turen indeholdte spÊndende oplevelser, detaljer som vi aldrig selv ville have spottet. Virkelig dygtig og vidende guide. Vi skal helt sikkert med på en af de andre ture, nÊste gang vi kommer til KÞbenhavn igen.

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Det glÊder vi os til. Tak!

En spÊndende og meget hyggelig tur i

En spÊndende og meget hyggelig tur i indre bys baggårde. Selv om jeg er vokset op i området og kender det godt, var der mange spÊndende detaljer og steder jeg ikke kendte i forvejen. Dejlig stemning og plads til sjov. En god eftermiddag :-)

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Det lyder skÞnt - tak, Joanne!

Super god guide!

Super god guide, der forstod at formidle det vigtigste og gjorde turen utroligt interessant. SkÞnt at lÊre om vores hovedstad fra en så kompetent person. Vi skal helt sikkert på en tur igen.

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Det glÊder os - tak, Gitte!

Kan anbefales

Var med på turen i byens baggårde med John 10.10. Herlig oplevelse. John var super til at fortÊlle - meget behagelig og vidende. Vi nÞd turen meget. Tak for god oplevelse.

Selv tak, Susanne!

Super vandring i byen baggårde

Super vandring i byen baggårde. Vi lagde mÊrke til byen, huse og gader på en helt anden måde, vi lagde mÊrke til de små detaljer og vil i fremtiden udforske byen anderledes.

2025幎9月26日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

KÊre Mette. Hvor er det godt at hÞre. Tak!

En fantastisk god oplevelse at deltage

En fantastisk god oplevelse at deltage på "Magiske MÞllegade". Guide Bent Bludnikow har stor faglig viden og er en fantastisk formidler og fortÊller. Vi deltager gerne i andre tilsvarende arrangementer.

2025幎9月28日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

KÊre Leslie, tusinde tak - I er meget velkomne, på nogle af vores andre byvandringer! Se mere på hjemmesiden www.byvandring-i-kbh.dk

FriluftsteaterfortÊlling

FriluftsteaterfortÊlling
med Torben Jetsmark

Torben Jetsmarks fortÊllende vandring fra udkanten af Frederiksberg Have ind over Frederiksberg KirkegÃ¥rd og ned ad Teatergaden (Frederiksberg Allé), er pÃ¥ flere mÃ¥der en helt speciel nydelse. For nok er en go’ historie altid en nydelse (fysisk nÃ¥r vi ler, og det gÞr vi!). Det der gÞr den speciel, er Torbens gestik. En enkelt bevÊgelse og den gamle majestÊt pÃ¥ soklen dér, hvor turen begynder, bliver levende. Her er det barnet af middelalderens Commedia dell’Arte og Dario Fo, pantomimekunstneren og maskemageren, der folder sig ud.
En anden specialitet er, at fortÊlleren selv er en del af det miljÞ, han fortÊller om. Mange af alle disse teatermennesker har vÊret hans kolleger og personlige venner. Torben har lÊst pÃ¥ stoffet. Det har han altid gjort. Men vi fÃ¥r i tilgift noget at vide, der ikke stÃ¥r i bÞgerne eller findes derude pÃ¥ video eller podcast – endnu.
Historiens begynder med at Sjette Frederik Ã¥bner sin private allé for al folket, som sÃ¥ strÞmmer til om sÞndagen for at se majestÊten i fuldt ornat og med familie sejle rundt pÃ¥ kanalerne i Frederiksberg Have. Og hvor godtfolk er, kommer restauratÞrerne og syngepigerne til. Og sÃ¥ er vi i gang, til fods op gennem tiderne forbi Dirch Passer og Daimi, Storm P. og Stig Lommer i retning mod en dejlig frokost pÃ¥ Restaurant Sjette Frederik. Her venter der os endnu en fortÊlling, denne gang af vÊrtshusets vÊrt, Jimmy Streit. Han fortÊller om Dan TurÚll, der boede lige oven over. Dan havde stamplads for enden af baren. Dagen fÞr han dÞde kom han her med taxa (som holdt og ventede) ifÞrt hospitalsskjorte og drak en sidste Þl med vennerne. (Jf. hans digt ”Gennem byen sidste gang”).
Go fornÞjelse til nye deltagere og hjertlig hilsen,
Christian Kronman

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Tusinde tak, Christian for denne flotte og uddybende anmeldelse!

Farverig og levende

Det at vores guide selv havde vÊret i branchen, gået de steder, mÞdt de kendte skuespillere og dermed kunne frembringe sjove og hyggelige fortÊllinger var med til at gÞre turen endnu mere levende. Guiden selv (jeg kan desvÊrre ikke huske hans navn), var utrolig varm og imÞdekommende og man kunne mÊrke han brÊndte for det. Slutteligt en frokost på 6. Frederik med fortÊllinger om Dan Turél og lÊkkert og rigeligt smÞrrebrÞd satte prikke over I'et.

Jeg kan varmt anbefale denne tur.

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Tak Anja! Guiden på denne tur " Forlystelsernes Frederiksberg" hedder Torben Jetsmark, og er ganske rigtigt skuespiller og en eminent fortÊller.

2 spÊndende ture i baggårde og kroge

SpÊndende ture i nogle af byens baggårde og gemte kroge, steder man aldrig ser. Fremover skal der kigges over porte og dÞre og ind i gåde, hvor porten står åben. Fantastisk ture for en nysgerrig sjÊl.

2025幎9月20日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Tak Helle! I er de fÞrste, der nuppede begge baggårdsture i et hug!

Byens Baggårde 2.0

Byens Baggårde 2.0 , endnu engang var dette en oplevelse som fuldt ud levede op til vores forventninger, med en fantastisk guide som er utroligt vidende, og får alle de deltagende med, med sin gode måde at formidle og gode humor , bliver det på ingen måde kedeligt- klar anbefaling -

2025幎9月19日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Tak, Helle og Michael - godt at hÞre!