Virkelig interessant tur i KÞdbyen. Guiden ved godt nok meget. Han har selv boet pÃ¥ Vesterbro i 30 Ã¥r. Guide talte meget tydelig og selvom vi var en stor gruppe (20 personer), sÃ¥ kunne vi sagtens... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En spÊndende tur, der åbner ens Þjne for alle de ting vi ikke fÞr har lagt mÊrke til i bybilledet. John er en virkelig dygtig guide og formidabel formidler.
Rundviseren fortalte levende og uden manuskript. Da han kender det hele sÃ¥ godt, blev det en meget personlig og interessant rundvisning. Han var Ã¥ben for spÞrgsmÃ¥l og fortalte ogsÃ¥ gerne derudfra. Af... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Endnu en gang fik vi en god oplevelse og denne gang med John som var viden, hyggelig og vÊldig god til at improvicere, da vi undervejs stÞtte pÃ¥ en gÃ¥rd som var optaget af brandmÊnd i arbejde, men sÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores smukke hovedstad, er fuld af fantastiske historier, som hver på sin måde skaber den by og dynamik, som millioner af turister hvert år Þnsker at vÊre en del af. Jeg elsker at gå på opdagelse i byens skjulte kroge, glemte baggårde, finde anekdoter og historiske sÊrheder frem, som jeg glÊder mig til at dele med Jer.
ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
En hel fantastisk oplevelse som vi klart kan anbefale andre.Ser byen fra en vinkel man normalt ikke gÞr.
En fantastisk guide der fortÊller og viser så mange spÊndende steder.
KÞbenhavn fra en vinkel man normalt ikke ser.
Vi kommer igen,

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Vi var på en fantastisk byvandring i indre KÞbenhavn den 25. april 2026 med fokus på byens baggårde, og det var en helt igennem positiv oplevelse. John, som guidede byvandringen, var kyndig, veltalende og underholdende. Det var isÊr fascinerende at hÞre og se de skjulte historier bag de ellers ukendte baggårde. En varm anbefaling herfra.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Havde en interessant rundvisning på Kastellet. HÞrte om historien og livet i hÊren, af en frivillig fra Kastellets venner.
Kan anbefales

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Super fin tur hvor vi så byens baggårde og glemte steder.
God guide som vidste rigtig meget.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Hun var god til at fortÊlle og vidste meget om KÞbenhavn

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Super god tur med en virkelig god guide (Thomas, tror jeg at han hed). Han talte hÞjt og tydeligt sÃ¥ selv min kÊreste, der er meget dÃ¥rligt hÞrende, kunne fÃ¥ noget ud af det. SÃ¥ vi tager gerne pÃ¥ flere af den slags ture. ððð

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Vores guide var super god til at tale hÞjt og tydeligt, og til at vente til alle var samlet. Dygtig til at fortÊlle levende og interessant om de historiske ejendomme og begivenheder.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Engageret og inspirerende tur.
Guiden meget interessant at hÞre på, vidste meget om emnet og afslutning med dejlig frokost på Frderik d 6.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Det var utrolig spÊndende, at se og hÞre om baggårdene. Vi havde en super god guide, som var både vidende og god at lytte til og som var medvirkende til at det var en god oplevelse.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
personlig och kunnig guide - varit i Köpenhamn många gånger men nu fick jag lÀra mig mycket nytt

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
En byvandring i Jernbanebyen. Fin info om fortid, nutid og en usikker fremtid fremfÞrt med humor og personlige betragtninger. God, kompetent og oplysende byvandring.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
En rigtig god oplevelse med en meget vidende guide. SpÊndende tur rundt i det gamle KÞbenhavn, hvor vi blev ledt gennem baggårde, gader og torve, med historiske fortÊllinger fra en meget kompetent guide, som også gav forslag til, hvor man kan finde yderligere information og til steder som man kunne se nÊrmere på, på egen hånd.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Super god fortÊller. Hun talte meget tydelig og var meget entusiastisk. GlÊder mig til nÊste tur som jeg allerede har kik på. :-)

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Jeg havde forventet lidt flere bag gårde.
Guiden var meget vidende, men med så stor en gruppe var det svÊrt at hÞre da hendes stemme ikke var så hÞj og nogen jo kommer til at stå bagest.
Var lidt skuffet.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
SpÊndende rundvisning på Christianshavn og god guide

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Det var en meget dygtig formidler, som viste spÊndende sider af kvarteret vi ikke havde set eller kendte...

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Super fin guidet tur til baggårde og passager jeg ikke kendte selvom jeg har boet i KÞbenhavn i 30 år. Meget sÞd guide, og en stor oplevelse vi gentager hurtigst muligt.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
FÞrste gang vi var på byvandring, men bestemt ikke den sidste gang.
En spÊndende, interessant og flot tur i og omkring områdets baggårde og historie. Stor ros til turguiden som med lun humor, levende fortalte om huse, gårde og meget andet.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
SpÊndende tur. Hun vidste meget. Talte dog lidt lavt.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
âByens baggÃ¥rde og krogeâ med rundviser - og fortÊller - John, var en virkelig god oplevelse. Sikke mange skÞnne baggÃ¥rde og dets historier, vores smukke hovedstad gemmer pÃ¥.
At turen så blev rigeligt krydret med anekdoter og sjove beretninger fra John, gjorde turen ekstra interessant.
SÃ¥ âKig opâ opfordringen er hermed videregivet. Der gemmer sig mange interessante ting, hvis vi lÞfter blikket. Tak til John.