レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg var afsted med min familie i gÃ¥r. En baby pÃ¥ 16 mÃ¥neder og en pige pÃ¥ 9. Der var til en hver alder og det var mega hyggeligt trods regnen. Jeg syntes forlystelserne er fede, isÊr sÞlÞven.... もっず芋る

De siger at de har handicap politik, det gÞr at bÞrn/unge med problemer med tÃ¥lmodigheden ikke kan springe over kÞen medmindre de har deres ledsager med. SÃ¥ det ÞdelÊgger deres selvtillid, da de ska... もっず芋る

Jeg er meget skuffet over min oplevelse. BonBon-Land sÊlger billetter til fuld pris den ene dag, for sÃ¥ allerede dagen efter at sÊtte dem ned til 199 kr. Der er ingen mulighed for at fÃ¥ refunderet... もっず芋る

Vi har haft en dejlig dag i BonBon-Land De skal have stor ros for den mÃ¥de, de hÃ¥ndterer gÊster med handicap pÃ¥. HensynsarmbÃ¥ndet fungerer rigtig godt, og det er nemt at finde ud af, hvor man skal... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 40ä»¶

レビュヌを曞く

Ikke god

Meget dårligt oplevelse kÞrerne var remlig korte men man formodet stadig at stå i kÞ i over 1,5 time hvor stÞrste delen bevÊget man sig slet ikke, det også noget falde fÊrdigt noget

2025幎8月30日

Skammeligt Bonbonland. Det var sidste gang

For 7. gang i trÊk ankom vi 4 bÞrn og 6 voksne. Billetterne var kÞbt online. Har kun 1 gang tidligere oplevet en så overfyldt park (1 gang ankom vi samme dag som Frellsens HÊr havde et arrangement). I går var det et stort spild af penge. Alt for lange kÞer til alt (herunder ishus hvor kun 1 stakkels medarbejder skulle betjene en meget, meget lang kÞ). Simpelt hen ikke i orden at der ikke mandes op i forhold til antal besÞgende. Yderligere var både Svend svingarm og albatrossen ude af drift. Dette forhindrede dog ikke den "grådighed" der efterhånden er kendetegnende for BonBonland. Kunne lÊse et andet sted at nogle havde fået 25 kr retur pr billet ved indgangen som et plaster på såret, grundet mange gÊster og forlystelser der ikke kÞrte. Vi kÞrte hjem med bÞrn, der var mega skuffede over ikke at have kunnet prÞve de 2 forlystelser der var ude af drift. Når man så tÊnker på at der fra BonBonland blev meldt ud at de var gået glip af 2x1,5 mio i omsÊtning de to dage de måtte lukke pga regn så burde de måske med en omsÊtning af den stÞrrelse have haft råd til at kompensere besÞgende for de gener der er når man hovedlÞst lukker for mange mennesker ind. Har nu spildt 10 min på mit sure opstÞd, som jeg godt kan fornemme intet Êndrer men havde virkelig brug for at advare andre. Og kan jeg med min anmeldelse anspore andre familier til at bruge deres penge i en anden forlystelsespark så er min tid ikke helt spildt. Jeg er sgu sur. Har brugt over 3.000 på den tur. Skammeligt BonBonland.

2025幎8月16日

Parkering

Vil lige som mange andre lige få lidt luft. Fik også en p bÞde på 300kr da deres smarte system snyder folk ved at lÊse nummerplader når du kÞre ind men ikke kÞrer ud. Der var åbenbart skilte der hvor der skulle scannes en koden men den stod åbenbart kun et sted. Så det var sidste gang at jeg kom i bonbon land. Det er jo i forvejen dyrt nok.

2025幎7月7日

HÞflige forslag til BonBon land

HÞflige forslag til BonBon land:
1. Informer om parketingspriserne så man ved hvad det koster
2. Fjern bamseboder som frister og skuffer bÞrnene
3. Invester i renovering så fx sejlturen ikke er en pinlig oplevelse
4. SÊt en hÞj standard for mad. Vis bÞrnefamilier hvad sunde madvaner er og hvor godt det kan gÞres for et rimeligt budget. Overvej evt at få et streetfood områder som i sommerland sjÊlland.
5. GÞr mere for at fejre jeres legacy. Del små slikposer ud ved indgangen så man forstår hvad bonbon oprindeligt kom af.
6. FortsÊt jeres shows. Super godt.
7. VÊr de fÞrste til at lÞse kÞ-problemet. Lav en app som giver en afgangstid til forlystelserne.
8. Skab aktivteter som man kan bruge i ventetiden: bonbon dyr, ansigtsmaling, legestationer osv. Og opsÊt flere ventebÊnke.
9. Lav et lyddesign. Spil lav, behagelig musik på tvÊrs af parken som er centralt styret. I har det men det er ikke konsistent.
10. FortsÊt medarbejdernes gode og glade indstilling.

I har noget godt men det krÊver lidt mere kÊrlighed.

2025幎8月10日

Bliv vÊk

Hold da op et spild af penge og tid og hvorfor skal alt ting vÊre så dyrt inde i Bon Bon Land spark til en bold 30 kr for et spark og 30 kr for et kast med en basketball hvem finder på de vanvittige priser og heldigvis havde vi madpakker med selv for hvor så maden dog kedelig ud og selfÞlgelig også til helt vanvittige priser alt er slidt og flere forlystelser virkede ikke så spar jeres penge og bliv vÊk.

2025幎8月5日

BONBON-LAND TAGER OVERPRRIS

Jeg skriver for at udtrykke min store utilfredshed efter mit besÞg hos jer. Allerede ved ankomst blev vi mÞdt af en parkeringsafgift pÃ¥ 61 kr., hvilket virker uforholdsmÊssigt hÞjt – isÊr nÃ¥r man efterfÞlgende betaler 638 kr. for to billetter til en voksen og et barn.

Vi havde forventet en dag med masser af oplevelser, men desvÊrre blev vi meget skuffede. Flere forlystelser var lukket, og en anden oplevede tekniske problemer og var ude af drift i lang tid. Dertil kom, at der kun blev kÞrt én vogn ad gangen pÃ¥ flere forlystelser, hvilket betÞd ventetider pÃ¥ op mod 50 minutter – for blot én tur.

Det hele virkede uorganiseret og nedslidt, og stemningen bar tydeligt prÊg af utilfredshed blandt andre gÊster også. Havde jeg vidst, at oplevelsen ville vÊre af så lav kvalitet, havde jeg aldrig valgt at besÞge stedet.

Jeg hÃ¥ber, I tager denne feedback alvorligt og overvejer, hvordan I kan forbedre oplevelsen for fremtidige gÊster – bÃ¥de hvad angÃ¥r drift, service og prisniveau.

2025幎7月31日

SÞdt personale – trist park

BesÞgte BonBon-Land i dag med min sÞn på 6 år.
Det mest positive ved oplevelsen var det super sÞde og imÞdekommende personale – stor ros til dem! Det er ogsÃ¥ den eneste grund til, at parken fÃ¥r 3 stjerner (Ellers ville det have vÊret 1-2 stjerner).

DesvÊrre er der en del negativt at nÊvne:
– Jeg fik den mest smagslÞse og kedelige cheeseburger i Cowboyland.
– Flere forlystelser var ude af drift (vi fik dog 50 kr. i godtgÞrelse).
– Parken fremstod generelt meget slidt og trÊt. Det siger en del, nÃ¥r man ikke engang gider udskifte rÃ¥dne og manglende plader i det hÞjeste tÃ¥rn ved Slaraffenland – det fÞrste indtryk, alle fÃ¥r.
– Der var snavs og skidt i hjÞrnerne af flere forlystelser (toiletterne var dog pÊne).
– Mange af parkens maskotfigurer havde afskallet maling og trÊngte tydeligt til vedligeholdelse.
– Lykkeposerne indeholdt kun billigt og ligegyldigt legetÞj – ikke engang en lille pose BonBon-slik, som man ellers med rette forventer, nÃ¥r det er hele parkens varemÊrke. Det fremstod slÞvt og uoplagt og afspejlede desvÊrre meget godt resten af parkens udtryk og indhold (med undtagelse af det sÞde personale).
Som afsluttende bemÊrkning sagde min sÞn, da vi kom hjem, at der var for langt derhen og at der var for få sjove ting han kunne prÞve.

En park, der desvÊrre har set bedre dage.

Opdatering: 30-07-2025: Den ballonpumpe der kom med i lykkeposen er nu gået i stykker efter 1 dag. Billigt bras. Det kan Bonbonland ikke vÊre bekendt over for bÞrn.

2025幎7月29日
自発的なレビュヌ

Fjern jeres “vis ingen hensyn” armbånd

UdmÊrket park men for svagt af dem at have et “vis hensyn armbÃ¥nd” der tydeligvis udnyttes af alt fra nyrige til hele pakistanske klaner til at snyde foran tÃ¥lmodigt ventende gÊster. Det er simpelthen for gÊstfrit overfor snyltere og hensynslÞst over for almindelige mennesker.

2025幎7月28日

Skuffende, spild af tid

Vi var i bonbon land i fredags, men kan desvÊrre ikke sige det er et sted vi har tÊnkt os at besÞge igen. Vi var der for nogle år siden, hvor det var en ret god oplevelse, men nu er det desvÊrre blevet en pengemaskine uden personale.

Man besÞger en forlystelsespark ude på Lars tyndskidsmark, og bliver mÞdt af en betalingsparkering på 69 kr. Det virker sgu dumt. Så gem da prisen i billetten.

Medarbejderne på parkeringspladsen var glade, smilende og stod og vinkede til bÞrnene, så hertil var det en god start for bÞrnene.

Da vi afleverede billetterne ved indgangen, fik vi 25 kr retur pr billet. Formentlig fordi bonbonland allerede her havde lidt dårlig samvittighed over at 5-6 forlystelser ikke kÞrte og at der var voldsomt mange mennesker i parken, men de havde glemt at der også er brug for personale.

Vel ankommet i parken ser man der er ret lang kÞ til forlystelserne, og at der nÊrmest ikke er nogle ting som de lave bÞrn må prÞve selv. Man skal seriÞst vÊre 120 cm for selv at måtte gå ind og skyde med at "laser" pistol på en tv skÊrm, ellers skal man fÞlges med en voksen. En storebror er ikke nok. But why???

Vi stod i kÞ til en sejltur, hvor lidt hurtig tÊlling af gÊster gav os en kÞ tid på ca 30 minutter. Her så vi dog at der var gået inflation i solsikkesnore, så ca. hver 2.-3. båd blev fyldt op af familier med en solsikkesnor. Det fordoblede lige kÞ tiden fra 30 til 60 minutter. Fedt at stå der med 3 bÞrn og sige at det er fordi der er nogle bÞrn der ikke kan finde ud af at stå i kÞ.

Efter at have prÞvet ca 3 forlystelser med en kÞ tid på knap 2 timer ville vi gerne have en is. Her er man lidt optimistisk og tror man kan få en is forholdsvis hurtigt, men igen var der en kÞ på over 1 time. Vil man overhovedet sÊlge is og have folk igennem? Eller er der kun penge i indgangen og bagefter må folk sejle deres egen sÞ?

For at bÞrnene kunne lave noget imens, fik de to stÞrste drenge på 6 og 9 år lov til at prÞve dragen. Efter at have stået i kÞ 15 minutter kom de slukÞrede tilbage, fordi den mindste på 1,2 m ikke måtte kÞre med. Flot bonbon land. Stor kÞ til is, og ingen ting bÞrnene selv kan prÞve hvor man kan se dem samtidig.

Sammenlignet med fårup sommerland, bakken og tivoli er bonbon land absolut en bundskraber og ikke et sted jeg kan anbefale til nogen som helt.

2025幎7月25日
自発的なレビュヌ

Mega mega mega god oplevelse

Mega mega mega god oplevelse! Vi var der for 10 år siden og havde svoret at vi ALDRIG kom igen fordi parken var forfalden og outdatet, alle vores tidligere tanker blev dog gjort til skamme.

Hvor er der dejligt at opleve personalet giver den bedste service og et kÊmpe smil! Hvor er det dejligt, der er blevet malet og at legepladserne er spritnye og oplevelsesrige. Hvor er det dejligt man kan lave sin egen slikkepind (mere af det tak! Det er sådan noget der adskiller jeres park fra andre.) og hvor er det skÞnt med alle maskotterne og shows'ne. Der er virkelig noget for enhver smag - selv som kÞrestolsbruger, hvor der er fantastisk handicpservice!

Mange gode anbefalinger herfra!

2025幎7月27日

Skuffende oplevelse

Vi har idag d. 27/7-2025 vÊret i Bonbonland.
Virkelig skuffende oplevelse. For det fÞrste alt for dyrt og da vi kommer får vi at vide, at 3 Forlystelser ikke virker. Og vi får sÞlle 25 kr. I rabat pr. Person. Vi var 7 voksne. Det rÊkker jo ingenting. Specielt med de priser, de kÞrer med på mad.
Vi fik burgere og pommesfrites. Smagte så dårligt. Våde og slatne.
Spild af penge. Utrolig lang ventetid på mad og is.
Alt så slidt og middelmådigt ud.
Og så skulle man betale 60 kr for parkering. Latterligt, når man har betalt for indgang
Kommer der aldrig igen.

2025幎7月27日

Øv oplevelse

Øv oplevelse
Vi kommer der 4 forlystelser der ikke virker Þv Þv men vi får nogle 25 kr kuponer som plaster på såret fint nok.
Det svÊrmer med bier.
Vi plejer at kÞbe en kom igen billet til ca 100 kr det fik vi ikke.
Vi havde taget vores bog med samlekort fra sidste år med, men kortene kunne vi heller ikke få mere.
Så har de lavet et slikke pind stempel kort totalt latterligt jeg skal så stå 15 min i kÞ for at få det stempel kort og så hele vejen ned i den anden ende at butikken hvor jeg kom fra. For at få et stempel og lave bÞrnene kunne lave slikke pind. Mega dårlig bolsje dejen, den havde så mange luftbobler at jeg måtte smide deres slikkepinde ud af de begyndte at blÞde på tungen at at slikke på dem. Min mindste fik slet ikke lov til at lave den selv der gjorde han mens jeg betalte. Og så var vi inde i cowboy byen min datter samler guld går ind med det for at finde ud af hvad man kan med det, der bliver snakket til hende som om hun var snot dum og så ruller han Þjne af hende.

2025幎7月25日
自発的なレビュヌ

I går var vi en tur i bon bon land

I går var vi en tur i bon bon land.

Vi havde en hyggelig dag. Men den sluttede desvÊrre ikke som planlagt. 😢

Min sÞn blev umotiveret "overfaldet" verbalt og fysisk af 4 drenge. Dog kun den ene som gjorde det hele, mens de andre så på.

Heldigvis var der en engelsk talene mand der så det, og stoppede dem. FÞrst der bliver jeg opmÊrksom på, der er sket et eller andet. Det eneste min sÞn siger er, jeg vil hjem med tåre i Þjnene.

Da jeg endelig finder ud af hvad der er sket, får vi fat i informationen.

Deres måde at tackle hele den her situation på, var vanvittig professionelt. Hold nu op altså ❀

De snakkede med mine bÞrn, på sådan en professionel måde, så jeg fik helt tåre i Þjnene.

Så #bonbonland Tak for jeres måde og tackle det hele på. Tak for jeres kÊmpe omsorg for mine bÞrn ❀

Tak for opkaldet i dag, hvor i spÞrger om vi er okay. Waow waow waow ❀🙂🌷

2025幎7月24日

DÃ¥rlig parkering

Deres nye samarbejde med deres parkeringspartner. De kan ikke finde ud af oprette mig som kunde ordenligt, men mener at det må vÊre min fejl og giver mig en parkeringsbÞde når man har har kÞbt et ret dyrt platiniumkort. De burde bare gå tilbage til at ordne deres egen parkering, det var memgt bedre.

2025幎7月19日
自発的なレビュヌ

Slidt op og spild af penge!

Spild af penge !
Vi har i dag d. 21/7-25 vÊret i BonBon-Land.
Jeg husker selv hvor fedt det var at komme i bonbon land som barn, alle de sjove karruseller, og figurer der sang og sagde sjove ting. Alt ligner sig selv, bare i en virkelig slidt udgave! Figureren virker ikke, og flere karruseller er såå slidt ned at man ikke ved om man tÞr sende sine bÞrn op i dem, alt er beskidt, edderkoppespind og overbevokset ukrudt alle vegne, sÃ¥ syndt. Samtidig fik Vi at vide ved ankomst, at 3 karruseller var defekte, men det vidste sig at der var en del mere end de 3 som ikke virkede, og sÃ¥ fÃ¥r man kun 25krs rabat kupon pr. Person, som ikke engang dÊkker en softices pris! Personalet er til gengÊld, sÃ¥ friske og sÞde! De tog sig tid til at “driller” bÞrnene, og var smilende.
Jeg vil slet IKKE anbefalede nogen at bruge tid og penge på en tur i bonbon land!

2025幎7月21日

Spild af penge 😟

Spild af penge 😟
Vi var 7 afsted.
2 bedsteforÊldre
3 voksne bÞrn
2 bÞrnebÞrn
De 2 bedsteforÊldre har vÊret der siden bon bon land åbnede, og hold da op, hvor er det slidt!
3 forlystelser var ude af drift. Fik 7x25 kr i kompensation, men de fik da hurtigt ben at gå på, med de priser.
Vi havde madkurv med, men det var UMULIGT AT at finde et sted at sidde, uden gamle madrester og fuglelort. Det må kunne gÞres bedre.
Vi fÞler, bon bon land er en pengemaskine med de priser.
En enlig mor eller far med bÞrn, har ikke mulighed for at komme. Det kan vÊre en fordel, for vi kan pÃ¥ INGEN MÅDE anbefale at bruge penge pÃ¥ et besÞg. Bliv vÊk, brug tid og penge pÃ¥ noget bedre.
Bon bon land må ind i kampen og gÞre forlystelsesparken attraktiv igen, hvis I Þnsker flere stjerner.
Vi vil helst give 0 stjerner, men I fik en, da bÞrnebÞrn havde en ok dag. De ser jo også med andre Þjne, end vi voksne.
Så Bon Bon land... SÊt i gang

2025幎7月16日