レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Lagade ett stenskott som sprack inom 30 minuter. Carglass bekräftade själva att det var deras ansvar och att åtgärden skulle vara kostnadsfri. När bilen väl är inlämnad för rutbyte ringer de plöts... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mycket bra information på hemsidan. Det var mycket lätt att boka tid. Kundtjänsten som kontaktade mig för en ändring mycket kunnigt och hjälpsam. Då fick jag besked att man kunde ha lånebilen hela da... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bytte framrutan hos Carglass igår. De löste problem utan snack eller merkostnad och levererade långt över vad som kunde förväntas. Bytte framruta hos Ryds bilglas tidigare i år. Kommer aldrig göra det... もっと見る

企業情報

1. 自動車ガラス専門店
  2. 自動車修理店

当該企業による記述

Carglass® är en del av Belron - en global koncern som är världsledande experter på lagning och byte av bilglas. Carglass® har över 100 verkstäder i Sverige, här hjälper vi dig att laga och byta bilrutor oberoende av bilmärke eller vilken årsmodell din bil har.

4.3

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Smidigt både att boka och omboka

Smidigt både att boka och omboka. Snabb och trevlig service! Supernöjd med Forskargatan, Södertälje.

2025年12月5日

Carglass® Sverige からの回答

Tack för din feedback. Vi blir väldigt glada av att höra att du upplevt allt som smidigt samt en bra service.

5つ星のうち1の評価

sluta med reklamen så tröttsamt år år…

sluta med reklamen så tröttsamt år år in

2025年11月3日

Carglass® Sverige からの回答

Tråkigt att höra att du inte uppskattar vår reklam. Den kommer att fortsätta rulla, då vi använder den kanalen för att marknadsföra Carglass.

Falsk marknadsföring på hemsidan

På hemsidan dit jag slussas direkt från Länsförsäkringar går det att läsa du betalar bara din självrisk i en liten ruta och sedan med stora bokstäver PRIS 1800kr för att byta framruta. Eftersom jag slussas till er från LF via länk när jag försöker göra en skadeanmälan känner jag mig enormt lurad och chockad när priset landar på nästan 6000kr!!! Jag hade tydligen en hög självrisk eftersom bilen är en EPA. MEN det står inte någonstans på er hemsida där LF har sin logga att priset är FRÅN 1800kr utan bara pris 1800kr. Jag känner mig sjukt lurad av er och upplevelsen blir tyvärr att ni lurar era kunder med lockpriser. Ska dock tillägga att jobbet blev bra och killarna var väldigt trevliga. Men ärligt, fy för er hemsida som lurar sin kunder. Kommer tyvärr aldrig att kunna rekommendera er efter detta

2025年11月5日

Hej Sofia,

Väldigt tråkigt att höra och självklart beklagar vi detta. Vi lyfter detta vidare internt för att förhindra liknande situationer igen och tackar dig för feedbacken.

5つ星のうち5の評価

Bra service och trevlig personal

Jag lämnade in bilen för byte av framruta pga spricka.
Rutan blev bytt och SMS om att den var klar fick jag efter några timmar.
De hade även passat på att städa bilen.
Fick tillgång till fri lånebil.
Väldigt nöjd.

2025年10月7日

Carglass® Sverige からの回答

Hej Stefan och tack för det fina betyget!

Väldigt roligt att höra att allt fungerat bra och att du är nöjd.

Du är varmt välkommen åter när det behövs!

Fantastisk service

Lämnade in min bil för glasbyte förra veckan. Tyvärr så funkade inte sensorn som styr farthållaren och avståndet till bilen framför efteråt. Jag ringde dem och fick en ny tid idag. De behövde konfigurera om sensorn och det skulle ta lite tid. Men de skjutsade hem mig och hämtade mig när bilen var klar! Det kallar jag god service. Carglass i Nacka.

2025年9月24日

Carglass® Sverige からの回答

Hej Torgny och tackar så mycket för 5-stjärnor!

Väldigt roligt att höra att ni är nöjda med arbetet som är gjort på bilen samt servicen ifrån Nacka.

Varmt välkommen åter!

MVH
Morris

Smart websida

Smidig hemsida, snabb och trevlig service. Samarbete med försäkringsbolag underlättar för kunden.

2025年9月21日

Carglass® Sverige からの回答

Stort tack för den fina feedbacken, väldigt roligt att höra att allt har fungerat bra. Du är varmt välkommen åter när det behövs.

5つ星のうち1の評価

leker med kundernas tid och lurar en att man ska få saker som plåster på såret men dom håller det inte.

Bokade tid 2025-08-29.
Tog ledigt från jobbet och skulle lämna bilen på morgonen. När jag kommer så har tydligen inte tjejen jag pratat med färdigställt bokningen, även fast jag skrev på dokumentet..
ni kanske inte ska ha sånna anställda som inte klarar av sitt jobb och leker med kunders tid?

Nu till det roliga. Som plåster på såret så skulle jag få 2st biobiljetter på mejlen, tror ni jag fick dom? SVAR NEJ.

Tur att Ryds bilglas kunde ställa upp på sina kunder. 👍🏻

2025年8月28日

Hej Daniel,
Väldigt tråkigt att höra detta, kan inget annat än verkligen beklaga för besväret. Att bokningen inte slutförts korrekt från början kommer att följas upp internt.

Ursäktar även att du inte har mottagit dina biobiljetterna ännu och det ska vi ordna åt dig. Återkoppla gärna till oss på: 0771 575 575 eller på: kundcenter@carglass.se med din emailadress, så skickar vi biobiljetterna snarast.

5つ星のうち1の評価

Erat tjat om stenskott i framrutan, innebär att jag kommer att bojkotta er för all framtid.

Ni är tjatiga och dödar folk med menlös reklam

2025年8月28日

Carglass® Sverige からの回答

Tack för att du tar dig tiden att dela med dig av dina synpunkter. Din feedback är mycket värdefull för oss och hjälper oss att bli bättre.

Vi tar med oss din recension för att se över hur vi uttrycker oss i vår marknadsföring.

Aleksandra

Utmärkt service i Örebro

Utmärkt service i Örebro, trevlig och tillmötesgående personal

2025年8月19日

Med vänliga hälsningar, Annie Kundcenter

5つ星のうち1の評価

Sedan ombokningar och saknad ny framruta.

Först fick jag två sena ombokningar av min tid för byte av framruta p.g.a. sjukdom. När jag kom dit den tredje gången upptäckte de att det inte fanns en passande framruta. Först vid det fjärde besöket blev bilen klar. Väldigt dåligt!
Samma sak hände för två år sedan. Det fanns ingen ny framruta när jag kom dit. Så dålig samordning! Den enda stjärnan som företaget får är för att de bytte rutan utan kostnad för mig.
Detta gäller Carglass i Uppsala/Librobäck.

2025年7月23日

Carglass® Sverige からの回答

Vi beklagar verkligen att du fick en dålig upplevelse hos oss på Carglass.

Din åsikt är viktig för oss i vårt fortsatta kvalitetsarbete. Med hjälp av din feedback kan vi förbättra vår arbete och din upplevelse som kund. För att vi skall kunna kolla närmare på ditt ärende och om vi kan hjälpa dig på något sätt ber vi dig att maila till oss på nps@carglass.se.

5つ星のうち1の評価

Hade gett minusbetyg om det var ett…

Hade gett minusbetyg om det var ett alternativ. Fick initialt ett vänligt bemötande över telefon då jag ringde och ville boka tid för att byta framruta. Önskade tid i Övik, där jag var vid tidpunkten, men då det inte fanns styrde vi om så att vi bokade en tid i vår boendeort Varberg. Vi åkte därför 2 dgr tidigare än planerat från Övik till Varberg för att passa denna tid. Dagen innan, när vi redan anlänt till Varberg, ringde Carglass och meddelande att de inte hade ngn vindruta hos sig. Det betyder att vi avbröt semestern i Övik för att åka 14 h i bil till Varberg för… ingenting. Ingen kompensation för detta fick vi heller. Aldrig mer Carglass, nu blir det Ryds bilglas som fixat detta mycket bättre för oss.

2025年7月21日

Carglass® Sverige からの回答

Tack för att du tar dig tid att dela med dig av dina synpunkter. Din feedback är mycket värdefull för oss och hjälper oss att förbättra både vår service och våra processer för att kunna erbjuda en ännu bättre kundupplevelse framöver.

Vi beklagar att du upplevde besöket hos oss som negativt, och att servicen inte levde upp till dina förväntningar.

Har du övriga frågor eller behöver snabb hjälp är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på 0771-575 575, så hjälper vi dig gärna.

5つ星のうち1の評価

Felaktig information vid bokningen skapar problem och irritation n

Ringer för att boka tid, jag har sett på online-bokningen att det finns en tid 07:30 på onsdagen. Pratar med kvinnan i bokningen om möjligheten att hitta en tid dagen innan då jag berättar att jag ska iväg på semester med bilen på onsdagen och vill ha bytet gjort så snabbt som möjligt. Ingen tid hittas så vi väljer att köra på 07:30 på onsdagen. Innan bokningen klickas igenom frågar kvinnan i bokningen om jag hellre vill ha 08:45 som tid så vi slipper stressa på morgonen. Hon tillägger att vi kan komma när som helst mellan 07:30 men senast 08:45 så kommer bytet av vindruta ske. Jag känner att jag inte har något att förlora på att ett sådant upplägg så jag säger ok.

När vi kommer till verkstaden säger de att det inte finns något tidsintervall och att bytet kommer ske 08:45. erkstaden ligger över 30 minuters körning bort och tanken har varit att vänta de ca 3 timmarna på verkstaden under själva bytet. Nu fick vi alltså vänta ytterligare över en timme och dagens planering blev sönderryckt till följd av bokningens felaktiga information till mig.

2025年7月2日

Carglass® Sverige からの回答

Tack för att du tar dig tid att dela med dig av dina synpunkter. Din feedback är mycket värdefull för oss. Den hjälper oss att förbättra både vår service och våra processer, så att vi kan erbjuda en ännu bättre kundupplevelse framöver.

För att vi ska kunna följa upp ditt ärende på bästa sätt och förstå din upplevelse i detalj, ber vi dig vänligen att skicka ett mejl till oss på nps@carglass.se. Vänligen inkludera relevant information som exempelvis datum för ditt besök, vilken Carglass verkstad du besökte med och en kort beskrivning av ärendet eller din upplevelse.

5つ星のうち1の評価

Laga eller byt ruta så får du…

Laga eller byt ruta så får du torkarblad på köpet. (Så var erbjudandet). När man lagat rutan så blir man utan torkarblad för erbjudandet gäller inte den bilen du har. Läs villkoren noga.... å inte nog med det. Inte blev det bra lagat heller
Jag åker inte till detta företag igen

2025年6月24日

Carglass® Sverige からの回答

Vi beklagar att du upplevde besöket hos oss som negativt, och att kommunikationen kring kampanjen inte levde upp till dina förväntningar. Våra kampanjer har alltid tydliga villkor som finns att läsa på vår hemsida, där det bland annat framgår vilka fordon som omfattas. Vi förstår att det kan kännas frustrerande när erbjudandet inte gäller just din bilmodell.

För att vi ska kunna följa upp ditt ärende i detalj ber vi dig gärna skicka ett mejl till oss på nps@carglass.se. Vänligen inkludera information såsom datum för ditt besök, vilken Carglass-verkstad du besökte, samt en kort beskrivning av din upplevelse.

5つ星のうち1の評価

Åkte dit för att få ett stenskott lagat

Åkte dit för att få ett stenskott lagat, de påstår att det är lagat sedan tidigare. Jag åkte tillbaka efter en tid för ett andra utlåtande då man tydligt kunde känna sprickan i skottet och jag ville verkligen vara säker, samma svar. Några veckor senare har jag nu en sprucken vindruta och carglass vill inte bemöta det mer än att "det var tråkigt". Kommer aldrig åka dit igen.

2025年6月18日

5つ星のうち5の評価

Mycket nöjd med jobbet bemötandet,och John som kunnig ansvarig .Bästa servicen och Även bästa bemötandet . Rekommenderar verkligen Carglass 💗

Bra bemötande ,bra service kunnig personal och bra kompensation . Toppbetyg till Carglas .John på Carglas i Ljungby ödmjuk och servicevänlig dessutom ..generös .Fick nya torkarblad +bilvårds produkter i en hink .Bra jobbat ..bästa företag 2025 ./Bruno

2025年6月11日

Carglass® Sverige からの回答

Vad glada vi blir att du är nöjd med vårt arbete och vårt bemötande. Med vänlig hälsningar Gabriel Kundcenter

I haven’t seen worse !!!

I haven’t seen worse. Strong reflection and much more noise inside the car — clearly lower quality than what I had before.
Went back twice to complain. First they said the reflection would “go away with time” (not true). Then they asked me to step outside so I wouldn’t speak in front of other customers. Promised to contact me — no one ever did.
Business is not just about money — it’s about principles. This company showed neither.
Avoid if you care about quality or service.

2025年6月13日

Carglass® Sverige からの回答

Hi, Thank you for your feedback. We're truly sorry to hear about your experience. We're currently reviewing the case internally and awaiting a response from the responsible team. We’ll get back to you as soon as we have an update. Thank you for your patience while we work on this - we will be in touch as soon as we can.

Kind Regards
Sofia

Ingen på plats!

Skulle lämna in min bil på morgonen för att byta framruta, hade fått SMS om att komma i tid! Så jag var på plats 15 min innan de öppnade. När det gått 30 minuter hade det fortfarande inte kommit någon. Ingen återkoppling från verkstaden eller Carglass ännu 3h senare…

2025年6月3日

Carglass® Sverige からの回答

Hej Jonny! Beklagar verkligen detta och kan inget annat än be så hemskt mycket om ursäkt för den väldigt sena informationen. Både mänskligt misstag samt miss i vår interna kommunikationen ledde till att du inte fick denna information i tid. Om du har några vidare frågor eller funderingar så får gärna återkomma till oss på: 0771 575 575 eller på kundcenter@carglass.se så hjälper vi dig vidare.

5つ星のうち5の評価

Tack Carglass Avesta för vänligt…

Tack Carglass Avesta för vänligt bemötande när ni utan problem fixade så att det stenskott som inte blev som förväntat ordande så att en ny vindruta byttes … Hyrbil under tiden…
Kan rekommendera Carglass Avesta👍

2025年5月27日

Carglass® Sverige からの回答

Tack så himla mycket för detta fina betyg och denna underbara recension. Vi är så glada att vi har er som kund. Med vänliga hälsningar, Annie Kundcenter

Väldigt besviken!!

Väldigt besviken!!! Rekommenderar Ej!
Skulle laga stenskott hade bokad tid på Carglass i Fosie, men förlorade tiden förgäves då killarna konstaterade att hela vindrutan måste bytas ut pga risk för sprickor. Jag vände mig då till Rydsglas i Malmo på Ystadsvägen. De lagade utan problem och man slapp byta vindrutan och även spara miljön förutom plånboken.
Dåligt av Carglass att försöka ta mera betalt av kunden bara för att de kan och tror att alla är naiva, men vilken tur att det finns andra aktörer som Rydsglas som var så duktiga och lagade den så bra.

2025年3月25日

Carglass® Sverige からの回答

Hej Isa, tack för din feedback. Tråkigt att höra att vi gjort bedömningen att stenskottet inte gick att laga men som du sedan ändå fått åtgärdat hos en annan aktör. Det är i slutändan alltid teknikerna som gör den slutgiltiga bedömningen och i det här fallet bedömdes det att risken för att lagningen skulle spricka upp var så pass stor att teknikerna inte ville utföra lagningen. Med det sagt så tar vi absolut vidare din feedback!

5つ星のうち5の評価

Proffsigt och bra service!!

Carglass Malmö Toftanäs
En mycket bra kundupplevelse för mig som behöver laga min ruta. Först en smidig bokning via hemsidan med tydlig bekräftelse. Sen när jag kommer dit har systemet inte skickat digital skadeanmälan men ingen fara det löser killen på plats på två minuter och jag signerar på skärmen. Sjukt smidigt Lagningen går galant och efteråt erbjuder han keramisk behandling som jag tackar ja till. Jag Får info muntligen om garantin på lagningen både och när jag kommer och när allt är klart och jag lämnar verkstaden.
Super proffsigt!
Återkommer garanterat nästa gång jag behöver laga stenskott eller byta ruta.

2025年4月22日

Hej Alexander,

Stort tack för den vänliga feedbacken, så roligt att höra att allt gick smidigt och informationen varit tydlig från verkstaden. Du är varmt välkommen åter till oss när / om det väl behövs.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。