Middelfart: Sød personale men tydelig pinlig over den mad der blev serveret. Bestilte en medium/rare bøf, første kom som well done, den ville blive lavet om men køkkenet var i tvivl om den skulle have... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Super lækker mad, dejlige lokaler og sød og venlig betjening. Mauritz Silkeborg er absolut et besøg værd, udsigten spiller maks. Det trækker lidt ind fra vinduespartierne og jeg ville gerne have haft... もっと見る
Middelfart afdelingen. Efter nogle skuffende madoplevelser i Kolding og Ribe indenfor den sidste uge, var forventningerne ikke alt for høje. Men en fantastisk oplevelse. Nemt at reservere bord... もっと見る
Middelfart. Rengøring af toiletter er ikke tilfredsstillende. Der lugtede kraftigt af urin på alle 3 toiletter. Restauranten var lidt kold, fremstår sjusket på detaljerne, rengøring mm. og mange plett... もっと見る
Hos Mauritz kan man tage maden med hjem eller nyde den i en af de 4 caféer – her er der nemlig plads til alle! Uanset om man vil drikke kaffe med veninderne, øl med vennerne, spille spil med børnene eller holde forretningsmøder, så står Mauritz altid til rådighed. Mauritz har fokus på bæredygtighed og kvalitet og derfor handler vi så vidt muligt med lokale leverandører som f.eks. kød fra Grambogård, tomater og salat fra det lokale gartneri og boller fra den lokale bager. Desuden har Mauritz også fokus på fairtrade, økologi og dyrevelfærd, så alle samarbejdspartnere lever op til disse krav. Klik ind på vores hjemmeside og find din nærmeste Mauritz
Hovedkontor: Gerritsgade 56, 5700, Svendborg, デンマーク
ネガティブなレビューの 3%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vi ventede længe på betjening ved bordet. Da vi endelig havde bestilt ved den mandlige tjener, fik vi ret hurtigt vores drikkevarer. Men derfra og til vi fik vores nachos, gik der 45 minutter ca - og der var IKKE mange gæster på cafeen. Maden var varm ved servering og smagte udmærket.
Betjeningen var generelt langsom, afrydning ved borde rundt omkring var ringe og imens vi sad der, gik gæsterne fra 2 andre borde pga den lange ventetid på maden.
En tysk familie ved nabobordet var ankommet kort tid efter os og bestile efter os. Deres mad kom til bordet 1 time efter bestilling!
Ved 2 borde udenfor gik gæsterne pga manglende betjening. Hvis det er meningen at man selv skal gå ind og bestille ved baren, når man gerne vil sidde udenfor, så er det Cafeens ansvar at oplyse gæsterne herom - et skilt på bordet med den oplysning gør meget. Så forventer man ikke betjening ved bordet, og ender med at gå skuffet derfra pga en dårlig oplevelse.
Det er simpelthen for ringe... Jeg har ikke planer om at spise dér igen, før jeg hører at betjeningen er blevet bedre - beklager, Mauritz 🤷♀️

Mauritz からの回答
Kom ind og skulle vente måske 1 time på made var klar og vi fik det på bordet, men ikke nok med det var en gang skralde service med lang ventetid så var maden fuldstændig kold, kold nachos, kold pommes, kold burger, så ber vi pænt om at varme det op, men det tager også lige 10-15 minutter imens burgeren blev varmet på 10 sekunder, så brugeren var blevet spist imens nachos stadig ikke var spist, så jeg anbefaler meget at man ikke kommer herover!!!

Mauritz からの回答
Vi spurgte ved bestilling af bord om vi kunne bruge vores gavekort fra Go Dream, hvilket blev bekræftet. Da vi skulle bestille viste vi gavekortet og fik af vide, at vi bare skulle vise det ved betaling. Da vi skulle betale sagde de at de ikke tog imod vores gavekort, så vi var tvunget til at betale for det hele. Chefen blev ringet op men han nægtede, da de gavekort ikke længere kunne bruges fra d.d, hvilket han havde glemt at informere sine tjenere om. Tjenerne fik besked på at nægte at give os noget i kompensation, for at blive vildledt. Den dårligste service til dato - sætter aldrig min fod hos Café Mauritz i Middelfart igen.
Jeg er mildest talt MEGET utilfreds med dagens oplevelse på Mauritz Middelfart.
Jeg ringer i formiddag og booker bord og fortæller her, at jeg har et gavekort fra Go Dream. Spørger om jeg skal oplyse koden, hvilket jeg får af vide, at jeg blot skal nævne den når jeg kommer.
Ved ankomst og bordbestilling spørger jeg igen om de skal bruge koden nu eller bagefter. Får at vide, at det ordner vi blot bagefter, hvorfor vi bestiller maden og hygger os.
Nå. Da jeg så skal betale, så fortæller tjeneren at man fra i dag IKKE kan bruge gavekort fra GoDream, hvorfor jeg skal betale hele beløbet selv!!!!! 🤯
Og på trods af, at jeg har spurgt 2 gange INDEN bestilling af mad, så er der ingen der fortæller mig dette førend jeg skal betale.
Jeg føler mig ret så bondefanget/snydt af jer/jeres personale.
Hvilket ærger mig helt vildt, da både jeres placering og mad egentlig gør at jeg nyder stedet.
Men ikke mere. Desværre 🤷♂️
Og jeg håbede på et nedslag i pris. Men nej. Tjeneren var nemlig på ingen måde imødekommende i forhold til afslag af pris.
Han fortæller, at han tidligere denne dag har haft kunde med et gavekort og et forløb ligesom mit, hvortil chefen fortæller ham i telefonen, at de IKKE kan give afslag på prisen, på trods af, at fejlen er deres.
Dårlig stil. Rigtig dårlig stil.
Over-priced poor quality food.
My girlfriends mother came to visit and we decided to try mauritz in Sønderborg.
We first of all were annoyed at the confusing brunch ordering system. choose 5 of the many items and try to remember them in your head. Wouldve been better with a piece of paper to mark off the items.
None-the-less, the food was the real disappointing part. The eggs were tasteless, no salt and pepper on the table. So had to ask for that. We got yoghurt with our breakfast. No spoon to eat it with, had to ask for that. Which didn't even matter in the end cause the yoghurt had such a disgusting texture we didn't want to eat it.
Additionally, we both ordered fried fish with the brunch and fried fish as a lunch meal (stjerneskud). The fish should have been gold brown. As fried fish normally is. The wash soggy and LITERALLY white. As if they threw it on the pan for 10 seconds and called it a day.
After we payed we complained about the terrible food quality, but the young teenagers running the place didnt really care. They are just there for a paycheck.
All-in-all, i live right across the street from mauritz in Sønderborg. I will assure that i never step foot into that cafe again and when all friends and family come to visit i will ASSURE that we NEVER choose marutiz.
Cafe Mauritz Fredericia
Har været rigtigt glad for komme på cafe men når chef ikke er der bliver det en øv oplevelse desværre
På mors dag må jeg selv spørge efter 30 min om vi må bestille noget mad og det var ikke fordi vi komme da der var fylde huset
Den 18 maj holde vi min søn 25 år og der havde vi bestille bord og fortalt det var hans fødselsdag og vil gerne have flag på bord for ham og det komme på bord efter vi havde spurte efter det
Vi får bestille mad og min mad er koldt
Jeg har bestille pasta med tigerrejer
Den først tallerken er det kunne tallerken som er varmt
Fortælle dem jeg ikke vil spise koldt mad der kommer en nye tallerken inden med en koldt tallerken og lidt varme mad der ikke smager godt når det ikke er varmt øv øv
Det gjorde de andre var færdig med at spise da jeg skulle til at have mad
Vi vil gerne have haft en hyggelig aften på cafe men valgte at gå og da vi skal betalt siger den samme person som havde tage vores tallerkner væk og kunne se der ikke var spiser meget mad det var da godt vi fik 25 % det bleve ikke den god aften som vi havde lagt op til med masse af god mad /desserter /drinks en lørdag aften på cafe for min søn

Hej café Mauritz.
Jeg har flere gange uden held og svar skrevet øvrige henvendelser til jer da jeg har en klage.
Jeg besøgte d. 21.04 kl 13 jeres restaurant med min kæreste.
Vi havde et gavekort med på 299,-
Vi sad ved bord 34
Vi bestiller burgere og får dem. Der sidder nogle tjenere og snakker da der ikke er andre at betjene. Den ene unge venter på at skal møde ind.
Da vi får vores burgere begynder de unge og snakke om at den ene har fået stafylokokker på sit ben og hun har store betændte bylder.
Vi sidder fuldstændig og har mistet appetitten. Min kæreste sidder dog med ryggen til, men dette emne egner sig IKKE foran kunder!
Det går helt galt da hun begynder og tage sit ben op og vise det på bordet.Vi har ellers før været store brugere af café Mauritz. Men det her var grænsen. vi efterlod en masse mad da vi ikke havde mere appetit!
Vi er blevet betjent kl. 13:36
Vi var i dag d. 9 maj 4 Pers. på Mauritz Svendborg for at fejre min svogers fødselsdag og spise brunch. Vi bliver mødt af en venlig tjener der viste os til et bord udenfor. Her gjorde vi opmærksom på, at vi havde 2x Morebox gavekort til brunch som vi gerne ville bruge. Til det siger han at det var så fint og det ordnede vi bare ved betalingen. Da min svoger og jeg går ind for at bruge de 2 gavekort bruger hun først mit kort der fint går igennem, men da min svoger skal bruge sit bliver der meldt fejl på kortet og vi får fortalt vi skal kontakte Morebox da de ikke kan gøre noget. Vi bliver herefter bedt om, at betale det resterende beløb. Vi står fortsat uforstående overfor den manglende hjælp, men min svoger vælger at betale det resterende beløb. Jeg vælger herefter, at fortælle tjeneren at til en anden gang kunne det være rart, at der blev tjekket op på gavekortene inden betaling. Her svare tjeneren, at det gør man normalt også inden man overhovedet får et bord. Jeg fortæller hende så, at vi informerede den mandlige tjener om gavekortene, men fik fortalt at det tog man ved betaling. Her vælger hun at sige, nå men det må være hans fejl. Der burde være en enighed blandt tjenerne om, hvordan man benytter disse gavekort. Efter denne oplevelse kommer vi i hvert fald IKKE tilbage til Mauritz i Svendborg.
Mauritz Skibhusvej.
Kunne jeg ha givet færre stjerner havde jeg gjort det.
Var i eftermiddags, som mange andre søndage forbi og skulle købe 2 café latte samt 2 små boller….pris 159kr.
Gør opmærksom på at jeg har et gavekort på 399kr fra gogift.
Det bliver sagt at de jo ikke kan udbetale rest beløbet, det er helt fint, kommenterer jeg, det bliver jo bare brugt næste gang.
De taster kort og beløb ind, jeg spørger så hvor meget der i grunden et tilbage på gavekortet…..det er brugt op siger den unge dame bag disken.
Hvad det kan da ikke passe, det var på 399kr, ja siger hun, men jeg sagde jo at jeg ikke kunne give dig pengene tilbage.
Nu bliver jeg vred, hvem pokker tror hun jeg er, en klaphat der er villig til at betale 400kr for 2x-latte og 2 små boller…
Hun fortæller tillige at de ikke må trække beløb fra gavekort, men at hele kortet skal bruges på engang…
Da jeg så stadig ikke vil acceptere deres, i mine øjne nærmest snyd, er der straks en anden medarbejder der træder til og forsvarer hende…..jeg er målløs, det er jo helt galt at forvente at nogen vil finde sig i det !!!
Enden blev at jeg måtte betale kontant og ikke bruge noget af mit gavekort….jeg er rystet og det sidste ord er ikke sagt i denne sag.
Så slået i kassen er et salg på 159kr, men indgået kontant er 399kr…..
Da i jeres svar fratager mig muligheden for atvsvare tilbage, må jeg gøre det ved at redigere her….
Nej jeg blev ikke oplyst om at i ikke ville udstede et rest tilgodehavende på gavekortet, det i gør er i mine øjne tyveri !!!!! Hvor svært det være at udstede et tilgodebevis fra kassen, jeres medarbejder sagde faktisk at det havde i fået besked på at i ikke MÅTTE gøre, jeg vil gå videre til forbruger ombudsmanden med denne sag !!

Svendborg
Al for lang ventetid , tæt på en time inden vi fik maden. Og der var ikke travlt skal lige siges ! Men maden var rigtig god , varm og frisk lavet , incl brødet som også var lunt og godt.
Desværre viser det sig at regning slet ikke var min , vi sad ved bord 10 og fik regningen fra bord 22 , så det dog først senere !!!
Det var en rigtig rigtig god burger (bacon og ost) og deres milkshake var bare klasse service var også 10/10
Ikke den bedste oplevelse - meget langsom betjening - får ikke ryddet borde - maden ok men ingen jubel og dårligere end andre caféer i den prisklasse - får serveret dressinger i små bægre med låg i plast - som dem i pølsevognen - ikke særligt hyggeligt og ret uprofessionel - ikke et sted jeg tænker at besøge igen
Var der med min mand - vores datter og søn - min mand betalte hvis i ikke kan finde ud af om vi har været der.
Vores datter reserverede bordet til kl 14.00 og vi kom lidt før og startede med nachos
Jeg har været stoppet på fortov, og en ung mand og en pige spørg hvis jeg kun tænke mig et gavekort til bruge i deres cafe og jeg ved jeg kun har bare sagt nej tak .Men så sagt jeg ja tak, pigen spørg hvem jeg mig vil inviter til en kop og jeg svaret hende. Igen MEN hun eller ham fortæl mig ikke det bliver optaget og lagt ude på TIK TOK. Meget dårligt. God reklamer for dem, gavekort var på 50,kr hvor mange folk har de fuppet på den møde, Efter jeg har set reklame på social medie følge jeg
efter min mening de har krænket min privat liv,
Mauritz Frederica.
Ikke en fantastisk oplevelse. Havde bestilt bord, fik dog først mad efter 1 time. Maden er god, hvis man kan lide tørt salat, og frosne bønner. Der var ikke mange gæster, så kan ikke være årsagen til det. Ville gerne have haft kaffe bagefter, men det kunne vi ikke nå, da vi skulle i bio. Kommer ikke igen.

Mauritz からの回答
Tak for lækker mad. Mega gode pommes frites og smilende og sød personale
MAURITZ SØNDERBORG
endte med en opgang mad forgiftning, efter mit besøg her. Det var ikke mit første besøg hos jer, da jeg normal kommer og får en kaffe. Jeg vil dog aldrig mere spise hos jer eller komme efter hvordan i “håndterede” min henvendelse angående mad forgiftningen.
Vi var på Café Mauritz i Svendborg. Super god service! Rigtig søde tjenere og lækker mad. Vi kommer snart igen :)
Kom til Mauritz Svendborg i går kl 18 , fik givet vores bestilling 2 bruger og drikke vare , da kl var 19.35 … havde vi ikke fået vores mad endnu .
Fik serveret den mest ulækre softice til dato. Og da jeg så påpeger det så siger tjeneren bare velvidne at det vidste hun faktisk godt fordi at de har haft nogle problemer med deres softice. Og så forventer man da en eller anden form kompensation når de vælger at servere fordærvet mad .. men de slettede bare softicen. Ja tak. Spiste den jo ikke. Det er da dårlig stil. Og det var i Fredericia.. resten af maden var egentlig super lækker men den softice har givet mig en hel dag med dårlig mave 🤮
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。