Anders Ã¥bnede butikken selvom det egentlig var uden for normal Ã¥bningstid. SÃ¥ kunne familien prÞve de 2 biler vi havde i sigte. EfterfÞlgende fulgte Anders op, seriÞst og informativt. Da bilen skulle... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har handlet en Passat GTE hos CarCollect. Hele vejen igennem har der vÊret god dialog og forhandling. DesvÊrre have bilen et stenslag i forruden/tag som sÊlger ikke havde gjort opmÊrksom pÃ¥ / vÊre be... ãã£ãšèŠã
Perfekt sted at handle bil. Dejlig kÞbsoplevelse, uden pres fra sÊlger. Anders fra Carcollect gav sig god tid til at forklare bilens funktioner inden prÞveturen. Bilen var flot klargjort, og eft... ãã£ãšèŠã
Ualmindelig service minded, imÞdekommende og i ÞjenhÞjde , havde et mindre issue i forbindelses med mit bilkÞb hos Car Collect hvilket blev lÞst til fuld tilfredstillelse af Per. De gÃ¥r lige de ekstra... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
TrovÊrdig forhandler med styr på alt!
Som inkarneret nordjyde skal der noget ekstraordinÊrt til, fÞr jeg slynger anbefalinger ud af Êrmet - men her er undtagelsen.
Jeg brugte seks måneder på at finde en kombination af den rette bil til en korrekt markedspris, en trovÊrdig forhandler, og en faglig kompetent sÊlger med styr på hele processen - jeg fandt det hele hos Carcollect!
Tak for handlen og eminent service, Anders og Co!
Den bedste anbefaling til Carcollect!
Den bedste anbefaling til Carcollect!
Her kan man tale om god service. Bilen blev leveret på egen adresse (60 km fra butikken) til en prÞve tur og få dage senere stod den klar til levering - top klargjort! Fair pris for bilen og god info på div. spÞrgsmål vedr. handlen.
Det er ikke tit jeg kÞber ny bil, men nÊste gang jeg skal, så handler jer her igen!
carcollect.dk
Har kÞbt min nye bil ved carcollect.dk. 30min prÞve tur og 5 min med en sÊlger, så fik jeg en slutsedlen i hånden. 5 dage efter fik jeg min drÞmme bil
audi A3 limosine
vi kÞbte vores nye bil hos carcollect.dk alt forlÞb efter bogen. helt klart vÊr at smutte forbi og se alle de flotte biler.
Super service og fantastisk sÊlger
Var på udkig efter ny familiebil, og endte i Silkeborg ved CarCollect.dk, der blev vi mÞdt af en rar og venlig sÊlger som straks gave os en nÞgle til bilen vi havde telefoneret om (: Vi kÞrte en tur og blev hurtigt enig med os selv, at det var bilen vi gerne ville have. Vi kom tilbage til CarCollect.dk og fik os en lang og god snak sammen med sÊlger, som svarede på alle vores spÞrgsmål og uden at vÊre overfladisk med dem. Vi havde set en enkelt lakskade i dÞren, som de sagde blev ordnet i klargÞringen, hvilket den også gjorde. Da bilen skulle hentes havde autolakÞren ridset 2 fÊlge, CarCollect.dk havde kun set den ene fÊlg var ridset og gjorde os opmÊrksom, vi så selv den anden, og rettede henvendelse med dem sammen, sendte et billede til dem, og vupti så var der 2 nye fÊlge på vej hjem til vores adresse
Vil absolut anbefale at kigge forbi, hvis de har den bil man går og Þnsker sig.
Virkelig et sted med super super service og dygtige sÊlger der går op i deres arbejde.
Fair handel for alle.
Venligt og professionelt personale, som tager godt imod en ved ankomsten.
Vi havde en gammel bil, som de tog med i handlen, og vi kÞrte der fra med en fÞlelse af, at begge parter har gjort en fair handel.
Deres finansieringstilbud var dyrt i finanseringsomkostninger, så vi lånte ved banken, og der var ingen sure miner fra forhandleren.
Konklusion:
Personale, bil, forhandlingsforlÞb og kunde tilfredsstillelse er til tommel op.
Finansiering i huset var tommel ned.
NÊste gang vi skal handle bil, vil jeg ikke tÞve med at handle ved dem igen.
Dejligt sted men kompetent personaleâŠ
Dejligt sted men kompetent personale som yder en god service. Vi havde dog et lille problem med bilen, men som blev lavet uden problemer og bÞlv.
Men klart et sted som vi vil anbefale
Professionel og imÞdekommendeâŠ
Professionel og imÞdekommende behandling. Yderst serviceminded. Fokus på god kundepleje og kundetilfredshed. Kan på det varmeste anbefale carcollect.dk som forhandler af din nye bil.
Helt sikkert et sted jeg kan anbefaleâŠ
Helt sikkert et sted jeg kan anbefale hvis man stÃ¥r og mangler bil. SÞde og rare mennesker, som er til at snakke med. Dejligt sted og kÞbe sin bilð
HÞjt service og fair priser
CarCollect gjorde det nemt for os at kÞbe bil ved dem.
Ringede til dem fÞr åbningstiden og fik den besked at jeg bare skulle komme forbi.
Da jeg ankommer får jeg fortalt at de havde haft besÞg af en som også henvendte sig på samme bil. Men som jeg forstod det havde de sagt at der var allerede en på vej for at se på netop denne. Det syntes jeg er god service.
Derud over handlede jeg med Knud som var Êrlig på alle punkter hvad ang. bilsalg osv. og under forhandlingerne af pris og div. kom han med forskellige muligheder så som vinterdÊk, rabat på sommerdÊkkene og kun 1 sÊt dÊk med til bilen. Alt sammen med til at sÊtte tankerne og tingene i perspektiv så man får tÊnkt det hele igennem inden man kÞber.
Fik også en Êrlig pris på min gamle bil. Havde hÞrt på priser andre steder også og Knud ramt den samme pris som de andre. Så igen kompetent og Êrlig.
Jeg er yderst tilfreds med vores nye kÞb og vil til en hver tid kunne anbefale CarCollect i Silkeborg.
Tak for handlen til Knud og de 2 andre.
Good Deal!
Selvom der ikke var mÊlk og sukker til kaffen, formår de, at yde en rigtig fin service. En super sÊlger og vi fornemmer hans Êrlighed. Smilende og veltalende. Vi er glade for den handel vi har foretaget og det vil vi helt sikkert anbefalde. Det er 100 %!
Håber når vi kigger forbi nÊste gang, at de har fået råd til sukker og mÊlk :p
Hilsen
En meget tilfreds kunde :)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ