Byvandring i KÞbenhavn レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig interessant tur i KÞdbyen. Guiden ved godt nok meget. Han har selv boet pÃ¥ Vesterbro i 30 Ã¥r. Guide talte meget tydelig og selvom vi var en stor gruppe (20 personer), sÃ¥ kunne vi sagtens... もっず芋る

䌁業が回答したした

En spÊndende tur, der åbner ens Þjne for alle de ting vi ikke fÞr har lagt mÊrke til i bybilledet. John er en virkelig dygtig guide og formidabel formidler.

Rundviseren fortalte levende og uden manuskript. Da han kender det hele sÃ¥ godt, blev det en meget personlig og interessant rundvisning. Han var Ã¥ben for spÞrgsmÃ¥l og fortalte ogsÃ¥ gerne derudfra. Af... もっず芋る

䌁業が回答したした

Endnu en gang fik vi en god oplevelse og denne gang med John som var viden, hyggelig og vÊldig god til at improvicere, da vi undervejs stÞtte pÃ¥ en gÃ¥rd som var optaget af brandmÊnd i arbejde, men sÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. 芳光ツアヌ代理店
  2. カルチャヌツアヌ提䟛業者
  3. 野倖掻動の䞻催者
  4. 高霢者センタヌ
  5. 芳光案内所

圓該䌁業による蚘述

Vores smukke hovedstad, er fuld af fantastiske historier, som hver på sin måde skaber den by og dynamik, som millioner af turister hvert år Þnsker at vÊre en del af. Jeg elsker at gå på opdagelse i byens skjulte kroge, glemte baggårde, finde anekdoter og historiske sÊrheder frem, som jeg glÊder mig til at dele med Jer.

優良

通垞24時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 203ä»¶

レビュヌを曞く

Dejligt oplevelse trods regn og kulde

Vores guide var utrolig dygtig og inspirerende. Trods massiv regn, var det en spÊndende og hyggelig oplevelse. Guidens gode humÞr, trods koldt og vådt vejr var så oplÞftende.

2026幎5月11日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Godt at hÞre, Jette. Ja, vejret skal ikke slå os ud!

Tros regnen var guiden smilende og

Tros regnen var guiden smilende og inspirerende at hÞre på .En rigtig god oplevelse. Har vÊret på Rådhuspladsen og inde i Rådhuset flere gange men hun gjorde opmÊrksom på flere detaljer jeg aldrig fÞr har lagt mÊrke til

2026幎5月11日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

KÊre Lise. Caroline er en super guide! Tak for tilbagemeldingen ;)

En skÞn oplevelse med gÃ¥tur og

En skÞn oplevelse med gåtur og historiker-fortÊlling i KÞdbyen, om bydelens oprindelse, og hvad der er foregået fra dengang og frem til i dag.

2026幎5月10日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Hej Amanda. Ja, KÞdbyen er et virkelig spÊndende område; dejligt, du nÞd turen!

God guide der vidste meget

God guide der vidste meget. Kunne godt have savnet mere historie og flere fortÊllinger om steerne

2026幎5月9日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Hej Rikke. Tak for din tilbagemelding!

Fantastisk byvandring i KÞdbyen🍀

Det var en rigtig spÊndende, hyggelig og dejlig byvandring i KÞdbyen.
Det var vores 4. Byvandring og vi glÊder os til den nÊste.
Vores guide Thomas er sÃ¥ fantastisk, dygtig og smilende, bliver simpelthen i sÃ¥ godt humÞr😁

2026幎5月10日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Hej Inge. Vi kan godt forstå, at I er glade for Thomas - han er en fantastisk guide! Hvis I ikke har vÊret på alle hans ture endnu, er her flere muligheder med ham som guiden:
Jernbanebyen
Charmerende Christianshavn
Carlsbergbyen - deles med vores guide Lotte; også en fantastisk dygtig guide
- og når tiden kommer: Julens magi og traditioner - deles også med andre jule-specialister ;)
PÃ¥ gensyn!

Det var virkelig en god oplevelse med

Det var virkelig en god oplevelse med byvandringen 🀗 Fantastisk guide, levende og underholdende, og vi sÃ¥ nogle skÞnne steder, som vi ikke anede eksisterede. Den bedste anbefaling herfra. Vi skal helt klart afsted igen pÃ¥ en af de andre ture! Bedste hilsner fra Tine

2026幎5月8日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Tak Tine - det glÊder os meget!

Tag med på opdagelse i KÞbenhavn

Sammen med familie fra Skanderborg, var jeg på en spÊndende og overraskende tur igennem gyder, passager og gårde. John, guiden, er meget vidende og rigtig god til at fortÊlle relevant om de steder vi ser undervejs.
Byvandring kan kun anbefales!

2026幎5月8日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Tak, Susie. John er en super guide!
Hvis familien fra Skanderborg kommer retur, er her nogle andre byvandringer John også leder:
Byens Baggårde og gemte kroge
Mindelunden
Det jÞdiske KÞbenhavn
Nydelsernes Nyhavn
- og juleturen, når vi kommer dertil....;)

Tak for en rigtig god tur.

Meget dygtig turguide, som talte hÞjt og tydeligt og brugte et pÊnt sprog. Deltagerne var i forskellige aldersgrupper, og guiden formåede at få alle med i den spÊndende fortÊlling. Vores viden om DragÞr og byens historie er blevet vÊsentligt beriget. Vi glÊder os til at booke en tur med byvandring-i-kbh.dk igen i fremtiden.

2026幎5月4日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Godt at hÞre, Ronen - tak!

En gennemfÞrt dejlig oplevelse.

Fint fremmÞde til denne tur. Velforberedt guide, der var både vidende og kunne fortÊlle sjove anekdoter undervejs. Vejret var fantastisk og fik gårdene og passagerne til at vise sig fra sin bedste side.
En gennemfÞrt dejlig oplevelse.

2026幎5月1日

SkÞnt, Ulla - tak!

Havde en skÞn dag i min egen by

Havde en skÞn dag i min egen by! Det var lidt som at opleve den påny. Vores guide John var både vidende og interessant at lytte til. Fik mange historiske fakta som jeg aldrig havde tÊnkt over.

2026幎5月2日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Hvor er det dejligt at hÞre, Kirsten!

Meget interessant tur

Meget interessant tur, med en super guide. Det der gÞr at jeg ikke giver fem stjerner er at det af og til var svÊrt at hÞre enten pga. trafik stÞj, andre stÞjende mennesker eller at ansigtet på vores guide vente hovedet vÊk fra mig, vi var en stor gruppe!

2026幎5月2日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Hej Therese. Vi siger videre til guiden, at hun skal vende sit ansigt mod de lyttede deltagere. Ja, der er meget larm, visse steder...

Kliken

Vi var 4 der den 30. april deltog på turen “Byens Baggårde og Gemte Kroge”, det var en super fin oplevelse, og vores guide Mia talte tydeligt og var meget vidende, så tak til hende

2026幎4月30日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Og tak til dig, SÞren, for de pÊne ord!

Se Kbh på ny måde

SkÞnt at opleve byen på en helt anden måde. Virkelig god og sÞd guide.
Dog er det svÊrt den sidste halvdel af turen at kapere alle de historiske facts.
Vi gÞr det gerne igen

2026幎4月24日

Godt at hÞre, Charlotte

Fantastisk guide

Vores guide var sÞd og venlig samtidig med, at hun var sÊrdeles vidende og god til at formidle denne viden. Hun gjorde sig umage med at få samlet alle, når vi holdt stop.
Dette var vores fÞrste byvandring, men det bliver helt sikkert ikke den sidste.

2026幎4月26日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Tak! Vi glÊder os til at se jer tilbage på en af vores andre byvandringer, Kåre!