Byvandring i KÞbenhavn レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Virkelig interessant tur i KÞdbyen. Guiden ved godt nok meget. Han har selv boet pÃ¥ Vesterbro i 30 Ã¥r. Guide talte meget tydelig og selvom vi var en stor gruppe (20 personer), sÃ¥ kunne vi sagtens... もっず芋る

䌁業が回答したした

En spÊndende tur, der åbner ens Þjne for alle de ting vi ikke fÞr har lagt mÊrke til i bybilledet. John er en virkelig dygtig guide og formidabel formidler.

Rundviseren fortalte levende og uden manuskript. Da han kender det hele sÃ¥ godt, blev det en meget personlig og interessant rundvisning. Han var Ã¥ben for spÞrgsmÃ¥l og fortalte ogsÃ¥ gerne derudfra. Af... もっず芋る

䌁業が回答したした

Endnu en gang fik vi en god oplevelse og denne gang med John som var viden, hyggelig og vÊldig god til at improvicere, da vi undervejs stÞtte pÃ¥ en gÃ¥rd som var optaget af brandmÊnd i arbejde, men sÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. 芳光ツアヌ代理店
  2. カルチャヌツアヌ提䟛業者
  3. 野倖掻動の䞻催者
  4. 高霢者センタヌ
  5. 芳光案内所

圓該䌁業による蚘述

Vores smukke hovedstad, er fuld af fantastiske historier, som hver på sin måde skaber den by og dynamik, som millioner af turister hvert år Þnsker at vÊre en del af. Jeg elsker at gå på opdagelse i byens skjulte kroge, glemte baggårde, finde anekdoter og historiske sÊrheder frem, som jeg glÊder mig til at dele med Jer.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 203ä»¶

レビュヌを曞く

SkÞn byvandring

SkÞn byvandring
. Jeg kom helt i julehumÞr og skal uden tvivl med pÃ¥ nogle af de andre turer de tilbyder !

2025幎12月12日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Tak, Angel - det er vi glade for at hÞre!

En rigtig god tur rundt i indre

En rigtig god tur rundt i indre KÞbenhavns baggårde, med mange spÊndende fortÊllinger fra en svunden tid.
Fantastisk guide, der lige gav det sidste for en fantastisk tur.

2025幎12月6日

Det glÊder os, Elsebeth!

Rigtig god oplevele

Jeg var med mine to bÞrn på 20 og 18 år på en julevandring, det var rigtig godt, og informativt. Vi så mange steder som vi ellers ikke ville have set.
Begge mine bÞrn har spurgt om vi ikke skal tage en anden byvandring til sommer.
Vores guide hed John, og han var rigtig god til at inddrage alle i sine fortÊllinger.
Vi ses igen til sommer.

2025幎11月30日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

KÊre Mona. Hvor er det skÞnt at hÞre, at dine store bÞrn også fik noget ud af det! Vi glÊder os til at have jer med på tur igen til sommer!

Super hyggeligt

Super hyggeligt, kan varmt anbefales❀ Vores guide var super god til at fortÊlle historierne

2025幎11月28日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

KÊre Heidi. Det glÊder os!

Vidende guide

Vidende guide, som fortalte mange gode og spÊndende historier. Han talte hÞjt og tydeligt.

2025幎11月22日

Tak for det, Karen!

Det var en rigtig god

Det var en rigtig god fortÊller/rundviser. Vi fik fortalt rigtig meget historie vi ikke kendte. Vi glÊder os til flere af jeres rundvisninger i foråret.

2025幎11月15日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

KÊre Karina. Godt at hÞre, at I havde en god oplevelse!

SpÊndende og lÊrerigt

SpÊndende og lÊrerigt. God guide. Dejligt at få inspiration til steder man kan besÞge på egen hånd en dag.

2025幎11月15日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Hej Anne. Godt at hÞre, at du er blevet inspireret!

Alt var godt!

Denne gang var vi på byvandring i Carlsberg byen og hvilken oplevelse.
Guiden var behagelig, vidende og morsom.
Vi skal helt sikkert fortsat på flere ture med byvandring-i-kbh!

2025幎11月9日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Hej Britt. Godt at hÞre! Lotte er en virkelig dygtig guide! Vi glÊder os til at se jer på en af vores andre ture - forårets udvalg ligger allerede på hjemmesiden.

SpÊndende og lÊrerigt

En kÞlig og trist novemberdag blev til en spÊndende dag i selskab med en vidende rundviser i Carlsbergbyen. Med hÞj, klar og tydelig tale blev selskabet fÞrt kyndigt rundt og indfÞrt i stedets historie krydret med anekdoter.

2025幎11月8日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Hej Troels. Tak for dine fine ord!

Super god guide

Vi havde en super god guide, som var en helt fantastisk formidler. Vi er klar til flere nye ture i byen.

2025幎11月9日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Hej Peter. Godt at hÞre! Vi glÊder os til at se jer igen;)

Vi havde en meget interessant tur fra

Vi havde en meget interessant tur fra GråbrÞdre Torv igennem mange baggårde. Vores guide John, var utrolig vidende og interessant og gjorde turen endnu bedre med sjove anekdoter.
Kan varmt anbefale turen!

2025幎11月7日

Byvandring i KÞbenhavn からの回答

Hej Anne. Godt at hÞre! John har også en baggårdstur fra Rådhuspladsen til GråbrÞdretorv - måske det var noget?