Virkelig interessant tur i KÞdbyen. Guiden ved godt nok meget. Han har selv boet pÃ¥ Vesterbro i 30 Ã¥r. Guide talte meget tydelig og selvom vi var en stor gruppe (20 personer), sÃ¥ kunne vi sagtens... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En spÊndende tur, der åbner ens Þjne for alle de ting vi ikke fÞr har lagt mÊrke til i bybilledet. John er en virkelig dygtig guide og formidabel formidler.
Rundviseren fortalte levende og uden manuskript. Da han kender det hele sÃ¥ godt, blev det en meget personlig og interessant rundvisning. Han var Ã¥ben for spÞrgsmÃ¥l og fortalte ogsÃ¥ gerne derudfra. Af... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Endnu en gang fik vi en god oplevelse og denne gang med John som var viden, hyggelig og vÊldig god til at improvicere, da vi undervejs stÞtte pÃ¥ en gÃ¥rd som var optaget af brandmÊnd i arbejde, men sÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores smukke hovedstad, er fuld af fantastiske historier, som hver på sin måde skaber den by og dynamik, som millioner af turister hvert år Þnsker at vÊre en del af. Jeg elsker at gå på opdagelse i byens skjulte kroge, glemte baggårde, finde anekdoter og historiske sÊrheder frem, som jeg glÊder mig til at dele med Jer.
ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Fantastisk guide med god indlevelse og meget nem at forstå.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Yderst kompetent guide på en lang tur.
2 timer er ganske meget for ryggen.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Var på en tur gennem KÞbenhavns baggårde med en god og meget vidende og engageret guide, super tur vi var 18 personer der alle havde en god oplevelse.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Jeg har nu vÊret på to guidede ture: Baggårdsturen fra GråbrÞdretorv til Nytorv samt Juleturen og begge oplevelser var helt fantastiske.
Turene var både hyggelige, spÊndende og utroligt lÊrerige. Guiderne formåede på levende vis at bringe KÞbenhavns historie til live, så man nÊsten fÞlte sig transporteret tilbage i tiden. Det var fascinerende at hÞre historierne bag de smukke gamle bygninger og skjulte gårdmiljÞer, som man normalt bare går forbi uden at skÊnke dem en tanke.
SÊrligt imponerende var kombinationen af historisk indsigt, gode fortÊllinger og den hyggelige stemning undervejs. Man mÊrker tydeligt den store passion og viden, som ligger bag turene.
Selvom jeg har besÞgt KÞbenhavn utallige gange, oplevede jeg byen på en helt ny måde. Jeg gik hjem med både ny viden, gode oplevelser og lysten til at udforske endnu mere.
Jeg kan varmt anbefale disse. Jeg skal bestemt med pÃ¥ flere ture fremover! Har kig pÃ¥ 4 allerede ð

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Kan varmt anbefales. Fantastisk behagelig og dygtig guide. Turen levede fuldt ud op til beskrivelsen og den gjorde en klog på det gamle KÞbenhavn og byens mange smukke gemte steder.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Det var en meget interessant rundvisning.
Meget dygtig guide, som vidste rigtig meget om området, hvad der havde vÊret i de forskellige bygninger, om arkitektur og fremtidsplaner.
Så tak for en meget spÊndende tur.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Vi havde nogle rigtig gode timer lÞrdag d. 30.05.2026 på byvandring i KÞbenhavn. Vi fik set spÊndende steder, vi ikke havde set fÞr. Samtidig vi en masse viden om KÞbenhavn historie og nogle af de personer, som har sat sit aftryk gennem tiderne. Kan varmt anbefales.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Det var en meget spÊndendende fortÊlling om Jernbanebyen. Om dens opståen, om dens aktiviteter og om de muligheder - og risici - der tegner sig for fremtiden. Vores guide var meget vidende og engageret

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Det er nu tredje gang vi har vÊret på byvandring i Kbh, og det har hver gang vÊret en rigtig god oplevelse. Guiderne er velforberedte og dedikerede, og kender områderne "som deres egen bukselomme".

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
En meget vidende og engageret guide, der helt tydeligt brÊndte for at formidle historien.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Fantastisk byvandring i Nyhavn, og mange spÊndende historier. Super god guide vi havde ð€©

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Byens baggårde og gemte kroge - en virkelig spÊndende og lÊrerig byvandring. En guide med mange små finurlige historier og stor viden. Kan varmt anbefales.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Vi var meget tilfreds hun gjorde det rigtig godt

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
En dejlig fortÊller med stor viden. SkÞn tur

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Interessant tur i Carlsbergbyen med meget engageret rundviser.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Super god fortÊller og fortÊllinger. Meget interessant.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Et rigtig godt arrangement. Anbefaling her fra.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Torben er en meget underholdende guide der fik een til at lytte. Kan varmt anbefale turen

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Super sÞd og punktlig guide.
Rigtig fin tur gennem lidt af skÞnne KÞbenhavn. Dejlige historier og besÞg i diverse baggårde.
Det var kun vores guides 2. tur, men hun gjorde det fantastisk med entusiasme og viden. Vi deltager gerne igen. Passende stÞrrelse gruppe. Alle kunne hÞre ð

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Vi havde en rigtig god oplevelse pÃ¥ byvandringen Byens baggÃ¥rde og gemte kroge. Guiden var bÃ¥de vidende, nÊrvÊrende og god til at skabe en hyggelig stemning i gruppen. Det var fascinerende at komme ind i baggÃ¥rde, man normalt bare gÃ¥r forbi, og hÞre historierne bag. En tur, der bÃ¥de overraskede og begejstrede â vi deltager gerne igen.