ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
God dag i sommerlandet 3/8-22. Og ja, det virker noget slidt i kanterne; men forlystelserne virker ok, og nÃ¥r vandcyklen piber vÊlger vi bare en anden. Og med parken fuld af gÊster synes vi faktisk... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Var pÃ¥ Sommerland SjÊlland âGÃ¥rdhavens Streetfoodâ Drikkevare: 2 Þl DKK 138.00 !!!!!!!!! Mad portioner mindre end RÞrvig Street food - boder der var lukket. Maden smagte ok - Þllet var halvlunket... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget dyrt i forhold til det som man kan nÃ¥, der er alt for mange mennesker lukket ind sÃ¥ kÞerne er for lange - pools fyldt op. Vi havde kÞbt all inclusive - drikkevarer kan du kun fÃ¥ hvor de sÊlge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bade-, skov- og sjovtur for hele familien.Kom og besÞg Den blå lagune SjÊllands stÞrste badeland, Vildmarken en westernby med sjov og ballade, Miniland det perfekte sted for de mindste, Picnicland benyt gratis vores kÊmpe grill, Racerland for store bÞrn og voksne med benzin i blodet. Amazonas sejl en tur blandt de farlige krokodiller, SvanesÞen tag en tur i robåde eller kano, Minigolf hvem er familiens nye prospiller og de nye boberboats, prÞv krÊfter med venner og familie. Mere end 60 forskellige aktiviteter - og du har adgang til dem alle når entréen er betalt.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Superdyr og meget dårlig mad!
Det er gået 5 mdr siden vores tur til sommerland sjÊlland, men jeg har udsat at skrive da jeg har svÊrt ved at lÊgge negative anmeldelser.
Her er vores historie og oplevelser.
Vi valgte at tage toget, da jeg i Juli 2025 valgte at leje et shelter i sommerland sjÊlland( herefter kaldet sj )
Vi skulle have en uforglemmelig ferie, mormor og barnebarn.
Vi havde slet ikke oplevet regn under vores tog tur, men da vi stod af toget ved Sj stadion, var der en meget stor vandpyt (ca 10m - 4m i omkreds og 5 cm dyb). Denne vandpyt spÊrrede hele indgangen til sj. Der var ingen vej udenom, som så desvÊrre endte med at mine sko blev helt gennemblÞdte. Ved indcheckningen stod en mand og trak på skuldrene med et smil 'Ja, vi har lige haft et regn skyll' siger han beklageligt.
Jeg er nu lidt små irriteret og siger 'Det kan ske, men det er da en ugÊstfri måde at modtage sine gÊster på,...hvorfor gÞr I ikke noget ved det?'
...jeg fortsatte..'Hvis virksomhederne ikke kan overskue at kontakte en brolÊger, så kan I da som det mindste lÊgge grus eller gummimåtter ud.' sagde jeg. Han smilede stadig. Det virkede provokerende der jeg stod med våde sko uden at have ekstra sko med i bagagen.
Det var en dårlig start, men det skulle ikke ÞdelÊgge vores tur. Jeg er meget positiv af natur, så på trods af gennem våde sko, havde jeg stadig 'ja' hatten på.
Da vi lidt senere skulle spise, gik det op for mig at man ikke kunne få almindelig rimelig mad på området. Da vi havde valgt at toget, kunne vi ikke bare kÞre ind til en restaurant e. lign for at spise.
Sten hårdt morgenbrÞd....resten var takeaway...meget dårlige mad forhold.
Der var et område nord for parken med dyr og ulÊkker mad. Jeg troede dagen var reddet da jeg spottede en bod med Thaimad, det er min favorit, så jeg stillede mig i kÞ. Da det var min tur, kom jeg til at kikke ned på nogle "bÞtter" med fÊrdig skåret grÞntsager, de var bestemt ikke fra idag (tÊnkte jeg). I en af bÞtterne
lÃ¥ nogle meget slimet og brune bÞnnespirer. Nu kunne jeg ikke lade vÊre med at pege pÃ¥ dem og spÞrge. Bruger du disse i maden? Han kigger flabet pÃ¥ mig og siger 'de smager godt i panang' ð³ Ãrlig talt, har de ingen Êre eller moral??
Da jeg fortalte om denne oplevelse i receptionen/ informationen, var svaret 'det har vi ikke noget at gÞre med, det er ikke os. Nu er det jo sj som har lejet pladsen ud. Tror Sj på at der ville stå madvogne med takeaway nord for parken, hvis sommerlandet ikke lå der??
Disse madvogne betaler dyre dommer for at stå der, og sj er tydeligvis ligeglade med hvad der bliver lavet af "mad" og hvordan deres egne gÊster bliver behandlet.
Vand landet holdt vores humÞr i top, men også her var der sprÊkker i fundamentet,
ja, fysiske sprÊkker. TankevÊkkende da personalet lige havde fortalt os at vand landet var nyrenoveret.
...
Jeg har selv ejet 2 virksomheder og har vÊret selvstÊndig hele mit liv, har derfor en del erfaring med drift, kundeservice osv...så jeg ser ting som ikke alle lÊgger mÊrke til.
Det er betryggende når man på deres hjemmeside kan lÊse at Sj er familieejet.
...men hele konceptet bÊrer prÊg af at det ikke bliver familie styret.
Her bliver det ikke krÊset for nogen, man kan ligefrem mÊrke grådigheden og den manglende respekt for gÊsterne.
Jeg ytrede mig lidt til personalet, men det virkede som om de gik på glas, for ikke at miste sit arbejde. Det var ikke rart.
Superdyr og meget dårlig mad!
Jeg kunne blive ved, da hele ferien var prÊget af kedelige oplevelser, men jeg stopper her.
Jeg kan anbefale en endagstur, udelukkende pga vandlandet, man kan evt tage sin egen mad med.
Overnatning uden en bil? Det kan jeg ikke anbefale, det er et mindre mareridt. ...Beklager.
-----------
Opdateret 14-12-25
Tak for dit svar.
Vi starter fra begyndelsen...
Manden ved indgangen var nok ikke uinteresseret, men mere opgivet og beklemt. Har han mon gjort jer opmÊrksom på det?...flere gange, uden resultat?
Vi kendte ikke området, vi var turister her. At jeres information ikke gjorde mig opmÊrksom på, at det ville vÊre så nemt at tage toget for at finde en rigtig restaurant, er beklageligt.
...supergod kundeservice ðð»ð
...men vi kom ellers for at besÞge sj.
Selv om du skriver det, så har I ikke ingen rigtig restaurant. I har takeaway, også var der mulighed for at få noget morgenmad, dog med hårdt brÞd...som skulle spises på tid!
Jeg var hele vejen rundt i streetfood og der var dårlig mad alle vegne. TrÊmÞblerne var meget våde og sugede godt med vand da de var pil rådne.
Send "spioner" ind og find ud af om ikke jeg har ret...altså hvis du er interesseret.
Dette er ikke bare mine fÞlelser, jeg kom i kontakt med flere der havde lignende historier, og jeg har også selv flere.
Det kan i sidste ende betale sig at krÊdse rundt om gÊsterne, det er dem I lever af
Med håb om forbedring ...glÊdelig Jul

Manglende vand
I skal virkelig huske at have vand tilgÊngeligt for jeres kaniner. Hver gang jeg er i Sommerland (mange gange i lÞbet af sÊsonen), er beholderne enten knas-tÞrre eller med meget lav/beskidt vandstand. En gang i denne sÊson har jeg fundet to dÞde kaniner og et par dehydrerede.
Bestemt ikke overrasket over deresâŠ
Bestemt ikke overrasket over deres ydelse og service: Det anbefales bare ikke til nÊr venner el. Familie. Puuhaa

Sommerland SjÊlland ããã®åç
Tak for en fantastisk dag
Tak for en fantastisk dag. Vi deltog med veteran stÞtten og havdeen skÞn dag. FÃ¥r vi rÃ¥d sjal vi have sÊson kort nÊste Ã¥r. Det er lÊnge siden vi har haft sÃ¥dan en god dag, rolig og afslappende til trods for skader ð
Overordnet set en god dag
Overordnet set en god dag. Vi var der nÊsten hele dagen, og der er stadig ting, vi ikke nåede at se.
Det er helt sikkert til mindre bÞrn, men jeg synes også som voksen det har vÊret fint at gå rundt derinde.
PÃ¥ pluslisten:
- mange forskellige aktiviteter, både kÞrende forlystelser og andet = korte kÞer
- mange hyggelige kroge
- mange rygezoner
- masser af borde/bÊnkesÊt
- god plads (dog ikke i minilegelandet, men ellers)
- ok priser
- ok udvalg af mad
PÃ¥ minuslisten:
- der var mange(!) hvepse og det så ikke ud til at man gjorde noget for at forsÞge at nedbringe det.
- som tyk er man afskÃ¥ret fra at prÞve en del (bl.a. sammen med sit lille barn). Dette har jeg ikke prÞvet fÞr og endte jo naturligvis med at blive et kÊmpe minus i min bog - og er nu en erfaring givet videre til andre ð
Så alt i alt en god dag. Det var virkelig Êrgerligt at vÊre så begrÊnset som tyk, men det er et besÞg vÊrd med små bÞrn.
Fik lus efter at have prÞvet go-karts
Min datter og jeg fik lus med hjem. Det begyndte at klÞ i vores hår om aftenen efter besÞget hos jer.
Vi prÞvede go-karts og da det er lÃ¥ne hjelme fik vi de smÃ¥ kryb med os hjem ð£ ad. Ved ikke hvad man kan gÞre ved problemet, men det er da noget der skal gÞres noget ved.
FÞrste, men ikke sidste besÞg
Det er vores fÞrste besÞg i sommerland SjÊlland og det var lidt med bange anelser, da jeg bookede inden at have lÊst på Trustpilot.
Der må vÊre rettet op på kritikken, for vi har kun oplevet positivt. Vejret er ikke med os, i de tilfÊlde kan hytterne med spa anbefales. Det var vidunderligt med varmt spa efter en lidt kold fornÞjelse i vandland.
Hytterne er gode (i hvert fald nr. 200) og afsindigt tÊt på både park og lÊkkert streetfood.
Har kun mÞdt sÞdt personale, vil isÊr fremhÊve den sÞde kvinde der sidder i âhytte tjek indâ.
Priserne på mad, legetÞj mm. er vÊsentligt under niveauet vi kender fra andre forlystelsesparker.
Vi er begejstrede og kommer igen!
3 af de bÊrende forlyster var ude afâŠ
3 af de bÊrende forlyster var ude af drift, hvilket ikke fremgik af hjemmesiden.
VÊlger klart en af SjÊllands andre forlystelser fremtiden.

Vildkatten virket ikke
Vildkatten virket ikke, der var nÊsten ingenting for teenagere, deres hytter var ok, udover grillen var ved at gå fra hinanden og servicen i kÞkkenet var slidt og nÊsten ubrugelig. Generelt enormt skuffende når man har betalt så meget for 3 dage.
TilgÊngelig var morgenmaden rigtig god og dejlig betjening.

Sommerland SjÊlland ããã®åç
Jeg skulle nok have kigget herinde fÞrâŠ
Jeg skulle nok have kigget herinde fÞr jeg bookede ophold med 3 bÞrn på 8, 9 og 14. Jeg havde ikke set nogle steder på deres egen hjemmeside at de forlystelser der var, er for helt små bÞrn og super kedelige for mine 3 unger der ellers tog en stor ja hat på.
Den forlystelse ungerne havde glÊdet sig mest til var vildkatten, men den var for det fÞrste lukket. Og for det andet skal man vÊre 140 cm for at prÞve. Så mine på 8 og 9. Var fanget imellem aktiviteter for helt små, eller voksne på 140 cm. Og den Êldste sÞn var både for stor hÞj og tung til det meste.
Vandlandet er mega sjovt og masser af forskellige aktiviteter til forskellige aldre og nok de 3 stjerner vÊrd (der var nemlig ALT for fyldt i bassiner og rutsjebaner de her to dage der var ikke rigtigt plads til os) samlet set falder vi ned på 2 stjerner da det samlet ikke en er tur på 4 timer hver vej vÊrd og knapt 5000 kr.
Man skal også lige vÊre OBS på at hvis man kÞber det her pizza buffet som vi gjorde så skal man have spist fÊrdig inden 19. Da spisesteder uden for street food lukker samtidigt med parken kl 19.
Når parken lukker kl 19 dÞr alt og dage. Slutter meget brat. Der godt nok åbent nede i steeet food for mad og drinks Þl osv. Men der ikke noget for bÞrn. En lille bitte legeplads oppe i camping plads enden, også for helt små bÞrn.
En anden lille ting jeg Sys pressede mig. Var at ingen ekspedienter benyttede handsker på i de forskellige is kiosker mm. De unge mennesker stod og tog imod kontanter og direkte over og holde med de beskidte hÊnder på folks isvafler fx. Det ik godt nok. Når man laver mad/is mm til andre skal der altså handsker på.
2 stjerner og aldrig igen Zzzzzz.
Meget dyrt i forhold til det som manâŠ
Meget dyrt i forhold til det som man kan nå, der er alt for mange mennesker lukket ind så kÞerne er for lange - pools fyldt op.
Vi havde kÞbt all inclusive - drikkevarer kan du kun få hvor de sÊlger mad - salat baren havde udsolgt kl. 16 2 timer fÞr lukketid - og alt for lidt personale til madbarer hvor man skal stå i alt for lange kÞer.

Sommerland SjÊlland ããã®åç
Vi har vÊret der et par dage
Vi har vÊret der et par dage. Virkelig hyggeligt. Spec., for mindre bÞrn. Fint pool område. Fair pris. Tag afsted

Sommerland SjÊlland ããã®åç
Overpris på indgang og kun for småbÞrn
Vandlandlandet er godt og det er mange gode spisemulighedet til Ok priser.
Men det er kedeligt og ikke for store bÞrn.
Syntes indgangsprisen er hÞj taget i betragtning af, at man kan komme i Djurs sommerland til 320kr,
Hilsen et par jyder

Sommerland SjÊlland ããã®åç
Parken er primÊrt for de mindre bÞrn
Parken er primÊrt for de mindre bÞrn. Vores sÞn på 9 syntes kun go kart var interessante. Har du bÞrn på maks 6 år er parken god. Den store rutsjebane var lukket, den havde knÊgten ellers set frem til. Badelandet kan jeg ikke udtale mig om da vi opgav, pga den var overfyldt. 350kr pr person er lige i overkanten.

Vi var i Sommerland SjÊlland i gÃ¥r 6âŠ
Sommerland SjÊlland
Svar til Sommerland SjÊlland
Vi blev ikke informeret på hjemmesiden, om at Vildkatten er ude af drift, dette har jeg billede af fra hjemmesiden.
Dette burde stå på forsiden, burde ikke skulle kigge flere sider igennem, for at finde denne vigtige information.
Vi var i Sommerland SjÊlland i går 6 personer. Vores bÞrn er fra 9-13år
Ungerne glÊde sig til at prÞve den eneste rigtig vilde forlystelse.
Den var sÃ¥ lukket og Ã¥bner fÞrst igen d.28/7 sÃ¥ der var 3 meget skuffede bÞrn ð
Har vÊret inde og lÊse op på regler.
Her står der, at det skal informeres til gÊsten, inden kÞb af billetter samt det skal fremgå på hjemmesiden. Det var det ikke. Har taget foto af hjemmesiden og skilt på forlystelsen.
En ting er hvis forlystelsen går i stykker på dagen, men at man allerede ved at den fÞrst kommer op og kÞre igen 5 dage efter, det er ikke ok. Hvis ikke der kommer noget ud af denne anmelde, går jeg videre med det.

FÞrste og sidste gang
Stedet henvender sig primÊrt til mindre bÞrn. Prisen er hÞj ift. hvad parken tilbyder og parkens/karrusellernes stand. Medarbejderne virker forvirret og kunne ofte ikke hjÊlpe, der gives forskellige informationer. Er også under al kritik at man som besÞgende kan stå og vente 20-40 min. på at kunne prÞve karuseller fordi de fÞrst skal gÞres klar og afprÞves, dette burde at vÊre gjort inden parken åbner! Mange karuseller kÞrer ikke grundet vejret, så mange var lukket/virkede ikke på fÞrste dagen, på anden anden hvor vejr og forhold var forvÊrret kunne de godt prÞves. Badelandet var fint og stort. Feriehytten var fin, men rengÞringen var dårlig.
Sommerland SjÊlland er hyggelig ogâŠ
Sommerland SjÊlland er hyggelig og bÞrnevenlig. Når man er afsted med 4 små bÞrn, er der gode forlystelser til dem.
Jeg vil give kÊmpe ros til livredderne i badeland! Hold op en hurtig reaktion fra dem! Min sÞn på 6 kom til skade med skinnebenet og var tÊt på at knÊkke knoglen. De var simpelthen så sÞde og profesionelle og bedst af alt var de gode til bÞrn! Så tusind tak til jer! Jeg håber i ser dette så jeg kan takke jer endnu engang!

Dyrt dyrt dyrt
Dyrt dyrt dyrt, selv med 10% rabat kostede det omkring 1600 at komme ind, fuldstÊndig crazy. Godt vandland, havde det ikke vÊret for vandlandet ville det godt nok vÊre en kedelig park at besÞge.

Sommerland SjÊlland ããã®åç
Det var den vÊrste oplevelse alt varâŠ
Det var den vÊrste oplevelse alt var Þdelagt eller virkede ikke personalet var fuldstÊndig ligeglade med der var affÞrring og tis ud over alt på toiletterne sÊtter aldrig mine ben på det sted igen

Sommerland SjÊlland ããã®åç
AAAAAALT for dyrt i forhold til hvadâŠ
AAAAAALT for dyrt i forhold til hvad der er af oplevelser.
Det er 85% legeplads og 15% forlystelser.
NÊsten samme pris som Tivoli eller Bakken.
Der er langt biligere og bedre alternativer til den pris.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ