Anders Ã¥bnede butikken selvom det egentlig var uden for normal Ã¥bningstid. SÃ¥ kunne familien prÞve de 2 biler vi havde i sigte. EfterfÞlgende fulgte Anders op, seriÞst og informativt. Da bilen skulle... ãã£ãšèŠã
Har handlet en Passat GTE hos CarCollect. Hele vejen igennem har der vÊret god dialog og forhandling. DesvÊrre have bilen et stenslag i forruden/tag som sÊlger ikke havde gjort opmÊrksom pÃ¥ / vÊre be... ãã£ãšèŠã
Perfekt sted at handle bil. Dejlig kÞbsoplevelse, uden pres fra sÊlger. Anders fra Carcollect gav sig god tid til at forklare bilens funktioner inden prÞveturen. Bilen var flot klargjort, og eft... ãã£ãšèŠã
Ualmindelig service minded, imÞdekommende og i ÞjenhÞjde , havde et mindre issue i forbindelses med mit bilkÞb hos Car Collect hvilket blev lÞst til fuld tilfredstillelse af Per. De gÃ¥r lige de ekstra... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
SeriÞs og trovÊrdig autoforhandler.
Absolut seriÞs, fair og reel forhandling - holder hvad der aftales til punkt og prikke - fremragende klargÞring.
Kan klart anbefales.
Jeg fik kÞbt en bil hos Carcollect
Jeg fik kÞbt en bil hos Carcollect, rigtig god service og stort udvalg handler gerne hos dem igen. 1 time og 44 minutters kÞrsel var det vÊrd ðð¯
Super service og lÊkkert udvalg
Super service og lÊkkert udvalg ! Handler gerne hos Anders og co. igen ð
God oplevelsen hos Carcollect.
Jeg fik god oplevelse at handle hos Carcollect fra starten til jeg fik bilen. Bilen blev leveret med meget flot stand. Behagelig at snakke med om tingene. Jeg fik bilen som jeg kom efter.
Vil helt klart anbefale.
Mae
Klar anbefaling herfra
Klar anbefaling herfra. Anders forholder sig til ens kÞrselsbehov, og er klar i spyttet.
Rigtig god service
Har handlet en Passat GTE hosâŠ
Har handlet en Passat GTE hos CarCollect. Hele vejen igennem har der vÊret god dialog og forhandling. DesvÊrre have bilen et stenslag i forruden/tag som sÊlger ikke havde gjort opmÊrksom på / vÊre bevist om. Men når man har taget turen fra Falster til Silkerborg tager man ikke hjem uden bilen. Da jeg kommer hjem opdager jeg desvÊrre ligeledes et beskadiget indvendig dÞrhåndtag i passager siden.
Men ud over det, har jeg vÊret tilfreds.
Fantastisk service og oplevelse
KÞbt en super flot Audi a6 fra 2018 hos carcollect og det må sige, at have vÊret en sand fornÞjelse. SÞde og professionelle sÊlger, der leverer en fantastisk service!
Jeg har for nyligt kÞbt en Mini CooperâŠ
Jeg har for nyligt kÞbt en Mini Cooper hos CarCollect i Silkeborg.
Det var en rigtig god oplevelse. Der er god service, godt humÞr og fair behandling. Jeg så efter kÞbet, at der var nogle uproblematiske stenslag i forruden, og vi fik hurtigt lavet en helt fair aftale omkring dette.
Jeg kan varmt anbefale CarCollect, hvis du skal ud og kÞbe bil.
ððððð
Fremragende service ðð»
Rigtig god og effektiv handel hosâŠ
Rigtig god og effektiv handel hos carcollect med en tilgÊngelig og fair forhandler. Har byttet en Skoda til en Passat GTE som vi allerede er meget glade for. Kan klart anbefale at handle bil hos dem.
Har haft min nye bil
Har haft min nye bil, kÞbt hos carcollect, i en uge nu. Fremragende bil og fremragende betjening hos Carcollect.
Kan bestemt anbefale at kÞbe bil hos dem.
At gÃ¥ ind Carcollect er som at vÊre etâŠ
At gå ind Carcollect er som at vÊre et barn i en kÊmpe slikbutik.
Havde på forhånd udset mig en 420d og en 520d, men da jeg lander på adressen så jeg mig også lun på en e220 d.
Ikke noget bÞvl med prÞvetur, flink og hjÊlpsom jyde på den gode måde. En time
Senere skrevet under på en lÊkker BMW som jeg kÞrte hjem i. Nyserviceret og nysynet selvfÞlgelig. Har kÞbt plus 40 biler, så kan
sige god oplevelse her :-)
Ãnsker du tysk kvalitet sÃ¥ kÞr en tur til Silkeborg!
Dejligt nemt og ukompliceret
Dejligt nemt og ukompliceret. Altid hurtig responce på spÞrgsmål. Huset fyldt med lÊkre biler.
Super service og hurtig levering
Super service og hurtig levering.
Alt spiller bare og de er mega flinke.
Har lige kÞbt en lÊkker bil hos carcollect og gÞr det gerne igen i fremtiden.
Ãrlig og hurtig handel.
Jeg er super godt tilfredsðððŒ
Tak for handlen.
Per & co hos Carcollect i superklasse.
Per & co hos Carcollect er simpelthen verdensklasse.
De er så nemme at tale med, forstår kunden og giver fantastisk service.
Skal du kÞbe nyere brugt bil så behÞves du kun gå 1 sted hen. Carcollect ved Silkeborg.
Jeg vil benytte lejligheden til at sigeâŠ
Jeg vil benytte lejligheden til at sige tusind tak for en super oplevelse hos CarCollect, Silkeborg.
Vi forelskede os ret hurtigt i en af de mange fede biler som de havde stående og vi fik den hjÊlp der skulle til for at få en handel på plads.
SÊlgeren Knud, som solgte os bilen, er meget imÞdekommende og rar at snakke med, så han kan klart anbefales.
Vi fik vores bil indenfor ganske kort tid og man må sige at den stod som ny!
Alt i alt, tak for en super oplevelse!
Super Service
Har netop hentet min nye BMW hos Car Collect, og vi kunne ikke vÊre mere tilfreds med hele oplevelsen. Super service og kompetent rådgivning, siden vi så bilen, til prÞvetur og til endeligt kÞb. Super service fra Per og Anders også. Kan klart anbefale at kÞbe bil hos Car Collect.
BilkÞb.
Da jeg har stor viden, forstand & erfaring indenfor bilbranchen, blev jeg bedt om hjÊlp til at finde en BMW 118d til anden side.
Jeg ledte i godt stykke tid, hvorefter jeg til sidst faldt over et fantastisk velbevaret eksemplar som stod i Silkeborg hos CarCollect.
Jeg kontaktede firmaet & her fÃ¥r jeg fat i en sÊlger, Per, som jeg vitterligt havde en helt igennem god samtale med. Jeg fÞlte ikke Per bare âprÞvedeâ at stikke mig af med et eller andet sÊlger-trick blot for at sÊlge bilen hurtigt.
Vi snakkede om kÞrselsbehov, hvilke behov der var brug for ved sådan en dyr bil (prisen var 190.000), om det kunne svare sig at kÞbe billigere & alt som ikke allerede var nÊvnt i annoncen, ja faktisk alt hvad der omhandlede det mest vigtige at vide omkring bilen.
Da vi var fÊrdige med alt det, havde vi en fÊlles beslutning om at den bil der skulle indgå i handlen, skulle sÊlges privat & vi handlede rent.
Der skulle endvidere tilkÞbes et sÊt 18â alufÊlge med til 12.500 oveni. Bilens pris + levering & fÊlge, lÞb op i ca. 206.000.
Det synes jeg var lidt meget i forhold til Þkonomien, sÃ¥ siger Per: âJamen, hvad skal der til for at vi kan handle ð€?â
Jeg fortÊller jeg har befÞjelse til at give max. 198.000 for det hele, for hvilket Per efterfÞlgende svarer: âVed du hvad, det kan vi godt aftale. Hvis det er det der skal til for at vi kan handle, sÃ¥ vil jeg gerne give mig lidt den vej ogsÃ¥.â
Og senere samme uge bliver bilen afhentet, klargjort & klar til at komme hjem til NÊstved til den nye ejer.
Jeg kan kun sige det har vÊret en stor fornÞjelse at handle med Per & CarCollect, samt det ABSOLUT IKKE er sidste gang der handles eller kÞres til Silkeborg igen ð€
KÞrte til Silkeborg for at se pÃ¥ bil ogâŠ
KÞrte til Silkeborg for at se på bil og ved et tilfÊlde endte jeg hos carcollect, hvilket jeg er super glad for. Jeg fandt den helt rette bil for vores familie og Per var kanon til at hjÊlpe og jeg fik en super service. Kan klart anbefales. Hele turen vÊrd fra KBH.