Anders Ã¥bnede butikken selvom det egentlig var uden for normal Ã¥bningstid. SÃ¥ kunne familien prÞve de 2 biler vi havde i sigte. EfterfÞlgende fulgte Anders op, seriÞst og informativt. Da bilen skulle... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har handlet en Passat GTE hos CarCollect. Hele vejen igennem har der vÊret god dialog og forhandling. DesvÊrre have bilen et stenslag i forruden/tag som sÊlger ikke havde gjort opmÊrksom pÃ¥ / vÊre be... ãã£ãšèŠã
Perfekt sted at handle bil. Dejlig kÞbsoplevelse, uden pres fra sÊlger. Anders fra Carcollect gav sig god tid til at forklare bilens funktioner inden prÞveturen. Bilen var flot klargjort, og eft... ãã£ãšèŠã
Ualmindelig service minded, imÞdekommende og i ÞjenhÞjde , havde et mindre issue i forbindelses med mit bilkÞb hos Car Collect hvilket blev lÞst til fuld tilfredstillelse af Per. De gÃ¥r lige de ekstra... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super god oplevelse.
Super god oplevelse.
Vi har kÞbt en fin brugt Skoda Superb hos CarCollect i Silkeborg. Bilen kÞrer super godt og kÞbeoplevelsen var fin. Alle aftaler blev overholdt. SÃ¥ 5 stjerner fra manden og mig ð
Jeg har netop kÞbt en VW Passat hos CarâŠ
Jeg har netop kÞbt en VW Passat hos Car Collect i Silkeborg. Per og co. har leveret en rigtig god og saglig service fra modtagelse i butikken til kÞb og levering af bilen. Det har vÊret hele turen vÊrd fra Kbh, og mere til.
Bh Bo, Kbh
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Har Kun positivt at sige. Hurtig og effektiv handel, der var styr på det hele fra start til slut.
Kan klart anbefale. ððŒð
Alle aftaler overholdt 110%
â Super sÊlger â
Super sÊlger, som imÞdekom vores Þnsker og krav.
AnbefalelsesvÊrdig forhandler at kigge forbi og finde sin drÞmme bil âââââ
Har kÞbt BMW hos Anders med super godâŠ
Har kÞbt BMW hos Anders med super god service og kommunikation. Meget professionelt. Kan klart anbefale carcollect.
Det har vÊret en rigtig god oplevelseâŠ
Det har vÊret en rigtig god oplevelse at kÞbe brugt bil hos CarCollect.dk. Fra fÞrste telefonopkald til afhentning af bil er vi blevet fulgt til dÞrs af samme sÊlger. Der har vÊret tid til at snakke og tlf er blevet besvaret undervejs i forlÞbet. Desuden fremstod vores ânyeâ bil Ford Galaxy fra 2016 knivskarp. Er meget tilfreds og handler gerne der igen nÊste gang. Et lÊkkert bilhus.
Rigtig god service der
Rigtig god service der , kan varmt anbefale at handle der
Har hentet min ânyeâ Audi A6 ved CarCollect.dk i dag. LÊkkert udvalg af biler, super service og hurtig levering. En rigtig god oplevelse.
Fantastisk service
Jeg har for nyligt kÞbt en bil ved Carcollect hvor jeg blev serviceret rigtig godt.
Mange tak for den gode service, og den behagelige handel.
Fremragende.
Jeg har kÞbt en BMW hos Carcollect i December 2020, her godt 3 måneder efter har jeg vÊret i kontakt med Anders som solgte os bilen.
Fra fÞrste telefonkontakt og her 3 måneder efter sidder vi stadig og har det bedste indtryk af Carcollect.
Jeg vil klart anbefale alle at kÞbe deres nÊste bil der, de er sÞde og professionelle og sÞrger for man får en god oplevelse hele vejen igennem, selv her efter 3 måneder.
Hurtig og nem handel.
Vi har nu haft bilen i 3 uge og er tilfredse. Nem handel og hurtig levering. Super flot klar gjort bil. Vi er meget tilfredse med handlen.
LÊkre biler og god service
Handlede bil hos Car Collect - En flot forretning med et godt udvalg af lÊkre biler. Jeg kommer forholdsvis langt fra og derfor var det vigtigt at jeg blevet taget seriÞst lige fra fÞrste telefonsamtale. Jeg fik en rigtig god service af Knud, og endte derfor også med at handle bil hos Car Collect.
Fantastisk udvalg af lÊkre biler ogâŠ
Fantastisk udvalg af lÊkre biler og super god betjening. Har lige hentet min "nye" Audi i dag. Alt hvad vi havde aftalt var overholdt til punkt og prikke. God oplevelse som jeg varmt kan anbefale :-)
Super service vi har fået idag
Super service vi har fået idag, ang kÞb af bil.
Flinke og sÞde medarbejdere.
Tryg og fair handel
Jeg havde i december 2020 fornÞjelsen af at kÞbe en brugt Audi A4 hos Car Collect. Hele vejen igennem var det en fin proces, og jeg vil gerne anbefale Car Collect til alle der er på jagt efter en lÊkker, brugt bil. God service og fair pris.
Vi fik en god service hos Carcollect
Vi fik en god service hos Carcollect.
SÃ¥ vil man gerne handle der en anden god gang
KÞb af bil
En kÊmpe oplevelse og en sÊlger der fÞlger dig helt til dÞren. Handlede med Anders og var virkelig tryg ved ham hele vejen
Tid til kunden ingen hastvÊrk, til dags dato nok den bedste sted jeg har handlet bil
Kan varmt anbefale Carcollect
Tak til Anders for rigtig god service og en absolut fair handel.
Super service og trovÊrdighed
Anders åbnede butikken selvom det egentlig var uden for normal åbningstid. Så kunne familien prÞve de 2 biler vi havde i sigte. EfterfÞlgende fulgte Anders op, seriÞst og informativt. Da bilen skulle hentes var alt klar og han tog sig tid. Meget seriÞst og trovÊrdigt. Bedste anbefaling herfra. Vi vil handle der igen når behovet opstår.
En rigtig god oplevelse.
Vi har vÊret meget tilfredse medâŠ
Vi har vÊret meget tilfredse med handlen. God transparens om bilens servicehistorik, slutseddelen og alle aftaler om levering er holdt til punkt og prikke. Vi kan anbefale at handle med carcollect.dk.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ