Lagade ett stenskott som sprack inom 30 minuter. Carglass bekräftade själva att det var deras ansvar och att åtgärden skulle vara kostnadsfri. När bilen väl är inlämnad för rutbyte ringer de plöts... もっと見る
企業が回答しました
Lämnade in min bil för glasbyte förra veckan. Tyvärr så funkade inte sensorn som styr farthållaren och avståndet till bilen framför efteråt. Jag ringde dem och fick en ny tid idag. De behövde konfigur... もっと見る
企業が回答しました
Mycket bra information på hemsidan. Det var mycket lätt att boka tid. Kundtjänsten som kontaktade mig för en ändring mycket kunnigt och hjälpsam. Då fick jag besked att man kunde ha lånebilen hela da... もっと見る
企業が回答しました
Bytte framrutan hos Carglass igår. De löste problem utan snack eller merkostnad och levererade långt över vad som kunde förväntas. Bytte framruta hos Ryds bilglas tidigare i år. Kommer aldrig göra det... もっと見る
企業が回答しました
Carglass® är en del av Belron - en global koncern som är världsledande experter på lagning och byte av bilglas. Carglass® har över 100 verkstäder i Sverige, här hjälper vi dig att laga och byta bilrutor oberoende av bilmärke eller vilken årsmodell din bil har.
Box 24077, 104 50, Stockholm, スウェーデン
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hade stenskott. Inget gjort när jag kom dit.
I TvReklamen så säger de att man ska beställa tid innan det spricker, och vad fick jag för det, har fortfarande stenskott. Fy faaaan.

Carglass® Sverige からの回答
Fantastiskt service och kunnig personal. Bemötande är viktigt att det syns att personalen vet det!

Carglass® Sverige からの回答
Riktigt oseriöst. Försöker boka in bilen för bilrutebyte 2 gånger utan någon bekräftelse. 3e gången ringer man in och ber dem boka in bilen. Var oerhört tydlig med att jag behövde lånebil. Nu när man får påminnelsen har tiden ändrats med 1h samt ingen lånebil är bokad. Nästa tid 1 månad bort! Riktigt oseriöst.

Carglass® Sverige からの回答
Om alla företag skulle fungera lika smidigt som Carglass skulle livet som kund vara som en dans på rosor. Kontaktade först Carglass vid Bromma Blocks som bedömde skadan och bokade in första bästa tid som blev i Johannesfred. Sen flöt allt på intill perfektion! Kontakt med försäkringsbolag, fix med gratis lånebil, avtal via mail som undertecknades smidigt genom BankID. När jag kom på morgonen kl.7.30 blev jag varmt välkomnad, fick sms när bilen var klar och blev väl bemött när jag hämtade bilen. Inget krångel nån stans! Heja Carglass! Ni gör ett superbra jobb!!👏👏👏

Carglass® Sverige からの回答
Carglass Vällingby. Två,personer kommer in från garaget till,kundmottagningen - ingen hälsar. Lånebilen var jättesmutsig både inne och ute, trots det soliga vädret (flera dagar) och jag var först på morgonen att låna bil.
Trist upplevelse.

Carglass® Sverige からの回答
Allting fungerade perfekt kring och med Carglass och deras verkstad på Borrgatan 1 C i Malmö.
Det var lätt att digitalt anmäla skadan (byte av framruta) p g a spricka som följd av stenskott och att med bara någon dags väntetid få tid på verkstaden.
Kundtjänst förklarade kunnigt och pedagogiskt att jag får en ny framruta med samma egenskaper som den spruckna rutan hade.
Mottagandet när jag idag kom till verkstaden var utmärkt bra. Jag kunde låna en cykel under tiden bilen servades.
När jag fyra timmar senare kom tillbaka tog sig Carglass-medarbetaren Jonas god tid på sig att besvara mina frågor. Han ger ett mycket kompetent intryck och är i hög grad serviceinriktad.
Jag som skriver här har cirka 50 års erfarenhet av bilkörning och jag har inte tidigare drabbats av stenskott.

Carglass® Sverige からの回答
Carglass i Limhamn den bedste service , god kaffe mens man venter god betjening på dansk og svensk , hurtig og nemme aftaler , afholder deres garanti . Har brugt dem 2 gang med top service , de faktisk ret hurtig og dygtig til udskiftning af ruder . En glad kunde her fra til Limhamn carglass

Carglass® Sverige からの回答
Väldig snabb service och när det strulade med faktura så löste de problemet väldigt snabbt!

Carglass® Sverige からの回答
Hade gett 5 stjärnor om jag inte hade behövt åka tillbaka för att få sidorutan efterjusterad efter utbyte. Trevlig personal!

Carglass® Sverige からの回答
Jag har varit carglass Upplands väsby och stor en lapp på dörren kommer strax med tel.nummer jag ringde och sa jag fick stenskott på rutan kan du kolla han ba boka tid på hemsida sen kom , men stor på hemsida de är öppet tills 16.30 de vill inte komma och kolla och säga vad ska man göra
De är så oseriösa firman

Carglass® Sverige からの回答
Efter att ha lämnat in bilen på byte av framrutan blev det ränder efter torkarbladen (ingick i rutbytet) överst på förarsidan. De bytte torkarblad 3 gånger och konstaterade att det troligtvis va fel på rutan. De skulle höra av sig men det hände inte. Skrev till de på FB (10 nobember -24) och de skulle återkomma där med men det har inte hänt.

Carglass® Sverige からの回答
Det var lätt att hitta tid på Carglass i Kista. Vänlig och professionell service.

Carglass® Sverige からの回答
Trevlig och bra kundservice.
Snabb behandling av mitt problem
Serviceminded.

Carglass® Sverige からの回答
En olycka händer så lätt! Oturligt nog halkade jag på en isfläck utanför entrén och slog i huvudet varav jag nog också svimmade av en kort stund. Reste mig och gick in till receptionen. Har sedan ett svagt minne av händelsen men har fått berättat för mig att Kim som tog emot mig tyckte att jag var förvirrad och ringde 112. Där föreslog de att åka till akuten. Så rart av honom att köra mig dit. Där fick jag efter 9 timmar en röntgen av huvud och nacke. Som tur var fanns inget annat än en rejäl hjärnskakning och en mörbultad kropp. En fantastisk rådig och omtänksam kille.

Carglass® Sverige からの回答
Har tagit hjälp tidigare av carglass för stenskott och framruta byte..
Snabb bokning och bra med tider inom rimlig tid..
Trevlig personal är ett stort plus..

Carglass® Sverige からの回答
Enkelt att boka tid, snabb service, trevlig personal, gott kaffe ;-)

Carglass® Sverige からの回答
Tillmötesgående och mycket trevlig personal som löste mitt problem!
Rekommenderas!!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。