Virkelig interessant tur i KÞdbyen. Guiden ved godt nok meget. Han har selv boet pÃ¥ Vesterbro i 30 Ã¥r. Guide talte meget tydelig og selvom vi var en stor gruppe (20 personer), sÃ¥ kunne vi sagtens... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
En spÊndende tur, der åbner ens Þjne for alle de ting vi ikke fÞr har lagt mÊrke til i bybilledet. John er en virkelig dygtig guide og formidabel formidler.
Rundviseren fortalte levende og uden manuskript. Da han kender det hele sÃ¥ godt, blev det en meget personlig og interessant rundvisning. Han var Ã¥ben for spÞrgsmÃ¥l og fortalte ogsÃ¥ gerne derudfra. Af... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Endnu en gang fik vi en god oplevelse og denne gang med John som var viden, hyggelig og vÊldig god til at improvicere, da vi undervejs stÞtte pÃ¥ en gÃ¥rd som var optaget af brandmÊnd i arbejde, men sÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vores smukke hovedstad, er fuld af fantastiske historier, som hver på sin måde skaber den by og dynamik, som millioner af turister hvert år Þnsker at vÊre en del af. Jeg elsker at gå på opdagelse i byens skjulte kroge, glemte baggårde, finde anekdoter og historiske sÊrheder frem, som jeg glÊder mig til at dele med Jer.
ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
SkÞn byvandringâŠ. Jeg kom helt i julehumÞr og skal uden tvivl med pÃ¥ nogle af de andre turer de tilbyder !

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
En rigtig god tur rundt i indre KÞbenhavns baggårde, med mange spÊndende fortÊllinger fra en svunden tid.
Fantastisk guide, der lige gav det sidste for en fantastisk tur.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Virkelig en dejlig oplevelse kan varmt anbefales

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Jeg var med mine to bÞrn på 20 og 18 år på en julevandring, det var rigtig godt, og informativt. Vi så mange steder som vi ellers ikke ville have set.
Begge mine bÞrn har spurgt om vi ikke skal tage en anden byvandring til sommer.
Vores guide hed John, og han var rigtig god til at inddrage alle i sine fortÊllinger.
Vi ses igen til sommer.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Super hyggeligt, kan varmt anbefalesâ€ïž Vores guide var super god til at fortÊlle historierne

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Rigtig god og hyggelig tur igennem det gamle KÞbenhavn.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Guide var rigtig god til at formidle og udvÊlge historier samt lave en fin fordeling af gang og stop.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Godt planlagt tur med en meget vidende og engageret turguide.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Vidende guide, som fortalte mange gode og spÊndende historier. Han talte hÞjt og tydeligt.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
SpÊndende jule byvandring og fik set nye sider af KÞbenhavn

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Guiden Thomas var super god âŠvirkelig en go oplevelse

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Det var en rigtig god fortÊller/rundviser. Vi fik fortalt rigtig meget historie vi ikke kendte. Vi glÊder os til flere af jeres rundvisninger i foråret.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
SpÊndende og lÊrerigt. God guide. Dejligt at få inspiration til steder man kan besÞge på egen hånd en dag.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Denne gang var vi på byvandring i Carlsberg byen og hvilken oplevelse.
Guiden var behagelig, vidende og morsom.
Vi skal helt sikkert fortsat på flere ture med byvandring-i-kbh!

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
En kÞlig og trist novemberdag blev til en spÊndende dag i selskab med en vidende rundviser i Carlsbergbyen. Med hÞj, klar og tydelig tale blev selskabet fÞrt kyndigt rundt og indfÞrt i stedets historie krydret med anekdoter.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Vi havde en super god guide, som var en helt fantastisk formidler. Vi er klar til flere nye ture i byen.

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
Vi havde en meget interessant tur fra GråbrÞdre Torv igennem mange baggårde. Vores guide John, var utrolig vidende og interessant og gjorde turen endnu bedre med sjove anekdoter.
Kan varmt anbefale turen!

Byvandring i KÞbenhavn ããã®åç
God rundviser, humor, dygtig formidler, let at hÞre
en rigtig fin tur.