DÃ¥rlig kundeservice, bondefangeri fra Carat Fisketorvet.
Min forlovede kÞbte en forlovelsesring til mig i Carat og fik af vide at tilpasning var inkluderet i prisen. Når vi så kommer ind i butikken er det slet ikke tilfÊldet. De mener, de ALDRIG har sagt det, og at de har vÊret meget klare om, at det ikke drejede sig om tilpasning, men kun at bytte en ubrugt ring til en anden stÞrrelse.
Når man har fået fortalt at ringen sagtens kunne tilpasses i stÞrrelsen senere hen, selvom den var brugt, så fÞles det som noget vÊrre bondefangeri.
Men den dårlige oplevelse starter slet ikke her..
Da vi var inde og kigge på forlovelsesring fÞrste gang, blev jeg presset af ekspedienten til at gå meget mere ned i stÞrrelse, end jeg var komfortabel med. Jeg synes det er enormt svÊrt med ring stÞrrelser (da min finger er tynd, men led knoglen er stÞrre) men der var ingen forståelse fra ekspedienten. Det samme skete, da vi var inde og forsÞge at få vejledning ift tilpasning af ringen. Denne gang en helt anden ekspedient. Ingen forståelse for at en forlovelsesring er en kÊmpe beslutning, og her var der manglende vejledning, der i bund og grund har gjort mig endnu mere usikker på stÞrrelsen. Vi må finde en anden guldsmed og få tilpasning og vejledning, nu hvor Carat mener, de ikke har lovet at tilpasning fulgte med. Det er nu også fint, når deres service ift. stÞrrelser har vÊret elendig, for jeg kan på ingen måde stole på deres vejledning.
Endnu en dårlig oplevelse var, da min forlovede var inde og kÞbe ringen. Her var det samme ekspedient, som da vi var inde og kigge på ringe sammen. Ekspedienten prÞvede at presse ham til en ring med en stÞrre diamant, fordi hun mente at jeg havde givet udtryk for det. Denne forfÊrdelige ekspedient påstod at hun kendte mig bedre end den mand, der planlage at fri til mig, hvilket i sig selv er enormt ubehÞvlet og upassende at påstå. Hvem i alverden tror hun, at hun er. Det vÊrste er at hendes ubehÞvlede forsÞg på at lave mersalg er baseret på en lÞgn, for jeg fortalte hende, at min stÞrste bekymring var om diamanten blev for stor. Hendes eneste enticement for denne opfÞrsel er omsÊtning, og jeg må bare sige hold jer fra butikker som denne, der vÊgter omsÊtning hÞjere end service, sÊrligt når I er ude og kÞbe noget med så stor afflictions vÊrdi som en forlovelsesring. Heldigvis afviste min forlovede blankt hendes fis, for han ved, at han kender mig bedst (Ja, jeg gifter mig med den rigtige mand) men det vÊrste er nok, at jeg fik fortalt, at hun er butikschefen. Jeg ved ikke om Carat er en kÊde, men hvis det er, burde I nok tage denne oplevelse op til MUS. Ellers ender I med at miste endnu mere omsÊtning end I allerede har gjort.
I mister i hvert fald omsÊtningen for tilpasning af min forlovelsesring, som åbentbart ikke var inkluderet alligevel, og på baggrund af disse oplevelser mister I også chancen for at sÊlge os vores vielsesringe.
Jeg håber, folk der lÊser denne anmeldelse kraftigt vil overveje at kÞbe de vigtigeste ringe i deres liv et andet sted.
2024幎10æ8æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ