䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち1の評䟡

Jeg ville egentligt gerne have undgået denne anmeldelse

Jeg ville egentligt gerne have undgået at skrive denne anmeldelse herinde. Men efter lidt over et år, hvor jeg har afprÞvet alle muligheder for at lave en aftale med Camper Teknik, har jeg fÞlgende besked til andre der Þnsker at benytte Camper Teknik, til montering af ekstra udstyr på jeres autocamper. Jeg startede sidst i 2024 for at efterspÞrge mulighed for at få monteret luftundervogn, hvor jeg havde mulighed for at få en stÞrre totalvÊgt på vores autocamper,. CT Var meget imÞdekommende og efter at havde sendt den information, som de Þnskede, fik jeg hurtigt et svar, min kone og jeg besluttede så, når autocamper var der, at få eftermonteret stÞtteben og udvendig gastank.
Tiden gik og jeg rykkede mange gange for, hvornår vi kunne komme, men hele tiden, var der problemer med at skaffe de stÞtteben fra CT side, hvormed jeg til sidst, sagde at MA-VE kunne levere til vores Ford.
Vi lavede en aftale og jeg afleverede vores AC hos CT. Vi lavede en aftale om placering af Pumpe til stÞtteben, så den var til at komme til for service og nÞd udlÞsning, hvis der var problemer. Det blev skrevet ind på faktura og arbejdskort. Sagen var klar (Troede vi >)
Ved afhentning blev jeg prÊsenteret for en regning vi ikke havde aftalt fordi de ikke var nået i mål for en opvejning til en totalvÊgt på 4250 Kg + de havde leveret en udvendig gastank, som var mindre end det vi havde aftalt og pumpe til stÞtteben, var monteret midt i bodel istedet for vores aftale, til en af siderne eller i garage. CT, havde ikke ringet som aftalt, hvis der var problemer med placeringerne og anden gastank og slet ikke nÊvnt at vores AC ikke var opvejet til 4250 kg, men det kunne vi klare lidt senere når vi skulle ud og kÞre.
EfterfÞlgende viste det sig at, CT ikke kunne opveje vores autocamper, da de ikke selv kunne anmelde vores AC, men skulle bruge hjÊlp udefra, hvilket betÞd, at den autocamperferie min kone og jeg skulle ud på, blev aflyst.
Da jeg selv gik ind i sagen og fik oplyst fra myndighederne at sagen kunne tage lang tid. Jeg kontaktede CT samarbejdspartner og fik at vide de fÞrst lige havde modtaget opgaven, så der kunne gå op til 4 uger, fÞr godkendelse var i hus.
Min kone og jeg opgav og tog på en meget kort 3 ugers ferie. Men i SÞnderborg om fredagen fÞrste dag i vores ferie, fik vi en opringning far CT sagsbehandler, at godkendelsen var klar. Vi aftalte med en synshal i Padborg at vi straks mandag morgen og fik godkendt AC med 4250 KG.
Fedt, men det gjorde, vi blev lidt mere glade, men udsigten til, hvis vi fik en driftstop, på stÞtteben og man ikke kunne nÞd udlÞse stÞtteben uden at komme til skade, Þdelagde ferien en hel del.
EfterfÞlgende har CT fuldstÊndig afvist vores henvendelse og sagt alt var OK. Jeg kontaktede FDM, som den fÞrste p.g.a. Vi er medlemmer, men her tog sagsbehandlingen til langt efter sommerferien i år. Jeg fik at vide jeg skulle kontakte nogle andre myndigheder og det har jeg gjort, så nu er jeg klar til det videre forlÞb, så vi kan få ret og få bragt denne eftermontering på plads en gang for alle.
Mit råd til jer andre. Få en skudsikker aftale på plads inden i benytter Camper Teknik, for som udgangspunkt, hvis du ejer en AC på over 3500 Kg, har du ikke de normale myndigheder til at hjÊlpe dig !

2025幎4月14日
5぀星のうち5の評䟡

hurtig Batteri skift i kulden

Igen en super oplevelse med hurtig og god service fra Camper Teknik i Hedensted, da vi stod med et dårligt start batteri her i kulden og skulle på tur ringede jeg til Camper Teknik som straks kunne fortÊlle de havde på lager og vi fik skiftet batteri med det samme og til en fornuftig pris. så tak for det

2026幎2月16日
5぀星のうち1の評䟡

Alt gik galt

Vi havde vores camper på TJ Campers vÊrksted, CamperTeknik, for at få monteret noget ekstraudstyr inden en lÊngere tur sydpå. Vi skulle blandt andet have monteret en fyldetank under vognen og en ekstra lås til skydedÞren. Vi afleverede bilen mandag og fik at vide, at den kunne afhentes fredag middag, men da vi kom fredag kl. 12, var den endnu ikke fÊrdig, og der var ikke monteret ekstra lås på skydedÞren. Til gengÊld havde vÊrkstedet monteret soft-lock på skydedÞren, hvilket vi aldrig havde bedt om og aldrig havde hÞrt om.
Planen var, at vi skulle kÞre sydpå om lÞrdagen, men da vi kom hjem, opdagede vi, at fyret og vandpumpen ikke lÊngere fungerede (alt fungerede perfekt, da vi afleverede bilen) og det gik op for os, at fyldestudsen til den nye gastank var pivhamrende utÊt, så det var umuligt at fylde gas på tanken.
I den efterfÞlgende uge måtte vi på vÊrksted to gange for at få fikset den utÊtte gastank og få skiftet en printplade til styring af fyr og vandpumpe. SidstnÊvnte medfÞrte en regning 2.500 kr., selvom fejlen var opstået, mens bilen var på vÊrksted.
Efter at have kÊmpet med vÊrkstedet i knap 14 dage tÊnkte vi, at nu måtte alt vÊre ok, men langt nede i Tyskland fik vi en sms om, at vi omgående skulle vende om, og endnu engang kÞre på vÊrksted, da gastanken slet ikke måtte bruges til LPG-gas. VÊrkstedet foreslog, at vi skulle have monteret en anden tank, men vi forlangte at få tank og tilhÞrende udstyr demonteret. Vi var, og er stadig, temmelig rystede over, at man kan montere gasudstyr uden at trykprÞve det og uden at sikre at udstyret er godkendt.

2023幎12月11日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ